Βλέπεις ότι προσπαθώ να συγκρατηθώ πιο πάνω αλλά δεν το πιάνεις το υπονοούμενο. (χωρίς να σου αφαιρώ το δικαίωμα λόγου) Αν δεν γνωρίζεις ένα θέμα δεν είναι ανάγκη να απαντάς με αυτά που υποθέτεις και λέγοντας συνεχώς κοινοτοπίες ή απλά σοβαροφανείς -λάθος- απόψεις μόνο και μόνο για να μιλήσεις. Διαμαρτύρομαι γιατί είναι θέμα (κατ'εμένα) αισθητικής.
Ξέρεις, μου θυμίζεις με τα γραφόμενά σου τη φράση..."Ευχαριστώ Το Θεό που με έκανε όμορφο, έξυπνο μα πάνω απ 'όλα ...μετριόφρων!".
Φιλαράκι, ίσως ξέρεις 5 πράγματα παραπάνω από εμένα. Ίσως όμως να ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι ξέρεις κάτι παραπάνω από οποιονδήποτε. Δικαίωμά σου -όπως και δικό μου- να γράφεις αυτό που πιστεύεις. Αν όμως γράφεις λάθος, ή με τον τρόπο της γραφείς άλλα γράφεις και άλλα εννοείς να δέχεσαι και την απάντηση (απάντηση και ΟΧΙ -σε καμία περίπτωση- κριτική τουλάχιστον από εμένα).
Το λάθος που έγραψα και το τσίμπησε ο Πάνος (trackler) ήταν τα ...10 - 12 bar πίεσης αντί για 1-1,2. Διάβαζα αμερικάνικο κείμενο σε ...δεκατόμετρα του bar.
Εάν θες να συζητήσουμε πράγματα που δεν έχουν σχέση με τα λάδια, σε παρακαλώ με πμ.
« Last Edit: Δευτέρα 21 Νοέμβριος 2011, 04:12:51 πμ by panisk »
Αφού το φως ταξιδεύει γρηγορότερα απο τον ήχο, εγώ γιατί πρώτα ακούω τις μ@λ@κίες και μετά μου ανάβουν τα λαμπάκια;
Live to Drive - Drive to Live