Hellas Transalp Forum

Κλειδι..off?

nikosfp · 17390

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #25 on: Πέμπτη 28 Φεβρουάριος 2013, 23:54:43 μμ
Μάνο, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βγάλεις ενα ακόμα εφεδρικό κλειδί.

Επειδή τα κλειδιά εχουν τσιπάκι με τον δικό τους προσωπικό κωδικό , θα αγοράσεις ενα που κοστίζει περίπου 25 ευρώ, και επειδή δεν έχεις το καρτελάκι, θα πρέπει να πάς μάλλον σε κλειδαρά να στο κόψει ωστε να ταιριάζει στον διακόπτη σου και μετα σε ενα εξουσιοδοτημένο ωστε να το περάσουν στην μνήμη της ICU.

Οσο για τα κόλπα του HISS, είναι γνωστά σε όλους. Δεν ξέρω αν εχεις παρατηρήσει οτι οταν είναι αναμένο και ανοιγοκλείσεις τον Kill  Switch ανοιγοκλείνει.
Ενα ''κόλπο '' που πιάνει σε εμένα είναι: Πατάς Kill Switch γυρίζεις διακόπτη σε θέση ΟΝ , και πατάς το μπουτόν της μίζας. Με το μπουτόν της μίζας πατημένο κλεινεις τον Kill Switch, ο κιντήρας παίρνει κανονικά , αν και το λαμπάκι μένει αναμένο για 2-3 δεύτερα, και στην συνέχεια σβήνει.

Offline Tedyboys

• νέος οδηγός
  • **
  • Οι μονοζυγωτικές κουκλάρες στην Τransalp
Reply #26 on: Πέμπτη 04 Απρίλιος 2013, 03:26:13 πμ
Αναψα φωτιες μου φαινεται.Ολοι θα βγαλουν το δευτερο κλειδι για δοκιμη.Φιλε trackler αν μπορει το συνεργειο που την κανεις service εκει να την πας.Η αντιπροσοπεια εδω μου ειπε 30-40 ευρω μονο για προγραμματισμο.Το συνεργειο 20!!!
Σήμερα το έκανα και εγώ με 30 ευρώ σε εξειδικευμένο συνεργείο, ενώ σε ένα άλλο η τιμή ήταν 25 ευρώ.

Οποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται

Offline nikosfp

• LindalowGX
  • Απλός οδηγός
  • Mακάρι οι νέοι να ήξεραν και οι γέροι να μπορούσαν
    • Womens From Your Town - Anonymous Adult Dating - No Selfie
Reply #27 on: Πέμπτη 04 Απρίλιος 2013, 19:57:57 μμ
Σήμερα το έκανα και εγώ με 30 ευρώ σε εξειδικευμένο συνεργείο, ενώ σε ένα άλλο η τιμή ήταν 25 ευρώ.
Τα λεφτα και ο βηχας δεν κρυβονται!!!

https://SecreLocal.com - Dating Chat Local Live - No Selfie - Anonymous Sex Dating -   Chat Dating Sites

Offline Καψιώτης....

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #28 on: Παρασκευή 05 Απρίλιος 2013, 04:43:40 πμ
Καλησπέρα!
Εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα μέχρι που άλλαξα μπαταρία. Μπορεί να είναι και τυχαίο βέβαια, αλλά την πρώτη φορά που πήγα να βάλω μπρος με την καινούρια μπαταρία, δεν έσβηνε το πράσινο φωτάκι με την ένδειξη του κλειδιού. Πιο πριν δεν το είχα ξαναπάθει. Πλέον μου βγαίνει ενίοτε και δεν ξέρω τι να κάνω.
Έχω προσέξει πως αν δώσω μια (αποτυχημένη κατά τα άλλα) μιζιά και στη συνέχεια βγάλω το κλειδί και ανοιγοκλείσω το διακόπτη ON/OFF, μπορεί και να σβήσει.
Άλλες φορές απλά κουνάω λίγο μπρος-πίσω τη μηχανή και σβήνει το φωτάκι. Κάτι διάβασα στο φόρουμ για πρόβλημα με τους αισθητήρες θέσης του πηνίου...
Σημειωτέον, όταν την αγόρασα, ο τύπος μου έδωσε μόνο ένα κλειδί. Το δεύτερο το είχε χάσει και θα με έπαιρνε αν το έβρισκε. Προφανώς για ταμπλετάκι ούτε λόγος. Αγνοούσα την ύπαρξη του μέχρι τώρα.
Τι μπορώ λοιπόν να κάνω με ένα κλειδί και το συγκεκριμένο πρόβλημα;
Όταν μου κάνει κάτι τέτοιο, κλείνω τον διακόπτη και πατάω το μπουτόν της μίζας. Με πατημένο το μπουτόν ανοίγω τον διακόπτη. Πάντα παίρνει και αμέσως σβύνει καί το λαμπάκι.
 Όταν πήρα την μηχανή μου έδωσαν απ' το μαγαζί 2 κλειδιά. Μετά από 2 μέρες μου τηλεφωνήσανε και μου είπανε ότι ο προκάτοχος τους πήγε κι ένα τρίτο. Κανόνισα να πάω να το πάρω. Όταν πήγα διαπιστώσαμε ότι δεν ήταν προγραμματισμένο. Μου το προγραμματίσανε,(χωρίς να μου πάρουν μία, παρακαλώ) κι έχω από τότε τρία κλειδιά. Είναι το PROMOTO Γκινοσάτης στο τηλ.2109400123. Έχει και συνεργείο. Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις γι' άλλο κλειδί.

Αγάλια-αγάλια, ντραϊλίζουμι....

Offline Tedyboys

• νέος οδηγός
  • **
  • Οι μονοζυγωτικές κουκλάρες στην Τransalp
Reply #29 on: Παρασκευή 12 Απρίλιος 2013, 20:46:01 μμ
Τα λεφτα και ο βηχας δεν κρυβονται!!!
Απλώς φίλε το πιο φθηνό ήταν πολύ μακρύτερα από το αλλο με αποτελεσμα να έρχονται περίπου στην ίδια τιμή.

Οποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται

Offline nikosfp

• LindalowGX
  • Απλός οδηγός
  • Mακάρι οι νέοι να ήξεραν και οι γέροι να μπορούσαν
    • Womens From Your Town - Anonymous Adult Dating - No Selfie
Reply #30 on: Παρασκευή 12 Απρίλιος 2013, 23:42:10 μμ
Απλώς φίλε το πιο φθηνό ήταν πολύ μακρύτερα από το αλλο με αποτελεσμα να έρχονται περίπου στην ίδια τιμή.
Μην απολογεισαι φιλε μου απλα αστειευομαι.Νασαι καλα

https://SecreLocal.com - Dating Chat Local Live - No Selfie - Anonymous Sex Dating -   Chat Dating Sites