Hellas Transalp Forum

Εντυπωσεις και φωτογραφίες απο την Πανελληνια συναντηση 20-21/6/2009 Πιερία

Sotos · 36158

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Μετά απο διανυκτέρευση στην όμορφη Βέροια, το μεσημέρι γυρίσαμε και εμείς πίσω !
Τι ωραία περάσαμε !!! ενα ΣΚ ήταν αλλά έγραψε πολλές σελίδες στη μνήμη μας.

Μπράβο σε όλη την παρέα για το όμορφο κλίμα και στο ΔΣ για την άρτια οργανωτικά εκδήλωση.
Ακολουθήσαμε όλο το πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί και πραγματικά ήταν ότι πρέπει για χαλαρό αλλά συνάμα άκρως ενδιαφέρον 2ήμερο στην Πιερία.
Το camping ήταν το μελανό σημείο, αλλά για τελευταία φορά, αφού δε πρόκειται να μας ξαναδεί ! Ο ελληνικός τουρισμός βγάζει μόνος τα
μάτια του χάριν του σύντομου κέρδους.

Η μικρή γούσταρε τρελά στη σκηνή και πέρασε το crash test επιτυχώς !

Να ετοιμαζόμαστε για τη Νέδα !

Offline ΓIANNHΣ

• Γιάννης Αποστόλου
  • Rossi και πάνω !
Ούτε και εγώ έχω να πω κάτι διαφορετικό, Φανταστικές παρέες, πολύ γέλιο από όλους, πολύ καλή διάθεση, καινούριες γνωριμίες.
Μακάρι να είμαστε γεροί για ακόμα καλύτερες συναντήσεις.

ΥΓ Σωτήρη για άλλη μια φορά φοβερές οι φωτογραφίες

Ποτέ μην μαλώνεις με έναν ηλίθιο.
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας

Offline xplast

• Rossi και πάνω !
Τι να πει κανείς μετά απο 1.000+ χιλιόμετρα......
Τι να γράψει κανείς για το κομμάτι Ελασσόνα-Λεπτοκαρυά, όπου διασχίζει την μια πλευρά του Ολύμπου.......
Για τους συνοδοιπόρους της διαδρομής και τους περαστικούς του Ολύμπου.......
Για το ότι το ΤΑ με έβγαλε πάλι ασπροπρόσωπο (σχεδόν) παρά τα "βασανιστήρια" που του έκανα.......
Για τους φίλους που ξαναειδωθήκαμε μετά από καιρό και για τους καινούργιους φίλους που κάναμε.......
Για την διασκέδαση που μας πρόσφερε ο Γιώργος........
Για τον Όλυμπο........
Τι να γράψει και τι πει κανείς......

Υ.Γ.: 1) Διονύση, ελπίζω να σου κάναμε καλή προπόνηση στην βραδυπορεία!!
       2) Γιάννη, να πω για την καζούρα που σου κάναμε;;  ;D
       3) Πολύ θερμά νερά αυτός ο Όλυμπος ρε παιδί μου.......

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Αν και έχει περάσει μόλις μια μέρα άρχισε να μου κακοφαίνεται που δεν κράτησε λίγο ακόμα…
Περάσαμε πολύ όμορφα, όλη η παρέα από όλους τους συμμετέχοντες ήταν εξαιρετική και η οργάνωση τέλεια.
Μπράβο στο Δ.Σ για όλη την προσπάθεια και τα άτομα από Βορά που τρέξανε για να τα βρούμε εμείς (οι τεμπελχανάδες) έτοιμα….

Τα μπλουζάκια ήταν πολύ πετυχημένα όπως και η σημαίες.

Και η δύο επιλογές για την βραδινή έξοδο ήταν άριστες.

Μένουμε με τις αναμνήσεις και τις φωτογραφίες που είναι και μπόλικες, Soto μπράβο κάλυψες όλοι την εκδρομή πολύ ωραία!

Άντε και στην επόμενη!

Υ.Γ. Μέμο μιας και είσαι ο υπεύθυνος εκδρομικού ένα ξεχωριστώ μπράβο, και σε εσένα για τον κόπο σου! 

Παράκληση…
ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΣΧΕΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΔΩ.

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Να και μερικές φωτογραφίες….

Το πρώτο φαγοπότι

Η ομαδική…

Αθάνατο Transalp Club

Από τα νεότερα μέλη του Club

Ο Μέμος τι θα έκανε ? …. Θα έλυνε και θα έδενε !!

Όλο το team λιάζετε…
« Last Edit: Τρίτη 23 Ιούνιος 2009, 04:31:36 πμ by ΓΙΑΝΝΗΣ XL700 »

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline TzikNik

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ ΜΠΡΑΒΟ στους διοργανωτες της πανελληνιας συναντησης απο εμενα και την γυναικα μου.....
Ηταν μια εκδρομη χαλαρη ηρεμη,περασαμε πολυ ωραια αν και εμεις ημασταν απο αυτους που ηρθαμε με αυτοκηνιτο (λογω μεσης)
βρηκαμε μια οικογενειακη ατμοσφαιρα και μας αρεσε.
Για μενα που ειμαι καινουργιος ηταν ευκαιρια να γνωριστω καλυτερα με τα υπολοιπα μελη.
Η βολτα στον ολυμπο ηταν φανταστικη και μπραβο στους τολμηρους που γευτηκαν τα παγωμενα νερα του........
Ευχομαι να ημαστε ολοι καλα και παντα ορθιοι
Ραντεβου στην ΝΕΔΑ αυτη την φορα με τις μηχανες
 :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Offline xplast

• Rossi και πάνω !
Ποιό καλό παλικάρι θα ανεβάσει τις φωτογραφίες του σε αρχείο για να τις κατεβάσουμε κι εμείς οι τεμπέληδες; ;D

okeanos

• Guest
οι εντυπώσεις μου δεν διαφέρουν από τις περιγραφές που έγραψαν όλοι οι φίλοι παραπάνω! όλα, προπάντων η παρέα, αλλά και η περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο του ιερού χώρου Δίον, τα δείπνα που κανονίστηκαν άψογα από τους φίλους που μερίμνησαν-κυρίως η ταβέρνα του σαββατόβραδου, Χρήστο σ'ευχαριστούμε για την επιλογή- Μέμο μπράβο για την όλη οργάνωση, από την φόρμα που συμπληρώσαμε συμμετοχές, μέχρι τις γεμάτες ώρες μας! και σε όλους όσους συνέβαλαν στο να περάσουμε άψογα!...

τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα του κάμπινγκ που δεν υπήρχε περίπτωση να προβλευθούν, επισκιάστηκαν από την τέλεια φύση, κατασκήνωση κάτω από πλατάνια και καρυδιές, πρωινό ξύπνημα από τα κοτσύφια και άλλες πετούμενες όρνιθες...αλλά και τα υπέροχα ξυπνητήρια αυτόματα και μη από τους αγαπητούς μου γειτόνους Αndy και Louros (κατά σειρά γειτνίασης- σας αγαπάω όλους το ίδιο!)...όλα ήταν γραφτό να μας προσφέρουν για μια ακόμα φορά μία συνάντηση που αποδεικνύει το πόσο δεμένη και αγαπημένη μεγάλη παρέα είμαστε!

ιδιαίτερα μεγάλη, πάντα, η χαρά μου όταν σε τέτοιες εκδηλώσεις βλέπω τους φίλους που έχω αποκτήσει σε όλη την Ελλάδα και κάθε φορά νιώθω σαν να μη μας χωρίζουν οι αποστάστάσεις ...

φυσικά όμορφο χρώμα και κέφι έδωσαν και όλα τα κολητήρια των καραγκιόζηδων τρανσαλπάδων, που μπλέκονταν στα πόδια μας προκαλώντας ευφορία!

όσον αφορά το ατυχηματάκι μου στην επιστροφή που με ταλαιπώρησε, λέτε να τρίτωσε το κακό με τη Β.Ελλάδα;(όσοι ξέρετε καταλαβαίνετε τι εννοώ) συγκεκριμένα, κόπηκε η φλάτζα που προστατεύει τη σαμπρέλα από τις βίδες των ακτίνων με αποτέλεσμα να τρυπήσει η σαμπρέλα! ευτυχώς που δεν έβαλα fast γιατί σ'αυτή την περίπτωση δεν θα μου πρόσέφερε κανένα αποτέλεσμα αφού θα τρωγότανε συνεχεια από μέσα! το συμβάν έγινε στη μεση του πουθενά στο 350ο χιλ. προς Αθήνα και περιμένοντας την οδική βοήθεια με προσπέρασε ο Ευτύχης, ο οποίος έσπευσε να επικοινωνήσει μαζί μου αν χρειάζομαι βοήθεια- Ευτύχη σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!- μαζί μου είχα σαμπρέλα, αλλά δεν βρισκόταν κανένα βουλκανιζατερ στη Λάρισα αφού όλου είχαν πάει στο βουνό για αγώνες! έτσι κατέληξα στη Λαμία μετά από πολλές ώρες αναμονής, αναζήτησης κλπ. και όλα τελείωσαν καλά. ταλαιπωρία και καθυστέρηση αναπόφευκτα >:(, γλίτωσα όμως διόδια και καμμιά 200αριά χιλιόμετρα βενζίνης  ;D

Υ.Γ. στα διόδια σχηματαρίου η έκπληξη ήταν να δουλεύει εκεί ο Λουκάς, ενεργό μέλος του συλλόγου, χαμένος όμως καιρό...τον θυμάστε; έχετε χαιρετισμούς

Offline TzikNik

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
θα προσπαθησω να σας στειλω καποιες φωτογραφιες (ειναι η πρωτη μου φορα ελπιζω να τα καταφερω)

Η ροζα προσπαθει να βγει απο τον βουρκο

Σωτηρη ναταν η ζηλεια ψωρα.....

Οι λιγοτερο τολμηροι εβρεξαν μονο το κεφαλι τους

Το πιο μικρο μελος του κλαμπ χαιρεται την ομορφια του ολυμπου

Offline CheGuevara

• Έλα μωρή οδηγάρα που έγινες και
  • Rossi και πάνω !
  • Ηasta la Victoria Siempre

Πρώτη φορά σε συνάντηση του club και παρά την αρχική αμηχανία να είσαι άγνωστος μεταξύ σχεδό αγνώστων ανέλαβε τα κονε (και τον χαβαλέ στην ταβέρνα) ο Ζαν Κλοντ. Είχα τη χαρα να γνωρίσω κάποια παιδιά όπως οι Totos, Thanos_trikala, Billar, BluePetros , ΠαύλοςΑ, τον Soto και τον συνονόματο μου Κώστα Χατζηθωμάογλου ο οποίος και με καλωσόρισε στην ταβέρνα το βράδυ του Σαββάτου.

Από τα μπλουζάκια είδα και άλλα άτομα αλλά η μνήμη μου δεν με βοηθάει να τους αναφέρω. Δυστυχώς λόγω ανειλλημένων κοινωνικών υποχρεώσεων έφτασα σάββατο απόγευμα και έχασα την εναλλακτική διαδρομή της Παρασκευής καθώς και αυτή στα Πριόνια που άκουσα τα καλύτερα!! Δεν πειράζει στην επόμενη.

Το transaplaκι μου πάντως το κράτησα σε φόρμα καθώς ανέβασε τις στροφούλες που έπρεπε και σήκωσε και τα αντίστοιχα χαω στην Εθνική και μαζί με αυτό και ο αναβάτης του εκτός από τα χλμ που έγραψε στο pay book έφαγε και ένα χαλαζόβροχο από Θερμοπύλες  μέχρι Στυλίδα!!

Τα μπλουζάκια ήταν πράγματι πολύ όμορφα.

Υ.Γ. Τον τυπάκο στο κάμπινγ τον πήρα ευτυχώς γραμμή εγκαίρως μιας και υπέπεσε σε δύο φάουλ. Συγκεκριμένα όταν πηρα τηλέφωνο για να κλείσω δωμάτιο (τρίκλινο που είχε μείνει) ενώ στον Σωτήρη είχε πει τιμή 40 ευρώ (και μου το είχε μεταφέρει με e-mail) εμένα είπε 45 € παρά το γεγονός ότι του είπα ότι είμαι από το club με τα transalp, και συνέχισε λέγοντάς μου ότι δεν δίνει δωμάτιο για μια νύχτα αλλά μόνο για δύο!!! Εννοείται ότι δεν έκλεισα εκει. Βρέθηκαν αλλού πορτοκαλιές!!!

Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε.
Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες τι σημαίνουν.

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
  • Ερωτας με την πρώτη ματιά!!
Για άλλη μια φορά η ομάδα του HTC έδειξε πόσο καλά μπορεί να περάσει όταν ανταμώνει!!!!
Εγώ προσωπικά (αν εξαιρέσουμε τα προβλήματα του κάμπινγκ-man ) το ευχαριστήθηκα και ποιο πολύ τα κορίτσια μου, τα azwrάκια που είπε κάποιος…
Όλα ήτανε απίθανα !!!!!!!
Τα μπλουζάκια ΦΟΒΕΡΑ!!!!!
Ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω από το γέλιο που έπεσε τα βράδυ του Σαββάτου στην αμμουδιά του ΄Άνεμος΄ με τον thanos-trikala,zan klon400  και redkom
Συγνώμη από τον Panbou που δεν του έδωσα την χαρά να με δείρει στο Τάβλι τώρα που είχε ζάρι αλλά Παναγιώτη φίλε μου ήμουνα κομμάτια. Επιφυλάσσομε.
Συγνώμη που δεν μπόρεσα να συμμετέχω το βράδυ στην ταβέρνα λόγο δουλειάς!!!
Συγνώμη στους Νότιους που τους διαλύσαμε στο σχοινάκι!!!!!!!

Δεν   πλαλάου!!!!
γιατί νουγάου!!!! γκε γκε;;
[img]http://farm3.static.flickr.com[img]

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Συγνώμη στους Νότιους που τους διαλύσαμε στο σχοινάκι!!!!!!!

Για να προσέξουμε λίγο τα λόγια μας ….

Ακου τους διαλύσαμε, σιγά σιγά  8) 8) 

Παραπλάνηση του διαιτητή και με την πρώτη ευκαιρία αμέσως  :o :o…….

Ούτε αντρισμός ούτε τίποτα……  στα μουλωχτά να πάρετε την νίκη…   :goofy: :goofy:

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Ti παραπλάνηση μωρέ που μόλις είπε διάλειμμα πετάξατε το σχοινί λες κι ήταν χειροβομβίδα.
Και στο κάτω κάτω με γαύρο διαιτητή θέλετε και νίκη ?
Τον είχα και γείτονα ,παίζαμε και στην ίδια ορχήστρα....
Τι να λέμε τώρα ..... τι να λέμε .... :pimp:

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline Zan Klon

• οδηγώντας στους ελληνικούς δρόμους έγινα...
  • Rossi και πάνω !
  • μοτοσυκλετιστής παντός καιρού και εδάφους !!!
τραβατε... τραβαμε...
οποιος τραβηξει πιο γερα νικα.

διαλειμμα και μ@λ@κιες δεν εχει...
« Last Edit: Τρίτη 23 Ιούνιος 2009, 18:58:12 μμ by Zan Klon 400 »

Offline Bluepetros

• Θα ήθελα να ήμουν
  • Rossi και πάνω !
  • Free your mind and Dive
Παναγιώτη δεν γνώρισες το αξιότιμο μέλος ZK έχασεςςς.............. καλά το τσίροτο στο δόξα πατρί όλα τα λεφτά.... :2hysterical: :2hysterical:
Μεθούσε με ανθρακούχο νερό..... :goofy: :goofy: λόγω αντιβίωσης...

Η ευτυχία είναι ένα ταξίδι όχι ένας προορισμός.
Δεν υπάρχει μονοπάτι προς την ευτυχία, το μονοπάτι είναι η ευτυχία.

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Να τραβήξετε ένα σχοινί το οποίο έχει αντίσταση και υπάρχει δράση αντίδραση ώστε να απολαύσετε και την νίκη σας ναι  ;D ;D

Τώρα όταν δεν υπάρχει η αντίδραση και απλά τραβάτε ένα ελαφρύ σχοινί , ε μην το θεωρείτε και επίτευγμα ότι διαλύσαμε τους νότιους…  :P :P :P :P

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Και στο κάτω κάτω με γαύρο διαιτητή θέλετε και νίκη ?

Οποτε αποφασίσεις την μεταγραφή, εδώ θα'μαστε...  :goofy:

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Το σωστό είναι ότι διαλειμμα σε τέτοιο παιχνίδι δεν υπάρχει και παραξενεύτηκα που το άκουσα εκείνη τη στιγμή.
Αλλά εμείς αυτό ακούσαμε κ αφήσαμε το σκοινί.

Τώρα αν αυτό σας φαίνεται για δικαιολογία χαλάλι σας η νίκη...έτσι κι αλλιώς οι μισοί είσασταν "νότιοι" άρα η μισή νίκη είναι δική μας
 :2hysterical: :2hysterical:

Παύλος Καρούμπης

tzeronymo

• Guest
Kαλησπερα  σε ολους,  μαλλον ηρθε η σειρα μου να πω τις εντυπωσεις  Λοιπον να ξεκινησω απο τα στραβα, οπως το νερο που χρεωνε  ο τυπος ( αλλα μετα παρεμβαση καποιων ακουσα οτι ολα οκ ) το  οτι  καποια παιδια αργησαν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και δεν εφαγαν( ετσι ειπαν ) τα εργα στην Ε.Ο που ταλαιπωρησαν πολλους ! τωρα τα καλα ειναι οτι γνωρισα πολλα παιδια και νεα μελη, πολυ  χαβαλε ο zan klon o οποιος μετα απο δικη του παρεmβαση στον hristo  3 μου εγραψε το nikname  :2hysterical: τον  ΑΖΩΡΟ   που μετα  κομματια που επαιζε χαρηκαμε ολοι , ολα τα παιδια του  club ηταν ολοι φανταστικοι  τον Αxidoys    που μου εκανε το πρωι παρεα στην πλαζ (εκανα μπανιο στις 06.00 ) τα παιδια με το σκοινι χασαμε δεν πειραζει ( παραγκα μου μυρισε ειπε ο luros )  τα ταβερνια καλα ,  γκαρσονα δεν ηρθε σε μας  :'(  να ευχαριστησω τα παιδια που ετρεξαν ,το Δ.Σ.  και τον ΜΕΜΟ που ηταν ολα αψογα . Eπισης  την παρεα που  καναμε μια μοναδικη σε ομορφια και αισθηση διαδρομη οταν εμφανιστηκε μπροστα μας o Oλυμπος ,  τελος ολους εσας που με ανεχτηκατε   Υ.Σ  ρε ΩΚΕΑΝΕ τι γκαντεμια ειναι αυτη :-X

Offline Διαμαντης

• Rossi και πάνω !
Καλησπέρα σε όλους.Πολύ ωραία εκδρομή-συνάντηση.Θυμήθηκα φυσιογνωμίες που είχα μήνες να δώ και γνώρισα μέλη και φίλους του club που δεν ήξερα.Ιδίως με τους (απίστευτους) βόρειους που δυστυχώς μας χωρίζουν πολλά (και μόνο) χιλιόμετρα.θέλω να πώ ΜΠΡΑΒΟ σε όσους συνεισέφεραν για την συνάντηση μας αυτό το τριήμερο και ειδικά στο Μέμο που πάλεψε και έφερε αποτέλεσμα κι ας του γρινιάζαμε συνέχεια.Ιδιαίτερη σημασία δίνω στο ότι δεν είχαμε δυσάρεστα τροχαία περιστατικά που σημαίνει πως ωριμάζει η οδηγική μας συνείδηση και η τακτική τουλάχιστον όταν βρισκόμαστε μαζί.Από κεί και πέρα ο Όλυμπος "βουνό των θεών", το φαγητό ΑΑ'' (πήρα 2 κιλά :goofy:) και η παρέα όπως την απολαμβάνω : Τρείς λαλούν και δυό χορεύουν.  ;D
                                                                                        ΤΕΛΕΙΑ !
Η προετοιμασία για το ταξίδι

Η παρέα του ταξιδιού

Βουνά και ακρίδες

Ο υπεύθυνος εκδρομικού  :2hysterical: :P

Άρε Όλυμπε...μαγνήτη!

Όπου τολμούν οι Αετοί (και ξεπαγιάζουν χα χα  :2hysterical:)

περισσότερα βίντεο και εικόνες εδώ
http://s299.photobucket.com/albums/mm316/barlamos/Panellinia_2009/

Και πάντα τέτοια για το αγαπημένο μας Club. :eusa_clap:

Offline Panoulis_ser

• Οδηγάρα
  • Σεργετζής Παναγιώτης
Αχχχχχ

Σας ζηλεύω γαμώτο την γκαντεμια μου που δεν μπορεσα να ερθω

Eχω την καλη μου αρωστουλα και ειναι ξεμωνταρισμενη ολη η μουρη της σχεδον
« Last Edit: Τετάρτη 24 Ιούνιος 2009, 16:25:46 μμ by Panoulis_ser »

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Aν θα μπορουσα τον κοσμο να αλλαζα.....

Περάσαμε ένα καταπληκτικό τριήμερο.
Οπου πάμε βέβαια με το club περνάμε καλά.
Χάρηκα ιδιαίτερα που είδα φίλους που είχαμε καιρό να βρεθούμε.
Τα είπατε όλα πιο πάνω.
Πιο πολύ μου άρεσε αυτό που έγραψε ο Νίκος..........

το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι κάθε φορά είναι μεγαλύτερη η χαρά που σας ανταμώνουμε και κάθε φορά είναι μεγαλύτερη η στεναχώρια που σας αποχαιρετούμε !

Να είστε καλά όλοι !

Μερικές φώτο.

Απο την επίσκεψη στο Διον.

Οι Χρυσανθες :D :D

Ο Σώτος επί "τω έργω"....

Οταν έβλεπε φώτο......σήκωνε τη μπλούζα του.... ;D ;D :2hysterical:

Το μικρότερο μέλος εξερευνά.....

Η "άγρια" Ρόζα...... ;D ;D

andy

• Guest

Για να προσέξουμε λίγο τα λόγια μας ….

Ακου τους διαλύσαμε, σιγά σιγά  8) 8) 

Παραπλάνηση του διαιτητή και με την πρώτη ευκαιρία αμέσως  :o :o…….

Ούτε αντρισμός ούτε τίποτα……  στα μουλωχτά να πάρετε την νίκη…   :goofy: :goofy:

Τι παραπλάνηση και παπαριές, αφου ήσασταν ντακότες και μόνοι σας ζητήσατε το διάλειμα. Εγώ απλά το ανακοίνωσα και εσείς  :badair: κλάνωντας αφήσατε το σχοινί.
 :2hysterical: :2hysterical:
Για το λόγο του αληθές σας είχαν απο την αρχή.

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Εμ! Γαύρο διαιτητή θέλατε... Την άλλη φορά βάλτε βάζελο μήπως υπάρξει ισορροπία..  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Offline ilias73

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Μπραβο παιδια, ελπιζω στην επομενη να ακολουθησω!!Παντα τετοια.... :eusa_clap: :eusa_clap: