Hellas Transalp Forum

ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ

siflis (Σταυρος) · 8557

Offline siflis (Σταυρος)

• Οδηγάρα
on: Τρίτη 15 Απρίλιος 2008, 04:48:45 πμ
Ενας φιλος μου χαρισε αυτον τον συναγερμο που τον ειχε παρει 80 ευρα.Τον εχει ξαναδει καποιος?Τι να κανω να τον βαλω?

The transact side of life
The TRANSALP side of life

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #1 on: Τρίτη 15 Απρίλιος 2008, 04:54:03 πμ
Αν έχει κυλιόμενο κωδικό τότε μπορεί να είναι καλός. Αν δεν έχει, τότε αντιγράφεται πανεύκολα και δεν προσφέρει μεγάλη προστασία (εκτός από την περιστασιακή βασική).
Τί λένε οι προδιαγραφές του?
Στο κάτω-κάτω, από το τίποτα, κάτι είναι και αυτός!

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #2 on: Τρίτη 15 Απρίλιος 2008, 04:57:40 πμ

Στο κάτω-κάτω, από το τίποτα, κάτι είναι και αυτός!

....κι αν σου τινάξει την μπαταρία σε μια βδομάδα?........ρώτα πρώτα στην πιάτσα αν τον ξέρει κανείς.

Μην πληρώνεις για να μάθεις. ;)

Offline siflis (Σταυρος)

• Οδηγάρα
Reply #3 on: Τρίτη 15 Απρίλιος 2008, 05:02:06 πμ
το manual δεν γραφει τπτ για κυλιομενο κωδικο εχει μονο οδηγιες εγκαταστασης. ???

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #4 on: Τρίτη 15 Απρίλιος 2008, 05:06:33 πμ
Δεν τινάζονται έτσι εύκολα οι μπαταρίες. Η σειρήνα είναι αυτή που καταναλώνει συνήθως το περισσότερο ρεύμα. Η σειρήνα είναι πιεζοηλεκτρική? (δεν φαίνεται καθαρά στη φωτό). Ούτως ή άλλως μπορείς να μετρήσεις την κατανάλωση του συναγερμού σε on ή sleeping mode, και να κρίνεις. Δεν πρέπει να ξεπερνά τα 5-10mA. Τί λενε οι προδιαγραφές του?

Για να μην αναφέρει περί κυλιόμενου κωδικού, μάλλον δεν θα έχει. Αλλιώς θα το τόνιζε. Είναι ένας βασικός, απλός συναγερμός. Τι αισθητήρες έχει? Χώρα προέλευσης?
« Last Edit: Τρίτη 15 Απρίλιος 2008, 05:10:42 πμ by Chris_de_Ze »

Offline siflis (Σταυρος)

• Οδηγάρα
Reply #5 on: Τρίτη 15 Απρίλιος 2008, 05:16:45 πμ
Τι αισθητήρες έχει? Χώρα προέλευσης?
χωρα προελευσης δεν γραφει. αυτο που διαβαζω λεει οτι εχει μονο κραδασμου αισθητηρα  οτι κοβει ρευμα και οτι μπορεισ απο αποσταση να βαλεις μπροστα τον κηνητηρα

Offline siflis (Σταυρος)

• Οδηγάρα
Reply #6 on: Τρίτη 15 Απρίλιος 2008, 05:20:22 πμ
Απο το κουτι και το manual αυτο που υποψιαζωμαι ειναι οτι παιζει κατι απο center εισαγωγικη

Offline siflis (Σταυρος)

• Οδηγάρα
Reply #7 on: Τρίτη 15 Απρίλιος 2008, 05:29:56 πμ
Λες να ειναι tsou lee το πραμα?

tzeronymo

• Guest
Reply #8 on: Τρίτη 15 Απρίλιος 2008, 05:31:36 πμ
φιλαρακι σου δινω μια ιδεα βαλτον επανω μονο να κτυπαει και τιποτε αλλο γιατι πριν χρονια ειδα καποιον φιλο μου να σπρωχνει καπου στη Β.ΕΥΒΟΙΑ του ειχε μπλοκαρει το μοτερ,                                                                                                      Υ.Γ.   ΗΤΑΝ     NO NAME

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #9 on: Τρίτη 15 Απρίλιος 2008, 05:35:19 πμ
Αυτή η εταιρία φέρνει ως επί το πλείστον είδη οικιακής χρήσες και προιόντα υγείας (ο τύπος βγαίνει και στην τηλεόραση για φίλτρα νερού κλπ, τον έχω δεί μερικές φορές). Άρα αν είναι από εκεί τότε προσοχή. Αν όμως είναι από μαγαζί πχ. ηλεκτρονικών κλπ, τότε πιθανόν να είναι καλός. Ρώτα το φίλο σου από που τον αγόρασε.

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #10 on: Τρίτη 15 Απρίλιος 2008, 05:35:54 πμ
  Ερώτηση προς όλους: κατά πόσο είναι ασφαλή ρε παιδιά, αυτά τα λιγότερο επώνυμα? Ένα μπουφάν το πολύ να μη σου βγει καλό, αλλά εδώ μιλάμε για ηλεκτρικό κύκλωμα της μηχανής και επέμβαση σε αυτό.
  Γιατί υπάρχουν συναγερμοί με λίγα λεφτά τη στιγμή που οι "μάρκες" κάνουν 300 €. Μας δουλεύουν και εδώ? Ή αξίζει η διαφορά?

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline siflis (Σταυρος)

• Οδηγάρα
Reply #11 on: Τρίτη 15 Απρίλιος 2008, 05:43:31 πμ
Αν πει κανεις οτι δεν υπαρχει διαφορα τον δινω ανταλαγη με meta  :goofy:

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #12 on: Τρίτη 15 Απρίλιος 2008, 05:44:21 πμ
Υπάρχουν συναγερμοί και συναγερμοί. Κάποιοι είναι καλοί, κάποιοι όχι.
Το ηλεκτρονικό κύκλωμα ενός απλού συναγερμού είναι σχετικά φθηνό και απλό. Και έχω δεί φθηνούς, βασικούς συναγερμούς σε επώνυμα μαγαζιά ηλεκτρονικών που είναι καλοί. Αλλά πρέπει να τους ξεχωρίσεις πριν τους αφορίσεις. Στο ΤΑ μου, έχω βάλει "Νo name" τηλεειδοποίηση εδώ και 12 χρόνια (από επώνυμο μαγαζί ηλεκτρονικών) και δουλεύει άψογα μέχρι τώρα χωρίς πρόβλημα.
Αν όμως ο συναγερμός έχει microprocessor και κυλιόμενο κωδικό τότε είναι ακριβός (ως προς την ανάπτυξή του, αυτό δηλ. που τελικά πληρώνεις).
« Last Edit: Τρίτη 15 Απρίλιος 2008, 05:47:13 πμ by Chris_de_Ze »

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #13 on: Τρίτη 15 Απρίλιος 2008, 06:40:30 πμ
Υπάρχουν συναγερμοί και συναγερμοί. Κάποιοι είναι καλοί, κάποιοι όχι.
Το ηλεκτρονικό κύκλωμα ενός απλού συναγερμού είναι σχετικά φθηνό και απλό. Και έχω δεί φθηνούς, βασικούς συναγερμούς σε επώνυμα μαγαζιά ηλεκτρονικών που είναι καλοί. Αλλά πρέπει να τους ξεχωρίσεις πριν τους αφορίσεις. Στο ΤΑ μου, έχω βάλει "Νo name" τηλεειδοποίηση εδώ και 12 χρόνια

Χρήστο, όταν εννοείς με τηλεειδοποίηση, δηλαδή παρακολούθηση μέσω  GPS/GSM , με αυτόματη τηλεφωνική ειδοποίηση και σύστημα εντοπισμού;;;;;

Είχα ακούσει πως υπάρχει συναγερμός ο οποίος αντιλαμβάνεται πότε το όχημα σας μετακινήθηκε και σας ειδοποιεί με SMS, η ακόμα πως δείχνει την ταχύτητα που κινείτε το όχημα σας !!!

Ισχύει, κάτι τέτοιο και στον δικό σου συναγερμό;;;;

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #14 on: Τρίτη 15 Απρίλιος 2008, 07:38:42 πμ
Όχι Λευτέρη, η τηλεειδοποίηση είναι η απλή ασύρματη με pager που κουβαλάς μαζί σου. Έχει πολύ καλή εμβέλεια ακόμα και αν είσαι σε πολυκατοικία και η μηχανή κάτω στο δρόμο. Σε ανοιχτό πεδίο, έχει εμβέλεια περ. 800-1000μ (όταν κάποτε την είχα μετρήσει). Και είναι "no name". Tην είχα πάρει από το Ακτίνιο στην Πατησίων.

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #15 on: Τρίτη 15 Απρίλιος 2008, 07:51:57 πμ
Χρήστο εχω τοποθετήσει στην δική μου τον Spyball, 8510,  με κυλιόμενο κωδικό, ξέρεις μήπως μπορώ να τοποθετήσω σε αυτόν τηλεειδοποίηση;;;

Η κάτι ανάλογο;;; 

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #16 on: Τρίτη 15 Απρίλιος 2008, 08:04:20 πμ
Οι Spyball (τα παλιά μοντέλα) δεν είχαν έξοδο για τηλεειδοποίηση (τα καινούρια έχουν). Μπορείς όμως να βάλεις, αλλά πρέπει να επέμβεις στην πλακέτα μέσα και να προσθέσεις ένα μικρό κυκλωματάκι (έτσι έκανα και εγώ στο spyball). Και λειτουργεί άψογα. Θα βρώ και θα ποστάρω το κυκλωματάκι για όποιον θα ήθελε να το φτιάξει. Είναι πολύ απλό. Η τηλεειδοποίηση που έχω, κοστίζει σήμερα περ. €40. Γενικά είναι ένα χρήσιμο "αξεσουάρ". Και μερικές φορές αποδεικνύεται σωτήριο.
« Last Edit: Τρίτη 15 Απρίλιος 2008, 08:08:30 πμ by Chris_de_Ze »

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #17 on: Τρίτη 15 Απρίλιος 2008, 08:25:18 πμ
Μπορείς δηλαδή να αγοράσεις το κυκλωματάκι αυτό, μαζί με ένα κοντρολάκι (pager) που φαντάζομαι θα πηγαίνει πακέτο, και να τα προσαρμόσεις στην υπάρχουσα πλακέτα;;;

Πολύ ενδιαφέρον θα είναι…..
και ακούγετε….

Θα το εκτιμούσα πολύ Χρήστο, αν όποτε βέβαια έχεις τον χρόνο, ανέβαζες κάποιο σχέδιο, η κάποιες οδηγίες, τοποθέτησης…....

Σε  ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου, εκ των προτέρων!! ;)

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #18 on: Τετάρτη 16 Απρίλιος 2008, 07:26:37 πμ
Θα το εκτιμούσα πολύ Χρήστο, αν όποτε βέβαια έχεις τον χρόνο, ανέβαζες κάποιο σχέδιο, η κάποιες οδηγίες, τοποθέτησης…....

Δες εδώ Λευτέρη.

Offline siflis (Σταυρος)

• Οδηγάρα
Reply #19 on: Κυριακή 11 Μάιος 2008, 01:56:22 πμ
Τοποθετηθηκε σε 1 1/2 ωρα. δουλευει καλα .Τον συνδεσα μονο σαν κραδασμικο και εχει δυνατη σειρηνα. :eusa_clap: