Hellas Transalp Forum

Παραβίαση μπαγκαζιέρας

Skopelos · 11533

Offline Skopelos

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
  • Λεφτά για βενζίνη έχουμε?
on: Σάββατο 19 Μάιος 2012, 04:32:26 πμ
Γειά σε όλους, σήμερα 5-7 είχα παρκάρει το ΤΑ μου στην πλατεία Κλαυθμώνος στο κέντρο της Αθήνας. Όταν πήγαινα έβρεχε καταρρακτωδώς παρ' όλα αυτά κλείδωσα κανονικά με lock δισκοφρένου τη μηχανή ανάμεσα σε αρκετές άλλες μηχανές που ήταν παρκαρισμένες εκεί. Επιστρέφοντας στις 7  βρήκα τη μπαγκαζιέρα παραβιασμένη. Από μέσα έλειπαν τα γάντια μου και ένα τσαντάκι με εργαλεία και σχετικά. Υπήρχαν αστυνομικοί περίπου 100 μέτρα μακρυά, τους οποίους ενημέρωσα και μου είπαν να δηλώσω την κλοπή στο ΑΤ Ακροπόλεως. Επι της ουσίας δεν υπήρχε κάτι ακριβό στην μπαγκαζιέρα, γι αυτό και μου κάνει εντύπωση το πως πήραν την απόφαση να την ανοίξουν αν με παρακολουθούσαν οι κλέφτες. Και το κράνος και το τσαντάκι μου τα πήρα μαζί. Από την άλλη τέτοια κίνηση σε ένα τόσο κεντρικό σημείο? Τι να πω... Προσοχή σε όλους!

Η μπαγκαζιέρα είναι Givi 42 λίτρων. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πόσο περίπου κοστίζει μια καινούρια κλειδαριά.

Honda Transalp XL600VM
Suzuki DR 250S (98500 km)  http://dr250.blogspot.com/

Offline georgetrips

• Rossi και πάνω !
    • www.georgetrips.gr
Reply #1 on: Σάββατο 19 Μάιος 2012, 05:22:38 πμ

Εσυ δεν ειχες κατι ακριβο, αλλα αν ειχες αφηση το  κρανος ,καποιας αξιας...ολα τα αδιαβροχα...η"" αλλα θα σε
  ''ετσουζε'' οικονομικα.  Αυτοι δεν μασανε αν ειναι κεντρικο σημειο η''οχι,  τυχερος ησουν που δεν αφηση τα αλλα     
   πραγματα μεσα.

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #2 on: Σάββατο 19 Μάιος 2012, 21:56:02 μμ
Επι της ουσίας δεν υπήρχε κάτι ακριβό στην μπαγκαζιέρα, γι αυτό και μου κάνει εντύπωση το πως πήραν την απόφαση να την ανοίξουν αν με παρακολουθούσαν οι κλέφτες. Και το κράνος και το τσαντάκι μου τα πήρα μαζί.

Αυτοί ανοίγουν ελπίζοντας ότι κάτι καλό θα πετύχουν.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline omega

• Σιγα μην ειμαι
  • Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Σάββατο 19 Μάιος 2012, 22:50:01 μμ
Η μπαγκαζιέρα είναι Givi 42 λίτρων. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πόσο περίπου κοστίζει μια καινούρια κλειδαριά.
Λυπάμαι φίλε μου για την ζημιά που σου έκαναν.. :-\

Πληροφορίες θα βρεις στους Αφοί Δημητρόπουλοι
Αποθήκη: Κορινθίας 66-70, Αμπελόκηποι, Αθήνα Τηλ: 210-7771430, 210-7755870, 210-7755876 Φαξ: 210-7755307.(συνήθως χονδρική)

Λιανική πώληση/Έκθεση: Μιχαλακοπούλου 200, Αμπελόκηποι, Αθήνα Τηλ: 210-7771430

Πέτα... ψηλά... μακριά... κι... ελεύθερα...

Offline Διαμαντης

• Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Δευτέρα 21 Μάιος 2012, 23:35:46 μμ
Υπήρχαν αστυνομικοί περίπου 100 μέτρα μακρυά

Εδώ χτυπάνε ενέσεις δίπλα τους και δεν επεμβαίνουν.

Μου έτυχε και εμένα το Μάρτιο. Δεν ξέρω πως την άνοιξαν αλλά ούτε την κλειδαριά δεν χάλασαν.
Έχουν αυτοί τα κόλπα τους. Ευτυχώς μου πήραν μόνο τα χρήματα.
Δεν είναι ασφαλείς οι πλαστικές βαλίτσες.

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #5 on: Τρίτη 22 Μάιος 2012, 01:14:49 πμ
το ίδιο μου είπε γνωστός οτι έγινε σε πολλές μηχανές, έξω απο το γήπεδο κατά τη διάρκεια αγώνα χθες. Με την αστυνομία απέναντι (οχι οτι μπορούν να έχουν το νους τους, αλλά δείχνει οτι έχουν και θράσος).
Αυτός έχασε το κράνος Shoei και ένα dainese μπουφάν. Να σημειώσω οτι είναι το δεύτερο κράνος που χάνει έτσι (το πρώτο arai) και μυαλό δεν έχει βάλει...

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #6 on: Τρίτη 22 Μάιος 2012, 02:42:06 πμ

Μόλις 14 ευρώ. Πήρα πρόσφατα μιά γιά την δική μου βαλίτσα από τον Ξύκη στην Μιχαλακοπούλου.

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
Reply #7 on: Τρίτη 22 Μάιος 2012, 18:15:55 μμ
Με 20 € παίρνεις 3 αφαλούς με 6 κλειδιά για να ανοίγεις το τριβάλιτσό σου (Givi-Kappa) με το ίδιο κλειδί, αν έχεις τριβάλιστο...

Από τον Ξύκη... Μιχαλακοπούλου...

Αφού το φως ταξιδεύει γρηγορότερα απο τον ήχο, εγώ γιατί πρώτα ακούω τις μ@λ@κίες και μετά μου ανάβουν τα λαμπάκια;

Live to Drive - Drive to Live

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #8 on: Τρίτη 22 Μάιος 2012, 18:34:09 μμ
Με 20 € παίρνεις 3 αφαλούς με 6 κλειδιά για να ανοίγεις το τριβάλιτσό σου (Givi-Kappa) με το ίδιο κλειδί, αν έχεις τριβάλιστο...

Από τον Ξύκη... Μιχαλακοπούλου...

Γιατί χρειάζεσαι 6 κλειδιά γιά να ανοίξεις 3 βαλίτσες, που ανοίγουν με 1 κλειδί?  :2hysterical: :2hysterical:

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
Reply #9 on: Τρίτη 22 Μάιος 2012, 19:32:16 μμ
Γιατί χρειάζεσαι 6 κλειδιά γιά να ανοίξεις 3 βαλίτσες, που ανοίγουν με 1 κλειδί?  :2hysterical: :2hysterical:

...για να έχεις καβάντζα 5 κλειδιά για ...χάσιμο!!!  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Δίνει 2 κλειδιά σε κάθε αφαλό και ας είναι με τον ίδιο κωδικό όλοι οι αφαλοί...
Εγώ αυτό έκανα και δεν ψάχνω πιο κλειδί ανοίγει τι...

Αφού το φως ταξιδεύει γρηγορότερα απο τον ήχο, εγώ γιατί πρώτα ακούω τις μ@λ@κίες και μετά μου ανάβουν τα λαμπάκια;

Live to Drive - Drive to Live

Offline Skopelos

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
  • Λεφτά για βενζίνη έχουμε?
Reply #10 on: Τετάρτη 23 Μάιος 2012, 18:20:36 μμ
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Το κράνος δεν το αφήνω ποτέ στη μπαγκαζιέρα καθώς πέρυσι είχαν κλέψει ένα ακριβό κράνος από φίλο μου αφού του έσπασαν την μπαγκαζιέρα.

Ήθελα επίσης να ρωτήσω αν η κλειδαριά που έχει το 600 στην εργαλειοθήκη του και η οποία έχει και ένα γαντζάκι για το κλείδωμα του κράνους είναι ασφαλής για να κλειδώνω το κράνος, αντί για να το δένω με καλώδιο πάνω στη μηχανή.

Honda Transalp XL600VM
Suzuki DR 250S (98500 km)  http://dr250.blogspot.com/

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #11 on: Τετάρτη 23 Μάιος 2012, 23:21:57 μμ
το ίδιο μου είπε γνωστός οτι έγινε σε πολλές μηχανές, έξω απο το γήπεδο κατά τη διάρκεια αγώνα χθες. Με την αστυνομία απέναντι (οχι οτι μπορούν να έχουν το νους τους, αλλά δείχνει οτι έχουν και θράσος).
Αυτός έχασε το κράνος Shoei και ένα dainese μπουφάν. Να σημειώσω οτι είναι το δεύτερο κράνος που χάνει έτσι (το πρώτο arai) και μυαλό δεν έχει βάλει...

Εγώ αφήνω ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ κράνος, γάντια και μπουφάν πάνω στο κάθισμα τής μηχανής εκτεθειμένα, όταν κατεβαίνω στην πόλη για δουλειές, και ΠΑΝΤΑ τα βρίσκω εκεί όταν γυρίζω. Βάζω το κράνος στην βαλίτσα μόνο όταν έχει ήλιο για να μην είναι εκτεθειμένο στον ήλιο.
  Και στα περισσότερα παρκαρισμένα μηχανάκια βλέπεις το κράνος αφημένο στον καθρέφτη.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

andy

• Guest
Reply #12 on: Τετάρτη 23 Μάιος 2012, 23:26:42 μμ
  Εγώ αφήνω ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ κράνος, γάντια και μπουφάν πάνω στο κάθισμα τής μηχανής εκτεθειμένα, όταν κατεβαίνω στην πόλη για δουλειές, και ΠΑΝΤΑ τα βρίσκω εκεί όταν γυρίζω. Βάζω το κράνος στην βαλίτσα μόνο όταν έχει ήλιο για να μην είναι εκτεθειμένο στον ήλιο.
  Και στα περισσότερα παρκαρισμένα μηχανάκια βλέπεις το κράνος αφημένο στον καθρέφτη.

Βρε Μιχαλιό ποιος θα κάνει το λάθος να κλέψει στην Κρήτη;;;Θα βγήτε με τα Καλάσνικοφ... ;D

Offline γκ

• Hailwood, Agostini, Roberts,
  • Rossi και πάνω !
  • TA 600 for ever, τρελαμένος με το τετρακύλινδρο
Reply #13 on: Πέμπτη 31 Μάιος 2012, 16:43:36 μμ

Η ποιότητα ζωής στην επαρχία.
Το 96 που επέστρεψα στη Χίο, η διαφορά με την Αθήνα ήταν μεγάλη. Τη βαλίτσα στην πόλη την έχω για το κράνος κυρίως και πολλές φορές δεν την κλειδώνω. Ο θείος μου άφηνε και τα κλειδιά πάνω στο αυτοκίνητο, αλλά αυτό το θεωρώ υπερβολή, μπορεί να βάλει σε πειρασμό κανένα πιτσιρίκι. Τα παιδιά από 1η Δημοτικού μόνα με τα πόδια στο σχολείο....

Μη βάζετε δύναμη, χρησιμοποιήστε σφυρί.
Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, χρησιμοποιήστε βαρύτερο σφυρί.
Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα επιμένει, εεε τότε θα είναι ηλεκτρολογικό!

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #14 on: Πέμπτη 31 Μάιος 2012, 16:52:17 μμ
Η ποιότητα ζωής στην επαρχία.
Το 96 που επέστρεψα στη Χίο, η διαφορά με την Αθήνα ήταν μεγάλη. Τη βαλίτσα στην πόλη την έχω για το κράνος κυρίως και πολλές φορές δεν την κλειδώνω. Ο θείος μου άφηνε και τα κλειδιά πάνω στο αυτοκίνητο, αλλά αυτό το θεωρώ υπερβολή, μπορεί να βάλει σε πειρασμό κανένα πιτσιρίκι. Τα παιδιά από 1η Δημοτικού μόνα με τα πόδια στο σχολείο....

Α, καλά αυτό με τα κλειδιά......Ξέρεις πόσες φορές ψάχνω τα κλειδιά τού αυτοκινήτου και τελικά τα έχω ξεχάσει στο αυτοκίνητο για κάτι μέρες? Έτσι όπως δεν το οδηγώ κιόλας σχεδόν καθόλου....
  Και τής μηχανής τα κλειδιά έχω ξεχάσει πάνω στην μηχανή όλη νύχτα κάποιες φορές. Το δε αυτοκίνητο έχει να κλειδωθεί από το 2006? 2005?  :eusa_think: Δεν θυμάμαι!  ;D
  Χειμώνα 2007 στην Φινλανδία πάντως ήταν ξεκλείδωτο επί 4 μήνες. Πάω Αμερική, ξεκλείδωτο. Βολεύει καλύτερα έτσι γιατί το έχω σαν αποθήκη. Έχω μέσα νερά, εργαλεία, το κράνος, άλλα αντικείμενα, αράχνες, γάτες, για να μην κουβαλάω πράγματα μέσα στο σπίτι. Ανοίγω την πόρτα, παίρνω ένα μπουκάλι νερό ή το κράνος καβαλάω την μηχανή και φεύγω.  Και το καλοκαίρι κοιμάμαι έξω σε σκηνή :2tongue:
  Αθήνα και σκ@τ@! Άσε ρε!  :puke:

Offline Babstaz

• Ε όχι και
  • Rossi και πάνω !
Reply #15 on: Δευτέρα 02 Ιούλιος 2012, 14:17:05 μμ

Αθήνα και σκ@τ@! Άσε ρε!  :puke:

Ενώ Ηράκλειο είμαστε καλύτερα δλδ.......  :2hysterical:

Στο άπειρο κι ακόμη παραπέρα.....                                                                                          "Επί αμφιβολίας, άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μην δώσει λύση, αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία"