πολλα μπραβο σε ολους και λιγο παραπανω στους καλυτερους.
μου αρεσε πολυ το μερος,αν και φθιωτης δεν ειχα παει ποτε στην υπατη.ωραιο και το ξενοδοχειο,καθαροτατο και με το καλυτερο στρωμα που εχω βρει σε ξενοδοχειο ποτε.
3ο ΦΡ για μενα και πηρα στον λαιμο μου την ομαδα με την λαθος στρατηγικη.τελος παντων,να ζητησω και συγνωμη απο τα παιδια για την ταλαιπωρια που αδικαιολογητα εκανα λαθος και αντι να παρουμε πρωτα την δαυλεια,ανεβηκαμε αραχωβα και γυρισαμε πισω.
τελος παντων,του χρονου καλυτερα.μαθαινεις απο τα λαθη.
με τα παιδια γνωριστηκαμε στο καστρο το πρωι(μονο τον δημητρη απο τον μωλο ειχα δει μια φορα ΣΥΜΟΦΕ) και δεν ειχαμε κανενα προβλημα,μια χαρα περασαμε.οι 2 απο τους 5 ηταν το πρωτο τους ΦΡ,ειχαμε 2 δικαβαλους και ο ενας ειχε και προβλημα με το μοτορι.θεωρω λοιπον οτι το αποτελεσμα μας ηταν αξιοπρεπες.το δικο μου λαθος και το προβλημα τροφοδοσιας του ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ μας στοιχησε πολυ σε χρονο με αποτελεσμα να τρεχουμε να προλαβουμε να κανουμε την διαδρομη για να μην ακυρωθουμε,αδιαφορωντας για καποιους στοχους.αργησαμε και να ξεκινησουμε το πρωι οποτε δεν γινοταν καλυτερα πιστευω.
καλα πηγαμε καλα γυρισαμε καλα περασαμε οποτε ολα καλα.
ΥΓ 1 του χρονου η γνωμη μου ειναι να ξαναγινει το ΦΡ οπως ηταν.ο χαβαλες της προηγουμενης βραδιας δεν πρεπει να χαθει.
ΥΓ 2 καποιες φημες για ηχητικο ντοκουμεντο απο τον συγκατοικο μου,ειναι αληθεια.η Sun πληρωσε πολλα και τα πηρε οποτε αναμεινατε.

αντε και του χρονου, οι αχΤΑρμαδες θα ειναι καλυτεροι.