Hellas Transalp Forum

Εντυπώσεις απο Λουτρά Πόζαρ 16/17/18 Νοέμβρη

τακης · 67449

Offline Βάιος ο Βραδύπους_ΤΑ

• Απο
  • Rossi και πάνω !
  • Tie wrap friendly
Reply #75 on: Πέμπτη 22 Νοέμβριος 2007, 17:28:47 μμ
κοντεψες να ξεχειμωνιασεις εκει ,ηθελες και αλλο;;

Πάντα να αφήνεις κάποιον άλλον να οργανώνει τις εκδρομές και τα ταξίδια. Μετά θα έχεις κάποιον να βρίζεις.

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #76 on: Πέμπτη 22 Νοέμβριος 2007, 19:17:44 μμ
Με τέτοια φιλοξενία Βάϊε και τόσες μαζεμένες εικόνες έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά την μόνιμη μετακίνηση μου στην επαρχία. Το πιό απίθανο είναι ότι έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να βρείς γνωστό εκεί "έξω", παρά εδώ στην Αθήνα. Κάπως έτσι πέσαμε και πάνω στον Λευτέρη, φεύγοντας από Πρέσπες.

Λευτέρη ο χρόνος μας ήταν περιορισμένος, την επόμενη φορά δεν θα γλυτώσεις.

Θανάση και Ελενα ευχαριστούμε γιά την φιλοξενία. Θα ξαναβρεθούμε οπωσδήποτε.

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #77 on: Πέμπτη 22 Νοέμβριος 2007, 20:24:45 μμ

Θανάση και Ελενα ευχαριστούμε γιά την φιλοξενία. Θα ξαναβρεθούμε οπωσδήποτε.

<<Ινσαλάχ>>

Χαιρετισμούς , ν΄άστε καλά φίλε.. :D

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #78 on: Σάββατο 24 Νοέμβριος 2007, 18:18:19 μμ
Επισκεφτηκαμε χτες μαζι με rastabill τα παιδια που ειχαν το ατυχημα, στο νοσοκομειο που νοσηλευεται η κοπελα. Η επεμβαση στον αστραγαλο εγινε την Τρίτη, και ολα πηγαν πολυ καλα. Απο το δυνατο ζουπηγμα εγινε και μια τομη στον δεξι μηρο για να εκτονωθει η κατασταση. σε 5-6 μερες θα βγουν απο το νοσοκομειο και ολα θα γινουν οπως πριν. Η Πατυ ειναι δυναμη !

Εχετε χαιρετισματα !
« Last Edit: Σάββατο 24 Νοέμβριος 2007, 18:38:51 μμ by Sotos »

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

rastabill

• Guest
Reply #79 on: Σάββατο 24 Νοέμβριος 2007, 18:29:19 μμ
Επισκεφτηκαμε χτες μαζι με rastabill τα παιδια που ειχαν το ατυχημα, στο νοσοκομειο που νοσηλευεται η κοπελα. Η επεμβαση στον αστραγαλο εγινε την Τρίτη, και ολα πηγαν πολυ καλα. Απο το δυνατο ζουπηγμα εγινε και μια τομη στον δεξι μηρο για να εκτονοθει η κατασταση. σε 5-6 μερες θα βγουν απο το νοσοκομειο και ολα θα γινουν οπως πριν. Η Πατυ ειναι δυναμη !

Εχετε χαιρετισματα !
Η μηχανη του Μανώλη έχει γύρω στα 2000 εβρώ ζημιά αλλά είναι σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο της εταιρίας που κάναν τα έργα σε εκείνο το σημείο του δρόμου και του είπε ότι χρειαστεί θα του τα πληρώσει αυτός.   

Offline nikap

• Οδηγάρα
  • ENJOY THE SILENCE ΓΙΑΤΙ Τ΄ΟΝΕΙΡΟ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΙΩΠΗ...
    • τσιγάρο???
Reply #80 on: Κυριακή 25 Νοέμβριος 2007, 00:35:51 πμ
Επισκεφτηκαμε χτες μαζι με rastabill τα παιδια που ειχαν το ατυχημα, στο νοσοκομειο που νοσηλευεται η κοπελα. Η επεμβαση στον αστραγαλο εγινε την Τρίτη, και ολα πηγαν πολυ καλα. Απο το δυνατο ζουπηγμα εγινε και μια τομη στον δεξι μηρο για να εκτονωθει η κατασταση. σε 5-6 μερες θα βγουν απο το νοσοκομειο και ολα θα γινουν οπως πριν. Η Πατυ ειναι δυναμη !

Εχετε χαιρετισματα !

Μήπως σας σύλλογος θα ήταν σωστό να προβούμε σε κάποια συμβολική κίνηση? Π.χ επίσκεψη από κάποια αντιπροσωπία, αποστολή λουλουδιών κλπ??

Καλοχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικέψεις, για να σε χαιρετούν κι αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις....

Offline Lina

• Οδηγάρα
  • Περασμένες μου αγάπες...
Reply #81 on: Δευτέρα 26 Νοέμβριος 2007, 17:19:15 μμ
Καλημέρα σε όλους. Να πω και εγώ με την σειρά μου ότι χάρηκα πάρα πολύ που κατάφερα και συμμετείχα επιτέλους μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τις Πανελλήνιες συγκεντρώσεις μας σ' αυτήν την όμορφη και ίσως λίγο "ιδιαίτερη" συνάντηση. "Ιδιαίτερη" γιατί οι περισσότερες συμμετοχές ήταν με αυτοκίνητα, αλλά τελικά αυτό που μετράει είναι οι άνθρωποι και όχι το μέσον.
Χάρηκα που γνώρισα από κοντά ανθρώπους που τους "βλέπω" μέσα εδώ αλλά δεν τους είχα γνωρίσει προσωπικά. Βέβαια χάρηκα ακόμα περισσότερο που είδα φίλους από τα παλιά και τα ξαναείπαμε ( Παύλε πολλά φιλιά). Να είμαστε όλοι καλά και να ανταμώνουμε με κάθε ευκαιρία και με κάθε μέσον.
Πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ασχολήθηκαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η Πανελλήνια Συνάντηση του HTC. 
Καλή αντάμωση.
Λίνα   

Lina
xlv 600 Anniverse
ο Γαϊδαράκος

http://www.spritmonitor.de/en/detail/223111.html

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #82 on: Δευτέρα 26 Νοέμβριος 2007, 17:59:30 μμ
Καλημέρα σε όλους. Να πω και εγώ με την σειρά μου ότι χάρηκα πάρα πολύ που κατάφερα και συμμετείχα επιτέλους μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τις Πανελλήνιες συγκεντρώσεις μας σ' αυτήν την όμορφη και ίσως λίγο "ιδιαίτερη" συνάντηση. "Ιδιαίτερη" γιατί οι περισσότερες συμμετοχές ήταν με αυτοκίνητα, αλλά τελικά αυτό που μετράει είναι οι άνθρωποι και όχι το μέσον.
Χάρηκα που γνώρισα από κοντά ανθρώπους που τους "βλέπω" μέσα εδώ αλλά δεν τους είχα γνωρίσει προσωπικά. Βέβαια χάρηκα ακόμα περισσότερο που είδα φίλους από τα παλιά και τα ξαναείπαμε ( Παύλε πολλά φιλιά). Να είμαστε όλοι καλά και να ανταμώνουμε με κάθε ευκαιρία και με κάθε μέσον.
Πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ασχολήθηκαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η Πανελλήνια Συνάντηση του HTC. 
Καλή αντάμωση.
Λίνα   

:-* :-* :-*

Παύλος Καρούμπης

Offline Fratello Giovanni

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #83 on: Δευτέρα 26 Νοέμβριος 2007, 18:28:56 μμ
Είσαι ένας Κερκυραίος εσύ τσαντσαμίνι μου  ;D ;D ;D

καλύτερα μια ώρα ελεύθερη βοσκή, παρά σαράντα χρόνια τριφύλλι στο μαντρί

Της καταστροφής οιωνός η περηφάνεια,και της πτώσης,η υπεροψία.

okeanos

• Guest
Reply #84 on: Τρίτη 27 Νοέμβριος 2007, 04:19:38 πμ

Εχετε χαιρετισματα !
Η μηχανη του Μανώλη έχει γύρω στα 2000 εβρώ ζημιά αλλά είναι σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο της εταιρίας που κάναν τα έργα σε εκείνο το σημείο του δρόμου και του είπε ότι χρειαστεί θα του τα πληρώσει αυτός.   
μου φαίνεται ότι έχουμε ένα τέλος καλό, όλα καλά! ας είναι και να είναι το τελευταίο...

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #85 on: Τρίτη 27 Νοέμβριος 2007, 20:06:27 μμ
   Το δικό μου ταξίδι ξεκίνησε με ταλαιπωρία όταν την Πέμπτη το απόγευμα ο αριστερός καθρέφτης μού έμεινε στα χέρια (άσχημο για μένα που επιθυμώ την ασφάλεια). Πιο συγκεκριμένα, είχε χαλάσει το λαστιχάκι του (σινεμπλόκ), το οποίο ούτε με σιλικόνι έπιανε, ούτε με ισχυρή κόλλα, αλλά ούτε και με εποξειδική πλαστελίνη. Ως τελευταία λύση είχα αυτό που πρότεινε ο Κώστας, τον δεξί καθρέφτη αριστερά. Δεύτερο πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε ήταν ότι  την Παρασκευή το μεσημέρι, φεύγοντας από τη δουλειά,  το κουμπάκι των φλας δεν λειτουργούσε.
   Τελικά πήγα στον Σαρακάκη προς αναζήτηση καθρέφτη. Έπειτα από αρκετή αναμονή στην υπόγα, τον βρήκα, τον τοποθέτησα και τσεκάρισα τον διακόπτη των φλας. Τότε  είδα ότι είχε σπάσει το κουμπί, όμως εκείνη την ώρα δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Το ξαναβίδωσα και σκεφτόμενος ότι δεν θα του επέτρεπα να μου χαλάσει τη διάθεση έφυγα (η ώρα είχε πάει 4 και κάτι). Το μόνο που θα μπορούσα να κάνω, αντί να χρησιμοποιώ φλας, ήταν να ανάβω τα αλάρμ σε κάθε προσπέραση.
   Κατά τη διάρκεια της πορεία μου σκεφτόμουνα πώς θα τριτώσουν οι αναποδιές. Αυτό δεν άργησε να συμβεί. Λίγο πριν από τις ηρωικές Θερμοπύλες, παρόλο που όλη η μέρα ήταν ηλιόλουστη, ξεκίνησε η βρόχα!!! Βάζω αδιάβροχα και συνεχίζω. Λίγο μετά τα τούνελ ο δείκτης της θερμοκρασίας ξαφνικά ακούμπησε σχεδόν κόκκινο. Σταμάτησα για να δω τι τρέχει, όμως μέσα στη βροχή δεν μπορούσα να κάνω και πολλά. Έπειτα από 5 λεπτά στάσης είδα ότι είχε κρυώσει λίγο και εφόσον δεν είχα άλλη επιλογή ξαναξεκίνησα. Στα επόμενα 100 μέτρα η θερμοκρασία πάλι στα κόκκινα, ενώ το περιβάλλον είχε 13 βαθμούς. Σιγά-σιγά πήγα μέχρι το πρώτο βενζινάδικο (Goody’s Λαμίας).
    Ανοίγω το πλαϊνό καπάκι για να δω το ψυγείο κι αυτό δεν είχε σταγόνα. Το δοχείο διαστολής τίγκα στο νερό!  Επειδή δεν έχω express service (κι ευτυχώς γιατί θα τους έλεγα ελάτε να με πάρετε)  τηλεφώνησα στον Sotos express κι εκείνος με συμβούλευσε εξ αποστάσεως. Το πρόβλημα είχε να κάνει με το ότι την Κυριακή που είχε περάσει κάνοντας σέρβις δεν έκλεισα καλά την τάπα του ψυγείου. Γι’ αυτό και το μισό νερό εξατμίστηκε, ενώ το άλλο μισό πήγε στο δοχείο διαστολής.
   Αφού έβαλα 2lt παραφλού και άδειασα λίγο το δοχείο διαστολής, τσεκάρισα τη λειτουργία του ψυγείου και ξαναπήρα την ανηφόρα για τα Πόζαρ. Και η ώρα ήταν… Είχα χάσει ακόμα μιάμιση ώρα. Όμως, όπως είπαμε, τίποτα δεν θα μου χαλούσε τη διάθεση! Κι αφού οι αναποδιές είχαν τριτώσει, είχα ακόμα περισσότερο κέφι.   
   Και η βρόχα έπεφτε… ράιθρου μέχρι τα Γιαννιτσά.
   Στις 12:30 τελικά έφτασαααα!!! Αν και οι ώρες εκεί ήταν λίγες, παρ’ όλα αυτά ήταν αρκετές για να περάσω όμορφα με τα παιδιά που ήξερα και με εκείνα που γνώρισα. Την Κυριακή το μεσημέρι που έφυγα καθώς ήταν ακόμα μέρα διαπίστωσα ότι η περιοχή ήταν πανέμορφη και σίγουρα θα ξαναπάω.

Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν ότι και στα δύο διόδια που συνάντησα μετά τη Λαμία, ενώ σταματούσα για να πληρώσω, οι υπάλληλοι μου έκαναν νόημα για να συνεχίσω (στην αρχή πίστεψα ότι με λυπήθηκαν λόγω της περασμένης ώρας, της βροχής κι επειδή με είδαν επάνω στη μηχανή, όμως αυτό ξανασυνέβη και την Κυριακή).

Περαστικά στην κοπέλα που χτύπησε κι ελπίζω να είναι το τελευταίο άσχημο συμβάν. :eusa_naughty:

Λίτσα και Άγγελε ευχαριστούμε πολύ για την τούρτα.  :obsessed: Ήταν όμορφη γευστική έκπληξη και  γιατί όχι σε κάθε πανελλήνια, αν είναι δυνατόν, να κόβουμε και καμιά τούρτα.

Μπράβο και στα παιδιά που κανόνισαν όλο το πρόγραμμα. :eusa_clap:

Φωτό:
   1. Δύο ώρες πριν μου είπαν κάποιοι ότι "έλα και μην σε νοιάζει έχει ξαστεριά εδώ . . . " Πίσω από τα φώτα xenon είναι η μηχανή. Φανταστείτε να είχε και ομίχλη . . . !!!

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #86 on: Τρίτη 27 Νοέμβριος 2007, 20:55:52 μμ
Μέμο είσαι άπαιχτος! Μακάρι όλοι να είχαμε τη δύναμή (της θέλησης) σου. Σου βγάζω το καπέλο.... :)

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #87 on: Τετάρτη 28 Νοέμβριος 2007, 07:59:25 πμ
Μέμο είσαι άπαιχτος! Μακάρι όλοι να είχαμε τη δύναμή (της θέλησης) σου. Σου βγάζω το καπέλο.... :)

Άμα δεν ήταν και η καλή σας παρέα Γιάννη να με περιμένει στα Λουτρά δεν θα το επιχειρούσα καν. ;) ;) ;)

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline hondakias

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #88 on: Τετάρτη 28 Νοέμβριος 2007, 20:22:10 μμ
Μέμο τη γκαντεμιά ήταν αυτή που σε κυνηγούσε..... ;D ;D

Σχετικά με τα διόδια, σε Βόρειο Ελλάδα εγώ δεν έχω πληρώσει ποτέ ότι ώρα και να έχω περάσει, στην αρχή σταμάταγα για να πληρώσω και με άφηναν να φύγω, τώρα πλέον δεν σταματάω καν, περνάω από δίπλα από τα αμάξια και φεύγω κύριος. Αυτό ισχύει μέχρι Βόλο, πιό κάτω δεν ξέρω τι γίνεται.

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #89 on: Τετάρτη 28 Νοέμβριος 2007, 20:27:37 μμ
Μέμο τη γκαντεμιά ήταν αυτή που σε κυνηγούσε..... ;D ;D

Σχετικά με τα διόδια, σε Βόρειο Ελλάδα εγώ δεν έχω πληρώσει ποτέ ότι ώρα και να έχω περάσει, στην αρχή σταμάταγα για να πληρώσω και με άφηναν να φύγω, τώρα πλέον δεν σταματάω καν, περνάω από δίπλα από τα αμάξια και φεύγω κύριος. Αυτό ισχύει μέχρι Βόλο, πιό κάτω δεν ξέρω τι γίνεται.
Μιά φορά πλήρωσα και ήταν μετά το Βόλο δε θυμάμαι που.

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #90 on: Τετάρτη 28 Νοέμβριος 2007, 20:36:32 μμ
Οπουδήποτε στην Ελλάδα δεν υπάρχουν μπάρες στα διόδια, μας αφήνουν να περνάμε. Αυτό γίνεται γιατί δεν τους ελέγχει κανείς...
Στα διόδια με τις μπάρες υπάρχει κάμερα και καταγράφει αυτόματα το ποσό που πρέπει να πληρωθεί οπότε δε μπορούν να μας αφήσουν

Φτάνει για τα διόδια γιατί ξεφεύγουμε από το θέμα μας

Παύλος Καρούμπης

Offline DAKARMAN

• Rossi και πάνω !
Reply #91 on: Πέμπτη 29 Νοέμβριος 2007, 20:10:17 μμ
Με την σειρα μου να ευχαριστισω το HTC για την ευκαιρία μου δίνει στους φίλους του να συμμετασχουν στις εκδηλωσεις.
Φυσικα και η εμπειρία ήταν πολυ καλή, παρόλο που ηρθαμε για μια διανυκτερευση (ειμαστε η ομαδα του Σαββάτου), και αυτο οφειλετε στις εναλαγες του καιρου που εδωσαν μια ποικιλια στην εκδήλωση.

Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣllΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #92 on: Πέμπτη 29 Νοέμβριος 2007, 20:27:01 μμ
Γεια σου ρε Σταυρε!
Μακαρι να σας βλεπουμ επιο συχνα!

Ρε παιδια, καμι ααπο τις ομαδικες του Σαββατου δεν εχω δει ακομα...

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline DAKARMAN

• Rossi και πάνω !
Reply #93 on: Πέμπτη 29 Νοέμβριος 2007, 21:24:15 μμ
Μια ομαδικη "ανεστραμενη" τους φωτογραφους και μια καλυτεχνικη το Τransalp του συνοδηπορου μου.

Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣllΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #94 on: Πέμπτη 29 Νοέμβριος 2007, 21:25:53 μμ
Μια ομαδικη "ανεστραμενη" τους φωτογραφους και μια καλυτεχνικη το Τransalp του συνοδηπορου μου.

Γειά σου Σταύρο καλλιτέχνη. Χαρά μας να σας έχουμε μαζί μας

Παύλος Καρούμπης

rastabill

• Guest
Reply #95 on: Σάββατο 01 Δεκέμβριος 2007, 05:15:40 πμ
Και εκεί που χαζεύαμε το ποτάμι είδαμε να περνάει ένα πτώμα απο μπροστά μας.

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #96 on: Σάββατο 01 Δεκέμβριος 2007, 09:15:38 πμ
Ρε συ Βασίλη ο Άγιος Ονούφριος είναι; :goofy: :goofy: :goofy:
Η μήπως γυρίζουν κάποια ταινία π.χ. "Ο Χριστός ξανασταυρόνεται" Ν 2 ; :laughing9: :laughing9: :laughing9:

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

• Απο
  • Rossi και πάνω !
  • Tie wrap friendly
Reply #97 on: Σάββατο 01 Δεκέμβριος 2007, 16:57:46 μμ
φανταζομαι πως ειναι τα ζεστα εκει ετσι;;;

Πάντα να αφήνεις κάποιον άλλον να οργανώνει τις εκδρομές και τα ταξίδια. Μετά θα έχεις κάποιον να βρίζεις.

rastabill

• Guest
Reply #98 on: Σάββατο 01 Δεκέμβριος 2007, 17:37:40 μμ
φανταζομαι πως ειναι τα ζεστα εκει ετσι;;;
Ρε συ κρυώνουν τα κομάντα! Εδώ οδηγάει Africa του 1821 το κρύο νερό θα τον πειράξει;(Μακάρι να αντέξουν και τα δικά μας μηχανάκια τόσο)
« Last Edit: Σάββατο 01 Δεκέμβριος 2007, 17:40:58 μμ by rastabill »

• Απο
  • Rossi και πάνω !
  • Tie wrap friendly
Reply #99 on: Σάββατο 01 Δεκέμβριος 2007, 17:38:31 μμ
 ::) ::) ::) ::)