Hellas Transalp Forum

Τίμιο και σωστό συνεργειο (Θεσσαλονίκη)

transalonika · 69917

Offline transalonika

• Απλός οδηγός
  • Live fast - die well
on: Δευτέρα 27 Οκτώβριος 2008, 09:47:07 πμ
εψαξα πολυ  καιρο και πηρα πολλες γνωμες πριν κανω σερβις το μωρο μου
γιατι οπως εχω πει σε αλλα ποστ ειχε καιρο να κανει και ηθελα να την μηδενισω για να την παρακολουθω.
επειτα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα στο συνεργειο του κ.Θαλλασουδη PRO BIKE.
καταρχην να πω οτι πας γνωριζωντας οτι θα πληρωσεις γενναια νουμερα και θα πληρωσεις Φ.Π.Α ειτε το θελεις ειτε οχι
καθοτι κοβει αποδειξεις σε ολους.
εισαι ομως 100% σιγουρος οτι φροντισε την μηχανη σου με τον καλυτερο δυνατο τροπο και πραγματικα εκανε οσα σου ειπε με αποδειξεις.
καταρχην οταν πηρα τηλεφωνο για να τον ρωτησω ποτε να την παω μου εκλεισε ραντεβου για εναμιση μηνα μετα.(ηταν καλοκαιρι)
πηγαινωντας στο μαγαζι ειδα 5-6 ραμπες οπου η πιο φτηνη μηχανη ηταν μαλλον η δικη μου(κατι R1 κατι ΚΤΜ κτλ)
του την αφηνω και μου λεει ελα αυριο το πρωι. φροντισε για την μετακινηση μου εφοσον αφησα την μηχανη και με πηγε εκει που ηθελα.
κατα την διαρκεια της ημερας με πηρε 3 φορες τηλεφωνο για να με ενημερωσει για νεα ευρηματα.
την επομενη μερα οταν πηγα να παρω την μηχανη μου ειπε να την κανω μια βολτα να την δοκιμασω.αρχικα να πω οτι μου την παρεδωσε πλυμενη γυαλισμενη. επειτα οτι στην πρωτη βολτα διαπιστωσα οτι ο ανθρωπος ασχοληθηκε με πραγματα που δεν ειχαμε πει.
εχει αποβαλει απο πανω του την λογικη ''ετσι ηταν οταν το εφερε ξαναβαλτο ετσι'' ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΖΕΙ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ
μου εφτιαξε το γκαζι που δεν ειχε επαναφορα που διορθωσε τα σκριπακια που κολλουσαν μου λαδωσε ολες τις ντιζες γρασαρισε μαρσπιεδες μανετες αλυσιδες τα παντα.
απολυτα ευχαριστημενος παω να πληρωσω και μου λεει ωπα μη βιαζεσαι
με βαζει μπροστα στον υπολογιστη και μου δειχνει ολη την δουλεια που εκανε στην μηχανη σε λεπτομερεστατες φωτογραφιες.
να φανταστητε μου ειπε οτι μια βαλβιδα δεν μπορεσε να την ρυθμισει γιατι απο παλιοτερο στουκο παλιοτερου ιδιοκτητη ο σκελετος εκατσε πανω στην βιδα που πρεπει να βγαλεις για να την ρυθμισεις και μου δειχνει φωτο την βιδα και το σασι με μια αλλη βγαλμενη βιδα διπλα για να μου δειξει ποσα πασα εχει η βιδα και οτι ηταν αδυνατον να βγει.
νοικοκυρης.
προσωπικα εμεινα πολυ ευχαριστημενος και τον συστηνω με κλειστα τα ματια. μακαρι να υπηρχε αντιστοιχο συνεργειο να πηγαινα και το αυτοκινητο

Καλή ζωή, κακή διαθήκη

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #1 on: Δευτέρα 27 Οκτώβριος 2008, 14:51:11 μμ

να φανταστητε μου ειπε οτι μια βαλβιδα δεν μπορεσε να την ρυθμισει γιατι απο παλιοτερο στουκο παλιοτερου ιδιοκτητη ο σκελετος εκατσε πανω στην βιδα που πρεπει να βγαλεις για να την ρυθμισεις και μου δειχνει φωτο την βιδα και το σασι με μια αλλη βγαλμενη βιδα διπλα για να μου δειξει ποσα πασα εχει η βιδα και οτι ηταν αδυνατον να βγει.
νοικοκυρης.
H βίδα αυτή ήταν στο καπάκι της βαλβίδας εξαγωγής του μπροστινού κυλίνδρου? Είναι η μόνη που είναι πολύ κοντά στο πλαίσιο (πχ. βγαίνει με γερμανικό γιατί τα περισσότερα πολύγωνα δεν χωράνε).
« Last Edit: Δευτέρα 27 Οκτώβριος 2008, 15:04:38 μμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline petervic

• Rossi και πάνω !
Reply #2 on: Δευτέρα 27 Οκτώβριος 2008, 21:57:40 μμ
Μπορείς να μας πεις και πόσα έδωσες? Μη μπεις σε λεπτομέρειες, μόνο το ποσό, έτσι κι αλλιώς έχουμε καταλάβει τι περίπου έκανες. Σε ρωτάω για να ξέρω αν θα τον έχω στα υπ' όψιν για του χρόνου που θα γίνουμε συμπολίτες...
Α! και που είναι (θα μένω στο κέντρο κοντά στην καμάρα).

Η ασημουλα μου, το 4ο παιδι μου...

Πέτρος
XL650V

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Δευτέρα 27 Οκτώβριος 2008, 21:59:47 μμ
Μπορείς να μας πεις και πόσα έδωσες? Μη μπεις σε λεπτομέρειες, μόνο το ποσό, έτσι κι αλλιώς έχουμε καταλάβει τι περίπου έκανες. Σε ρωτάω για να ξέρω αν θα τον έχω στα υπ' όψιν για του χρόνου που θα γίνουμε συμπολίτες...
Α! και που είναι (θα μένω στο κέντρο κοντά στην καμάρα).

Δίπλα θα είσαι στην Κατσιμίδη είναι πάνω από τον Ευκλείδη. Εχω ακούσει και εγώ πολύ καλά λόγια αλλά οι τιμές φαρμακείου είναι λίγο αποτρεπτικές για μένα και δεν το έχω επισκεφθεί ποτέ.

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας \"...Είμαστε πίθηκοι με λεφτά και όπλα\" Tom Waits

Offline petervic

• Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Δευτέρα 27 Οκτώβριος 2008, 22:08:17 μμ
Ευχαριστώ! Απ' ότι βλέπω πάω και με τα πόδια...

Η ασημουλα μου, το 4ο παιδι μου...

Πέτρος
XL650V

Offline redkom

• Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Τρίτη 28 Οκτώβριος 2008, 01:47:18 πμ
Δίπλα θα είσαι στην Κατσιμίδη είναι πάνω από τον Ευκλείδη. Εχω ακούσει και εγώ πολύ καλά λόγια αλλά οι τιμές φαρμακείου είναι λίγο αποτρεπτικές για μένα και δεν το έχω επισκεφθεί ποτέ.

Κι εγώ έχω ακούσει παρόμοια για το σέρβις του και τις τιμές του, αλλά, ταυτόχρονα έχω ακούσει ότι όταν κάνει σέρβις, δεν ασχολείται με δύσκολες περιπτώσεις (π.χ. η ρύθμιση της βαλβίδας εξαγωγής που αναφέρει ο Πέτρος, ή ένα άλλο παράδειγμα που ξέρω με κολλημένο μπουζί) και βέβαια απαγορεύεται να είσαι στο συνεργείο μέσα κατά τη διάρκεια επισκευής της μηχανής σου, πράγμα που δεν μ' αρέσει καθόλου, γιατί δεν βλέπεις τι κάνει στη μηχανή. Αλήθεια, τι θα γίνει ρε Πέτρο με τη βαβλβίδα που δεν έχει ρυθμιστεί;
Εκεί που πάω εγώ και πολλοί ακόμα από τη Θεσ/νίκη, μπορεί να μην σου πλένει τη μηχανή, αλλά ο Γιάννης ο μηχανικός έφαγε 3 μπουζόκλειδα, τα χέρια του και 5 ώρες για να βγάλει το μπουζί που ήταν κολλήμένο και αν είσαι εκεί όταν κάνει το σέρβις, μπορείς όχι μόνο να βλέπεις τι κάνει, αλλά και να βοηθήσεις, ή να κάνεις μόνος σου πράγματα στη μηχανή σου και αυτός να ασχοληθεί μ' αυτά που εσύ δεν μπορείς να κάνεις.

Μη κοιτάς ποτέ πίσω. Πάντα εμπρός. Εξάλλου...είσαι πρώτος!!!!!!

Χρήστος Σιώνας
Θεσ/νίκη

okeanos

• Guest
Reply #6 on: Τρίτη 28 Οκτώβριος 2008, 06:11:57 πμ
τον έχω γνωρίσει τον Γιάννη, μετά από σύσταση του Δημήτρη και της Λίνας, το καλοκαίρι και έμεινα ευχαριστημένος! αν έμενα Θεσσαλονίκη, εκεί θα την πήγαινα...
όσο για το τίμιος, σε γενικές γραμμές, κανένας δεν είναι τίμιος... όλοι οι συνεργιατζήδες έίναι οι καλύτεροι ψυχολόγοι και με την 1η ματιά σε "διαβάζουν" και τις περισσότερες φορές όλο και κάτι θα σου παρουσιάσουν χωρίς να μπορείς να καταλάβεις αν έπρεπε αυτό να γίνει ή αν το έκανε κι'όλας! η καλύτερη λύση σ'αυτές τις περιπτώσεις, και αν πιάνουν τα χέρια κάποιου(εμένα δεν...) είναι "φτιάξ'το-μόνος σου". Πάντως ο Γιάννης, όσην ώρα έκατσα κοντά του, όσοι πέρασαν από κει, ακόμα και ένα παιδί με ΤΑ που θα πήγαινε Ιταλία, με προσεγμένο τσεκάρισμα και σέρβις και με λογικές εξηγήσεις, έδειξε και λογικές προθέσεις στις τιμές του...

Offline transalonika

• Απλός οδηγός
  • Live fast - die well
Reply #7 on: Τρίτη 28 Οκτώβριος 2008, 09:08:24 πμ
Αλήθεια, τι θα γίνει ρε Πέτρο με τη βαβλβίδα που δεν έχει ρυθμιστεί;
μου ειπε οτι δεν την εκανε για να μην φουσκωσει την συνολικη τιμη και οτι στο επομενο σερβις θα την κανουμε βγαζωντας το μοτερ

προσωπικα δεν εμεινα δυσαρεστημενος απο την τιμη που πληρωσα αν σκεφτει κανεις οτι.
μπουζι,λαδια καρμπυρατερ, κατι φλαντζες κατι ο-ρινγ γιατι εχανα λαδια ,ρυθμισμα βαλβιδων,φιλτρα,ατερμωνα κοντερ,μου περασε τα λαστιχα που του πηγα αλλαξε και μια σαμπρελα αλλαγη παραφλου αλλαγη υγρων φρενων,μου κοστισαν 460 ευρω
πιστευω ειναι καλα αν σκεφτει κανεις οπως ειπα και προηγουμενος οτι εκανε και αλλες λεπτομερειες που δεν χρεωσε πιστευω ειναι ακομα καλυτερα
αν και δεν εχω κριτηρια γιατι πρωτη φορα κανω σερβις σε τετοια μηχανη. εσεις που ξερετε καλυτερα ειναι καλα???
« Last Edit: Τρίτη 28 Οκτώβριος 2008, 09:59:17 πμ by transalonika »

Καλή ζωή, κακή διαθήκη

Offline Sotiris

• Rossi και πάνω !
  • Χανια!!!!!
Reply #8 on: Τρίτη 28 Οκτώβριος 2008, 09:21:00 πμ
μου ειπε οτι δεν τιν εκανε για να μην φουσκωσει την συνολικη τιμη και οτι στο επομενο σερβις θα την κανουμε βγαζωντας το μοτερ

προσωπικα δεν εμεινα δυσαρεστημενος απο την τιμη που πληρωσα αν σκεφτει κανεις οτι.
μπουζι,λαδια καρμπυρατερ, κατι φλαντζες κατι ο-ρινγ γιατι εχανα λαδια ,ρυθμισμα βαλβιδων,φιλτρα,ατερμωνα κοντερ,μου περασε τα λαστιχα που του πηγα αλλαξε και μια σαμπρελα αλλαγη παραφλου αλλαγη υγρων φρενων,μου κοστισαν 460 ευρω
πιστευω ειναι καλα αν σκεφτει κανεις οπως ειπα και προηγουμενος οτι εκανε και αλλες λεπτομερειες που δεν χρεωσε πιστευω ειναι ακομα καλυτερα
αν και δεν εχω κριτηρια γιατι πρωτη φορα κανω σερβις σε τετοια μηχανη. εσεις που ξερετε καλυτερα ειναι καλα???

με την ελάχιστη πείρα που έχω από τα μαστόρια νομίζω πως είναι πολλά...

Επίσης, τόόόόόση προθυμία να κατεβάσει μοτέρ... Εμένα ο μάστωρας με απειλεί μη κάνω λαλακία γιατί θα μου πιάσει τον κώλο
« Last Edit: Τρίτη 28 Οκτώβριος 2008, 09:22:41 πμ by Sotiris »

Offline transalonika

• Απλός οδηγός
  • Live fast - die well
Reply #9 on: Τρίτη 28 Οκτώβριος 2008, 10:01:41 πμ
αν θυμαμαι καλα μου ειπε θα το χαλαρωσει και ενας θα τραβαει και αλλος θα ρυθμιζει η κατι τετοιο τελος παντων.
δεν νομιζω να το κατεβασει γιατι πως θα ρυθμιζει αν το μοτερ δεν ειναι πανω? πως θα δοκιμασει?

Καλή ζωή, κακή διαθήκη

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #10 on: Τρίτη 28 Οκτώβριος 2008, 15:58:38 μμ
Αν έχει πάρει το πλαίσιο (από πιθανό χτύπημα μπροστά) σίγουρα θα έχει αρκετή δυσκολία να ξεβιδώσει/βγάλει/μετακινήσει το μοτέρ από τη θέση του (πιθανόν θα έχει πάρει ελαφρά και σε άλλα σημεία ο σκελετός).

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline nikos 238

• If you doubt, loose it...
  • Rossi και πάνω !
Reply #11 on: Τετάρτη 29 Οκτώβριος 2008, 04:23:16 πμ

Δεν έχω δοκιμάσει τον συγκεκριμένο...Έχω ακούσει γενικά καλά λόγια. Αλλά 460 Ε δεν είναι πολλά ; Πόσα ήταν για εργασία και πόσα για ανταλλακτικά - αναλώσιμα ; 

Αν φθάσαμε να εννοούμε ότι τα 300 Ε τα δίνουμε για αλλαγή λαδιών, μπουζί και βαλβίδες και όλα τα υπόλοιπα τα θεωρούμε "συμπληρωματικές" εργασίες...ε, τότε είναι λογικό να δικαιολογούμε μια τέτοια τιμή.

Αν δίνουμε για το ΤΑ τόσα, οι άλλοι με τις "ακριβές" μηχανές, πόσα πληρώνουν ; 1000 Ε ανά σέρβις ;;;;;;;;;;  :-\

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ (Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης)

Offline junior CAESAR

• Rossi και πάνω !
  • ...¨Οποιος έχει μυαλό το προστατεύει!!
Reply #12 on: Τετάρτη 29 Οκτώβριος 2008, 04:44:41 πμ
Εκεί που πάω εγώ και πολλοί ακόμα από τη Θεσ/νίκη, μπορεί να μην σου πλένει τη μηχανή, αλλά ο Γιάννης ο μηχανικός έφαγε 3 μπουζόκλειδα, τα χέρια του και 5 ώρες για να βγάλει το μπουζί που ήταν κολλήμένο και αν είσαι εκεί όταν κάνει το σέρβις, μπορείς όχι μόνο να βλέπεις τι κάνει, αλλά και να βοηθήσεις, ή να κάνεις μόνος σου πράγματα στη μηχανή σου και αυτός να ασχοληθεί μ' αυτά που εσύ δεν μπορείς να κάνεις.

Που το εχει το συνεργειο του Redkom?

Salonica Iron Club

ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙ
Η ΑΣΚΟΠΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Offline ΕΛΛΗ- ΛΕΥΤΕΡΗΣ (flwrina)

• Rossi και πάνω !
  • transalp 1000 cc
Reply #13 on: Τετάρτη 29 Οκτώβριος 2008, 05:31:16 πμ
Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 33 στα δεξια μας οπως παμε χαλκιδικη, ειναι ενα μικρο μαγαζακι στο οποιο ιδιοκτητης ειναι ενα γατονι που παρατησε την χοντα και ανοιξε το δικο του μικρο μεν αλλα θαυματουργο. εγγυημενα καλα!!!! απο φλωρινα εκει παω και εγω... γιαννης λεγεται.

Ζήσε το σήμερα χωρίς αναστολές

NRG...

Offline junior CAESAR

• Rossi και πάνω !
  • ...¨Οποιος έχει μυαλό το προστατεύει!!
Reply #14 on: Τετάρτη 29 Οκτώβριος 2008, 06:06:50 πμ
Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 33 στα δεξια μας οπως παμε χαλκιδικη, ειναι ενα μικρο μαγαζακι στο οποιο ιδιοκτητης ειναι ενα γατονι που παρατησε την χοντα και ανοιξε το δικο του μικρο μεν αλλα θαυματουργο. εγγυημενα καλα!!!! απο φλωρινα εκει παω και εγω... γιαννης λεγεται.

Λογικα πρεπει να ειναι μετα τον Makina αν καταλαβα καλα Λευτερη.

Salonica Iron Club

ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙ
Η ΑΣΚΟΠΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Offline nikos 238

• If you doubt, loose it...
  • Rossi και πάνω !
Reply #15 on: Τετάρτη 29 Οκτώβριος 2008, 22:31:28 μμ
Παίδες, άλλο το μαγαζί που λέει ο Redkom (Συνδίκα) και άλλο ο Λευτέρης Φλώρινα. Νομίζω...

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ (Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης)

Offline redkom

• Rossi και πάνω !
Reply #16 on: Πέμπτη 30 Οκτώβριος 2008, 02:45:43 πμ

Που το εχει το συνεργειο του Redkom?

Γωνία Π. Συνδίκα και Μαντινείας. Αν πας πες ότι είσαι από το club.

Χρήστος Σιώνας
Θεσ/νίκη

Offline redkom

• Rossi και πάνω !
Reply #17 on: Πέμπτη 30 Οκτώβριος 2008, 02:49:58 πμ
μου ειπε οτι δεν την εκανε για να μην φουσκωσει την συνολικη τιμη και οτι στο επομενο σερβις θα την κανουμε βγαζωντας το μοτερ

Κατέβασμα μοτέρ, σημαίνει άλλα 400€, χωρίς τις extra εργασίες.

Πάρα πολλά έδωσες ρε φίλε και να σκεφτείς ότι εκεί που έπρεπε να ζοριστεί (βαλβίδα) σου είπε να το πας άλλη φορά για να σου πάρει άλλα τόσα. Έτσι όπως πας το ΤΑ θα σου στοιχίσει σαν να έπαιρνες καινούργιο.

Χρήστος Σιώνας
Θεσ/νίκη

Offline redkom

• Rossi και πάνω !
Reply #18 on: Πέμπτη 30 Οκτώβριος 2008, 02:55:20 πμ

Δεν ξέρω σε ποιο αναφέρεσαι Λευτέρη, γιατί λίγο μπερδεύτηκα απ' αυτά που γράφεις. Τα μονά νούμερα της Καραμανλή είναι αριστερά όπως πάμε για Χαλκιδική και στο 33 (και εκεί γύρω αριστερά) δεν υπάρχει συνεργείο. Υπάρχει ένα περίπου στο νούμερο 3, αλλά αυτός κάνει παπάκια.

Χρήστος Σιώνας
Θεσ/νίκη

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #19 on: Πέμπτη 30 Οκτώβριος 2008, 02:58:59 πμ
Πρέπει να λέει για αυτόν στην Γαμβέτα Χρήστο.

Offline redkom

• Rossi και πάνω !
Reply #20 on: Πέμπτη 30 Οκτώβριος 2008, 03:03:05 πμ
Πρέπει να λέει για αυτόν στην Γαμβέτα Χρήστο.

Τι δουλειά έχει η Καραμανλή με την Γαμβέτα;
Στην Γαμβέτα ξέρω τον "επιστήμονα". Μακριάάάάά!!!!!!

Χρήστος Σιώνας
Θεσ/νίκη

Offline ΕΛΛΗ- ΛΕΥΤΕΡΗΣ (flwrina)

• Rossi και πάνω !
  • transalp 1000 cc
Reply #21 on: Πέμπτη 30 Οκτώβριος 2008, 03:36:55 πμ
Δεν ξέρω σε ποιο αναφέρεσαι Λευτέρη, γιατί λίγο μπερδεύτηκα απ' αυτά που γράφεις. Τα μονά νούμερα της Καραμανλή είναι αριστερά όπως πάμε για Χαλκιδική και στο 33 (και εκεί γύρω αριστερά) δεν υπάρχει συνεργείο. Υπάρχει ένα περίπου στο νούμερο 3, αλλά αυτός κάνει παπάκια.
10 μετρα πριν την Κατσιμηδη προς Χαλκ/κη .ΤΟΞΙΔΗΣ-ΔΑΛΙΔΗΣ ειναι η επιγραφη.ελαφρως κατω απο το επιπεδο του δρομου ειναι. ο ανθρωπος ειναι γατονι.απο φλωρινα ποτε στην τυχη δεν θα ξεκινουσα ως εκει.

Υ.Γ  Χρηστο παρασκευη εχω δικαστηριο θα ειμαι απο νωρις εκει.θα σε αναζητησω με την πρωτη ευκαιρια

Ζήσε το σήμερα χωρίς αναστολές

NRG...

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #22 on: Πέμπτη 30 Οκτώβριος 2008, 17:48:12 μμ
Χρήστο ο "επιστήμονας" είναι ο παλιός Καλημερίδης? Γιατί αν είναι αυτός είχα πάει και εγώ το 96 νομίζω και έφαγε Χ με τη μία. Οχι φαρμακείο νοσοκομείο με κρεβάτια μόνο ενταντικής, κάνει δώρο τη βαζελίνη + και μία δραμαμίνη για να σου έρθει μαλακά η αλαζονεία και το υφάκι, μπορεί να είναι γάτος δεν ξέρω εγώ δεν το άφησα το μηχανάκι αλλά υπερ-υπερ-υπερτιμημένος.

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας \"...Είμαστε πίθηκοι με λεφτά και όπλα\" Tom Waits

Offline redkom

• Rossi και πάνω !
Reply #23 on: Παρασκευή 31 Οκτώβριος 2008, 02:05:31 πμ
Χρήστο ο "επιστήμονας" είναι ο παλιός Καλημερίδης? Γιατί αν είναι αυτός είχα πάει και εγώ το 96 νομίζω και έφαγε Χ με τη μία. Οχι φαρμακείο νοσοκομείο με κρεβάτια μόνο ενταντικής, κάνει δώρο τη βαζελίνη + και μία δραμαμίνη για να σου έρθει μαλακά η αλαζονεία και το υφάκι, μπορεί να είναι γάτος δεν ξέρω εγώ δεν το άφησα το μηχανάκι αλλά υπερ-υπερ-υπερτιμημένος.

Αλέξη μου δεν θυμάμαι το επίθετό του, Κώστας είναι το μικρό. Ήθελε να μου κατεβάσει μηχανή στο ΤΑ, επειδή δεν είχε σφίξει ο ίδιος κάποιες βίδες της μηχανής κι έχανα λάδια. Μακριάάάάά!!!!!!!!

Χρήστος Σιώνας
Θεσ/νίκη

Offline redkom

• Rossi και πάνω !
Reply #24 on: Παρασκευή 31 Οκτώβριος 2008, 02:09:26 πμ
10 μετρα πριν την Κατσιμηδη προς Χαλκ/κη .ΤΟΞΙΔΗΣ-ΔΑΛΙΔΗΣ ειναι η επιγραφη.ελαφρως κατω απο το επιπεδο του δρομου ειναι. ο ανθρωπος ειναι γατονι.απο φλωρινα ποτε στην τυχη δεν θα ξεκινουσα ως εκει.

Είναι στα ζυγά νούμερα ρε Λευτέρη και με μπέρδεψες. Δίπλα από την Agio.
Το ξέρω, σαν συνεργείο, αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα γι' αυτόν, ούτε καλά, ούτε κακά.

Χρήστος Σιώνας
Θεσ/νίκη