Hellas Transalp Forum

black out..τι ειναι ετουτο παλι.?

nikroum · 5025

Offline nikroum

• νέος οδηγός
  • **
on: Σάββατο 12 Μάιος 2012, 21:33:53 μμ
τα φωτα σας παρακαλω ???κυριολεκτικα..το λοιπον'ΤΑ600 98'.εχτες οδηγοντας αρχιζει και μου κανει διακοπες σαν να θελει να γυρισω ρεζερβα, μετα απο λιγο αναβουν το αλαρμ και τα φλας μονα τους.σταματαω σβηνω τη μηχανη και τα αλαρμ μενουν ανοιχτα.οκ.μετα απο 4-5ωρες παω να βαλω μπροστα και δεν μου δινει μιζακι ο πινακας αναβοσβηνει τα λαμπακια της νεκρας και του λαδιου,το κοκκινο,την βαζω μπραστα με σπρωξιμο.α, και ενω ηταν σβηστη εκανε ενα τικ-τακ,λες και ειωε βομβα στη μερια της μπαταριας,οταν πηρε σταματησε..κανω 7-8χλμ τη σβηνω και ανοιγω το καπακι να δω τι γινεται..προσπαθω να την ξαναβαλω μπροστα 2-3 φορες με τη μιζα και κανει ενα τσαφ,και παπαλα..!!!ουτε με σπρωξιμο ουτε καμια αλλη ενδειξη στον πινακα..BLACK OUT λεμε,κανονικο.!!! :o [α,και μπαταρια καινουργια 4-5μηνων yuasa.]

Offline panos1990

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
  • who let the torgues out ? who? who whowho whoo?
Reply #1 on: Σάββατο 12 Μάιος 2012, 22:32:32 μμ
δεν ξέρω πολλα απο μηχανες αλλα κατα την ταπεινη μου γνωμη μην αποκλεισεις και το βραχυκυκλωμα η βλαβη στον ανορθωτη γιατι κατι τετοια περιεργα εκανε και σε μενα το cbr και ειχε καει ο ανορθωτης αλλα ακουγετε ηλεκτρικο το προβλημα σου !

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #2 on: Σάββατο 12 Μάιος 2012, 23:46:24 μμ
Μου "μυρίζει" βραχυκύκλωμα στο συναγερμό.

Παύλος Καρούμπης

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #3 on: Δευτέρα 14 Μάιος 2012, 00:03:16 πμ
Μου "μυρίζει" βραχυκύκλωμα στο συναγερμό.

ΦΩΝΑΖΕΙ βραχυκύκλωμα, θα 'λεγα εγώ!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline nikroum

• νέος οδηγός
  • **
Reply #4 on: Δευτέρα 14 Μάιος 2012, 18:34:00 μμ
ωραια.. >:( και τωρα δηλαδη αν αποσυνδεσω τον συναγερμο,θα κανει τιποτα?γι' αυτο το τσαφ στο τελος  που εκανε ανησυχω..τι μπορει να εκαψε?μπορω να κανω κατι τωρα,μηπως γλυτωσω το συνεργειο..?

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #5 on: Δευτέρα 14 Μάιος 2012, 18:40:58 μμ
ωραια.. >:( και τωρα δηλαδη αν αποσυνδεσω τον συναγερμο,θα κανει τιποτα?γι' αυτο το τσαφ στο τελος  που εκανε ανησυχω..τι μπορει να εκαψε?μπορω να κανω κατι τωρα,μηπως γλυτωσω το συνεργειο..?
kane ενα τσεκ ασφαλειες σε πρωτη φαση στην μπαταρια

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #6 on: Τρίτη 15 Μάιος 2012, 16:28:38 μμ
  Το "τσαφ" συνήθως υποδηλώνει καμένη ασφάλεια. Τώρα βέβαια, ό,τι και να λέμε είναι υποθέσεις.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline nikroum

• νέος οδηγός
  • **
Reply #7 on: Τρίτη 15 Μάιος 2012, 17:37:54 μμ
μπραβο ρε παιδια!!! ;)αν και τελικα τοσο απλο ηταν?? τωρα κι αν δεν καταλαβαινω..
παλτακης,αυτο εκανα.ενω εβγαλα καποια βισματα και τα ξανασυνδεσα,τιποτα.μολις ξεβιδωσα τους πολους της μπαταριας,και τους ξαναβιζωσα.ΕΤΟΙΜΟ!!!αυτο ητανε.τωρα ολα καλα!να περιμενω κατι αλλο να μου ξανακανει τωρα..?η να ησυχασω..?
μηπως να ξεσυνδεσω τον συναγερμο?

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #8 on: Τρίτη 15 Μάιος 2012, 17:46:26 μμ
μπραβο ρε παιδια!!! ;)αν και τελικα τοσο απλο ηταν?? τωρα κι αν δεν καταλαβαινω..
παλτακης,αυτο εκανα.ενω εβγαλα καποια βισματα και τα ξανασυνδεσα,τιποτα.μολις ξεβιδωσα τους πολους της μπαταριας,και τους ξαναβιζωσα.ΕΤΟΙΜΟ!!!αυτο ητανε.τωρα ολα καλα!να περιμενω κατι αλλο να μου ξανακανει τωρα..?η να ησυχασω..?
μηπως να ξεσυνδεσω τον συναγερμο?
Εφόσον οι ασφάλειες δεν ήταν καμένες το ξεβίδωμα -βίδωμα πόλων σημαίνει ότι ίσως να είχε κολλήσει κάποιο ρελε  πιθανόν του συναγερμού  ή οι πόλοι δεν έκαναν σωστή επαφή .τους καθάρισες καθόλου αν χρειαζόταν βέβαια ; 

Offline nikroum

• νέος οδηγός
  • **
Reply #9 on: Τρίτη 15 Μάιος 2012, 17:57:52 μμ
ναι.τους καθαρισα λιγο,που ειχαν πιασει αυτη τη μακα επανω απ'τα υγρα..
αλλα φαντασου,στην αρχη ουτε αυτο χρειαστηκε αφου ισα ισα τους ξεσφιξα δυο στροφες και τους ξανασφιξα,απλως να δω αν κανουν καλη επαφη και δουλεψε κανονικα..μετα τους καθαρισα και τους ξαναβαλα.