Καλημερα ολουθε
Νέος στο χώρο, μόλις πήρα ένα 600 του 2003 άδεια... λοιπόν...έχουν περάσει αρκετοί ιδιοκτήτες από πάνω του...σε γενικές γραμμές...τσουλαει οκ...αν και έχει δουλίτσα (τώρα ξεκινώ για τα βασικά...τα υπόλοιπα σιγά σιγά... καθότι ο προϋπολογισμός είναι χαμηλός...εξού και αυτό που αγόρασα)...
Τεσπά...το πρόβλημα:
Το μόνο ουσιαστικά ου δουλεύει απ' όργανα είναι το στροφόμετρο (και αυτό δεν είμαι σίγουρος πόσο ακριβές είναι)...και ενώ σε 2η φάση θέλω να σας ρωτήσω για όργανο θερμοκρασίας...ας μείνω στο θέμα ...
Λοιπόν...κοντέρ δεν δουλεύει...και εμφανώς στο παρελθόν βάλανε ένα κοντέρ τύπου... ποδηλατικό....
Όταν το πήρα ο πωλητής μου είπε ότι πρέπει να αλλάξω κοντέρ ειδάλλως δεν θα περάσει ΚΤΕΟ (το ΚΤΕΟ λήγει σε ένα μήνα περίπου)....
Το λοιπόν...αλλάξα.μπαταρια....αλλα αυτό το κοντέρ δεν δουλεύει....και έτσι δεν ξέρω τι να κάνω...
1) σκέφτομαι να το αω σε έναν ηλεκτρονικό να δει αν μπορεί να το φτιάξει
2) σκέφτομαι να πάω σε κάτι μαγαζιά που ασχολούνται μόνο με κοντέρ, ταχύμετρα κλπ
3) σκέφτομαι να βρω κάνα μεταχειρισμένο και να το φορέσω...αλλά υποθέτω πως τα κοντέρ έχουν κάποιο μοναδικό αριθμό S/N τύπου (

)-στο τρέχον ΚΤΕΟ για παράδειγμα γράφει
Αριθμός ΔΤΕ-ημερομηνια-ενδεικτικα χιλιόμετρα
(Να σημειωθεί ότι άλλο αριθμό Αριθμό ΔΤΕ είχε το 2013 και άλλο το 2019,ενώ επίσης υπάρχει παρατήρηση ότι στο ΚΤΕΟ του 2021:"Ένδειξη χιλιομέτρων Προηγούμενος ΔΤΕ 69245 Αντικατάσταση μετρητή χιλιομέτρων στις 16/4/2021...
Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί ταμαλα