Hellas Transalp Forum

Πρόταση για διήμερη απόδραση στις 31-3

manolo · 22998

Offline stamatis

• Μέλος HTC
  • Απλός οδηγός
  • ΜΑΓΚΕΣ.... ΚΑΒΑΛΑΤΕ ΟΣΟ ΚΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ !!!
Reply #175 on: Παρασκευή 06 Απρίλιος 2012, 04:47:01 πμ

AAAAAA  !!!!!!    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ  !!!!    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ   !!!!!!
                               μια χαρα περασατε ...πεινασα και γω τωρα...
                  Χαιρετισματα στον φιλο μου τον Σταματη...σε περιμενα στο Σοφικο, ρεεεεεεεεεε!
        Γιωργαρε κι απο μενα χαιρετησματα , ηταν ναρθω αλλα τελευταια στιγμη ετυχε κατι σοβαρο.   ελπιζω νατα πουμε στην ΚΥΛΛΗΝΗ  , νασε καλα !

Offline stamatis

• Μέλος HTC
  • Απλός οδηγός
  • ΜΑΓΚΕΣ.... ΚΑΒΑΛΑΤΕ ΟΣΟ ΚΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ !!!
Reply #176 on: Παρασκευή 06 Απρίλιος 2012, 05:01:27 πμ
Είχαμε ΨΑΡΟνέφρι Αντώνη, όλα τα υπόλοιπα τα βαπτίσαμε όσπρια, σεξ δεν κάναμε.... Που βλέπεις το σφάλμα Αντωνάκι μου..;  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Μπορώ να πω ότι πέρασα (μετά από πολύ καιρό χωρίς εκδρομή) ένα πολύ όμορφο κ φθηνό διήμερο.

Φθηνό γιατί και τις 2 μέρες ξόδεψα 47 ευρώ. Από τα οποία τα 37 σε βενζίνη κ 10 σε φαγητό. Εάν την κάναμε και από Παρασκευή βράδυ… θα διώχναμε την κρίση…

Ευχαριστώ τον manolo και τον Διαμαντή για την πρόταση που έριξαν Η τοποθεσία ήταν πολύ καλή. Άμα είχε w.c. και ντουζιέρες θα παίρναμε άδεια για οργανωμένο κάμπινγκ.  :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Πολύ καλή δουλειά οι ψήστες μας ΑΝΔΡΕΑΣ Ι. και Διαμαντής. Με το μόνο μελανό σημείο οι καμένες φέτες ψωμιού που όπως καταλάβαμε (εκ των υστέρων) κάηκαν την ώρα που οι δυο τους μοίραζαν για την πάρτη τους τα καλύτερα "ψαρονέφρια κ όσπρια" πίσω από την πλάτη μας. 
 >:( >:( >:(  ;D ;D ;D

Η μουσική του CheGuevara έδιωξε όλες τις αλεπούδες και τα όρνεα της περιοχής. Γι αυτό ο ύπνος μας ήταν απολαυστικός (και όχι από το πολύ κρασί, το τσίπουρο και το φαγητό)... ενώ με το βαρύ ζεϊμπέκικο που χόρεψε ανάγκασε να κλειστούν στις φωλιές τους όλα τα μυρμήγκια σε ακτίνα χιλιομέτρων.  :dude: :dude: :dude:

Τα χειροποίητα σκορδομεζεδάκια του panisk ολοκλήρωσε το έργο του Che. Σειρά για φευγιό είχαν όλα τα ερπετά και τα ζωύφια της περιοχής…  :flames: :flames: :flames:

Τον ρόλο του ρολογιού τον είχε ο surfer που κάθε 5 λεπτά πέταγε και μια  :director: "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ"…

Το λιωμένο Μετσοβόνε (με ντοματάκια) του Βασίλη (ο ψαγμένος) "έστειλε" 5 άτομα στο ιατρικό κέντρο της περιοχής. Οι 2 με την πάθηση vgale pirouni apo stoma και οι άλλοι 3 με την πιο σοβαρή πάθηση glipsodaktilious o ladomenous.  :2s5oeat: :2s5oeat: :2s5oeat:

Ευτυχώς που είχαμε μαζί μας τον makispsilos τον Ghostbusters  και είχαμε τα νώτα μας καλυμμένα.  :shocked: :shocked: :shocked:

Του Στράτου την φωνή δεν την ακούσαμε. Ακούσαμε όμως τα κλικ της φωτογραφικής του μηχανής. Ρε παιδιά γύρισε το παλικάρι ή τον ξεχάσαμε πίσω;  :2search: :2search: :2search:

Ο stamatis κατά τις 2 το βράδυ μόνο κατάλαβε ότι τελικά εκείνο το κόκκινο υγρό στο τραπέζι δεν ήταν βυσσινάδα… ξεδίψασε όμως… 
:2drunk: :2drunk: :2drunk:

Ο jsiout, ο jsiout, ο jsiout, ο jsiout, ο jsiout, ο jsiout  :2egyptdance: :2egyptdance: :2egyptdance:

:thawave: :thawave: :thawave: :thawave: :thawave: :thawave: :thawave: :thawave: :thawave: :thawave: :thawave: :thawave:

Μεμο σε βεβαιωνω  οτι και με το ζορι  δεν θα μπορουσα να πιω τοση βυσιναδα  και εχε  υποψη σου οτι αν  ηταν κι ο  Ντινος μαζι θα χρειαζομασταν   βυτιο  υποστηριξης κι οχι  τετρακουνητο  οχημα !!! :givemebeer: :givemebeer: :givemebeer: :givemebeer: :givemebeer:

Offline ntinos50

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η αγαπη μου Honda XL 650 V Transalp
    • pagkas
Reply #177 on: Παρασκευή 06 Απρίλιος 2012, 13:54:34 μμ
ο ντινος δυστυχως μας τελειωσε αυτοι οι σκατογιατροι μου τα εκοψαν ολα μου ειπαν να διαλεξω και γω διαλεξα :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Offline makispsilos

• Rossi και πάνω !
Reply #178 on: Παρασκευή 06 Απρίλιος 2012, 14:50:56 μμ
ο ντινος δυστυχως μας τελειωσε αυτοι οι σκατογιατροι μου τα εκοψαν ολα μου ειπαν να διαλεξω και γω διαλεξα :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ εμεις θελουμε τον ΝΤΙΝΟ
και μην ανήσυχης φιλε θα τα πίνουμε εμείς για σενα οσο αντέχουμε ακόμα
να σε παντα καλα και να σε έχουμε στην παρέα μας αυτο μας φτανει
 :eusa_clap: :eusa_clap:

Offline Βαγγέλης

• Ζήσε με την Υγεία σου, μην παίζεις με αυτήν, θα χάσεις πολλά
  • Rossi και πάνω !
Reply #179 on: Παρασκευή 06 Απρίλιος 2012, 15:07:37 μμ
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ εμεις θελουμε τον ΝΤΙΝΟ
και μην ανήσυχης φιλε θα τα πίνουμε εμείς για σενα οσο αντέχουμε ακόμα
να σε παντα καλα και να σε έχουμε στην παρέα μας αυτο μας φτανει
 :eusa_clap: :eusa_clap:
Το θεωρείς εύκολο αυτό που λες? από το χιλιόμετρο και κάτω είναι λίγο δύσκολο να πάρει ανάσα χωρις την αναμειξη οινοπνεύματος, οπότε άφησε τον μακρια , και για λόγους ασφαλείας βάλτον από τα 5 χιλιόμετρα και πάνω  :2hysterical: :2hysterical:
Τι έγινε μπάρμπα? θα πάμε στο Αγιο Όρος ? έγω θα πουλήσω το Ο.Α.Ε. για κινητή γκαρσονιέρα, εσύ είσαι ο πρώτος που ξάπλωσε εκεί έστω και μόνος σου, ή θα πάω να το στήσω σε μιά παραλία να πηγαίνω Π/Σ/Κ και μετά θα το εγκαταλειψω εκεί αν το αφήσουν οι γύφτοι γιατί είναι εξ' ολοκλήτου αλουμίνιο

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
Reply #180 on: Παρασκευή 06 Απρίλιος 2012, 15:19:24 μμ
Καπετάνιε... Επιλογή ζωής και η παρέα παρέα - και αυτό δε χαλάει με λιγότερο ποτό...

Εσύ να είσαι καλά και ας πέσουν λίγο οι πωλήσεις κρασιού...

Αφού το φως ταξιδεύει γρηγορότερα απο τον ήχο, εγώ γιατί πρώτα ακούω τις μ@λ@κίες και μετά μου ανάβουν τα λαμπάκια;

Live to Drive - Drive to Live

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #181 on: Παρασκευή 06 Απρίλιος 2012, 18:58:05 μμ

Τι σου είπαν ? να κόψεις τον σύλλογο ? δε νομίζω... αρα μη μασάς. Αυτά που κάνουμε είναι ζωή, απλά θα τα κάνουμε λίγο αλλιώς, έτσι για να μη βαριόμαστε.

Offline Διαμαντης

• Rossi και πάνω !
Reply #182 on: Παρασκευή 06 Απρίλιος 2012, 21:22:40 μμ

Εγώ πάντως γνωρίζοντας τη κατάσταση είχα φέρει μαζί μου εναλλακτικά ματζούνια της Ελληνικής γής για να μη μείνεις στεγνός.

Offline loylas

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #183 on: Σάββατο 07 Απρίλιος 2012, 00:09:03 πμ
Μπραβο λεβεντες.

Παντα τετοια  :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: