Hellas Transalp Forum

Μονοήμερη κάτω απ' τα ραντάρ - Ναύπλιο 14/9/08

tserts · 2773

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
on: Δευτέρα 15 Σεπτέμβριος 2008, 08:04:01 πμ
Εγώ τη χρειαζόμουν μιαν έκδρομούλα, ειδικά μετά από όλο το παστίτσιο (ΑΚΑ πολύ δουλειά) της προηγούμενης εβδομάδας είχα εκφράσει τις διαθέσεις μου στα κουβάδια...

Τελικά έπεισα τον συνήθη ύποπτο (Μπαρμπα-Τεό) (πολύ που ήθελε) και, μετά από πρότασή του, αποφασίστηκε μονοήμερη στο Ναύπλιο για την Κυριακή.

Ο Εκτοράκος το χημείο, αν και δήλωσε ότι θα έρθει, τελικά τον φάγαν τα ξενύχτια και την έκανε με ελαφρά sms βραδιάτικα..

Ο Γιώργος (georgakis), τελικά ήρθε, άνευ Μαριάννας που, ομοίως, την φάγαν τα ξενύχτια, και δη τα μπουζούκια..

Τελική σύνθεση, σε τυχαία σειρά  :P, ΕΓΩ και η Τάνια (Ορνέλα), Τεό και Ελεάνα (μαύρο χρέπι χρέπογλου), Γιώργος (με το πιο βρώμικο ΤΑ της Αττικής  :eusa_clap:) και, κερασάκι, οι γείτονες του Τεό, Αργύρης και Χριστιάννα (με BEVERLY 500άρι)... Ντένο είδες; Σου βρίσκουμε παρέα σιγά σιγά..  :eusa_clap:

Τα γνωστά ο Τεό ήθελε στις 9.30 εγώ στις 10.00, έγινε τρελή φασαρία με το γνωστό δούλεμα (θα σε πλακώσουν πάλι τα σεντόνια), έγινε δεκτή η ώρα που ζήτησα, και, τελικά, μόνο εγώ ήμουν στην ώρα μου!!!  >:( Ο ποταπός ο Τεό τα έριξε τάχα μου στον Αργύρη που ήθελε, δήθεν, παραφλού στο αυτόματο γιατί ανέβασε θερμοκρασία... Λες και δεν καταλάβαμε όλοι ότι το χρέπι του (χρέπογλου) πάλι δεν έπαιρνε μπροστά το πρωί... Εννοείται γίναμε μουσκίδι μέχρι να έρθουν...

Ξεκινήσαμε λοιπόν με τον Τεό μπροστά (που μας έταξε και σπέσιαλ διαδρομή έτσι των έτσι) και την Ιταλίδα σκούπα, πράγμα λογικό αφού ήταν και η δυνατότερη και η γρηγορότερη, και η πιο αξιόπιστη (το piaggio λίγο κοντράριζε εδώ), και είχε τον καλύτερο οδηγό...  :goofy: Βάλαμε και την Τάνια να βγάλει το μεροκάματο, εκτελώντας, και πάλι, χρέη φωτογράφου...

Φτάσαμε λοιπόν από τον "παλιό" δρόμο στο Ναύπλιο...  (η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά)

...και κάτσαμε σε μια καφετέρια για το χρωστούμενο καφεδάκι..

Μετά ανεβήκαμε στο Ξενία και κάναμε μια βόλτα που είχε απίθανη θέα...

Η Ιταλίδα έκανε ΚΑΙ την γκαρνταρόμπα κρανών (άλλη μια ευγενική χορηγία της aprilia)...

Μετά χωριστήκαμε αφού οι υπόλοιποι ξεκινήσαν για την παραλία Κονδύλι και εγώ με την Τάνια πήγαμε ξανά στις καφετέριες να δω έναν πολύ φίλο μου (από τα μέρη) που είχε εν τω μεταξύ έρθει να με δει..

Λίγο αργότερα ξανά-βρεθήκαμε στην παραλία, όπου ήταν τέλεια (ο Αργύρης και ο Γιώργος βγάλαν λέπια) και εγώ με την Τάνια δώσαμε ρεσιτάλ μπαντμιτον για όλην την παραλία... Ο Τεο περιορίστηκε στο προσφιλές του σπορ, την μπυρο-ρούφηξη...

Στις φωτό ντοκουμέντο από το ναυάγιο τσερτς:

Μετά γυρίσαμε στο Βιβάρι (απ' όπου είναι ο φίλος μου) και πήγαμε σε μια προτεινόμενη ταβέρνα, όπου έγιναν τα γνωστά αίσχη στο βωμό της χοληστερίνης..

Η Ορνέλα και πάλι επέδειξε ομαδικό πνεύμα:

Μετά, και ενώ είχα ήδη μείνει από μπαταρία στην φωτογραφική, πήγαμε στον λεγόμενο Κόκκινο Βράχο για ένα καφεδάκι να ξυπνήσουμε, και πήραμε το δρόμο της επιστροφής... (μπάρμπα βάλε καμιά φωτό...  :goofy:)

Το κλου ήταν ότι ο Τεό μας έκανε κάτι περιποιημένους κύκλους από κάτι χωριά (σταμάτησε και 2 φορές να ρωτήσει) και κάναμε μια ώρα να βγούμε 25 χιλιόμετρα πριν την Κόρινθο, μετά φάγαμε και πακετάκι στην κίνηση (φρικαλέα επιστροφή με 32 βαθμούς στις 22.00), η Τάνια άρχισε τη γκρίνια ότι δεν θα προλάβει να ξεκουραστεί, οι οδηγοί στα αμάξια να έχουν βαρέσει μπιέλες, η μπαταρία στην ενδοσυνεννόηση να πέφτει και να μην ακούει η Τάνια, λόγω κίνησης και piaggio να πηγαίνουμε με 80 - 100, ο Τεό έσπασε και άρχισε να παίζει φώτα και να κορνάρει δαιμονισμένα (από την Κροατία είχα να τον δω να φλιπάρει έτσι  ;D ;D) και τελικά φτάσαμε στις 22.35 στο σπίτι πτώματα, αλλά γεμάτοι εικόνες για άλλη μια φορά...

Highlight: Η Τάνια με τις ρακέτες του Μπάντμιτον παντού..  ;D ;D

Το ξέρω θα κάνει 10 ώρες να φορτώσει η σελίδα έτσι όπως τα 'κανα αλλά πλέον τα ξέρετε αυτά...  :goofy:

Το άλμπουμ εδώ:

http://s237.photobucket.com/albums/ff169/tserts/2008_09_14_Monoimeri_Nafplio/?start=all
« Last Edit: Δευτέρα 15 Σεπτέμβριος 2008, 08:11:01 πμ by tserts »

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #1 on: Δευτέρα 15 Σεπτέμβριος 2008, 08:32:38 πμ
Και ένα μικρό βιντεάκι...

Offline georgakis

• GERRARD
  • Rossi και πάνω !
Reply #2 on: Τρίτη 16 Σεπτέμβριος 2008, 00:13:52 πμ
Και ένα μικρό βιντεάκι...

Μετα τις δηλωσεις περι σκουπας γιατι η ιταλιδα ηταν η πιο δυνατη και βλεποντας το βιντεο θα καταλαβατε οτι ο τυπος ουτε καν μας εβλεπε στον οριζοντα.Την αλλη φορα να φερεις την γρια για να μπορεις να ανταπεξελθεις στις αναγκες του ταξιδιου.Η ορνελα μονο για γκαρνταρομπα κανει.

ΖΩΝΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΙΛΙΟΝ-TRANSALP 650

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #3 on: Τρίτη 16 Σεπτέμβριος 2008, 00:21:54 πμ
Ρε άντε πλύνε τη μηχανή σου που μου κάνεις και χιουμοράκι...

Στο μοντάζ σας έκοψα για να μην τρομάξουν οι τηλεθεατές...  :P

Offline georgakis

• GERRARD
  • Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Τρίτη 16 Σεπτέμβριος 2008, 00:30:57 πμ
Ρε άντε πλύνε τη μηχανή σου που μου κάνεις και χιουμοράκι...

Μαλλον θα πλυθει σε λιγο.Το παει για βροχη.

ΖΩΝΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΙΛΙΟΝ-TRANSALP 650

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Aν θα μπορουσα τον κοσμο να αλλαζα.....
Reply #5 on: Τρίτη 16 Σεπτέμβριος 2008, 00:36:43 πμ

Ασε Τσερτση......καταλαβαμε ;D

Μουφα η Ιταλιδα :P         :-*

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #6 on: Τρίτη 16 Σεπτέμβριος 2008, 00:47:04 πμ
Τι να κάνει ο μαουνιέρης....είχε τον κόφτη πίσω του (Τάνια)

Όταν ανέβαζε ταχύτητα έτρωγε τσαντιά ;D

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #7 on: Τρίτη 16 Σεπτέμβριος 2008, 02:55:40 πμ
Η καλύτερη απόδειξη των οδηγητικών ικανοτήτων μου είναι ότι γυρνάω σπίτι σώος μετά από κάθε βόλτα...  8)

Εσάς τους γλήγορους να δω πώς πάτε.... Αλλά που να ανέβει κανένα βίντεο σας αφού δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάποιος που να αψηφίσει τη ζωή του και να ανέβει με εσάς οδηγό στη μηχανή να τραβήξει (ακόμα και στα "καλά", τα δικά σας μηχανάκια)..  ;D ;D

Αλλά επειδή μου τη λέτε, θα σας δείξω πώς πάω κανονικά χωρίς την Τάνια:

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #8 on: Τρίτη 16 Σεπτέμβριος 2008, 03:35:32 πμ
Δεν σου την λέω γελοίε...δικαιολογώ την ανικανότητά σου, ρίχνοντας το φταίξιμο στην γυναίκα σου...

Τι άλλο να κάνω πια!

...ούτε απο αλληλεγγύη καταλαβαίνεις εσύ...είσαι άξιος του χρεπιού σου!

Υ.Γ Εγώ είμαι αργός οδηγός...με ή χωρίς Άννα....αλλά απο οτι βλέπω υπάρχουν και χειρότερα...

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #9 on: Τρίτη 16 Σεπτέμβριος 2008, 04:05:38 πμ
Καμιά αλληλεγγύη με τους εγκάθετους!!

:goofy: :goofy:

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #10 on: Τρίτη 16 Σεπτέμβριος 2008, 06:29:08 πμ
Μια που δεν πρόλαβα να γράψω εγω σήμερα η ανταπόκριση από την εκδρομη είναι της Ελεάνας

Η Κυριακάτικη εκδρομή μας  παρά την οργάνωση της τελευταιας στιγμης, ήταν πολύ όμορφη, με πολύ γέλιο, μπάνιο και φυσικά φαϊ. Ασχέτως λοιπόν με το τι λέει ο αιώνιος εχθρός των Thundercats, Mamra περάσαμε φανταστικά και δεν θέλαμε να γυρίσουμε.  Ξεκινήσαμε με λίγη καθυστέρηση και γενικά δεν τρέχαμε, (λόγω Beverly) αλλά ο κύριος Mamra μάλλον ξεχνάει τον καιρό της Γριάς και το ότι έφτανε πάντα τελευταίος... "έκανε και η μύγα κώλο και χ... τον κόσμο όλο..."  :goofy:

Δρόμο παίρνουμε, δρόμο αφήνουμε ...   Φτάνοντας στο Ναύπλιο, το οποίο η καημένη η Τάνια δεν είχε δει ποτέ διότι ο lovermanos της δεν την είχε πάει (ντροπίς!),  ήπιαμε το καφεδάκι μας και ανεβήκαμε στο ξενοδοχείο Xenia για να θαυμάσουμε την θέα, όπου για μία ακόμα φορά ο γνωστός μας Καραγκιοζάκος έκανε τα δικά του.

Αφού ρωτήσαμε μια γιαγιά, έναν παππού,  μία τουρίστρια και ένα σκύλο μάθαμε που πρέπει να πάμε για μπάνιο (να χαρώ εγώ τα διπλά σας GPS!)  και την κάναμε για μπανάκι σε γνωστή παραλία του Ν. Αργολίδος όπου γινόντουσαν αγώνες Βadminton με πρωταγωνιστές τον Mamra και την Cheetah.  Το σκορ δεν το γνωρίζουμε διοτι ο Mamra δεν είχε φροντίσει να έχει μαζί  τις μαγικές σαγιονάρες της Κροατίας και τα παράτησε στη μέση. 

Κατά τις 4 το απόγεμα τα στομάχια μας είχανε αρχίσει τα παράπονα και έτσι πήγαμε στην ταβέρνα του Δημήτρη που κατά την Τάνια τον λέγανε Γιώργο (άντε να βγάλεις άκρη με τους Τσερτσιγιάννιδες).  Δε φάγαμε πολύ... 3 πατάτες, 2 καλαμαράκια, 1 κολοκυθάκια, 1 μελιτζάνες, 1 πατζάρια, 1 χόρτα, 2 σαλάτες, 1 χταπόδι, 1 γαύρος, 1 σαρδέλες, 2 σαγανάκια,  ψωμάκι του Θεού και μπυρες πολλές μπύρες.  Αφού δε φάγαμε και τις πάπιες που ήτανε εκεί τριγύρω καλά ήταν...

Σε αυτό το σημείο της εκδρομής μας καταλάβαμε και το ότι ο Γιαννάκης μας είναι θαυμαστής του Johnny Logan.  

Λιγο πριν τον γυρισμό,  ο φίλος Tserts-Mamra έκανε το όνειρο του πραγματικότητα και μπήκε επιτέλους σε μια BMW Ζ4 που τόσο πολύ περίμενε.  (Once a ψωνιο, always a ψωνιο).  Να  ναι καλά ο φίλος του που τον άφησε.  (ελπί ζω να μην πουλήσει την Ornella για να πάρει cabrio – ας την πουλήσει δηλαδή,αλλά χωρίς το cabrio…).  

Αφού καταφέραμε να τον βγάλουμε από το Ζ4, πήγαμε για καφέ στον Κόκκινο Βράχο

όπου θαυμάσαμε την πανσέλινο.

Ο δρόμος του γυρισμού ήτανε όντως λίγο spooky αφού ο καλός μου μας πήγε από κάτι σκοτεινά χωράφια αλλά δεν παραπονεθήκαμε διότι είχαμε την ευκαιρία να μυρίσουμε την υπέροχη κοπριά που βάζουν σε αυτά τα μέρη.... 

Παρά την κίνηση, τις γκρίνιες από τους «κόφτες» όπως τους λένε κάποιοι και τη ζέστη γυρίσαμε πίσω με τις μπαταρίες γεμάτες (εκτός από την φωτό του Τσερτς) και ετοιμαζόμαστε για την επόμενη εκδρομή….

Special thanks to:
Ornella που μας φύλαγε τα κράνη και φυσικά στον  Κύρη της για την ευγενική του χορηγία.

Γιώργο, φίλο Mamra για τις μπύρες που μας κέρασε και τέλος,
Τον κόσμο του Ναυπλιου για την κατανόηση που έδειχνε κάθε φορά που χτύπαγε ο συναγιαρμός της Ornella...

THE END

« Last Edit: Τρίτη 16 Σεπτέμβριος 2008, 06:53:37 πμ by thleon »

Offline Fratello Giovanni

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #11 on: Τρίτη 16 Σεπτέμβριος 2008, 06:30:15 πμ
μη μου τον μπριζώνετε τον Τσέρτση και τρέχει στην επόμενη εκδρομή. Θα τρέχουν και οι βίδες μετά πιο γρήγορα και θα κάνουν ζημιά  :P

Ερώτηση: Όταν πήγε για κούρεμα ο Τσέρτς τι κούρεψε?
« Last Edit: Τρίτη 16 Σεπτέμβριος 2008, 06:33:55 πμ by hektoras »

καλύτερα μια ώρα ελεύθερη βοσκή, παρά σαράντα χρόνια τριφύλλι στο μαντρί

Της καταστροφής οιωνός η περηφάνεια,και της πτώσης,η υπεροψία.

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #12 on: Τρίτη 16 Σεπτέμβριος 2008, 06:44:48 πμ
Το πρωί της Κυριακής όντως καθηστερήσαμε και φυσικά δώσαμε για μια άλλη φορά το δικαίωμα στον Τσερτση με το μπλέ σαπρίλια για ειρωνικά σχόλια...

στη πραγματικότητα όμως δεν μπορούσαμε να βρούμε μέσα σε ποιό ντουλαπάκι του beverly μπαίνουν τα νερά του ψυγείου 

έπρεπε να διαβάσουμε όλο το μανουαλ για να το βρούμε....

όσο αφορά την δυνατότερη και γρηγοτερη μηχανή της εκδρομής ....  ένα beverly χρειάζεται για να του σπάσει το ηθικό  ;D

το βίντεο που έχει ποστάρει είναι και η απόδειξη οτι δεν μπορούσε καν να μας προλάβει....

« Last Edit: Τρίτη 16 Σεπτέμβριος 2008, 06:46:54 πμ by thleon »

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #13 on: Τρίτη 16 Σεπτέμβριος 2008, 07:08:29 πμ
Saprilia Rulez ρε κορόιδα!!  :P

Offline Ξενος

• a.k.a. Νίκος Ταξιδευτής
  • Απλός οδηγός
  • θέλω να φύγω μακρυα...
    • Open Horizons
Reply #14 on: Τρίτη 16 Σεπτέμβριος 2008, 16:58:28 μμ
 :eusa_clap: :eusa_clap: Μπραβο ρε παιδες! Πολυ ωραια εκδρομη! :)
Μονο που αλλη φορα πειτε κατι και σε μας ρε να ερθουμε παρεα!!  >:(
Την ιδια μερα πηγα και εγω βολτα παρεα με ενα φιλαρακι στο Γαλαξιδι γιατι ηθελα να ξεμουδιασω την Ιταλιδα! Αν ηξερα για την εκδρομη σας θα ερχομουν μετα χαρας!

Anyway... Next time! :)
Παντα τετοια!  :eusa_clap: 8)

Νίκος

'Nothing behind me, everything ahead of me, as is ever so on the road.'

openhorizons.wordpress.com

Offline Ξενος

• Απλός οδηγός
  • θέλω να φύγω μακρυα...
    • Open Horizons
Reply #15 on: Τρίτη 16 Σεπτέμβριος 2008, 18:40:31 μμ
 ;D :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Εγραψες ρε συ Ντενο!!! Παντως αν το θεμα ειναι στην ταχυτητα στο δρομο δεν υπαρχει προβλημα: τον παω πατακι αν θελει!  ;D ;D

Νίκος

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #16 on: Τρίτη 16 Σεπτέμβριος 2008, 21:30:58 μμ
Τι έγινε ρε... Πολλοί άντρες μαζευτήκατε εδώ μέσα...  :eusa_clap:

Ξένε Νίκο, με το Ντουντουκάτι μόνο πατάκι με το χέρι μπορείς να πας έτσι όπως είσαι σκυφτός...  :P 

Όσο για τον Νιόνιο, έχω ξεχάσει πώς είναι η φάτσα του με το κράνος, μόνο να πίνει μπύρες τον βλέπω το τελευταίο 6μηνο... Εκδρομή μόνο μέχρι κέντρο, και αυτό με το μπεβ...  :P

Τεόφ, στην επόμενη εκδρομή θα βάλουμε ραντεβού στις 12 για να προλάβεις και εσύ...

Εκτοράκο, άσε το κούρεμα μου και κοίτα να σηκωθείς από τον καναπέ που τον έχεις γεμίσει άσπρες τρίχες παλιόγρια και να έρθεις καμιά βόλτα...

Offline Fratello Giovanni

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #17 on: Τρίτη 16 Σεπτέμβριος 2008, 21:35:13 μμ
Το πρόγραμμα αγριεύει απο δω και μπρος.... :-[

καλύτερα μια ώρα ελεύθερη βοσκή, παρά σαράντα χρόνια τριφύλλι στο μαντρί

Της καταστροφής οιωνός η περηφάνεια,και της πτώσης,η υπεροψία.

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #18 on: Τρίτη 16 Σεπτέμβριος 2008, 23:25:58 μμ
Απο πατάκι ξέρω και μάλιστα πολύ καλά!! (αμα θέλεις να σου δείξω και πώς γίνεται γιατί εσύ γέρο μου μάλλον θα παίρνεις την οδική τηλέφωνο)..

Το θέμα είναι ότι με το ντουντουκάτι για να βγάλεις το πόδι μπροστά πρέπει να είσαι τιραμόλα, αλλιώς βγάζεις χεράκι στο μαρσπιέ και εκτελείς χρέη πατακίου...

Offline Ξενος

• Απλός οδηγός
  • θέλω να φύγω μακρυα...
    • Open Horizons
Reply #19 on: Τετάρτη 17 Σεπτέμβριος 2008, 17:05:23 μμ
Eεεεε... Εχει ενα δικιο ο Τσετσης εδω που τα λεμε!  :P :goofy: :goofy: :goofy: ;D

Νίκος

giorgio

• Guest
Reply #20 on: Δευτέρα 22 Σεπτέμβριος 2008, 01:41:36 πμ
Απο πατάκι ξέρω και μάλιστα πολύ καλά!! (αμα θέλεις να σου δείξω και πώς γίνεται γιατί εσύ γέρο μου μάλλον θα παίρνεις την οδική τηλέφωνο)..

:2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:Είσαι άπαιχτος ρε Καπετάν Μούμια. Δεν πιστεύω να τα πιστεύεις κιόλας αυτά που γράφεις? :2hysterical: