Hellas Transalp Forum

Εντυπώσεις απ το 7o ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΑΛΛΥ στη ΦΘΙΩΤΙΔΑ

African Boy · 73953

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
on: Κυριακή 30 Σεπτέμβριος 2012, 21:43:42 μμ
Ευελπιστώ ΟΛΟΙ να επιστρέψατε με χαμόγελα στα σπίτια σας....

Για σιγά σιγά να ανεβάζουμε τις εντυπώσεις μας απ το 7ο Φωτογραφικό Ράλλυ.......

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

• Rossi και πάνω !
  • Η τρελα δεν παει στα βουνα....καβαλαει Vara...
Reply #1 on: Κυριακή 30 Σεπτέμβριος 2012, 23:03:53 μμ
αν και εχασα τον βραδυνο τζερτζελε (επεστρεψα αθηνα την ιδια μερα) χορτασα χιλιομετρα!!! 714 εγραψε το κοντερ!!!! τελευταιο ταξιδι για το τρανσαλπακι μου (με εμενα αναβατη, ευχομαι να μεινει στο κλαμπ ομως...) και αν και ειχα ενα θεματακι με τη τροφοδοσια με κοντρα τον αερα και σε ανηφορα τα καταφερε μια χαρα στο τελος! ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια της ομαδας μου, τους αχΤΑρμαδες, στον παναγιωτη που σαν αρχηγος εκανε πολλα και μας καθοδηγησε σωστα (ηξερε καλα την περιοχη, μια και εκει γυρω μενει) στον κωστα που ηταν η καλυτερη "σκουπα" σε μοτοπορια, και φυσικα οι γνωσεις του στην περιοχη (εξισου απο εκεινα τα μερη και ο κωστας) ο δημητρης με την κατερινα, οπου ηταν το πρωτο τους ΦΡ και απεκτησαν μια πολη καλη εμπειρια για την συνεχεια (ο δημητρης απο μωλο, η κατερινα απο λαμια) και τελος ο αχιλλεας, ο μοναδικος με μαυρο ΤΑ (ολα τα αλλα ασημι, μας γλιτωσε, δεν προλαβαμε να το βαψουμε) οπου και αυτος με τις γνωσεις του (γαμπρος στην περιοχη) βοηθησε τα μαλλα!!! κοινως, μονο εγω και η γωγω δεν ειχαμε σχεση με την περιοχη!!!!  :2hysterical: καλη η οργανωση απο το ΔΣ, εφικτοι οι στοχοι, καποιοι δε, αδυνατοι (να εχει και λιγη ουσια γιαοσους τους καταφερουν. δεν νομιζω να βρεθηκε βαρκα σε λιμνη η ποταμι στις διαδρομες των νοτιων, ουτε σιδερενια γεφυρα!!! ποσο οι ψαραδες..... ισως ηταν εφικτοι στοχοι για τους βορειους (και καποιοι αλλοι για τους νοτιους αντιστοιχα) παραπονα θα υπαρχουν παντα (αλλιως δεν δενει το γλυκο) αλλα συμασια εχει οτι ξαναβρεθηκαμε με φιλους γελασαμε περασαμε υπεροχα η συμμετοχη μεγαλη οποτε το 7ο ΦΡ περναει στην ιστορια ως ενα ακομα επιτυχημενο ΦΡ

ΥΣ προταση για τα επομενα ΦΡ. πριμοδοτηση στην ομαδα που θα τελειωσει πρωτη, και πριμοδοτηση στην ομαδα που θα εχει ολα τα μοτο της ΤΑ

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #2 on: Κυριακή 30 Σεπτέμβριος 2012, 23:13:05 μμ
Ίσως η καλύτερη φωτό που τράβηξε ο φακός μου......

Κάπου έξω απ το Κάστρο......

« Last Edit: Κυριακή 30 Σεπτέμβριος 2012, 23:16:34 μμ by Leon »

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #3 on: Κυριακή 30 Σεπτέμβριος 2012, 23:21:40 μμ
Όλοι πάνω στο Transalp.......

με το χάος....

και όλοι κάτω απ το πέτρινο γεφύρι μέσα σε ποτάμι....

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #4 on: Δευτέρα 01 Οκτώβριος 2012, 00:35:03 πμ
Η χωμάτινη μας προς Λιβαδιές, Λόφος Γρεβενό....

Μαγικά τοπία, φοβερές διαδρομές....

οι εντουράδες της ομάδας μας.....

Offline konkost

• Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Δευτέρα 01 Οκτώβριος 2012, 07:03:15 πμ
Ίσως η καλύτερη φωτό που τράβηξε ο φακός μου......

Κάπου έξω απ το Κάστρο......

Ωραια φωτογραφια! :eusa_clap:
 Απο πολλες αποψεις

καθως επισης και αυτη: :eusa_clap: :eusa_clap:
Όλοι πάνω στο Transalp.......

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #6 on: Δευτέρα 01 Οκτώβριος 2012, 08:20:49 πμ
Μπραβο παιδες, για τετοιες διαδρομες ειναι τα Τρανσαλπ. Ωραιες διαδρομες, ωραια μερη  :eusa_clap:

" the PouroDuro spirit "

ekos

• Guest
Reply #7 on: Δευτέρα 01 Οκτώβριος 2012, 08:24:34 πμ
Μονο αυτα;
Νικητες δεν ανακοινωθηκαν;
Λιγη ιντρικα βρε παιδι μου

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #8 on: Δευτέρα 01 Οκτώβριος 2012, 09:46:58 πμ
Η βαθμολογία :

1οι . Xrepia = 640
2οι . Deep για Deep = 590
3οι . γιUHU = 570

4οι. ΑχΤΑρμάδες = 530
5οι. Μικροί Εξερευνητές = 495

Ακύρωση λόγω ΦΩΣΗΕ τη νύχτα :
Los Chelonas : 580
GMTA : ~430

Και του χρόνου περισσότεροι. Να είμαστε καλά

Offline AGGELOS pireas

• Rossi και πάνω !
  • ΘΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ
Reply #9 on: Δευτέρα 01 Οκτώβριος 2012, 10:00:44 πμ
Και του  χρονου παιδια  Παντα τετοια :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #10 on: Δευτέρα 01 Οκτώβριος 2012, 10:08:47 πμ
Ολα πηγαν καλα ...και τι εννοω δεν υπηρχε ατυχημα , οι διαδρομες πανεμορφες με ενναλαγες απο τα χαμηλα στα ψηλα και τουμπαλι, ο καιρος συμμαχος , το ξενοδοχειο παρα πολυ καλο ,και φυσικα καλη παρέα το βραδυ .Η ομαδα των μικρων εξερευνητων με πολυ χαλαρους ρυθμους πηρε την πεμπτη ή τεταρτη θεση ( ωχ δεν θυμαμαι  :2slap: ) ..Πρωτη θεση τα χρεπια  :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:.
Φωτο δεν εχω τπτ ....αλλα σε λιγο θα αρχισουν ανεβαινουν .

Οπως σε καθε εκδηλωση του Hellas Transalp club  το πιο σημαντικο ειναι οτι βρισκομαστε και τα λεμε απο κοντα φιλοι που τα λεμε μεσα απο το forum και περναμε καλα .

Βεβαια η συμμετοχη σε ομαδες φετο μικρη .....ευελπιστουμε του χρονου να επανελθουμε στα κανονικα επιπεδα που εχουμε τοσα χρονια μαθει .

Να ευχαριστησω για πολλοστη φορα τους Μικρους Εξερευνητες που μου εδωσαν φετος την ευκαιρια να λαβω μερος μετα απο απουσια 2 χρονων ξανα στον πιο ομορφο θεσμο του κλαμπ μας  το Φωτογραφικο Ραλλυ  :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :2bowing: :2bowing: :2bowing:

Offline Achilleas.(Lordva)

• Απλός οδηγός
  • Gazofonious Epikindinous
Reply #11 on: Δευτέρα 01 Οκτώβριος 2012, 10:22:35 πμ
Λοιπόν ώρα για απολογισμό  (μόνο καλά έχω να πω)
Να ξεκινήσω με το μπράβο και στα παιδιά που κουράστηκαν να οργανώσουν το 7ο ΦΡ.
Δεν μπορώ να βρω κάτι στο οποίο θα πρέπει να έχω παράπονο τα βρήκα όλα πάρα πολύ καλά και ωραία , από τις διαδρομές   τους στόχους το ξενοδοχείο και πάνω από όλα την παρέα. Εύχομαι του χρόνου να είμαστε πιο πολλά άτομα από ότι ήταν φέτος , καθώς τέτοια γεγονότα μας δίνουν την δυνατότητα να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας αλλά και να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις από κοντά και όχι μέσο μιας οθόνης.

Ευχαριστώ για το πολύ χαλαρωτικό σουκου.

Born to be  Dad :D
Live to ride   Ride to live

Offline σασακος

• η ζωη ειναι μικρη οχι τα ονειρα μου
  • Οδηγάρα
Reply #12 on: Δευτέρα 01 Οκτώβριος 2012, 10:53:32 πμ
Γυρισαμε και εμεις οι G.M.T.Α riders χωρις μεταλιο στις αποσκευες μας αλλα με το χρυσο μεταλιο της παρεας του γελιου του χαβαλε στην καρδια μας.Ο νικος και η ελλη απλα υπεροχοι ανθρωποι...νικο θελω φιλακιιιι  ;D ;D :-* :-* :2hysterical:.ο δημητρης ηρωας αν και αρρωστος με προβλημα φαρυγγα μας ακολουθησε παντου καρτερικος ,ειχαμε ενα θεμα ομως με τα γεμιστα  ;D,η ριτσα...εφαγε πολυ χωμα και κραδασμο χωρις να αρχισει την περιβοητη μουρμουρα  ;D.Στο τελος της ημερας ειδαμε ολους τους ανθρωπους που αγαπαμε,κρασοπατερα ,κωστα,μεμο,παλτακη,τασο..ειναι και αλλοι πολλοι που αν αρχισω να τους αναφερω δεν θα τελειωνω,το μονο παραπονο ειναι οτι δεν τους χαρηκαμε οσο θελαμε λογο της βραδυνης κουρασης και τα ειπαμε μονο στον πρωινο καφε.Προς το Δ.Σ στο επομενο Φ.Ρ επειδη θα ειμαστε σιγουρα νικητες δεν θελω μεταλλια ΑΛΛΑ ΚΟΥΠΑΑ για το ραφι η για καφε  ;D.Θα ακουλουθησουν και οι δικες μας φωτο συντομα.

Offline σασακος

• Οδηγάρα
Reply #13 on: Δευτέρα 01 Οκτώβριος 2012, 11:03:51 πμ

ekos

• Guest
Reply #14 on: Δευτέρα 01 Οκτώβριος 2012, 11:06:10 πμ
Τρωγοταν η κρεπα;  ;D

Offline σασακος

• Οδηγάρα
Reply #15 on: Δευτέρα 01 Οκτώβριος 2012, 11:06:32 πμ

Offline σασακος

• Οδηγάρα
Reply #16 on: Δευτέρα 01 Οκτώβριος 2012, 11:09:44 πμ

Offline σασακος

• Οδηγάρα
Reply #17 on: Δευτέρα 01 Οκτώβριος 2012, 11:12:18 πμ

Offline σασακος

• Οδηγάρα
Reply #18 on: Δευτέρα 01 Οκτώβριος 2012, 11:15:26 πμ

Offline σασακος

• Οδηγάρα
Reply #19 on: Δευτέρα 01 Οκτώβριος 2012, 11:16:41 πμ
και τωρα η καλυτερη φωτο που αξιζει βραβειο καλυτερης ερμηνειας.....

Offline σασακος

• Οδηγάρα
Reply #20 on: Δευτέρα 01 Οκτώβριος 2012, 11:20:12 πμ

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #21 on: Δευτέρα 01 Οκτώβριος 2012, 11:24:47 πμ
Η βαθμολογία :

1οι . Xrepia = 640
2οι . Deep για Deep = 590
3οι . γιUHU = 570

Ωχχχ... Μιά φορά δεν συμμετείχα και πήραμε πρωτιά... Αντε τώρα να τους πείσω ότι δεν είμαι καντέμης!  :2hysterical:

Μπράβο στην ομάδα!

Offline BilLar

• Σιγα μην εισαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • XL650V - 01
Reply #22 on: Δευτέρα 01 Οκτώβριος 2012, 11:26:12 πμ

Βλέπω περασατε κι εσεις απο τα καλά κομμάτια...
Να ναι καλα τα GPS  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #23 on: Δευτέρα 01 Οκτώβριος 2012, 13:48:04 μμ
πολλα μπραβο σε ολους και λιγο παραπανω στους καλυτερους.
μου αρεσε πολυ το μερος,αν και φθιωτης δεν ειχα παει ποτε στην υπατη.ωραιο και το ξενοδοχειο,καθαροτατο και με το καλυτερο στρωμα που εχω βρει σε ξενοδοχειο ποτε.

3ο ΦΡ για μενα και πηρα στον λαιμο μου την ομαδα με την λαθος στρατηγικη.τελος παντων,να ζητησω και συγνωμη απο τα παιδια για την ταλαιπωρια που αδικαιολογητα εκανα λαθος και αντι να παρουμε πρωτα την δαυλεια,ανεβηκαμε αραχωβα και γυρισαμε πισω.
τελος παντων,του χρονου καλυτερα.μαθαινεις απο τα λαθη.
με τα παιδια γνωριστηκαμε στο καστρο το πρωι(μονο τον δημητρη απο τον μωλο ειχα δει μια φορα ΣΥΜΟΦΕ) και δεν ειχαμε κανενα προβλημα,μια χαρα περασαμε.οι 2 απο τους 5 ηταν το πρωτο τους ΦΡ,ειχαμε 2 δικαβαλους και ο ενας ειχε και προβλημα με το μοτορι.θεωρω λοιπον οτι το αποτελεσμα μας ηταν αξιοπρεπες.το δικο μου λαθος και το προβλημα τροφοδοσιας του ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ μας στοιχησε πολυ σε χρονο με αποτελεσμα να τρεχουμε να προλαβουμε να κανουμε την διαδρομη για να μην ακυρωθουμε,αδιαφορωντας για καποιους στοχους.αργησαμε και να ξεκινησουμε το πρωι οποτε δεν γινοταν καλυτερα πιστευω.

καλα πηγαμε καλα γυρισαμε καλα περασαμε οποτε ολα καλα.

ΥΓ 1   του χρονου η γνωμη μου ειναι να ξαναγινει το ΦΡ οπως ηταν.ο χαβαλες της προηγουμενης βραδιας δεν πρεπει να χαθει.

ΥΓ 2   καποιες φημες για ηχητικο ντοκουμεντο απο τον συγκατοικο μου,ειναι αληθεια.η Sun πληρωσε πολλα και τα πηρε οποτε αναμεινατε.  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

αντε και του χρονου, οι αχΤΑρμαδες θα ειναι καλυτεροι.

Offline ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

• Rossi και πάνω !
  • Η τρελα δεν παει στα βουνα....καβαλαει Vara...
Reply #24 on: Δευτέρα 01 Οκτώβριος 2012, 17:56:46 μμ
καταραμενο μπουζι !!!!!! >:( >:( >:(