Hellas Transalp Forum

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Βορειοελλαδιτών & Θ

vasko · 36470

Offline vasko

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ
on: Τρίτη 13 Ιανουάριος 2009, 06:30:14 πμ
 Προτείνουμε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2009 να γίνει όπως και πέρυσι στο Λιτόχωρο Πιερίας την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου.

Το μαγαζί στο οποίο θα πάμε (καφεδάκι και μετά ταβέρνα) και η ακριβής ώρα συνάντησης θα ανακοινωθούν έγκαιρα στο Forum αφότου θα γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό συμμετεχόντων για να κάνουμε την κράτηση.

Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή με προσωπικό μήνυμα το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου για να μπορέσουμε να κανονίσουμε έγκαιρα τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης.

Μετά την κοπή της πίτας θα υπάρξει κλήρωση κάποιων δώρων όπως και πέρυσι που θα συγκεντρωθούν με πρωτοβουλία του καθενός από εμάς (περισσότερες πληροφορίες με τη δήλωση συμμετοχής).Η κλήρωση των δώρων θα γίνει ανά μηχανή (και μην με ρωτήσετε τι θα κάνουν αυτοί που θα έρθουν με αυτοκίνητο) .

Προτείνουμε όπως και πέρυσι οι συμμετέχοντες να συνεισφέρουν ΕΠΙΠΛΕΟΝ 10€/μηχανή (και πάλι μην με ρωτήσετε τι θα κάνουν αυτοί που θα έρθουν με αυτοκίνητο) ώστε τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.
« Last Edit: Τετάρτη 14 Ιανουάριος 2009, 01:16:24 πμ by vasko »

Ω ρε που πάμε ρε!!!

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Τι φιλανθρωπικό σκοπό και μπούρδες τώρα ρε παιδιά ...τρεις κι ο κούκος.....
Άιντε να μάσουμε κανα διακοσάρι μεγάλη δουλειά.

Επίσης σωστά το Λιτόχωρο βολεύει και τους Θεσσαλούς  ,αλλά εναλλακτική δεν έχουμε (προχτές πήγαμε στα πριόνια)? Ας πάμε θάλασσα.... :love10:

Μέσα έτσι κι αλλιώς πάντως.

......να μη γκρινιάξω λίγο δηλ. ?

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

DRAKE RAMORE

• Guest
Τι φιλανθρωπικό σκοπό και μπούρδες τώρα ρε παιδιά ...τρεις κι ο κούκος.....
Άιντε να μάσουμε κανα διακοσάρι μεγάλη δουλειά.

Επίσης σωστά το Λιτόχωρο βολεύει και τους Θεσσαλούς  ,αλλά εναλλακτική δεν έχουμε (προχτές πήγαμε στα πριόνια)? Ας πάμε θάλασσα.... :love10:

Μέσα έτσι κι αλλιώς πάντως.

......να μη γκρινιάξω λίγο δηλ. ?

Δηλαδή ούτε εσύ ήσουν στο κότερο;

Τώρα είμαι περίεργος ...ποιοί πήραν την απόφαση;

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
 :oΤι μπήκαν σε κότερο ......?

Άγιε Νκόλα φύλαγε τον κόσμο..... :pope:

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

Offline vasko

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ
Reply #4 on: Τετάρτη 14 Ιανουάριος 2009, 01:29:32 πμ
Προτείνουμε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2009 να γίνει όπως και πέρυσι στο Λιτόχωρο Πιερίας την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου.

Το μαγαζί στο οποίο θα πάμε (καφεδάκι και μετά ταβέρνα) και η ακριβής ώρα συνάντησης θα ανακοινωθούν έγκαιρα στο Forum αφότου θα γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό συμμετεχόντων για να κάνουμε την κράτηση.

Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή με προσωπικό μήνυμα το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου για να μπορέσουμε να κανονίσουμε έγκαιρα τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης.

Μετά την κοπή της πίτας θα υπάρξει κλήρωση κάποιων δώρων όπως και πέρυσι που θα συγκεντρωθούν με πρωτοβουλία του καθενός από εμάς (περισσότερες πληροφορίες με τη δήλωση συμμετοχής).Η κλήρωση των δώρων θα γίνει ανά μηχανή (και μην με ρωτήσετε τι θα κάνουν αυτοί που θα έρθουν με αυτοκίνητο) .

Προτείνουμε όπως και πέρυσι οι συμμετέχοντες να συνεισφέρουν ΕΠΙΠΛΕΟΝ 10€/μηχανή (και πάλι μην με ρωτήσετε τι θα κάνουν αυτοί που θα έρθουν με αυτοκίνητο) ώστε τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Συγνώμη αν ενόχλησε τη λέξη "αποφασίσαμε".Στην πραγματικότητα κάναμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για την κοπή της πίτας.Βρεθήκαμε εγώ ,ο Χρήστος (redkom) και ο Γιάννης (accountant) που είχαμε οργανώσει και την περσινή εκδήλωση και σκεφτήκαμε τα παραπάνω.
 Επιλέξαμε το Λιτόχωρο στο οποίο  οι καιρικές συνθήκες δύσκολα κάνουν την πρόσβαση απαγορευτική όπως πχ στον Παλιό Παντελεήμονα που μπορεί να χιονίσει (αν και σαν τοποθεσία είναι πανέμορφη)και να γίνει επικίνδυνο αν έρθει κάποιος με μηχανή.

Άν κάποιος έχει να προτείνει κάτι άλλο σαφώς και να το κάνει.

Στο κάτω-κάτω η όλη ιδέα είναι να βρεθούμε όλοι μαζί να περάσουμε καλά και να γυρίσουμε όμορφα και ωραία στα σπίτια μας.

Σημ. στο αρχικό κείμενο η λέξη "αποφασίσαμε" αντικαταστάθηκε από τη λέξη "προτείνουμε" για αποφυγή παρεξηγήσεων.

Ω ρε που πάμε ρε!!!

Offline redkom

• Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Τετάρτη 14 Ιανουάριος 2009, 01:33:42 πμ
Όπως είδατε διορθώθηκε. Πρόταση είναι το Λιτόχωρο. Κατά τα λοιπά είναι όπως τα γράφει ο Βασίλης.
Περιμένουμε τις προτάσεις σας για τοποθεσία που να μπορεί να βολεύει όλους, λαμβανομένου υπόψη και του καιρού.
Θανάση μου και πέρισυ μαζέψαμε κάποια ψιχουλάκια - ευρουλάκια, και μ' αυτά αγοράσθηκαν 1-2 παιχνίδια για τα παιδάκια που τα είχαν ανάγκη.

Μη κοιτάς ποτέ πίσω. Πάντα εμπρός. Εξάλλου...είσαι πρώτος!!!!!!

Χρήστος Σιώνας
Θεσ/νίκη

Offline ACCOUNTANT

• Οδηγάρα
  • Ο Χιλιομετροφάγος.
Reply #6 on: Τετάρτη 14 Ιανουάριος 2009, 19:36:29 μμ
Όσοι θέλουν μπορούν να δώσουν περισσότερα από τα 10 ευρώ!!! 'Αιντε ματζιριές τώρα... Κάθε μέρα που πείνουμε κανά καφέ σε μαγαζί και αφήνουμε και 1 ευρώπουλο γιατί μας καλοκοιτάζει -τρομάρα μας- η σερβιτόρα καλά είναι? Τέλος πάντων όπως νομίζει ο καθένας. Η εισφορά προτείνω να μην είναι πλέον υποχρεωτική αλά προαιρετική. Ό,τι μαζευτεί θα δωθεί σε ορφανοτροφείο στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ευτυχώς η φύση, μας έδωσε κάποια πράγματα, για να γράφουμε τους άλλους, όταν μας τρελένουν.

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
  • Ερωτας με την πρώτη ματιά!!
Reply #7 on: Τετάρτη 14 Ιανουάριος 2009, 19:42:23 μμ
Όσοι θέλουν μπορούν να δώσουν περισσότερα από τα 10 ευρώ!!! 'Αιντε ματζιριές τώρα... Κάθε μέρα που πείνουμε κανά καφέ σε μαγαζί και αφήνουμε και 1 ευρώπουλο γιατί μας καλοκοιτάζει -τρομάρα μας- η σερβιτόρα καλά είναι? Τέλος πάντων όπως νομίζει ο καθένας. Η εισφορά προτείνω να μην είναι πλέον υποχρεωτική αλά προαιρετική. Ό,τι μαζευτεί θα δωθεί σε ορφανοτροφείο στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.
ΟΚ καλά ρε Γιάννη μην θυμώνεις.
Η περίπτωση να γίνει στον Π.Παντελεήμωνα δεν παίζει;; Το λέω γιατί τα παιδιά από δω συμφωνούν!!

Δεν   πλαλάου!!!!
γιατί νουγάου!!!! γκε γκε;;
[img]http://farm3.static.flickr.com[img]

Offline BilLar

• Σιγα μην εισαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • XL650V - 01
Reply #8 on: Τετάρτη 14 Ιανουάριος 2009, 20:20:35 μμ
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το μέρος ούτε και με τα 10€.
Καλά είναι και στον π. Παντελεήμων και στο Λιτόχωρο.

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #9 on: Τετάρτη 14 Ιανουάριος 2009, 20:26:22 μμ
Όσοι θέλουν μπορούν να δώσουν περισσότερα από τα 10 ευρώ!!! 'Αιντε ματζιριές τώρα...
:-\
Θες να στοεξηγήσω πάλι ?

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

Offline Zan Klon

• οδηγώντας στους ελληνικούς δρόμους έγινα...
  • Rossi και πάνω !
  • μοτοσυκλετιστής παντός καιρού και εδάφους !!!
Reply #10 on: Τετάρτη 14 Ιανουάριος 2009, 20:59:02 μμ
Η κλήρωση των δώρων θα γίνει ανά μηχανή 1.(και μην με ρωτήσετε τι θα κάνουν αυτοί που θα έρθουν με αυτοκίνητο) .

Προτείνουμε όπως και πέρυσι οι συμμετέχοντες να συνεισφέρουν ΕΠΙΠΛΕΟΝ 10€/μηχανή 2.(και πάλι μην με ρωτήσετε τι θα κάνουν αυτοί που θα έρθουν με αυτοκίνητο) ώστε τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

και για να μην ρωτατε τον vasko...
στην περιπτωση 1. οι αυτοκινητιστες δεν περνουν δωρο
και στην περιπτωση 2. η συνεισφορα γινετε 20Ε.
αν επιμενετε ελατε με αυτοκινητο... :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:
 :goofy: :goofy: :goofy:

Offline thanos_trikala

• Rossi και πάνω !
Reply #11 on: Πέμπτη 15 Ιανουάριος 2009, 00:08:48 πμ
Παιδια ουτε εγω εχω κανενα προβλημα με το μερος αντε να βρεθουμε ξανα ολοι !!!

Offline Panoulis_ser

• Οδηγάρα
  • Σεργετζής Παναγιώτης
Reply #12 on: Πέμπτη 15 Ιανουάριος 2009, 00:21:00 πμ
Τελικα τι θα γινει θα βγει μια τελικη απόφαση για το που θα κοπή η πίτα

Εγω δεν εχω κανενα πρόβλημα όπου και να κοπή
Το μονο που θελω να ξερω ειναι επειδη ειναι πρωτη φορα που συμμετέχω σε κατι τέτοιο θα παρετε και τις γυναίκες σας ?

Offline redkom

• Rossi και πάνω !
Reply #13 on: Πέμπτη 15 Ιανουάριος 2009, 01:21:58 πμ
Τελείωσε το θέμα με τα 10€. Η συμμετοχή είναι αυτή, και τα λεφτά θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό. Και μην το συνεχίζετε αυτό το θέμα, γιατί στο τέλος θα γίνουν παρεξηγήσεις χωρίς λόγο.

Τελικα τι θα γινει θα βγει μια τελικη απόφαση για το που θα κοπή η πίτα
Εγω δεν εχω κανενα πρόβλημα όπου και να κοπή

Είπαμε περιμένουμε τις προτάσεις σας. Μόνο κάντε το γρήγορα.

Το μονο που θελω να ξερω ειναι επειδη ειναι πρωτη φορα που συμμετέχω σε κατι τέτοιο θα παρετε και τις γυναίκες σας ?

Φυσικά όποιος θέλει μπορεί να έρθει οικογενειακώς, αλλά η πίτα θα κοπεί σε κομμάτια ανά μηχανή (ή οδηγό αν προτιμάτε), όπως επίσης και η κλήρωση των δώρων.

Μη κοιτάς ποτέ πίσω. Πάντα εμπρός. Εξάλλου...είσαι πρώτος!!!!!!

Χρήστος Σιώνας
Θεσ/νίκη

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #14 on: Πέμπτη 15 Ιανουάριος 2009, 20:47:52 μμ
Τελείωσε το θέμα με τα 10€. Η συμμετοχή είναι αυτή, και τα λεφτά θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό. Και μην το συνεχίζετε αυτό το θέμα, γιατί στο τέλος θα γίνουν παρεξηγήσεις χωρίς λόγο.

Για να καταλάβω...
Το παραπάνω είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στην εκδήλωση της κοπής της πίτας;
Όποιος είναι αντίθετος με τον εξαναγκασμό σε φιλανθρωπία μένει εκτός εκδήλωσης;

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #15 on: Πέμπτη 15 Ιανουάριος 2009, 21:25:12 μμ
Ρε παιδιά μην το κουράζετε το θέμα. Κάποιοι τρέχουν γιά να οργανώσουν μία εκδήλωση. Γιατί κολλάτε στο θέμα της φιλανθρωπίας? Πείτε πως τα δίνετε γιά την ενίσχυση του συλλόγου (και ο σύλλογος τα διαθέτει σε φιλανθρωπία).

Σκεφτείτε ότι είστε μία παρέα φίλων που οργανώνετε την εκδήλωση γιά να περάσετε καλά.

Σορρυ γιά την παρέμβαση, μιάς και δεν συμμετέχω, αλλά το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και μεις οι νότιοι.

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #16 on: Πέμπτη 15 Ιανουάριος 2009, 22:37:46 μμ
Ρε παιδιά μην το κουράζετε το θέμα. Κάποιοι τρέχουν γιά να οργανώσουν μία εκδήλωση. Γιατί κολλάτε στο θέμα της φιλανθρωπίας? Πείτε πως τα δίνετε γιά την ενίσχυση του συλλόγου (και ο σύλλογος τα διαθέτει σε φιλανθρωπία).

Σκεφτείτε ότι είστε μία παρέα φίλων που οργανώνετε την εκδήλωση γιά να περάσετε καλά.

Σορρυ γιά την παρέμβαση, μιάς και δεν συμμετέχω, αλλά το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και μεις οι νότιοι.

Γιάννη ζήτησα μια διευκρίνηση ως προς μια τοποθέτηση συγκεκριμένου μέλους.
Ούτε έθιξα, ούτε κούρασα κανέναν ακόμα...πιστεύω.

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
Reply #17 on: Πέμπτη 15 Ιανουάριος 2009, 22:45:25 μμ
Ανάθεμα τα 10ευρω έλεος πια!!!!!
Για ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ ΜΙΛΑΜΕ μη σας πιανει υστερία. Οποιος θέλει ας δωσει παραπάνω, τώρα σας πιάσαν οι τσιγγουνιές;;;; Αλλού και αλλού τα δίνουμε και δεν μιλάμε κιόλας.................. άιντε τώρα τα  ΄χω πάρει,

Δεν   πλαλάου!!!!

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #18 on: Πέμπτη 15 Ιανουάριος 2009, 22:49:13 μμ
.................. άιντε τώρα τα  ΄χω πάρει,

Τα έχεις πάρει με την ερώτηση που έκανα;

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #19 on: Πέμπτη 15 Ιανουάριος 2009, 22:52:28 μμ
Γιάννη ζήτησα μια διευκρίνηση ως προς μια τοποθέτηση συγκεκριμένου μέλους.
Ούτε έθιξα, ούτε κούρασα κανέναν ακόμα...πιστεύω.

Ωχ! Μη με παρεξηγείς Απόστολε, αλλά το κάνουμε συχνά αυτό (όλοι μας) Ξεκινάμε μία κουβέντα και κολλάμε σε ένα θέμα αφήνοντας την ουσία (της εκδήλωσης).   

Ας τοποθετηθεί το συγκεκριμένο μέλος....  ;) :goofy:

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
Reply #20 on: Πέμπτη 15 Ιανουάριος 2009, 22:54:28 μμ
Τα έχεις πάρει με την ερώτηση που έκανα;
Οχι Απόστολε.
Τα χω πάρει γιατι δεν αξίζει τον κόπο όλοι μας να το συζητάμε. Πάμε για να περάσουμε καλά κια όχι να ζοριστούμε!!!!!!!!!

Δεν   πλαλάου!!!!

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #21 on: Πέμπτη 15 Ιανουάριος 2009, 22:55:23 μμ
ααααααααααααα!

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #22 on: Πέμπτη 15 Ιανουάριος 2009, 23:00:36 μμ
Αυτό μου θυμίζει το σοφό:
26. Δίνετε φιλοδώρημα ένα-δύο λεπτά και μουρμουρίζετε "όποιος δεν τιμά το λεπτό, δεν αξίζει το ευρώ".

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #23 on: Πέμπτη 15 Ιανουάριος 2009, 23:09:25 μμ
Ρε δεν είμαι φιλάνθρωπος λέμεεεεε. :angry5:

Εγώ δε θα δώκω......... :-X

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #24 on: Πέμπτη 15 Ιανουάριος 2009, 23:11:07 μμ
Ρε δεν είμαι φιλάνθρωπος λέμεεεεε. :angry5:

Εγώ δε θα δώκω......... :-X

Θανάση αν είσαι φιλόζωος πάντως εδώ είμαι εγώ... ;D ;D ;D ;D

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας \"...Είμαστε πίθηκοι με λεφτά και όπλα\" Tom Waits