Χαιρετώ τους μοτοφίλους

Βρήκα το post αυτό μέσω των παραπομπών από το site μου
Είμαι ένας από τους εκδρομείς του συνδέσμου και συγκεκριμένα αυτός με το Transalp
Είπα λοιπόν να πω ένα γεια και να απαντήσω σε 2 θεματάκια που ανοίχτηκαν
@fotisalp, μλκ μας περί κατανάλωσης. Σαν πρωτάρηδες που είμασταν δεν σημειώναμε τα λίτρα παρά τα € σε κάθε γέμισμα.Την μλκ μας την καταλάβαμε αφότου επιστρέψαμε. Πάντως αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχω σημειωμένες στο ημερολόγιο μου τις τιμές / λίτρο. Αν ισχύει αυτό μπορώ να βγάλω πιο σωστές καταναλώσεις. Θα το τσεκάρω. Πάντως το Transalpάκι μου όπως αναφέρω έκαιγε τον άμπαχο σε autostrada και autoban που δούλευε στην τσίτα

και 2ον, δεν ήταν πολλά τα χιλιόμετρα παίδες. Ούτε ζορίστικε, ούτε με κούρασε. Αλλά όπως συνηθίζω να λέω "Τα μηχανάκια πάνε παντού, οι οδηγοί τους πολλές φορές δεν πάνε...."

Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε όλους
ΥΓ. Φέτος στην Λουμπλιάνα συνάντησα ένα Transalp παρέα με ένα Caponord και απ' ότι θυμάμαι, το Transalp είχε αυτοκόλητο της λέσχης σας. Είναι κανείς από το Fourm σας?
Edit: άκυρον το ΥΓ τους πέτυχα. Χαίρετε λοιπόν mr thleon & mr tserts. Ελπίζω να περάσατε τόσο καλά όσο και εμείς. Το δικό μας ταξιδιωτικό θα το βρείτε στο
http://motoadventures.wordpress.com/2008/09/13/valkania2008/. Κάπου έχω σηκώσει και μια φωτογραφίας σας από την πρωινή μας συνάντηση