συγνωμη που το επαναφερω στην επιφανεια αλλα εκατσε στραβη...
και ο λογος που επαναφερω αυτο και δεν ανοιγω αλλο ειναι γιατι οι περισσοτεροι που εχουμε γραψει σε αυτο το thread εχουμε βαλει το ιδιο kit xenon...
παρακατω μπορειτε να δειτε ποσο χαρουμενος ημουνα οταν τα εβαλα στις 5/2/2008..
ομως η transalp μου αρχισε τα κουλα...
το χρωμα που βγαινει πλεον εδω κ ενα μηνα δεν ηταν λευκο οπως ξεραμε...
μεχρι που την τελευταια εβδομαδα εχει γινει ΡΟΖ...
gay transalp τελειως... κριμα γιατι την ειχα μεγαλωσει διαφορετικα...
η φωτεινοτητα ισως να ειναι ιδια με πριν (αν και μπορω πλεον να κοιταξω ανετα το κατοπτρο με τα ματια απο πολυ κοντα, πραγμα που παλια θα με ψιλοτυφλωνε)
το κατοπτρο δεν φαινεται να εχει αλλοιωσεις...
ομως το χρωμα φαινεται να ειναι ασπρο-ροζ!! σαφως!!
μαλιστα εχω παρατηρησει οτι βαζοντας μπρος τη μηχανη ξεκιναει με το παλιο-γνωστο ασπρο χρωμα αλλα με την πρωτη γκαζια (ή στα 2 πρωτα δευτερολεπτα) γινεται ροζ...
βλεπω, αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν με βλεπουν πια τοσο καλα... ασε που παλια, ολο και εβλεπα κανεναν καλοθελητη να αλλαζει τους καθρεφτες τους επειδη τον ενοχλουσαν τα φωτα μου ή να μου κανει παρατηρηση για αυτο...
φετος τον χειμωνα δεν θυμαμαι τετοιο συμβαν και απλα νομιζα οτι ειχα ρυθμισει καλα το υψος της δεσμης φωτος..
εχετε καμια ΙΔΕΑ?

(ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΤΟΝ Κ. ΛΙΝΑΡΔΟ)
χτυπησε και ο newbie xenon και ειδε ο τυφλος το φως του... πραγματικα κριμα που δεν τα ειχα βαλει νωριτερα..
θα ειχα χαρει ολες αυτες τις διαδρομες που εκανα περυσι σε εθνικο και επαρχιακο δικτυο νυχτα με το σταυρο στο χερι...
πηγα λοιπον σημερα στον κ. Λιναρδο (αφου του εκανα πρωτα ενα τηλεφωνακι για να δω αν εχει xenon kit αποθηκευμενα) και τα εβαλα..
πρωτη παρατηρηση: η προσφορα ισχυει ακομα!!!!
δευτερη: βλεπω!! μαλιστα ειμαι τυχερος και ο καθρεφτης του κατοπτρου ειναι σε αριστη κατασταση και το φασμα του φωτος ειναι πληρες (χωρις παραξενα κενα ή σημεια παραφωτισμενα), ομαλο στο σβησιμο της ακτινας του φωτος μεσα στο χωρο και ομορφο!
το καλυτερο σχολιο που ακουσα ηταν: "τι εγινε?? θα βλεπουμε και σινεμα τωρα με τη μηχανη αυτη??"
οσο για τον κ. Λιναρδο, σχηματισα τις καλυτερες εντυπωσεις: ανθρωπος λεπτολογος στη δουλεια του, γεματος επαγγελματισμο και πολιτισμο.. χαρηκα που εβαλα τα φωτα απο αυτον, με γεμισε σιγουρια για το support αν χρειαστει.
μακαρι να βρω και κανενα μηχανικο με τετοια νοοτροπια και ηθος και να μην χρειαζεται να τρεχω στην επαρχια για να βρω συζητησιμο και ανοιχτομυαλο μηχανικο με σεβασμο απεναντι στο πελατη για να κανω τα σερβις μου (και αν εχετε κανεναν μηχανικο υποψην σας με αυτα τα γνωρισματα στην αθηνα, παρακαλω να με ενημερωσετε με PM.)
τωρα πια το μονο που μενει κυριοι ειναι να αξιωθω να ερθω σε καμια εκδρομη μαζι σας να σας γνωρισω και απο κοντα και να δειτε και τα φωτα ποσο ομοιομορφο φως βγαζουν
Υ.Γ τη γειωση μου την εβαλε σε βιδα που στηριζει απο κατω το ταμπλω των οργανων αλλα αφου δεν εχω σωληνακια υψηλης δεν εχω αντιμετωπισει τα βραχυκλωματα που αντιμετωπισε ο chris
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολους οσους οργανωσαν αυτο το group buy και για ολες τις γνωμες και γνωσεις που εκφρασατε εδω μεσα και με βοηθησαν να σχηματισω μια πιο ολοκληρωμενη αποψη πριν κανω τη βελτιωση αυτη στο transalpaki μου