Πολύ καλό πρόγραμμα Χρήστο!
Λέω να μετακομίσω βόρεια....
Να κάνω και μία πρόταση επ' αυτού... Χωρίς να θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση το ΔΣ (επειδή το Γραφείο Θεσ/νίκης, δεν είναι τυπικά νόμιμο) θα μπορούσαμε να συνδέσουμε το επίσημο πρόγραμμα με το τελευταίο, σε ένα κοινό με τις ημερομηνίες σε ακολουθία?
Ο διαχωρισμός θα είναι χρωματικός (το πρόγραμμα του Χρήστου να εμφανίζεται σε άλλο χρώμα) και θα υπάρχει η διατύπωση στο τέλος ότι αυτό το τελευταίο θα το οργανώσει αποκλειστικά το Γραφείο Θεσ/νίκης.
Ετσι θα μπορούμε όλοι να κάνουμε πιό εύκολα τον προγραματιζμό μας γιά τις εκδηλώσεις...
ΥΓ Αν αυτό λόγω νομιμότητας (δεν ξέρω!) δεν είναι εφικτό να μπει στην σελίδα του club, μπορεί να αναρτηθεί στην σχετική σελίδα στο φόρουμ.
Λοιπόν παιδιά για να ξεκαθαρίζουμε λίγο τα πράγματα.
Για αρχή συμφωνώ απολύτως με την πρόταση και μάλιστα έτσι την είχαμε, αλλά δεν μπορούσα με τίποτα να κάνω copy το πρόγραμμα, όπως μου το επέστρεψε εμπλουτισμένο ο Άζωρος και ο Billar, από το πρόγραμμα του google που το είχαν φτιάξει κι έτσι αναγκάστηκα να το περάσω με τον τρόπο που το είδατε.
Κατά δεύτερο να πω και να τονίσω ότι το πρόγραμμα δεν είναι του Χρήστου (δικό μου). Συνέβαλα βέβαια στο να γίνει, αλλά
το πρόγραμμα είναι κοινό του Γραφείου Θεσσαλονίκης και των Θεσσαλών (δεν ξέρω αν έχει γίνει Γραφείο στη Θεσσαλία) και είναι κρίμα και άδικο να αναφέρεται ως δικό μου πρόγραμμα. Εξάλλου το αναφέρω ξεκάθαρα στο εισαγωγικό σημείο του μηνύματος.
Το τρίτο σημείο που θα ήθελα να θίξω (επειδή κάτι παρόμοιο μου είπε και ο Αποστόλης, πρόσφατα στην Καλαμπάκα), είναι το σημείο που αναφέρεις Γιάννη μου ότι : "(επειδή το Γραφείο Θεσ/νίκης, δεν είναι τυπικά νόμιμο)".
Εδώ ίσως θα πρέπει να πάρουν θέση και τα παλιά μέλη του ΔΣ, αλλά εγώ ξέρω ότι το Γραφείο Θεσσαλονίκης έχει νομιμοποιηθεί με απόφαση του ΔΣ (σύμφωνα με το καταστατικό), εδώ και αρκετά χρόνια και μάλιστα, αν θυμάμαι καλά, πριν από την 5η Πανελλήνια συγκέντρωσή μας στην Λευκάδα (που την είχαμε διοργανώσει εμείς), δηλαδή το 2005 (+/- ένα χρόνο). Και για να να ακριβολογώ να θυμίσω ότι στην ανακοίνωση της 5ης Πανελλήνιας, το ΔΣ έγραφε : "Για 3 ημέρες 18,19,20 Ιουνίου , οι απανταχού Διαλπιστές και μη , με κέφι και αστείρευτη διάθεση θα βρεθούν πάλι όλοι μαζί για εκδρομές, παιχνίδια, φαγητό, κουβεντούλα και μπάνιο στον όμορφο όρμο Δεσίμι στη Λευκάδα.
Η οργάνωση έχει γίνει αποκλειστικά, από το HTC Γραφείο Βορείου Ελλάδος , που σημαίνει εγγύηση για να περάσουμε όλοι καλά." Ολόκληρη η ανακοίνωση στο :
http://www.transalp.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=76&Itemid=2Τότε βέβαια αναφερόταν σαν Γραφείο Βόρειας Ελλάδας, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει, γιατί είχε την "ευθύνη' (πάντα κάτω από το ΔΣ), όλης της Βόρειας Ελλάδας.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει, και ξαφνικά το Γραφείο Θεσσαλονίκης ή Βόρειας Ελλάδας, "δεν είναι τυπικά νόμιμο".