panisk · 54855
εννοεις απλα να ερθεις για την βολτα και την παρεα ή να κανεις και την χωματινη διαδρομη?
για την χωματινη διαδρομη θα πρεπει να μου πεις τι αυτοκινητο εχεις για να σου πω αν μπορεις να την κανεις.
για την παρεα και το χαβαλε ερχεσαι και με φορτηγο,κανενα προβλημα.
Renault Clio εχω αλλα μην φοβασε παει παντου...
αν ειναι απο τα παλια δεν θα εχεις προβλημα πιστευω,αν ειναι απο τα καινουρια ομως και επειδη τα γαλλικα δεν φημιζονται για τα ηλεκτρικα τους φοβαμαι μην σου αναψουν τιποτα λαμπακια απο τα γκαπα γκουπα.
αποσταση 2 κμ την εκανα σε 3,5 ωρες
τα 40 χλμ σε 70 ωρες δλδ?θα χαθεις εκει πανω και δεν θα μπορουμε να σε βρουμε. περα απο την πλακα,αν δεν εισαι σιγουρος οτι μπορεις να ακολουθησεις τον ρυθμο του γκρουπ(ειδκα αν εχεις και το φορτιο που λες) δεν ειναι φρονιμο να μπεις στην διαδικασια με το μεγαλο ρισκο να παθεις και καμια ζημια στο αυτοκινητο.μην κοιτας την πρωτη φωτο στο νημα,δεν ειναι ετσι ολος ο δρομος,επελεξα αυτη για να μην προγκιξουν και δεν ερθει κανενας.μολις μπουν στον χωρο θα χωρεψουν αναγκαστικα.
Η λίστα μας:-----------------------------------------------------------------------------------------------Α/Α Nickname Άτομα Όχημα------------------------------------------------------------------------------------------------1. trackler 1 (2*) TA και αγροτικο(για τις φορτοεκφορτωσεις)2. παλτακης 1 ΤΑ ( ελπιζω να μην μεινω με την γλύκα ) 3. Ekos 1 TA 650 ( πολλές παγωμένες να έχει το μπαράκι παρακαλω )4. Kostasxlv 1 TA5. siths 1 ΤΑ----------------------------------------------------------------συνολο 5
το αναφερω απλα και μονο σαν μια ακομα επιλογη για το βραδυ του σαββατου,το εμαθα χτες.ο τοπικος πολιτιστικος συλλογος διοργανωνει λαικη μουσικη βραδια με ζωντανη ορχηστρα.
καποιος απο θεσ/νικη υπαρχει που να δειχνει ενδιαφερον να παει??ψαχνω παρεα για την διαδρομη ......
Κάτι θα κάναμε, αλλά είμαι ειδική περίπτωση και θέλω να είμαι κάτω και στις 23...
Oταν λες κατω στις 23 εννοεις του μηνα η στις 11:00 μ.μ.
λαικο προγραμμα ειπαμε ρε απαραδεκτοι τυποι,οχι κλαρινα.
Εγώ σκέφτομαι να έρθω με το Degree !!! Άντε Surfer, πάρε και εσύ το XL σου να τους δείξουμε τι σημαίνει χώμα !!!
Μα κλαρίνο θελουμε ρε, όχι λαϊκά