για να δω τα σωληνάκια πρέπει να σηκώσω το τεπόζιτο?
Υπάρχει κάπου ρε παιδιά ο τρόπος που βγάζουμε το τεπόζιτο αναλυτικά για να ελέγξω όλα αυτά?
α) Πώς να βγάλετε το φέριγκ, with Stoneman way (δεν χρειάζεται στην περίπτωσή σου να βγάλεις το φεριγκ αλλά για να δείς μερικές φωτό απο τα πλαστικά)
http://www.transalpforum.gr/index.php/topic,20075.0.htmlβ) Ρύθμιση βαλβίδων, και οχι μόνον. στην XL650V (έχει στην αρχή τρόπο για βγεί το τεπόζιτο)
http://www.transalpforum.gr/index.php/topic,20087.0.htmlΝα ελέγξεις εκτός απο αυτά που αυτό με το πράσινο βέλος είναι η αναπνοή του τεπόζιτου, κ αυτό με το κόκκινο βέλος η υπερχείλιση:

και αυτά που είναι η αναπνοή των διαφραγμάτων:

Δεν χρειάζεται όμως να βγάλεις τεπόζιτο με την μια, βγάλε την τάπα και δες αν συνεχίζει να κομπιάζει , αν συνεχίζει τότε ισως είναι θέμα στα άλλα σωληνάκια.
Απο μηχανολογικά πώς τα πάς? το κατέχεις το άθλημα ?

δλδ αν σου ζητήσω να ελέγξεις τις βίδες του μίγματος θα μπορέσεις να κάνεις την διαδικασία?
Σκασίματα απο την εξάτμιση σου κάνει?
Ετρεχε από το πιο χοντρο σωληνάκι χαμηλά στην μηχανή!
Βενζίνη μπορεί να τρέχει απο δύο σωλήνες, απο την υπερχείλιση του τεπόζιτου αν πχ πέσει το μηχανάκι, η απο την αναπνοή του τεπόζιτου , αυτό λοιπόν δεν μπορώ να το καταλάβω.
Σκέφτομαι οτι ίσως δεν έχει τοποθετηθεί σωστά η ντίζα του τσοκ. Σε αυτό το σημείο , ανάμεσα σκελετό και αριστερό ψυγείο (Υποθέσεις κάνω, αφού αυτό επηρεάζει τον κινητήρα κυρίως στις χαμηλές στροφές, δεν ξέρω ψηλά αν τον επηρεάζει. )

σφηνώνει και δεν φωλιάζει σωστά στο σημείο που απο μονή γίνεται διπλή , πρόσεξε στο παρακάτω σχέδιο την ντίζα Νο4 που απο μονή γίνεται διπλή σε κάποιο σημείο με ένα σύνδεσμο

αν δεν έχει τοποθετηθεί σωστά οδηγείς μόνιμα με τσοκ και πλούσιο μίγμα.
σε 2-3 ωρες εβγαλε και καθαρισε τα καρμπς? πολυ γρηγορος μου φαινεται.μπορει να κανω και λαθος βεβαια.
Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι

μπουζί από ότι μου είπε και αυτός είναι μια χαρά σαν καινούργια
Εσύ δεν τα είδες όμως... τέλος πάντων ας υποθέσουμε οτι έχει δίκιο κ ασχολήθηκε.
Τα λεγόμενα του μάστορα είναι περίεργα. Τον γνωρίζεις?
Στο άνοιξε το καρμπιρατέρ ή απλά άνοιξε την αποστράγγιση?
Εσύ ψοφάς για μάθηση, εχεις πολύ θετικές απορίες.