Τα ταξιδια σε πιο δεν αρεσουν και οποτε μου δινετε η δυνατοτητα αναλογα ταξιδευω για να πω καλυτερα ταξιδευουμε με την γυναικα.Δεν με ενδιαφερει αν ειναι μεγαλο ( εχω ταξιδεψει εξω-Βαρκελωνη-Προβηγκια-ολα την Β.ιταλια και Δολομιτες και το 90% των Αλπεων Γαλλια- Ελβετια-Αυστρια ) ή μικρο το ταξιδι,απλα να φευγω.Δε θα σταματησω ποτε φυσικα.Παντα ακομα και ενα ΣΚ να φευγεις σε κραταει ( τουλαχιστον εμενα ) δυνατο για ολη την εβδομαδα
Εν συντομια μετα το 400αρι πηρα ενα 650 vstroμ,το Fjr και τωρα το zzr14.
Eν συντομια παλι ,οκ ,καταπληκτικη μοτοσυκλετα,φοβερο στησιμο,σου εμπνεει εμπιστοσυνη με το που την ανεβεις,συγχωρει λαθη δεν μου εβγαλε το παραμικρο προβλημα την εχω 1,5 χρονο περιπου ,25000 km
Αλλα να πω και την μεγαλη αληθεια ,αν βαλεις κατω την λογικη και τα γεγονοτα απλα η μηχανη Δεν κανει για τους δρομους μας.
Ποναει η ψυχη μου στην παραμικρη λακουβιτσα,θα σε κουρασει στα βουνα και σε κλειστα κοματια (πανε Γιαννενα απο γρεβενα και μετα το Μετσοβο ή Κονιτσα ή στα οερεινα Πελοποννησο πχ και να εχει και κινηση,απλα θα τα παιξεις -αν εχεις δε και συνεπιβατη και ειναι και λιγο κατηφορικα? αστα )
+ του οτι ολα αυτα που ζειτε εσεις εδω τα ξεχναμε
+ ειναι πολυεξοδη με τα τωρινα-σημερινα δεδομενα,βενζινη-ασφαλεια 220ε-σημα 110ε,τακακια μπροστινα μονο 120ε,λαστιχα 420ε κτλ.
Τα παραπανω τα αναφερω γιατι χρειαζεσε και 2η μοτοσυκλετα για να μη την κυκλοφορεις καθημερινα και ματωνει η ψυχη σου καθε μερα.
Γιατι την πηρα? Μας αρεσε πολυ και τους δυο και θελαμε να την δοκιμασουμε
Αν το μετανιωσα? Σαν εμπειρια οχι και δε προκειτε,ειναι φοβερη.
Αλλα η λογικη οπως ειπα με κανει στο να ειμαι πολυ κοντα να την δωσω και να παρω ενα transalp και ενα vfr 800 μεταχειρισμενο και απο Γερμανια φυσικα για τα μεγαλα ταξιδια.Με τα ιδια εξοδα ισως και λιγοτερα θα εχω δυο φοβερες μηχανες κατα την γνωμη μου που θα τις χαρω-ουμε περισσοτερο.