Hellas Transalp Forum

Εντυπωσεις και φωτογραφίες απο την Πανελληνια συναντηση 20-21/6/2009 Πιερία

Sotos · 36144

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Ελπίζω να επιστρέψατε ολοι ασφαλως πισω  !
Εμεις μια χαρα. Χαρηκαμε και το μπανακι μας σημερα και φυγαμε χαλλαρα κατα τις 4. Πεντε ωριτσες μας πηρε μεχρι το σπίτι (μια ωρα καθυστεριση δηλαδη απο τεσσερις ουρες που συναντησαμε λογω εργων, ας μην τις θυμαμαι...). Ας οψεται το τουτου που μας πηγε και μας εφερε αυτη την φορα λογω ανωτερας βίας ...

Περασαμε εξαιρετικά. Φαγαμε καλά, χαρηκαμε την θαλασσα και τον ήλιο, και για αλλη μια φορα είδαμε απο κοντα τους πολυ καλους μας φίλους από όλη την Ελλάδα! Αυτές οι εκδηλώσεις ειναι που μικραινουν τις αποστασεις και μας ενωνουν !

Μονο το καμπινγκ δεν ηταν ακριβως οπως το θυμομασταν το 2003. Αλλα ετσι συμβαινει συνηθως.

Πολλές ευχαριστίες στα παιδια απο πανου (Γιώργο και Χρηστο) για την βοήθεια στην οργανωση, και φυσικα στον Μεμο που "ανηκει" μεγαλο μερος του τρεξιματος !

Παρακατω ειναι ενα φωτογραφικο ρεπορταζ...
Βαλτε και τις δικές σας!

Από την βραδυνή εκδήλωση στην πισινα του ξενοδοχείου San Panteleimon.
Στα οργανα, το αηδονι, ο φιλος μας Γιώργος με τον συναδελφο του, που μας κρατησαν συντροφιά όλο το βραδυ με πολυ ωραια μουσική!

Την επομενη το πρωί βολτιτσα στον αρχαιολογικό χωρο Δίον, ολη η παρεα. Προσωπικα δεν ακολουθησα μετα στην συνεχεια της εκδρομης στο μουσείο και στα πριόνια, οπότε δεν εχω φωτογραφίες απο εκει.

Ενα παραξενο ζωο που κανεις μας δεν καταλαβε τι ειναι...

Ο Tzeronymo μαλιστα πηγε κοντα αλλα χωρις καμια τυχη να το ξαναδει...

Και φυσικα η συνεχεια στην παραλία και στα γαλανα νερα μπροστα απο το καμπινγκ.

Μολις επεσε ο ήλιος, το πολυσυζητημενο ματς αρχισε!!!

Σε ολες τις φωτογραφίες η προσπαθεια των μπαρμπαδιών φαινεται ξεκαθαρα...
Η χαλαροτης των μικρων επίσης...

Η κερκίδα φτιαχνεται σγα σγα

Πιάσε δυο μπυρες!

Η τρομερη τεχνική σερβίς "παρε με φωτογραφία"

Εγω περασα τα χερια μου μεσα? Οχι δα!

Λιγη ξεκουραση, πριν τα υπογλωσσια!

Ενα φραγκο η βιολετα!

Απο εδω και κατω οι φωτογραφίες μιλάνε μονες τους...
Απολαυστε βουτιές και οχι μονο...

ΜΑ ποιοι ειστε!

υφος serial killer

Χαμενοι αλλα ταπεινοι και με το κεφαλι ψηλά!

Για ελατε! εδω τα καλα μπλουζακια!

Και μια ομαδικη

Λιγη χαλαρωση πριν το επομενο αγωνισμα!

Αρχιζουν οι ετοιμασίες... Ο αγωνας θα ειναι βορειοι-Νοτιοι

Επιστρατευοντας οσους περισσοτερους μπορουσαν οι βορειοι... (τελικα και εμας)

Τελικα δινεται το σημα απο τον Διαιτητη!

Και το ματς αρχιζει! προσεξτε φατσες !

Οι βορειοι νικησαμε φυσικά!

Δεν παει... ζαβολιά!

Και μετα συνεχισε η χαλαρωση και το κους κους!

Και η βραδυα εκλεισε με ενα ωραιο ποτακι στο μπαρακι Ανεμος με φοβερη μουσικη!

Και του χρονου να μαστε καλα !

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Ρε Σώτο τα είπες όλα..... Παραστατικότατο το φωτογραφικό ρεπορτάζ!!

Και.... περάσαμε καλύτερα από όσο φαίνεται στις φωτογραφίες.

Εγώ μόνο να προσθέσω ότι η φετινή Πανελλήνια ήταν η πρώτη στην οποία συμμετείχαν τόσα πολλά πιτσιρίκια. Και του χρόνου περισσότερα...

Περισσότερες φωτογραφίες από αύριο...

Offline xamogelo

• Rossi και πάνω !
  • να ταξιδεύετε πάντα........
... Μετά από 14 ώρες  :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o επιστρέψαμε κι εμείς!!!  :salut:
Τελευταία στάση κατά τις δύο παρά... Διασταύρωση Ραφήνας σε μπλόκο της Τροχαίας για έλεγχο.....  >:(
Μια λέξη έχω να σας πω και ρωτήστε σχετικά τον Μεμ, τον Νίκο και τον Διαμαντή.....

Σ Κ Λ Η Θ Ρ Ο ! ! !  

:bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb:

Επιστροφή Πανελλήνιας against Φ/Ρ...!!! (ποιός είναι ο νικητής, οεο?) :2hysterical:

Η συγκέντρωση ήταν Κ - Α - Τ - Α - Π - Λ - Η - Κ - Τ - Ι - Κ - Η !

Μπράβο στους διοργανωτές  :eusa_clap: και στους συμμετέχοντες  :eusa_clap: ! ! !

...με τη μηχανή σας και τα μάτια της ψυχής σας!!!

Offline Giorgio

• Οδηγάρα
  • Oδηγός? Δεν ξέρω απο δαύτα. Τσαγάκια κερνάω!
Kαταπληκτική δουλειά με τις foto. Μπράβο ρε Σώτο. Πάντα τέτοια. :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Υ.Γ.
"Ζορίζομαι" τώρα να αρχίσω "πάσης φύσεως & παραφύσεως" σχόλια, αλλά... :2hysterical:
Θα σταθώ στο ύψος μου! :2hysterical:

Υ.Γ.2
Μπράβο & στα παιδιά του Δ.Σ. που φαντάζομαι οτι μόχθησαν & αυτοί
για την πλήρη επιτυχία της Πανελλήνιας. :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
« Last Edit: Δευτέρα 22 Ιούνιος 2009, 16:07:24 μμ by Giorgio »

Εύκολα βλέπουμε τα σφάλματα των άλλων. Τα δικά μας δύσκολα!

Offline dskafidas

• Οδηγάρα
καλημέρα και απο εμένα
Επιστρέψαμε και εμείς χθες περίπου στις 3 το μεσημέρι. Ολα καλά στο δρόμο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με ελάχιστη ζέστη.
Ενα μπράβο στους διοργανωτές,  βοηθούς, και σε όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της πανελλήνιας συνάντησης. Μερικά ασήμαντα οπως αποδείχθηκαν τελικά προβληματάκια δεν ήταν ικανά να μας χαλάσουν το κέφι. Ελπίζω όλοι να επέστρεψαν καλά στα σπίτια τους και ευχομαι η επόμενη πανελλήνα συνάντηση με ακόμα περισσότερες συμμετοχές. Υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό το οποίο θα ανεβάσω αργότερα.

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Kαλημέρα βρέεειιι....
Μιά χαρά  όλα ,ελπίζω να επιστρέψατε όλοι καλά.
Όμορφα πράματα ,ανταμώματα ,αγκαλίτσες ,φιλιά ...... φαί , μπύρες ,παιχνίδι.....
Το χαρήκαμε με το παραπάνω ,μας έκανε και τα χατήρια ο καιρός ,όλα καλά.
Να κράταγε καμιά βδομαδούλα ακόμα καλά θα ήταν.

Ευχαριστούμε το πολυαγαπημένο μας ΔΣ και καλή αντάμωση πάλι.
Τα μπλουζάκια υπέροχα ,τα παιδιά με κείνα κοιμήθηκαν ......

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Άλλη μια Πανελλήνια συγκέντρωση των φίλων του Hellas Transalp Club πέρασε στην ιστορία.

Περάσαμε άψογα, γελάσαμε πολύ και το σημαντικότερο, όπως είπε κι ο Σώτος, είδαμε τους φίλους μας και χαρήκαμε την παρέα τους.
Άντε να φτιάξει αυτή η  :censored: Εθνική Οδός να βρισκόμαστε πιο συχνά.

Μπράβο στο ΔΣ και σ' όσους έτρεξαν για να χαρούμε εμείς.
Να 'μαστε όλοι καλά να ξαναβρεθούμε.

Στην Ιστορία πέρασε και ο πολυσυζητημένος αγώνας beach volley και όπως θα καταλάβατε κέρδισαν οι παλιοί και έμπειροι

Το σκορ 3-0 σετ και δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών για την ποιότητα και τη μαχητικότητα των "παππούδων". Αποδείχτηκε για μια φορά ακόμα ότι ο αγώνας παίζεται στο γήπεδο και όχι στις φαμφαρολογίες του φόρουμ.

Ο Ράστα το βράδυ κρυβόταν για να μην κεράσει τα παγωτά...ακόμα τα περιμένουμε.
Προπονηθείτε Βασιλάκη και σε 2 εβδομάδες στην Κυπαρισσία τα ξαναλέμε :haha2: :laughing9: :laughing9: :crybaby: :2hysterical:

Παύλος Καρούμπης

axidous

• Guest
Ηταν ολα πολυ ομορφα αλλα και πολυ ομορφη ηταν η ιδεα που ανεβηκαμε πανω στον Ολυμπο Ηταν ολα τα λεφτα
Πολυ πρασινο και απιθανο τοπιο
Υπηρχαν και στην παρεα καποιοι "θαραλεοι " που βουτηξαν στα παγωμενα νερα του βουνου !!
Ας ανεβουν τα στιγμιοτυπα να τα δουμε

Ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παιδια που το διοργανωσαν

Offline panbou

• Homo-Provatus
  • Rossi και πάνω !
  • Carpe Diem
    • Μένουμε Σούνιο
Εξαιρετική η Πανελλήνια,
Επαγγελματική διοργάνωση από ερασιτέχνες με μεράκι.  :eusa_clap:

Μπράβο Σώτο η φωτογραφική περιήγηση τα λέει όλα. Λυπάμαι που έχασα την πρώτη βραδιά.
Yanni η ιδέα σου για παιδικές συμμετοχές έδωσε μαγάλη χαρά στον γιο μου (konbou) και πιστεύω και σε πολλά άλλα παιδάκια. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωριστούν τα παιδιά μας. Ας γίνουν θεσμός οι παιδικές συμμετοχές.

Στους διοργανωτές Μέμο, Βόρειους και όσους βοήθησαν ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ανάλαφρη διακοπή από την ρουτίνα μας.

Εξ ίσου απολαυστικό ήταν και το ταξίδι στην Εθνική.
Πόλλα απο τα χιλιόμετρα τα απόλαυσα μετρώντας την απόσταση μέτρο-μέτρο. Οι ακούραστοι υπάλληλοι της Ε.Ο. αν και απουσίαζαν από τα προβληματικά σημεία του ταξιδιού ήταν παρόντες στα διόδυα όπου μας χρέωσαν κανονικά την επιμονή μας να τιμούμε τον ακατασκεύαστο δρόμο.  :haha:

Όλα αυτά βέβαια τάσβησε από την μνήμη μας ο υπέροχος τόπος (Παντελεήμων), η άριστη διοργάνωση, το εξαιρετικό φαγητό (που σημειώστε ότι δεν πολυφάγαμε καθ΄ότι με τον +λάκη ακολουθούμε την δίαιτα της "παγωμένης" στα κάρβουνα και όχι πολύ ψημένης)  ;D

Με την ευκαιρία να ζητήσω συγνώμη από τους δύο "νεαρούς" που "τσάκισα" στο τάβλι, αλλά δεν ήταν προσχεδιασμένο μου είχε "ανοίξει"... ίσως η θάλασσα η εξοχή η διακοπές  :2search: κι ένα κουτσομπολιό " Ο κρασοπατέρας απέφευγε συστηματικά επικύνδινους χώρους όπως τραπεζάκια με 2 καρέκλες και τάβλι". Των φρονίμων τα παιδιά......  :2tongue:

Επιστρέψαμε χαλάρα αφού κάναμε το μπανάκι μας και επισκευτήκαμε τον Π. Παντελεήμωνα για καθάρα τουριστικούς λόγους  :2s5oeat: και φωτογράφηση των αξιοθέατων τύπου Τσεχίας για όσους καταλαβένεται. ;D

άντε ας μιλήσει και κανας άλλος

Παναγιώτης Μπουρλέσης
www.sounion.gr

Offline hristos3

• Rossi και πάνω !
  • Δεν δαγκώνω λέμεεεε... άμα δεν με πειράξεις
τα δεδομενα συγχαρητηρια ανοικουν σε οσους κουραστηκαν για την διοργανωση.
Ο μαστορας μας τα χαλασε λιγο με τις κλασσικες "ελληνικες" μαγκιές αλλα εχουνε γνωση οι φυλακες.
Στο χωριο μου λενε "ο χαντζης με τον κερατζη θα ξανασμιξουν". Αυτη η βδομαδα θα ειναι λιγο δυσκολη γι' αυτον.
ΠΡΟΣ ΜΕΜΟ: Φιλε μου κακως το πηρες προσωπικα το προβλημα που δημιουργηθηκε. Δεν ηταν δικο σου θεμα η βλακεια αφτουνου. Εσυ και οι υπολοιποι κανατε οτι καλυτερο μπορουσατε. Ποιος φανταζοταν τετοιο πραγμα αλλωστε.
Περασμενα ξεχασμενα τα ασχημα και να μας μενουν μονο τα καλα.
Αντε και του χρονο περισσοτεροι

Η πίστα και ο δρόμος είναι αντιστρόφως ανάλογες καταστάσεις.
Οι περήφανοι στην πίστα είναι ταπεινοί στο δρόμο, ενώ οι ταπεινοί στην πίστα θέλουν να κάνουν τους περήφανους στο δρόμο.

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Απίστευτη διοργάνωση, όμορφη παρέα, έντονη αίσθηση χιούμορ, ότι και να πω είναι λίγα…. :eusa_clap: :eusa_clap:

Ένα μεγάλο Μπράβο σε όλη την παρέα του ΔΣ για την άψογη οργάνωση …….:discussion:

Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους νομίζω…. :magnify:

Βέβαια ακόμα περιμένουμε κάτι παγωτά……….  :icescream: ;D ;D ;D δεν πειράζει έχουν ακόμα χρόνο να μας κερδίσουν, φοβερό Team δεν αφήσαμε πολλά πολλά περιθώρια για προβάδισμα στο σκόρ …. Έτσι είναι τα 3 σετ είναι 3 σετ…. :P :P

Η επιστροφή μου έγινε ύστερα από καταρρακτώδη βροχή στην Κατερίνη κοντά, μέχρι τα Τέμπη κατά τις 7.00. Σε μισή ώρα σταμάτησε και ευτυχώς που είχα μαζί μου και τα αδιάβροχα …….. οπότε όλα καλά ……  ;) ;)

Η ταλαιπωρία μετά τα διόδια του σχηματαρίου …..  >:(ευτυχώς που το Transalp μου ύστερα από 1200χλμ δεν μάσησε και πάτησα  τον καινούργιο δρόμο με τα Alarm ανοιχτά οπότε έφτασα κατά τις 12.00 στο σπίτι φανερά εξαντλημένος…..  :-*
Αλλά απολαυστικά ικανοποιημένος απ το δυνατό και όμορφο Π/Σ/Κ  που περάσαμε….. :-* :-* ;) ;)

P.S. 1) Τελικά το βράδυ της Παρασκευής που φτάσαμε δεν μας είχαν κρατήσει τίποτα…..  ;D ;Dμόνο καρπούζι είχαν……  :goofy: :goofy:
        2) Χάρηκα που γνώρισα και ήρθα σε επαφή με πολλά παιδιά απ το forum ….Louros ;) ;) Drake Ramore, Bluepetros κλπ κλπ.....

Καλή συνέχεια να έχουμε παιδιά…. :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
« Last Edit: Δευτέρα 22 Ιούνιος 2009, 19:22:53 μμ by Leon »

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Κι εμείς περάσαμε πανέμορφα, γεμίσαμε μπαταρίες, πήραμε μια καλή ανάσα και χαλαρώσαμε για λίγο. Μπράβο σε όλους όσους βοήθησαν. Κρίμα που τέλειωσε τόσο γρήγορα. Είδα κάποια από τα μέλη που ήθελα να δω. Δεν πρόλαβα όμως δυστυχώς, να μιλήσω με όλους. Δυστυχώς είμασταν πολλοί και στα τραπέζια κάθονταν παρέες - παρέες δηλαδή οι βόρειοι με τους βόρειους και οι νότιοι με τους νότιους.
Προς Δ.Σ.: Τα μπλουζάκια ήταν υπέροχα και η ιδέα του nikname στο μανίκι καταπληκτική. Του χρόνου, απλώς να τα μοιράζετε στην είσοδο του κάμπινγκ, με το που θα φτάνει ο καθένας.
Ξεκίνησα κατά τις 6 το απόγευμα και έφτασα στις 12:10, με τα νευράκια κρόσσια από τα έργα. Μόνο μια ψιχάλα 3-4 λεπτών στα Τέμπη. Κρίμα για όσους έφυγαν άλλη ώρα και συνάντησαν βροχή. Έμαθε κανείς τι έγινε με τον Ωκεανό? Έφτασε καλά? Τον έπιασε λάστιχο και δυστυχώς ταξίδευε μόνος...
Ελπίζω και του χρόνου να περάσουμε το ίδιο καλά και να είμαστε ακόμα περισσότεροι. Υπήρξαν σημαντικές απουσίες φέτος. Μικροπροβλήματα που υπήρξαν με τον "πονηρό" καμπιν-άρχη, δεν χάλασαν τη διάθεσή μας. Όταν η παρέα είναι καλή, όλα ξεπερνιόνται. Αυτό που εγώ έχω να καταθέσω, είναι πως τελικά όταν βλέπεις έναν άνθρωπο από κοντά, είναι αρκετά διαφορετικό από την όποια εικόνα μπορεί να έχεις σχηματίσει από τα γραφόμενά του στο φόρουμ. Γνώρισα από κοντά καινούριους φίλους και πέρασα πολύ καλά.

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Έμαθε κανείς τι έγινε με τον Ωκεανό? Έφτασε καλά? Τον έπιασε λάστιχο και δυστυχώς ταξίδευε μόνος...

Ναι όλα καλά, πήρε τηλέφωνο την οδική βοήθεια που είχε και τον βοήθησαν με το λάστιχο αλλά ήταν ταλαιπωρία …….

Τέλος καλά όλα καλά όμως…..

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline Ghallas

• Azariah ben Moses dei
  • Rossi και πάνω !
  • Quocunque Jeceris Stabit
Ωραία περάσαμε, ωραία θάλασσα, ωραίες ξαπλώστρες, ωραίες μπύρες.

Εγώ θα πρωτοτυπήσω και θα το ρίξω στη μίρλα.

Μοιάζαμε πιο πολύ με reunion παλιών συμμαθητών, πάρα με club μοτοσυκλέτας. Μία βόλτα που έγινε ομαδικά, πολλοί την έχασαν είτε γιατί δεν είχαν φτάσει, είτε γιατί δεν είχαν σηκωθεί από το στρώμα, είτε γιατί είναι τόσο ωραία η θάλασσα το πρωί.
Η παρουσία μας διακριτική μέχρι παρεξηγήσεως, μπύρες στην ξαπλώστρα, ούτε ένα έκτροπο, ούτε μια μηχανή πεταμένη στην άμμο ("μαμά, έτσι είναι οι μηχανόβιοι? βαριέμαι, εγώ θα πάω τέννις"  :2hysterical: ), οι σκηνές, τα τροχόσπιτα, δεντρόσπιτα, δωμάτια whatever ήταν διάσπαρτα στο κάμπινγκ (και εκτός), διαλύοντας όποια ελπίδα να υπάρχει μία έννοια ομαδικότητας.

Κατά τα άλλα, πέρα από το μέρος, το έσωσε η παρέα - ή οι παρέες, που είπε και κάποιος παραπάνω - γνωρίσαμε μερικούς ανθρώπους ακόμη, αφήσαμε και κάβα για αργότερα.

ΥΓ1. Το ΥΠΕΧΩΔΕ κατάφερε αυτό που δεν κατάφερε τόσα χρόνια η Τροχαία με κάμερες και μπλόκα: να εξαλείψει την υπερβολική ταχύτητα. Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους του εθνικου δικτύου, μηδέν τροχαία λόγω ταχύτητας, χιλιάδες λίγω εγκεφαλικών.

ΥΓ2. Θερμά συγχαρητήρια στους... Ενετούς για το κάστρο.  ;D Πανέμορφο φωτισμένο το βράδυ

ΥΓ3. Πολύ ΙΧ ρε σεις. Άντε και του χρόνου με πούλμαν.  :goofy:

ΥΓ4. Ντροπή στους υπεύθυνους της εκδρομής που δεν τίναξαν τα δέντρα από τη γύρη πριν τη μάζωξη για φωτογραφίες. Παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα. Του χρόνου με τις βέργες μας.

My bike got stolen and all I got was this lousy thread. And the bike back...

DRAKE RAMORE

• Guest
Εμένα πάλι μου άρεσαν όλα!
Στην αρχή έφαγα ένα στράβωμα (χοντρό) με τους υπεύθυνους του κάμπινγκ και τον χώρο τον οποίο υπέδειξαν για να στήσουμε, αλλά το γείωσα και πήγα και χώθηκα σε μια παχιά σκιά ανάμεσα στους χώρους των τροχοσπίτων.
σ.σ. όσοι επιχείρησαν το ίδιο και έφυγαν απο τον υποδεδειγμένο χώρο είμασταν πολύ πιο άνετα απο υπόλοιπους που παστώθηκαν σαν σαρδέλες.

Ο προκαθορισμένος χώρος ήταν τόσο πίτα που στην  ουσία με ένα πασσαλάκι μπορούσες να στερεώσεις δύο σκηνές!
...Τραγικός!

Αφου λοιπόν έγινε το στήσιμο και πήραμε στα χέρια την σκηνή του Γχάλια για τόπο χλοερό και σκιώδη (κόντευε να καρφώσει τα πασσαλάκια του στην άσφαλτο ) όλα κύλησαν μέλι!

Καλή παρέα, ωραία μουσικούλα και ο Μπάμπης στο μπιτς μπαρ εξυπηρετικότατος.
Παρατράγουδα προσωπικά δεν διαπίστωσα, ίσως γιατί δεν έψαξα και να βρω κάποια.
Άντε και στην επόμενη εκδρομή με το καλό.

Υ.Γ Σχετικά με την υπερβολική ησυχία θα συμφωνήσω με τον Γχάλια...όχι πως με χάλασε κιόλας δηλαδή, αλλά για κλαμπ μοτοσυκλετιστών παραείμασταν ήσυχοι.

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Εμένα πάλι μου άρεσαν όλα!
...
Παρατράγουδα προσωπικά δεν διαπίστωσα, ίσως γιατί δεν έψαξα και να βρω κάποια.
...
Μπράβο.  :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
 :goodpost:

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

Offline junior CAESAR

• Rossi και πάνω !
  • ...¨Οποιος έχει μυαλό το προστατεύει!!
Αντε βρε παιδουδια μου ....θελουμε φωτο. πολλες φωτο. για να χωρτασουμε και 'μεις
Νηστικους θα μας αφησετε? Πειναμε για διαδρομες,τοπια κ.λ.π. :goofy:

Salonica Iron Club

ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙ
Η ΑΣΚΟΠΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Offline Surfer

• Rossi και πάνω !
  • Γιάννης
Καλημέρα σε όλους

Είμαι πολύ τυχερός τελικά, γιατί έκανα την πρώτη  εκδρομή μαζί σας ως νέο μέλος, και αυτή ήταν η Πανελλήνια συγκέντρωση που γίνεται κάθε χρόνο. Τα συναισθήματα και η θετική ενέργεια που πήρα δεν μπορώ να τα περιγράψω.
Καταρχάς συγχαρητήρια σε όλους όσους διοργάνωσαν και κουράστηκαν για να είναι όλα τόσο ωραία. Μπράβο στο Σωτήρη και στη Κατερίνα που έβγαλαν πολλές και ωραίες φωτογραφίες.
Ήθελα να ευχαριστήσω τον Μέμο για την υπέροχη διαδρομή που μας πήγε την Παρασκευή πριν να φτάσουμε στο κάμπινγκ.
Γνώρισα καινούργιους φίλους με ενδιαφέρον και αστείρευτο χιούμορ (Χρήστος, Διονύσης, Διαμαντής, Ειρήνη, Νίκος, Γιάννης) και τους ευχαριστώ για όλα.
Έκπληξη  ήταν η μπλούζα με το όνομα μας , πολύ ωραία ιδέα.

Θα τα πούμε την Τρίτη από κοντά.

andy

• Guest
Τα περάσαμε υπέροχα.
Παρέα, μπανάκι, φαγητό,βολτίτσα.Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Χάρηκα που γνώρησα κάποια καινούρια παιδιά.
Φώτο δεν έχω γιατί είχα ξεχάσει την φωτογραφική μηχανή.Να βάλετε όσοι βγάλατε για της κατεβάσουμε εμείς ;D
Στον γυρισμό μέχρι την Λαμία ήταν όλα πολύ ανετα αλλά μετά όπου υπήρχαν έργα ήταν δράμα.
Εμπρός για την επόμενη εκδρομή τώρα.

Offline Bluepetros

• Θα ήθελα να ήμουν
  • Rossi και πάνω !
  • Free your mind and Dive
Αν εξαιρέσουμε το μποτιλιάρισμα στη Ριτσώνα κλπ όλα ήταν πολύ ωραία, Μπράβο στους υπεύθυνους που με κόπο και προσωπική ασχολία διοργάνωσαν την εκδρομή.
Παρεμπιπτόντως γνώρισα και πολλούς που δεν είχα την τύχη να τους έχω δει στο Συμοφε, αλλά και από την υπόλοιπη Ελλαδα, ο μικρός έγινε κολλητάρι με του Νίκου (τους τραβάγαμε, αλλά αυτοί τίποτα!!) και όπως λέει το τραγούδι πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε....  :eusa_clap: :eusa_clap:

Η ευτυχία είναι ένα ταξίδι όχι ένας προορισμός.
Δεν υπάρχει μονοπάτι προς την ευτυχία, το μονοπάτι είναι η ευτυχία.

Offline BilLar

• Σιγα μην εισαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • XL650V - 01
Άλλη μια πετυχημένη συνάντηση!
Μπράβο σε όσους έτρεξαν για να την οργανώσουν :eusa_clap:
Περάσαμε πολύ ωραία. Πολύ ξαπλα, πολύ μπύρα και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!
Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι δεν μετράει το μέρος, άλλα η καλή παρέα!
Οι φωτογραφίες του Σώτου τα λένε όλα!

Το μπλουζάκι όλα τα λεφτά!!!

Offline thanos_trikala

• Rossi και πάνω !
ολα τελεια! Μπραβο σε ολους...  :eusa_clap:

Offline ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

• Rossi και πάνω !
  • Μαργαρίτες μη μαδάς
Δεν έχω  να πω/γράψω κάτι διαφορετικό απο τους προλαλήσαντες έκτος απο το ευχαριστούμε πολύ και συνχαρητήρια για μια ακόμη φορά.
Τώρα, αν το κάμπινγκ ήταν για κλωτσιές δεν νομίζω ότι ευθύνετε κανείς εκτός απο τον πατέρα του ιδιοκτήτη.(........)
Η πανέμορφή όμως παρέα που είχαμε τα υποσκίαζε όλα τα άσχημα (αν υπήρχαν) και δεν νομίζω να υπάρχη κάποιος που να μην πέρασε καλά.
Τα μπλουζάκια ήταν φανταστικά και άπαιχτη η ιδέα του ψευδόνημου στο μανίκι. Θα προτημούσα όμως να είχαν δωθεί νωρίτερα, για να ήξερα με ποιους μιλώ εκ των πρωτέρων.

Φιλιά πολλά στην υπόλοιπη Ελλάδα που είχα καιρό να δω και ξανασυνάντησα.

Συνχαρητήρια για μια ακόμη φορά.
Περίμενω ανηπόμονα την επόμενη jumbo εκδρομή (όχι μονο εγώ αλλά και τα πιτσιρίκια)

Φιλικά
Μαργαρίτα

ΥΓ1 : Σας παρακαλώ, βάλτε και καμιά φώτο, γιατί το μωρό μου ξέχασε ΚΑΙ την φωτο/μηχανή  >:( (ευτυχώς που θυμήθηκε να έρθει ο ίδιος)  :)
« Last Edit: Δευτέρα 22 Ιούνιος 2009, 23:06:56 μμ by ΠοκαHONDA »

Offline Μixail

• καθυστεριολόγος
  • Οδηγάρα
Δεν έχω  να πω/γράψω κάτι διαφορετικό απο τους προλαλήσαντες έκτος απο το ευχαριστούμε πολύ και συνχαρητήρια για μια ακόμη φορά.
Τώρα, αν το κάμπινγκ ήταν για κλωτσιές δεν νομίζω ότι ευθύνετε κανείς εκτός απο τον πατέρα του ιδιοκτήτη.(........)
Η πανέμορφή όμως παρέα που είχαμε τα υποσκίαζε όλα τα άσχημα (αν υπήρχαν) και δεν νομίζω να υπάρχη κάποιος που να μην πέρασε καλά.
Τα μπλουζάκια ήταν φανταστικά και άπαιχτη η ιδέα του ψευδόνημου στο μανίκι. Θα προτημούσα όμως να είχαν δωθεί νωρίτερα, για να ήξερα με ποιους μιλώ εκ των πρωτέρων.

Φιλιά πολλά στην υπόλοιπη Ελλάδα που είχα καιρό να δω και ξανασυνάντησα.

Συνχαρητήρια για μια ακόμη φορά.
Περίμενω ανηπόμονα την επόμενη jumbo εκδρομή (όχι μονο εγώ αλλά και τα πιτσιρίκια)

Φιλικά
Μαργαρίτα

ΥΓ1 : Σας παρακαλώ, βάλτε και καμιά φώτο, γιατί το μωρό μου ξέχασε ΚΑΙ την φωτο/μηχανή  >:( (ευτυχώς που θυμήθηκε να έρθει ο ίδιος)  :)

Τα παιδια τα πηρε η τα ξεχασε κ΄αυτα. :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Μάνος Παπακυριακού(χωμάτινος) 1972-2010

Offline nikos 238

• If you doubt, loose it...
  • Rossi και πάνω !

Παρεμπιπτόντως γνώρισα και πολλούς που δεν είχα την τύχη να τους έχω δει στο Συμοφε, αλλά και από την υπόλοιπη Ελλαδα, ο μικρός έγινε κολλητάρι με του Νίκου (τους τραβάγαμε, αλλά αυτοί τίποτα!!) και όπως λέει το τραγούδι πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε....  :eusa_clap: :eusa_clap:

Καλά ήταν χαρακτηριστικό ο τρόπος που κολλήσανε από Παρασκευή μέχρι Κυριακή που φύγατε !

Πολύ το χαρήκανε (παιχνίδι στις 00.30 !!!!) και ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη για τα παιδιά που το χάρηκαν τόσο πολύ και φυσικά και για μας που γνωριστήκαμε !

Για την Πανελλήνια δεν έχω λόγια να πω για την διοργάνωση και τους συμμετέχοντες, ότι και να πω θα ναι λίγο για να περιγράψει τον χείμαρο συναισθημάτων που μας κατακλύζει κάθε φορά που βρισκόμαστε όλοι μαζί.

Είναι τόσο νωπές οι εικόνες από την 1η φορά που βρεθήκαμε ανάμεσα στην παρέα του συλλόγου μας  (από την περσινή ΙΤΤ) μέχρι την φετινή Πανελλήνια και με όλα αυτά που έχουν μεσολαβήσει, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι κάθε φορά είναι μεγαλύτερη η χαρά που σας ανταμώνουμε και κάθε φορά είναι μεγαλύτερη η στεναχώρια που σας αποχαιρετούμε !

Να είστε καλά όλοι !

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ (Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης)