Ιδού κάποια στατιστικά:
Consumption: 7,25 l/100km 4.830 km and 350 l
Fuel costs: 9,42 EUR/100km 4.830 km and 455 EUR
7,25 στα 100 το θεωρώ πάρα πολύ για 1000άρα με πολλά χιλιόμετρα σε εθνικό δίκτυο και ταχύτητες γύρω στα 140.. Η αλυσίδα μου έχει γίνει λάστιχο, θα κουνήσω τη μηχανή μόνο για να πάει στο συνεργείο. Αποφάσισα να βάλω μαμά δόντια στα γρανάζια (ο προηγούμενος είχε βάλει κοντό γρανάζωμα) και θα ελέγξω τον ψεκασμό μήπως έχει βάλει κανένα περίεργο χάρτη ανάφλεξης γιατί έτσι μόνο ταξιδιάρα δεν είναι η μηχανή...
Κατά τα άλλα έμαθα κάτι νέο: Οι προδιαγραφές των κατασκευαστών έχουν λόγο ύπαρξης!

Όταν λέει 5 κιλά και μέγιστη ταχύτητα 100 χιλιόμετρα και του βάλεις 20 κιλά και πάς με 160, είναι θέμα χρόνου να σκορπίσει η μπαγκαζιέρα, οι πλαϊνές, τα κάγκελα, κάτι βρε παιδί μου!!
Δεν μπορώ να περιμένω άλλο ένα χρόνο για να ξαναφύγω, ήταν τέλεια και, κατά τη γνώμη μου, πολύ πιό καλά από ταξίδι με αμάξι. Φάγαμε ταλαιπωρία, ζέστη, κούραση, πιάσιμο αλλά άξιζε κάθε χιλιόμετρο...
Οικονομικά δεν ήταν, και δεν είναι ποτέ οικονομικά αυτά τα ταξίδια, μόνο οι βενζίνες 450 ευρώ!

Αλλά έτσι μόνο γνωρίζεις μια χώρα, μέσα και έξω... Τελικά χοντρά χοντρά κάπου στα 1700 - 1800 ευρώ το ζευγάρι νομίζω πήγε, αλλά who cares!!
Θα αρχίσω από σήμερα τα βίντεο και περισσότερες φωτό, μείνετε συντονισμένοι!