Hellas Transalp Forum

Λυχνια FI

method77 · 5019

Offline method77

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Δευτέρα 11 Ιούνιος 2012, 07:09:03 πμ
XLV700 2010. Σημερα, στα καλα καθουμενα, αναψε το λαμπακι FI διπλα απο το στροφομετρο και η μηχανη δεν επαιρνε μπρος. Τελικα πηρε με σπρωξιμο και δουλευε κανονικα αλλα το λαμπακι αναβε συνεχως. Τι φταει;

Ευχαριστω!
« Last Edit: Δευτέρα 11 Ιούνιος 2012, 07:11:23 πμ by method77 »

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #1 on: Δευτέρα 11 Ιούνιος 2012, 17:24:28 μμ
XLV700 2010. Σημερα, στα καλα καθουμενα, αναψε το λαμπακι FI διπλα απο το στροφομετρο και η μηχανη δεν επαιρνε μπρος. Τελικα πηρε με σπρωξιμο και δουλευε κανονικα αλλα το λαμπακι αναβε συνεχως. Τι φταει;

Ευχαριστω!

Η λυχνία αυτή είναι τού ψεκασμού. Όταν ανάβει έχεις πρόβλημα με τον ψεκασμό. Στο βιβλιαράκι αναφέρεται τι σημαίνει ο κάθε τρόπος που ανάβει (γιατί ανάβει με 3-4 τρόπους, πχ διακεκομένα ή συνεχόμενα κλπ). Τουλάχιστον στο Στρομ έτσι είναι. Στο ΤΑ δεν ξέρω.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline XL700V ARCHANES

• Rossi και πάνω !
Reply #2 on: Δευτέρα 11 Ιούνιος 2012, 22:14:39 μμ
Το γνωστό πρόβλημα στο 700. Αισθητήρας στροφάλου ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Αφού όμως πήρε μπροστά θά 'πρεπε να έχει σβήσει το λαμπάκι.

Offline method77

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #3 on: Δευτέρα 11 Ιούνιος 2012, 22:47:07 μμ
σημερα δεν πηρε παλι μπρος αλλα το λαμπακι δεν αναψε. Σπρωξιμο παλι και πηρε. Μετα απο λιγο πηρε κανονικα με τη μιζα  ???

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #4 on: Τρίτη 12 Ιούνιος 2012, 00:08:10 πμ
Μην το κάνεις και συνήθειο να σπρώχνεις το 700...

Δεν είναι 650 ούτε 600 με καρμπυλατέρ.....

Θα σου βγάλει μεγαλύτερη βλάβη με τον ψεκασμό. Καλύτερα είναι να το πας για έναν έλεγχο και αν δεν δεις προκοπή να ενημερώσεις μέσα στο forum......

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline kostasj

• >>>>>>
  • Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Τρίτη 12 Ιούνιος 2012, 22:17:03 μμ
Φίλε method77.
Από όσο ξέρω.. Αυτό που γράφει ο ARCHANES εδώ..

Το γνωστό πρόβλημα στο 700. Αισθητήρας στροφάλου ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Έχει πάρα πολλές πιθανότητες να είναι το πρόβλημα σου.

Αν είσαι ακόμα στην εγγύηση μην το αφήσεις για να δεις πως θα εξελιχθεί... Γιατί αν βγεις από αυτή, το κόστος είναι +100€ (αν θυμάμαι σωστά)

Επίσης μην το ζορίζεις πολύ με τις μιζιές.. Γιατί εκτός από τα νεύρα σου, ίσως προκαλέσεις και άλλες ζημίες στη μηχανή.
Θα παίρνει μπροστά όποτε του καυλώσει (και δεν χωράνε γιατροσόφια)

ΥΓ.  Κανε εδώ μια αναζήτηση για 'αισθητήρα στροφαλου'
Η'  'πρόβλημα εκκίνησης' και θα βρεις τα σχετικά θέματα

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Αφού όλοι ψάχνουμε την αλήθεια..
Κι αφού σχεδόν όλοι ξέρουμε ποια είναι..
Γιατί το ψέμα είναι πιο δημοφιλές  ???

Offline method77

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #6 on: Τρίτη 12 Ιούνιος 2012, 22:22:00 μμ
Μεχρι στιγμης δεν το εχει ξανακανει. Υπαρχει περιπτωση να ειναι απο χάλια βενζινη?

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
Reply #7 on: Τρίτη 12 Ιούνιος 2012, 22:57:33 μμ
Κάνε μια βόλτα από εξουσιοδοτημένο service να δεις τι έχει καταγράψει ο εγκέφαλος σαν βλάβη. Αν είσαι στην εγγύηση, ΔΕΝ το αμελείς! Σκέψου ότι με το Σαρακάκη, σε ότι έχω χρειαστεί εγώ μέχρι τώρα, δεν έχει έρθει στα χέρια μου πριν περάσει σχεδόν ...μήνας.

Αφού το φως ταξιδεύει γρηγορότερα απο τον ήχο, εγώ γιατί πρώτα ακούω τις μ@λ@κίες και μετά μου ανάβουν τα λαμπάκια;

Live to Drive - Drive to Live