Hellas Transalp Forum

Απαραίτητος ο έλεγχος μετά την έξοδο από συνεργείο.

louros · 10149

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Με αφορμή τα λάστιχα , τα ρουλεμάν λαιμού και λάδια πηρουνιού  που αλλάχθηκαν τελευταία.

Τάπα ψαλιδιού πίσω (που σφίγγουν πάνω οι ρεγουλαδόροι) άσφιχτη.Καινούρια τάπα.
Δεματικό στο μπροστινό πηρούνι που κρατά την ντίζα να μην ακουμπήσει στην δισκόπλακα,στραβοβαλμένη μόλις την πρόλαβα να μη κοπεί.

Οπότε .ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΊΟ .....Ε Λ Ε Γ Χ Ο Σ.
Βίδες ,άξονες (έχει ξεχαστει και τέτοιος άσφιχτος :o) ,οπτικά τουλάχιστον να είναι όλα στη θέση τους.
Και καλού κακού και ένα ψιλοκαργάρισμα να πάρουμε τα μπόσκα καλό θα κάνει.

Ο έρωτας χτυπά και τους πιτσιρικάδες των συνεργείων (και τους μαστόρους... και τους μαστόρους...)

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline Fratello Giovanni

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Ολόσωστο. Και γω έχω τύχει ασφιχτες βίδες, ανάποδη τοποθέτηση ελαστικού, φίλος "πέταξε" στο δρόμο τη βίδα που κρατάει τον πύρο του πίσω ελαστικού 2 μέρες μετά από αλλαγή ελαστικών. Σώθηκε λόγω συγκυριών επειδή τοδε διπλανό μηχανάκι στα φανάρια.

καλύτερα μια ώρα ελεύθερη βοσκή, παρά σαράντα χρόνια τριφύλλι στο μαντρί

Της καταστροφής οιωνός η περηφάνεια,και της πτώσης,η υπεροψία.

Offline pissaman

• Rossi και πάνω !
    • eshop
Να κάνω και μία πρόταση.
Όταν βρίσκετε κάτι λάθος στο μηχανάκι, πείτε το στον μηχανικό. είναι πολύ σημαντικό να ξέρει τι έκανε λάθος. Θα βοηθήσετε να μην ξαναγίνει στον επόμενο, είτε ξαναπάτε είτε όχι.

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Όταν βρίσκετε κάτι λάθος στο μηχανάκι, πείτε το στον μηχανικό. είναι πολύ σημαντικό να ξέρει τι έκανε λάθος. Θα βοηθήσετε να μην ξαναγίνει στον επόμενο, είτε ξαναπάτε είτε όχι.
:thumbup:
Ναι , είναι άνθρωποι πάνω απ όλα .
Την πρώτη φορά καλοπροαίρετα αλλά αν επαναλαμβάνεται .... :-\

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #4 on: Τρίτη 29 Ιούλιος 2008, 21:36:01 μμ
Στη μηχανή μια φορά (στο 1ο service μόλις την είχα πάρει) τέντωσαν την αλυσίδα τέρμα και από τότε (εδώ και 15 χρόνια) δεν με ξαναείδαν.
Σε (προηγούμενο) αυτοκίνητο, σε τυπική αλλαγή λαδιών (μέσα στην εγγύηση) ξέχασαν να βιδώσουν την τάπα λαδιού, έχασε όλο το λάδι και γέμισε το χώρο της μηχανής, ανέβασε θερμοκρασία και μετά ... ρεκτιφιέ κινητήρα (ευτυχώς αναγνώρισαν το λάθος και καλύφθηκε από την εγγύηση).
« Last Edit: Τρίτη 29 Ιούλιος 2008, 21:37:42 μμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Πάντα έλεγχος !!! όσο και να τον εμπιστευόμαστε...
φίλος μόλις είχε έρθει σε ραντεβού πολύ ικανοποιημένος που βρήκε σωστό συνεργείο...
στην πρώτη ματιά που έριξα ήταν τελείως ξεβίδωτες οι βίδες του ρεζερβουάρ (σε Varadero).
Μετά μετριάστηκε η χαρά του...

Να κάνω και μία πρόταση.

να έδειχναν και λίγο μετριοφροσύνη... ούτε ο πάπας τέτοιο αλάθητο.

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Εμένα πάλι στο ΤΑ, κάθε φορά που πάω για σέρβις αλλάζουν τα πίσω τακάκια. Στα 12.000 έπρεπε λέει να αλλάξουν και φίλτρο αέρα. Τους είπα και έβαλαν Κ&Ν. Μάλλον μόλις λήξει η εγγύηση ούτε απ' έξω δεν θα ξαναπεράσω...

Παλιότερα στην Jawa, πήρα τη μηχανή από service και την επόμενη μέρα ανεβαίνοντας την Κηφισίας άκουσα ένα κρότο σαν να μου έριχνε με μπαζούκας η 17Ν. Ηταν απλώς (?) το ένα μπουζί που κρεμόταν απ' το μπουζοκαλώδιο...
Είχα ξεχάσει ο πιτσιρικάς να το σφίξει... Τουλάχιστον το άλλαξε... ::)
Δεν με ξαναείδαν....

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #7 on: Τετάρτη 30 Ιούλιος 2008, 04:59:51 πμ
Και εγώ ρε παιδιά την πήγα για σέρβις και όταν την πήρα ήταν 3 μηχανές μαζί...  ;D ;D

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

costas

• Guest
Reply #8 on: Τετάρτη 30 Ιούλιος 2008, 06:02:27 πμ
Πάντα είμαι από πάνω.... αν και αποφεύγω τα συνεργεία όπως ο διάολος το λιβάνι...

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Reply #9 on: Τετάρτη 30 Ιούλιος 2008, 16:53:56 μμ
Πάντα είμαι από πάνω.... αν και αποφεύγω τα συνεργεία όπως ο διάολος το λιβάνι...

Το πρόβλημα βρε Κώστα μου είναι πως, αν και θα το ήθελα πολύ, ΔΕΝ μπορώ να είμαι από πάνω τους όταν πάω τη μηχανή για σέρβις.
Εγώ κάνω μια δουλειά από την οποία βγάζω κάποια χρήματα για να μπορώ να πληρώνω τους λογαριασμούς μου, το φαγητό μου, τα ρούχα μου, τη διασκεδασή μου ΚΑΙ το σέρβις της μηχανής μου. Δεν μπορώ να μην πάω στη δουλειά μου. Διαλέγω ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο το οποίο λογικά έχει ελέγξει και εγκρίνει ο αντιπρόσωπος, και περιμένω να κάνουν αυτή τη δουλειά τους σωστά, όπως ακριβώς κάνω κι εγώ τη δική μου δουλειά.
Αμα το πάμε έτσι θα πρέπει να αρχίσουμε να ζυμώνουμε, να υφαίνουνε, να κόβουμε μόνοι μας τα μαλλιά μας (Μέμο μην απαντήσεις πλίιζ), και γιατί όχι, να πάμε από του Τσέρτση το γκαράζ, να μαζεύουμε βίδες κι ανταλλακτικά και να συναρμολογήσουμε μόνοι μας τη μηχανή μας....
Γίνονται αυτά τα πράγματα?

Μέλος Κ.Τ. XL650V

Offline nikos 238

• If you doubt, loose it...
  • Rossi και πάνω !
Reply #10 on: Τετάρτη 30 Ιούλιος 2008, 19:43:15 μμ
Γιάννη, έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά αυτά ισχύουν σε έναν ιδανικό κόσμο, όπου και οι "απέναντι" αισθάνονται ότι εσύ εργάζεσαι για να καλύψεις όλες τις υποχρεώσεις σου και ανάμεσα σε αυτές να κάνεις και το σέρβις σου και να μην ασχοληθείς με την μηχανή σου μέχρι το επόμενο σέρβις...

Δηλ. να αισθάνονται και αυτοί ότι έχουν υποχρέωση, να σε αντιμετωπίσουν ως σκεπτόμενο άνθρωπο και όχι σαν κάποιον άσχετο που δίνει γη (μηχανή) και ύδωρ (χρηματάκια) για την πλάκα του...

Αν τα έχεις βρει αυτά, τότε είσαι ΟΚ ! Μπορείς να ασχοληθείς με τα δικά σου !

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ (Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης)

costas

• Guest
Reply #11 on: Πέμπτη 31 Ιούλιος 2008, 02:05:04 πμ
Το πρόβλημα βρε Κώστα μου είναι πως, αν και θα το ήθελα πολύ, ΔΕΝ μπορώ να είμαι από πάνω τους όταν πάω τη μηχανή για σέρβις.

Λόγω μάλλον της δουλειά μου είμαι καχύποπτος και δεν εμπιστεύομαι κανέναν!
Δεν αφήνω τίποτα στην τύχη , πάρτο φτιάξτο! Πρέπει να βρούμε χρόνο να είμαστε από πάνω όταν φτιάχνουμε την μηχανή μας , το σπίτι μας , τα παιδιά μας κ.λ.π. σημαντικά για εμάς άψυχα και έμψυχα!!!!

Offline Thanosf

• Rossi και πάνω !
  • Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται ...
    • www.zesta.gr
Reply #12 on: Πέμπτη 31 Ιούλιος 2008, 04:10:49 πμ
Λόγω μάλλον της δουλειά μου είμαι καχύποπτος και δεν εμπιστεύομαι κανέναν!
Δεν αφήνω τίποτα στην τύχη , πάρτο φτιάξτο! Πρέπει να βρούμε χρόνο να είμαστε από πάνω όταν φτιάχνουμε την μηχανή μας , το σπίτι μας , τα παιδιά μας κ.λ.π. σημαντικά για εμάς άψυχα και έμψυχα!!!!

Σωστό αλλά είναι και πράγματα που δεν μπορούμε να επιβλέψουμε σωστά γιατί δεν τα γνωρίζουμε και τόσο καλά....

Προσπαθούμε να επιλέγουμε του πιό σοβαρούς επαγγελματίες σε κάθε είδος.

. . .

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #13 on: Πέμπτη 31 Ιούλιος 2008, 23:06:47 μμ
Σωστό αλλά είναι και πράγματα που δεν μπορούμε να επιβλέψουμε σωστά γιατί δεν τα γνωρίζουμε και τόσο καλά....

Προσπαθούμε να επιλέγουμε του πιό σοβαρούς επαγγελματίες σε κάθε είδος.

Υπάρχουν τέτοιοι σήμερα?  :eusa_think: :eusa_think:

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Reply #14 on: Πέμπτη 31 Ιούλιος 2008, 23:19:19 μμ
  Υπάρχουν τέτοιοι σήμερα?  :eusa_think: :eusa_think:

Εσύ δηλαδή δεν είσαι? :eusa_think:

Ο καθένας από εμάς, στη δουλειά που κάνει και μόνο εκεί, δεν είναι?
Αν όχι όλοι, η συντριπτική πλειοψηφία πάντως είναι!

Μέλος Κ.Τ. XL650V

costas

• Guest
Reply #15 on: Παρασκευή 01 Αύγουστος 2008, 05:38:54 πμ
Αν όχι όλοι, η συντριπτική πλειοψηφία πάντως είναι!

Γιάννη μου δεν είναι σοβαροί, διότι όταν δουλεύουν 10 λεπτά στην μηχανή και σου λένε δώσε 40 ευρώ, είναι σοβαροί;
Οι περισσότεροι εργαζόμενοι για να πάρουν 40 τρέχουν όλη μέρα....

Offline cbfaras

• μην πας πισω μου σταματαω αποτομα!!!!!!!!!
  • Rossi και πάνω !
    • FUN
Reply #16 on: Παρασκευή 01 Αύγουστος 2008, 06:17:38 πμ
παιδια γεια σας κατα αρχη! ειδα αυτα που λετε και θελω να πω καπια πραματακια σαν μηχανικος. οταν δουλευα σε μια εταιρια αυτοκινιτων το 05 ενα πρωι πηγα στην δουλεια και δεν ειμουν (ειχα τα νευρα μου) καλα το πρωτο αμαξη που τελειωσα πηγα να το κανω δοκιμη ε λοιπον δεν προλαβα να βγω εξω στο δρομο και εφυγε η ροδα του οδηγου. το γιατη οταν κατα την διαρκεια του σερβις εδιωχνα τον πελατη και αυτος δεν ελεγε να σταματηση να μου μιλαει για το ποδοσφαιρο το αποτελεσμα ηταν αυτο. βεβαια το αφεντικο δεν ηθελε να στεναχωρει τους πελατες και να τους λεει να πανε στα τσακιδια και οτι απαγορευεται να ειναι στον χωρο του συνεργειου με αποτελεσμα να ακουσω εγω την νεκροσιμο! το λοιπον οι μηχανικοι δεν ειναι μηχανες ειναι ανθρωποι (οχι ολοι). θα σας πω και μερικα τιπς ετσι να ξερετε: ο μαστορας θελει να μην το πεζεις ιστορια να του λες με τροπο το προβλημα σου να καταλαβει και να μην εισαι απο πανω του την ωρα που φτιαχνει κατι. ο βοηθος θελει μπαξισι για να σε προσεξει και ενα τελευταιο οταν πατε στο συνεργειο πρωι παρτε και κανα μπουγατσιδη θα παρεται εξτρα βαθμους για το μηχανακι σας (για καμια αγκαρια του τυπου σπασμενο πλαστικο η κανα κομενο καλωδιο π.χ.) αυτα τα λιγα ;)

Υ.Σ. εγω λεω την προσωπικη αποψη παντα :)

Μην Πλησιαζεις Ταυρο Απο Εμπρος Γαιδουρι Απο Πισω Και Βλακα Απο Πουθενα           
CBF1000 06' CB900fz 79' RMZ450 K5 Και Παλιος XLV 650

Offline Fratello Giovanni

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #17 on: Παρασκευή 01 Αύγουστος 2008, 06:28:56 πμ
Δεν έχει και άδικο ο φίλος, το μπούρου μπούρου την ώρα της δουλειάς μπορεί να αποβεί σε βάρος της προσοχής του μηχανικού στη δουλειά που κάνει.
Αλλά δεν είναι κακό να είσαι από πάνω ή λίγο πίσω να βλέπεις τι κάνει στη μηχανή χωρίς να μιλάς, εμένα πάντα με ξενίζει όταν δε θέλει ο άλλος να είμαι παρών. Ξέρω φίλο που έκανε τα μεγάλα σέρβις του κάπου που άφηνε τη μηχανή και την έπερνε την άλλη μέρα και όταν άλλαξε κάποια στιγμή συνεργείο του έδειξαν φίλτρα και μπουζί που δεν είχαν αλλαχθεί ΠΟΤΕ και ήταν χάλια μαύρα.
Το πιο σωστό είναι αυτό που έχουν κάποια συνεργεία π.χ. ο Τσάπαλος Hyundai που έχει σαλονάκι σε ημιώροφο και τζαμαρία μεγάλη να πιείς το καφεδάκι σου και να βλέπεις το χώρο επισκευών μέχρι να πάρεις το αυτοκίνητο.

καλύτερα μια ώρα ελεύθερη βοσκή, παρά σαράντα χρόνια τριφύλλι στο μαντρί

Της καταστροφής οιωνός η περηφάνεια,και της πτώσης,η υπεροψία.

Offline cbfaras

• μην πας πισω μου σταματαω αποτομα!!!!!!!!!
  • Rossi και πάνω !
    • FUN
Reply #18 on: Παρασκευή 01 Αύγουστος 2008, 06:43:45 πμ
δυστιχως αυτο το θεμα δεν λυνεται ετσι απλα εγω παρατισα δουλεια γιατη εκανε καγκουριες το αφεντικο αστα να πανε ειναι χρεωνε φιλτρα και ανταλακτικα που ειταν αορατα. και μην νομιζεται οτι τη γλιτωσε εφαγε καταγκελια που θα την θυμαται για καιρο >:( αν το κανουν ολοι αυτο κατι θα αλαξει και κατι που ξεχασα να πω πριν να ζητατε αναλιτικη αποδειξη ειναι καλο να βλεπετε ποσο εχει το καθε ανταλακτικο :)

Μην Πλησιαζεις Ταυρο Απο Εμπρος Γαιδουρι Απο Πισω Και Βλακα Απο Πουθενα           
CBF1000 06' CB900fz 79' RMZ450 K5 Και Παλιος XLV 650

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #19 on: Παρασκευή 01 Αύγουστος 2008, 16:02:59 μμ
δυστιχως αυτο το θεμα δεν λυνεται ετσι απλα εγω παρατισα δουλεια γιατη εκανε καγκουριες το αφεντικο αστα να πανε ειναι χρεωνε φιλτρα και ανταλακτικα που ειταν αορατα. και μην νομιζεται οτι τη γλιτωσε εφαγε καταγκελια που θα την θυμαται για καιρο >:( αν το κανουν ολοι αυτο κατι θα αλαξει και κατι που ξεχασα να πω πριν να ζητατε αναλιτικη αποδειξη ειναι καλο να βλεπετε ποσο εχει το καθε ανταλακτικο :)

Χα! Μάλιστα! Οι επεγγελματίες που λέγαμε Γιάννη. Όχι πώς δεν το ξέραμε, απλώς τώρα το ακούμε και από επίσημα χείλη.
  Ειδικά σε κάτι γκομεντίτσες που δεν ξεχωρίζουν το αυτοκίνητο από τη ραπτομηχανή, πέφτει δούλεαμ που πάει σύννεφο. Ξέρω περιστατικά. Τους λένε ότι άλλαξαν αυτό, κι αυτό, κι αυτό, κι αυτό, κάτι εξαρτήματα που ίσως υπάρχουν μόνο σε....διαστημόπλοια!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Reply #20 on: Παρασκευή 01 Αύγουστος 2008, 16:50:21 μμ
Γιάννη μου δεν είναι σοβαροί, διότι όταν δουλεύουν 10 λεπτά στην μηχανή και σου λένε δώσε 40 ευρώ, είναι σοβαροί;
Οι περισσότεροι εργαζόμενοι για να πάρουν 40 τρέχουν όλη μέρα....

Ωραία άποψη! Μπράβο!
Δηλαδή ο καρδιοχειρούργος που κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, και έιναι 5 ώρες στο χειρουργείο, πόσα πρέπει να πάρει? 30 ευρώ? Γιατί έχω ακούσει να ζητάνε από 4 μέχρι και 20 χιλιάρικα. Και το κουλό είναι οτι τα παίρνουν κιόλας αυτά που ζητάνε.
Με τα 40 ευρώ πληρώνεις και άλλα. Το χώρο του, το ενοίκιο, τα πάσης φύσεως λειτουργικά του έξοδα, τα εργαλεία του, τυχόν σεμινάρια που μπορεί να έχει παρακολουθήσει κλπ.
Προσωπικά δεν μου αρέσει να παζαρεύω. Ο καθένας έχει την τιμή του και εάν εσύ πιστεύεις οτι θα κάνει τη δουλειά που εσύ θέλεις και πως είναι λογικό το τίμημα που ζητάει πας σε αυτόν. Αλλιώς πας στον επόμενο. Ελεύθερη αγορά έχουμε.
Εγώ που πλήρωσα 1200 ευρώ σε ένα μπογιατζή για 3-4 μέρες δουλειά, είμαι χαζός δηλαδή?
Δεν νομίζω Κώστα οτι η σοβαρότητα ή μη κρίνεται από την τιμή.
Κρίνεται από το λόγο που έχει η εργασία και το αποτέλεσμά της, προς τα λεφτά που σου ζητάνε για την εργασία αυτή.

Μέλος Κ.Τ. XL650V

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #21 on: Παρασκευή 01 Αύγουστος 2008, 18:31:18 μμ
Φυσικά δε παζαρεύεις ποτέ υπηρεσίες... μόνο υλικά.

costas

• Guest
Reply #22 on: Κυριακή 03 Αύγουστος 2008, 06:13:19 πμ
Εγώ που πλήρωσα 1200 ευρώ σε ένα μπογιατζή για 3-4 μέρες δουλειά

Εμένα μου ζήτησε 1800 ευρώ (2 μέρες δουλειά αυτός και ένας αλβανός)για το εξωτερικό του σπιτιού και με πιάσανε τα γέλια, για το εσωτερικό μου που είναι πιό δύσκολο λόγω της ξύλινης εμφανούς σκεπής 120 τμ μου ζήτησε 900 ευρώ(πάλι 2 μέρες δουλειά)! Του είπα ότι ευχαρίστως θα έδινα 1800 ευρώ για το εσωτερικό και μόνο 900 για το έξω! Δαγκώθηκε διότι δεν μπορούσε να το αλλάξει , πέρασα ευχάριστα πίνοντας μαζί του τον απογευματινό μου καφέ , και γύρισε ο μάστορας στην ανεργία του! Δεν ήταν σοβαρός.....
Πήρα εγώ έναν αλβανό και 8 μέρες του έλεγα τι ακριβώς να κάνει μου ζήτησε 280 ευρώ και του έδωσα 350!