Hellas Transalp Forum

Group Buy (ομαδική αγορά) HID xenon kit

Chris_de_Ze · 191173

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #25 on: Τρίτη 23 Οκτώβριος 2007, 01:36:30 πμ
απο δεσμη στα μεγαλα, τι λεει?

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline haniotis

• Rossi και πάνω !
Reply #26 on: Τρίτη 23 Οκτώβριος 2007, 01:47:59 πμ
Πάντως ότι αποφασίσετε λογαριάστε με και εμένα. Ηδη έχω ρωτήσει στην Xenon Hellas και μου έχουν πεί 210 χωρίς τοποθέτηση.
Δείτε το mail που μου έστειλαν:

Αυτό πού ισχύει, είναι ότι όσο ανεβαίνουν τα Κ.. τόσο χανουμε σε φωτεινότητα και κερδίζουμε σε απόχρωση..
Η διαφορά σε φωτεινότητα είναι περίπου 12% υπέρ του 4300Κ. Στον αντίποδα τα 6Κ δίνουν καλύτερη ανάκλαση σε αντικείμενα πέρα από το ευρος της δέσμης όπως και αμιγώς λευκή απόχρωση, Αυτός είναι και ο λόγος που τα αναφέρουμε σαν την πιο ισσοροπημένη επιλογή.!

Αυτό όμως που θα πρέπει κυρίως να σας απασχολεί ΔΕΝ είναι τόσο τα παραπάνω αλλά η η σωστή επιλογή λάμπας όπου και θα σας δόσει την βελτιστη απόδοση σε δέσμη μεσαίας/μεγάλης.καθώς στο συγκεκριμένο xlv το φανάρι του είναι Ιταλικό..!

Κάντε τόν κόπο και δείτε περισσότερα σχετικά με την Η4 εδώ..www.xenonhellas.gr/hid/moto.html
Δείτε τι επιλογές έχετε..
1)
 Τύπος                           ΧΤR  H.I.D  Slim type
 Λάμπα                           H4R Βi-xenon  χ  1 λάμπα  (μεσαία&μεγάλη σκάλα)
 Λειτουργία λάμπας       Με μετακινιση ηλεκτρομαγνητικά
 Θερμ. λειτ.λάμπας         6000 Κ**
 Θέσεως                          led xenon color
 Τροφοδοσία                  Απο τη original φισα
 Κατανάλωση                 35W
 Προδιαγραφές..             ISO9001 - E4 - ΤUV
 Εγγύηση..                      Γραπτή 1 χρόνου μηχανισμός & λάμπες
 Τιμή                               280Ευρώ (Ενδεικτική)

Τό κιτ αυτό είναι ποιοτικότερο μακράν, πολλών κιτ Η4, αποδίδει εκπληκτικά, έχει τοποθετηθεί σε πολλές μοτό,  και είναι αποδεδειγμένα αξιόπιστο!!
Xρησιμοποιεί μια λάμπα με μηχανισμό κίνησης πολύ ποιοτικό, χωρίς ανοχές, και με απόλυτη ακρίβεια στην θέση μετατόπισης σε μεσαία και μεγάλη σκάλα.

Οι μηχανισμοί του είναι slim type μικρού ογκου, ψηφιακοί τελευταίας γενιάς.. 6,5 x 1,2 cm  και μόλις 100g  (φωτό)

Η αλλαγή από μεσαία σε μεγάλη σκάλα είναι ΑΚΑΡΙΑΙΑ και χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση στο σινιάλο!

2)
 Τύπος                           ΧΤR  H.I.D  Normal type
 Λάμπα                           H4R Βi-xenon  χ  1 λάμπα  (μεσαία&μεγάλη σκάλα)
 Λειτουργία λάμπας       Με μετακινιση ηλεκτρομαγνητικά
 Θερμ. λειτ.λάμπας         6000 Κ**
 Θέσεως                         led xenon color
 Τροφοδοσία                  Απο τη original φισα
 Κατανάλωση                 35W
 Προδιαγραφές..             ISO9001 - E4 - ΤUV
 Εγγύηση..                      Γραπτή 1 χρόνου μηχανισμός & λάμπες
 Τιμή                               250Ευρώ (Ενδεικτική)

Τό κιτ αυτό χρησιμοποιεί normal μηχανισμο της ΧΤR, και λάμπες ακριβώς ιδιες όπως το παραπάνω  είναι απόλυτα αξιόπιστο και σάς το προτείνουμε σάν 2η επιλογή χαμηλότερου κόστους.

Τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα..!
___________________________________________________________________________________________

3) ΚΙΤ χαμηλού κόστους..
Εχετε πάντα την δυνατότητα επιλογής κιτ χαμηλού κόστους made in China.. V-light - BAC -  κλπ  και σε τιμή από 150Ε χωρίς τοποθέτηση, αλλά η ποιότητα, η απόδοση και η ακτινοβολία UV είναι αντίστοιχες τις τιμολόγησης.

Επίσης στην αγορά έχουν εμφανιστεί κιτ  BOSCH..?-SIEMENS..? κλπ.. και σε τιμή απο 200Ε Τα οποία είναι ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΑΠΟΜΙΜΙΣΕΙΣ και ΔΕΝ εχουν καμία σχεση με τις αντίστοιχες εταιρίες..!

Οι τιμές είναι ενδεικτικές με το ΦΠΑ και τήν τοποθέτηση,

Χωρίς την τοποθέτηση η τιμή είναι  αντίστοιχα - 40Ε για κάθε κιτ, με όλα τα εξοδα αποστολής όπου στην Ελλάδα.!

Τα κιτ της XTR είναι κατασκευής Taiwan και αποδεδειγμένα αξιόπιστα.

Υπάρχει η δυνατότητα να σας συστήσουμε κάποιον συνεργάτη μας σχετικά με την αγορά/τοποθέτηση στην περιοχή σας...Πείτε μας πού βρίσκεστε..?
Είτε μπορούμε να σας  το στείλουμε αντικαταβολή και να το τοποθετήσετε σε καποιον δικό σας ηλεκτρολόγο, καθώς έχει όλες τις οδηγίες στα Ελληνικά και είναι πολυ ευκολο στην τοποθετησή του..!
Η εγγύηση σας καλύπτει απόλυτα και σε αυτήν την περίπτωση

Μετά την τοποθέτηση σας παρέχουμε

* Υποστήριξη όπου στην Ελλάδα μέσω των συνεργατών μας.
    * Εκπτωση 45% επί των τιμών λιανικής γιά την υποστήριξη του συστήματος σε ανταλλακτικά.

Success is just like being pregnant.
Everybody congratulates you,
but nobody knows how many times you were F****D

Offline Ταξιδευτής

• Rossi και πάνω !
  • Κυνηγός ηλιοφάνειας.
Reply #27 on: Τρίτη 23 Οκτώβριος 2007, 06:31:08 πμ
ενδιαφέρομαι καί γώ γιά  2  ζευγάρια ( μότο & αυτο ) μαζί καί μέ τοποθέτηση.

Όλοι θά πεθάνουμε , λίγοι όμως θά ... ζήσουμε

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ......

Κυνηγός ηλιοφάνειας.

Η καλύτερη δουλειά.
Ούτε όπλα χρειάζεσαι, ούτε άδειες και έχεις και το θήραμα χωρίς να το σκοτώσεις.

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #28 on: Τρίτη 23 Οκτώβριος 2007, 14:44:01 μμ
Θεόφραστε, επομένως η λίστα ενδιαφερομένων έχει (μέχρι στιγμής) ως εξής (ώστε να μην ξεχαστούν και να προστίθενται ονόματα στη συνέχεια):

1) Varazach (Κρήτη, 2 sets με 2 Η4)
2) Chtech (Αθήνα, 1 set με 1 Η4)
3) thleon (Αθήνα, 1 set με 1 Η4)
4) nikos 238 (Θεσ/κη, 1 set με 1 Η4)
5) vaios (Αθήνα, 1 set με 1 Η4)
« Last Edit: Τρίτη 23 Οκτώβριος 2007, 15:05:04 μμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #29 on: Τρίτη 23 Οκτώβριος 2007, 15:03:45 μμ
ενδιαφέρομαι καί γώ γιά  2  ζευγάρια ( μότο & αυτο ) μαζί καί μέ τοποθέτηση.

Ζάχο, η μηχανή σου παίρνει (σίγουρα) ένα σετ με 2 Η4 (έχεις διπλούς προβολείς).
Το αυτοκίνητό σου παίρνει και αυτό ένα σετ με 2 Η4 ή ένα σετ με 2 Η7?
Τσέκαρέ το! Μην γίνει λάθος στη παραγγελία!
« Last Edit: Τρίτη 23 Οκτώβριος 2007, 15:07:08 μμ by Chris_de_Ze »

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #30 on: Τρίτη 23 Οκτώβριος 2007, 18:04:41 μμ
Λοιπόν καλημέρα σε όλους, σε ένα πρώτο συμπέρασμα με όποιον προμηθευτή και να μιλήσουμε, υπάρχουν φτηνές λύσεις, συνήθως κινέζικες και ακριβές από ιαπωνία ταιβαν κλπ.

Όλοι ισχυρίζονται ότι σε αποτέλεσμα και αξιοπιστία έχουν μεγάλες διαφορές. Επίσης, συνήθως οι μεγάλοι προμηθευτές διαθέτουν ακριβότερα και φτηνότερα πακέτα. Επειδή σαφώς τα οικονομικά όλων μας δεν είναι τα ίδια όπως το βλέπω ύπάρχουν 2 λύσεις για να προχωρήσουμε σε ομαδική αγορά. Ή αποφασίζουμε μια μέση τιμή αποδεκτή για όλους, ή βρίσκουμε έναν προμηθευτή ο οποίος μας δίνει 2-3 λύσεις για όλα τα βαλάντια.

Σε γενικές γραμμές φοβάμαι πως η δουλειά είναι λίγο σκοτεινή. Θέλω να πώ πως στην πραγματικότητα δεν γνωρίζουμε εάν η διαφορά στην τιμή απο τον ένα ή τον άλλο προμηθευτή είναι αποτέλεσμα ποιότητας, εμπειρίας ή αισχροκέρδειας.

Επίσης κάποιοι προμηθευτές μου είπαν πως ψάχνονται xenonlights (θα πρέπει να σημειώσω ότι πρίν μπω στη διαδικασία παζαριού, προσπαθώ να εξασφαλίσω ένα στανταρ ποιότητας, όσο γίνεται) για το πιο είναι τελικά καλό και πιό όχι, και κάποιοι όπως η xenonhellas ότι η λύση τους είναι εγγυημένη. Επειδή δεν ξέρουμε και κανέναν από χτές το ψαχνουμε...

Αναμένοντας τις γνώμες σας.

Offline Βάιος ο Βραδύπους_ΤΑ

• Απο
  • Rossi και πάνω !
  • Tie wrap friendly
Reply #31 on: Τρίτη 23 Οκτώβριος 2007, 18:08:10 μμ
το πμ που σου εστειλα το ειδες;;;

Πάντα να αφήνεις κάποιον άλλον να οργανώνει τις εκδρομές και τα ταξίδια. Μετά θα έχεις κάποιον να βρίζεις.

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #32 on: Τρίτη 23 Οκτώβριος 2007, 18:11:33 μμ
το πμ που σου εστειλα το ειδες;;;

Ναι δεν έχω προλάβει να πάρω ακόμα...

Offline Chtech

• Rossi και πάνω !
  • Honda XL650V 2004 Black
Reply #33 on: Τρίτη 23 Οκτώβριος 2007, 20:57:58 μμ
thleon μόλις μίλησα με τον ηλεκτρολόγο και μου είπε πως το κιτ που μας προτείνει είναι της καιξεν( αν το άκουσα σωστά) . Θα μας το τοποθετήσει με 190 € χωρίς ΦΠΑ .Αυτή είναι η τιμή που μας κάνει λόγο ποσότητας. Πιο κάτω δεν πέφτει γιατί δεν τον συμφαίρει. Η αρχική τιμή που μου είχε πει ήταν 220 €. Τώρα αν θέλουμε απόδειξη ή τιμολόγιο να προσθέσουμε και το 19 %. Μου είπε πως έχει ένα χρόνο εγγύηση ο μετασχηματιστής και η λάμπα (στην λάμπα αναφέρθηκε για 5000 ώρες λειτουργίας). Πάντως που επισήμανε πως είναι αν συμβεί οτιδήποτε και χρειαστεί κάποιο ανταλλακτικό το βρίσκει την επόμενη μέρα από τον εισαγωγέα και αυτό το λέω επειδή μου είπε πως αν θέλουμε στην ίδια τιμή μας βάζει και της μπος αλλά τον προμηθευτή τον βλέπει μόνο κάθε Τετάρτη. Το κιτ το στερεώνει κάτω από το ταμπλό. Επίσης είπε πως τα κιτ των δύο αυτών εταιρειών είναι ακριβώς ίδια μόνο στο ταμπελάκι αλλάζουν. Αλήθεια ή ψέματα ας απαντήσει κάποιος που ίσως γνωρίζει κάτι παραπάνω από μένα. Για ότι άλλο χρειασθείς πες το μου να των ρωτήσω.

Offline nikap

• Οδηγάρα
  • ENJOY THE SILENCE ΓΙΑΤΙ Τ΄ΟΝΕΙΡΟ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΙΩΠΗ...
    • τσιγάρο???
Reply #34 on: Τρίτη 23 Οκτώβριος 2007, 21:06:55 μμ
Εάν τοποθετηθούν τόσα πολλά φώτα xenon, τότε η... "σκούπα" θα είναι η πιο προνομιακή θέση στο κομβόι!!!!! ;) ;) ;)

Καλοχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικέψεις, για να σε χαιρετούν κι αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις....

Offline Ταξιδευτής

• Rossi και πάνω !
  • Κυνηγός ηλιοφάνειας.
Reply #35 on: Τρίτη 23 Οκτώβριος 2007, 23:01:00 μμ
Ζάχο, η μηχανή σου παίρνει (σίγουρα) ένα σετ με 2 Η4 (έχεις διπλούς προβολείς).
Το αυτοκίνητό σου παίρνει και αυτό ένα σετ με 2 Η4 ή ένα σετ με 2 Η7?
Τσέκαρέ το! Μην γίνει λάθος στη παραγγελία!

" Δάσκαλε "  σέ παρακαλώ άν έχεις λίγο χρόνο καί μπορείς τσεκάρισέ το εσύ γιατί εγώ βρίσκομαι εκτός Βάσης ( Αθήνα ) καί τρέχω σά τό Βέγγο.
  Τή μηχανή μου τή ξέρεις όσο γιά τό του-τού είναι φετεινό Τουσόν (28.12.06) τής Χιουντάι.

Γιά τή τοποθέτηση θά τά ανεβάσω καί τά δύο Αθήνα άν χρειαστεί άν καί έχω αξιόπιστο  μηχανικό τής ΧΟΝΤΑ στό Ηράκλειο (Κρήτης).

Όλοι θά πεθάνουμε , λίγοι όμως θά ... ζήσουμε

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ......

Κυνηγός ηλιοφάνειας.

Η καλύτερη δουλειά.
Ούτε όπλα χρειάζεσαι, ούτε άδειες και έχεις και το θήραμα χωρίς να το σκοτώσεις.

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #36 on: Τετάρτη 24 Οκτώβριος 2007, 00:44:59 πμ
" Δάσκαλε "  σέ παρακαλώ άν έχεις λίγο χρόνο καί μπορείς τσεκάρισέ το εσύ γιατί εγώ βρίσκομαι εκτός Βάσης ( Αθήνα ) καί τρέχω σά τό Βέγγο.
Τή μηχανή μου τή ξέρεις όσο γιά τό του-τού είναι φετεινό Τουσόν (28.12.06) τής Χιουντάι.
Γιά τή τοποθέτηση θά τά ανεβάσω καί τά δύο Αθήνα άν χρειαστεί άν καί έχω αξιόπιστο  μηχανικό τής ΧΟΝΤΑ στό Ηράκλειο (Κρήτης).

2006 HYUNDAI Tucson, High & low beam headlamp: 9003/HB2/H4

To οποίο σημαίνει ότι το του-τού σου παίρνει ένα ζευγάρι Η4 (δηλ. την ίδια λάμπα όπως το ΤΑ).
(τσέκαρε όμως και με το User Manual του Tucson)
« Last Edit: Τετάρτη 24 Οκτώβριος 2007, 01:40:25 πμ by Chris_de_Ze »

Offline haniotis

• Rossi και πάνω !
Reply #37 on: Τετάρτη 24 Οκτώβριος 2007, 01:16:28 πμ
Χρήστο στην καταμέτρηση δεν με συμπεριέλαβες, αν το αποφασίσετε υπολόγισε και εμένα. Θα το περάσω ο ίδιος, απλώς να μου αποσταλεί (με την ανάλογη επιβάρυνση βέβαια!)  :) Thanks!!

Success is just like being pregnant.
Everybody congratulates you,
but nobody knows how many times you were F****D

andy

• Guest
Reply #38 on: Τετάρτη 24 Οκτώβριος 2007, 01:21:25 πμ
Εγώ με τον Nikap τα βαλαμε χτες.
Τιμή :190e (140e πακέτο και 50e τοποθέτηση)
προελευση :Γερμανίας ο μηχανισμός, Τα'ι'βαν η λάμπα 8000 κέλβιν 35watt

Αν σας ενδιαφέρουν και θελεται και άλλες πληρωφορειες: 210-9409227
Μακρυγιάννη και Ευτυχιας 1
   Μοσχατο

Οποιος θέλει θα τα δει και το βράδυ (τι βραδυ μέρα το κάνει) στο ΣΥΜΟΦΕ.

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #39 on: Τετάρτη 24 Οκτώβριος 2007, 01:22:46 πμ
Θεόφραστε, νέα λίστα:

1) Varazach (Σητεία, 2 sets με 2 Η4 το καθένα)
2) Chtech (Αθήνα, 1 set με 1 Η4)
3) thleon (Αθήνα, 1 set με 1 Η4)
4) nikos 238 (Θεσ/κη, 1 set με 1 Η4)
5) vaios (Αθήνα, 1 set με 1 Η4)
6) haniotis (Χανιά, 1 set με 1 Η4)
« Last Edit: Τετάρτη 24 Οκτώβριος 2007, 16:30:54 μμ by Chris_de_Ze »

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #40 on: Τετάρτη 24 Οκτώβριος 2007, 01:49:48 πμ
Εγώ με τον Nikap τα βαλαμε χτες.
Τιμή :190e (140e πακέτο και 50e τοποθέτηση)
προελευση :Γερμανίας ο μηχανισμός, Τα'ι'βαν η λάμπα 8000 κέλβιν 35watt

Ακριβά νομίζω το πήρες Andy!

Σημειωτέον, το kit που παρήγγειλα από Hong Kong, είναι (όπως διαφημίζεται) γερμανικής τεχνολογίας με αμερικάνικο CMOS chip, και έχει εγγύηση 18 μήνες. Και στοίχισε €44. (...ελπίζω μόνο να κρατήσει και να μην χαλάσει γρήγορα)
« Last Edit: Τετάρτη 24 Οκτώβριος 2007, 01:57:02 πμ by Chris_de_Ze »

Offline eXoTiC

• Οδηγάρα
  • Γιώργος Κανελλάκης Tiger1050 2010
Reply #41 on: Τετάρτη 24 Οκτώβριος 2007, 08:49:16 πμ
Αρκετοί που έβαλαν φτηνό δεν του βγάζει η λάμπα 5 μήνες και επίσης λένε για διαφορά στο φώς σε σχέση με ακριβό σετ. +1 εγώ ανάλογα τι θα επιλέξετε ψάχνομαι αρκετό καιρό για xenon και υπαρχει περίπτωση να θέλει 2 σετ ακόμα το αφεντικό μου και 1 ενα φίλος. οπότε μιλάω μαζί τους και τα ξαναλέμε.

Αν το πάθημα (δικό μας ή φίλων) δε μας γίνεται μάθημα τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Φοράτε κράνος!

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #42 on: Τετάρτη 24 Οκτώβριος 2007, 16:27:08 μμ

"

Δεν χρειάζεται να το φέρεις και στην Αθήνα δεν είναι και καμια δύσκολη δουλειά...

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #43 on: Τετάρτη 24 Οκτώβριος 2007, 16:35:53 μμ
Λοιπόν, τώρα ψάχνω στο internet τους κατασκευαστές και βρήκα ότι η kaixen είναι μεγάλος κατασκευαστής από κορέα, όσο για τηλέφωνα δεν πρόλαβα να πάρω λόγω μεγάλης πίεσης στη δουλειά.

Τώρα όσο για τις τιμές τα 44€ που βρήκες χρήστο από το ebay είναι μια τιμή που δεν παίζει γενικά στην Ελλάδα. Μας βλέπω να παίζουμε γύρω στα 200. Αν πάμε και με τοποθέτηση...

Δεν μου είπατε οι ενδιαφερόμενοι περίπου πόσα είμαστε διατεθιμένοι να δώσουμε.

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #44 on: Τετάρτη 24 Οκτώβριος 2007, 16:44:30 μμ
Έχεις δίκιο Θεόφραστε, γιατί όταν παραγγέλνεις από ebay, δεν πληρώνεις δασμούς, εκτελωνιστές κλπ. Ενώ ένας εισαγωγέας αναγκάζεται να πληρώσει διάφορα επιπλέον έξοδα, όπως επίσης να βάλει και το κέρδος του, και όλα αυτά ανεβάζουν την τιμή.

Προτιμήστε να τα πάρετε από κάπου που μεσολαβεί μόνο ένας εισαγωγέας/προμηθευτής (και όχι αλυσίδα εισαγωγέας, χονδρέμπορος, μαγαζιά κλπ)

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #45 on: Τετάρτη 24 Οκτώβριος 2007, 17:34:57 μμ
Μολις αποφασισετε και καταλληξετε σε κατασκευαστη και τιμη και εγκαταστατη, προτεινω να μην τα αγορασετε με την μια ολα.

Να αγορασετε ενα στην αρχη, να το δοκιμασει ενας, και αν σας καλυπτει, να τα αγορασετε και οι υπολοιποι.

Τα βασικά μου προβληματα που εχω με τα H4 xenon ειναι (απο xenon ελλας, γυρω στον εναμιση χρονο):
α) η δεσμη στα μακρυνα, δεν με ικανοποιεί. Σε μερικα ταξιδια δε (σκοτεινο στενο επαρχιακο δρομο για αρκετα χιλιομετρα) εχω ευχηθει να ειχα της μαμας τα φωτα. Για αυτο και σε προηγουμενο ποστ μου, ρωταγα γι ατην δεσμη των υπο προσφορα τεμαχιων.... Να σημειωσω εδω οτι το σινιαλο ειναι ακαριαιο! ο μπροστινος νομιζει οτι τον βγαζεις φωτογραφια! Επισης δεν ενοχλουν καθολου τους απεναντι.

β) Δεν μπορεις να εχεις για πολλη ωρα (πανω απο 15 λεπτα πχ) αναμενα τα μεγαλα γιατι ο ηλεκτρομαγνήτης ζεσταινεται και κολαει στην μεγαλη σκαλα. Αυτο δεν μου εχει συμβει ποτε, αλλα μου το ειπε ο προμηθευτης, και το διαβασα και στις οδηγίες.

Να πω οτι δεν εχω μετανιωσει καθολου τα 450ευρω που εδωσα τοτε. Ουσιαστικα τα ξενον τα εβαλα ΜΟΝΟ για να ξεχωριζω στην Αθηνα. Δηλαδη μονο για να με βλεπουν καλυτερα και οχι τοσο για να βλεπω εγω.
Εκει τα καταφερνουν 100%

Στα πολυ θετικα στην επιλογή μου, βαζω την αμεσοτατη και παρα πολυ καλη εξυπηρετηση απο τον Χρηστο στην xenonhellas, και την ποιοτητα των υλικων. Ολο αυτο το διαστημα δεν εχουν παθει τιποτε (και εχουν περασει και καμποσο κραδασμο σε χωματακι)

Η εγκατασταση ηταν παιχνιδακι και την εκανα μονος. Κατι σαν lego για μεγαλα παιδια. Απλα θελει την κλασικη  υπομονη.

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #46 on: Τετάρτη 24 Οκτώβριος 2007, 17:39:23 μμ
Επίσης, Χρήστο αυτό που δεν μου αρέσει στην όλη ιστορία είναι οτι ένας εισαγωγέας μπορεί να έχει αγοράσει το ίδιο κιτ από το ebay και να μας το πουλάει 200€ και να πιστευουμε οτι βάλαμε κάτι καλύτερο. Όσο για την εγγύηση που δίνει, δεν είναι και σπουδαίο πράγμα αφού στην πραγματικότητα μας το έχει πουλήσει 4 φορές τουλάχιστον περισσότερο.

Το θέμα είναι λοιπόν τι κάνουμε? Μήπως πρέπει να ψωνήσουμε όλοι από το ebay. Δεν τα τοποθέτησες να μας πεις και τη γνώμη σου..

Offline puntocc

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #47 on: Τετάρτη 24 Οκτώβριος 2007, 17:40:40 μμ
τα kaixen ειναι ιδια εταιρια με τα starc που σας ειπα πιο πριν.
τα starc τα εχω στο αυτοκινητο,στο μοτο ειχα τα κινεζικα.σαν φωτεινοτητα τα κινεζικα ειναι πιο δυνατα.αυτο ομως εχει και αντιτιμο!!
τα starc εχουν μεσο ορο ζωης(λαμπας)3500 ωρες ζωης ενω τα κινεζικα
2500.

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #48 on: Τετάρτη 24 Οκτώβριος 2007, 17:45:02 μμ
Μολις αποφασισετε και καταλληξετε σε κατασκευαστη και τιμη και εγκαταστατη, προτεινω να μην τα αγορασετε με την μια ολα.

Να αγορασετε ενα στην αρχη, να το δοκιμασει ενας, και αν σας καλυπτει, να τα αγορασετε και οι υπολοιποι.

Τα βασικά μου προβληματα που εχω με τα H4 xenon ειναι (απο xenon ελλας, γυρω στον εναμιση χρονο):
α) η δεσμη στα μακρυνα, δεν με ικανοποιεί. Σε μερικα ταξιδια δε (σκοτεινο στενο επαρχιακο δρομο για αρκετα χιλιομετρα) εχω ευχηθει να ειχα της μαμας τα φωτα. Για αυτο και σε προηγουμενο ποστ μου, ρωταγα γι ατην δεσμη των υπο προσφορα τεμαχιων.... Να σημειωσω εδω οτι το σινιαλο ειναι ακαριαιο! ο μπροστινος νομιζει οτι τον βγαζεις φωτογραφια! Επισης δεν ενοχλουν καθολου τους απεναντι.

β) Δεν μπορεις να εχεις για πολλη ωρα (πανω απο 15 λεπτα πχ) αναμενα τα μεγαλα γιατι ο ηλεκτρομαγνήτης ζεσταινεται και κολαει στην μεγαλη σκαλα. Αυτο δεν μου εχει συμβει ποτε, αλλα μου το ειπε ο προμηθευτης, και το διαβασα και στις οδηγίες.

Να πω οτι δεν εχω μετανιωσει καθολου τα 450ευρω που εδωσα τοτε. Ουσιαστικα τα ξενον τα εβαλα ΜΟΝΟ για να ξεχωριζω στην Αθηνα. Δηλαδη μονο για να με βλεπουν καλυτερα και οχι τοσο για να βλεπω εγω.
Εκει τα καταφερνουν 100%

Στα πολυ θετικα στην επιλογή μου, βαζω την αμεσοτατη και παρα πολυ καλη εξυπηρετηση απο τον Χρηστο στην xenonhellas, και την ποιοτητα των υλικων. Ολο αυτο το διαστημα δεν εχουν παθει τιποτε (και εχουν περασει και καμποσο κραδασμο σε χωματακι)

Η εγκατασταση ηταν παιχνιδακι και την εκανα μονος. Κατι σαν lego για μεγαλα παιδια. Απλα θελει την κλασικη  υπομονη.

Απο ότι μου είπε ο Χρήστος στην xenonhellas το πρόβλημα με την μεγάλη σκάλα έχει λυθεί, όσον αφορά την διάρκεια.

Στην εγκατάσταση τραβηξες ρευμα απο την μπαταρία?

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #49 on: Τετάρτη 24 Οκτώβριος 2007, 17:46:05 μμ
Στην εγκατάσταση τραβηξες ρευμα απο την μπαταρία?

ναι, αυτονομη γραμμη