Hellas Transalp Forum

Διοργάνωση ΙΤΤ 2012 απο το Hellas Transalp Club 17-20 Μαιου 2012

KostasC · 199978

Offline Aerios

• Rossi και πάνω !
  • Όλα Τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...
Reply #300 on: Κυριακή 06 Μάιος 2012, 20:30:07 μμ
Ρε πότε πέρασε ο καιρός ούτε το κατάλαβα!
Άντε και σε 22 ώρες μετράμε μονοψήφια!!

Offline σασακος

• η ζωη ειναι μικρη οχι τα ονειρα μου
  • Οδηγάρα
Reply #301 on: Δευτέρα 07 Μάιος 2012, 16:49:04 μμ
κανενας ξεκιναει απο κοζανη για την ιττ να παμε παρεα??

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
  • Ερωτας με την πρώτη ματιά!!
Reply #302 on: Δευτέρα 07 Μάιος 2012, 18:33:41 μμ

Ελα απο Λάρισα να πάμε μαζί  ;)
ημαστε 4 μηχανές και υπολογίζουμε και τους Θεσσαλονικιούς να περάσουν
στειλε πμ

Δεν   πλαλάου!!!!
γιατί νουγάου!!!! γκε γκε;;
[img]http://farm3.static.flickr.com[img]

Offline fotisalp

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #303 on: Δευτέρα 07 Μάιος 2012, 19:54:08 μμ
Ερώτηση: Κοιτώντας τις ομάδες της 4ης διαδρομής βλέπω εδώ και καιρό ότι η Γ είναι  ορφανή.  Τα 9 άτομα που ήδη την αποτελούν πότε θα αποκτήσουν αρχηγό ώστε να ενημερωθούν/οργανωθούν  ως ομάδα; Εδώ έχει γίνει και Δ ομάδα κομπλέ με αρχηγό και η Γ παραμένει στα αζήτητα. Τι πρόβλημα υπάρχει;  Γιατί πχ ο Τάσος ή ο Μέμος από την Β ομάδα δεν τίθενται επικεφαλής στη Γ; 10 μέρες μείνανε...

Offline Ευτύχης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #304 on: Δευτέρα 07 Μάιος 2012, 21:54:11 μμ
Τα ΦΩΣΗΕ ανακοινώθηκαν.

Μερικές διευκρινίσεις:

Για να είμαστε έγκυροι χρειαζόμαστε το 70% των ΦΩΣΗΕ;
Για να πάρουμε όλους τους πόντους(πχ 180) όλα τα ΦΩΣΗΕ;
Με ΦΩΣΗΕ μεταξύ 70%-100% έχει πόντους;
Αν η διαδρομή έχει 7 ΦΩΣΗΕ, με 5 είσαι έγκυρος. Πόσους πόντους πέρνεις;

Triumph Tiger 955i '05

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #305 on: Δευτέρα 07 Μάιος 2012, 23:04:57 μμ
Τα ΦΩΣΗΕ ανακοινώθηκαν.

Μερικές διευκρινίσεις:

Ναι

Οχι, το 70% αρκεί. Δηλαδή αν αφήσεις ένα ΦΩΣΗΕ πάλι 180 πόντους θα πάρεις.

Ότι δίνει όλη η διαδρομή

Όλους τους πόντους της διαδρομής. Το 70% αφορά μόνο την εγκυρότητα της ομάδας

Offline fotisalp

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #306 on: Τρίτη 08 Μάιος 2012, 02:56:01 πμ
Οι Golfo's Raiders θα κάνουν όλα τα ΦΩΣΗΕ, αλλιώς παραιτούνται του κυπέλου. Και ΑΥΤΟ είναι δέσμευση (κάπου το έχω ξανακούσει αυτό...) ;D

Offline redkom

• Rossi και πάνω !
Reply #307 on: Τρίτη 08 Μάιος 2012, 04:32:57 πμ
Ελα απο Λάρισα να πάμε μαζί  ;)
ημαστε 4 μηχανές και υπολογίζουμε και τους Θεσσαλονικιούς να περάσουν
στειλε πμ

Κακώς υπολογίζεις να περάσουμε από Λάρισα Γιώργη.
Εμείς θα πάμε από Εγνατία, Γιάννενα κ.λ.π.
Είναι και πιο γρήγορα και πιο οικονομικά.
Άμα θέλετε κι εσείς να ρθείτε από εκεί, είτε από Καλαμπάκα, είτε να βρεθούμε Άρτα, κανένα πρόβλημα, αν και νομίζω ότι δεν σας συμφέρει.

Φυσικά άμα θέλεις μπορούμε να βρεθούμε στην έξοδο της Κοζάνης στην Εγνατία οδό και να πάμε παρέα.

Μη κοιτάς ποτέ πίσω. Πάντα εμπρός. Εξάλλου...είσαι πρώτος!!!!!!

Χρήστος Σιώνας
Θεσ/νίκη

Offline ΓIANNHΣ

• Γιάννης Αποστόλου
  • Rossi και πάνω !
Reply #308 on: Τετάρτη 09 Μάιος 2012, 02:03:10 πμ
Και ΑΥΤΟ είναι δέσμευση (κάπου το έχω ξανακούσει αυτό...) ;D

Αυτός που το είπε έχει λιώσει στο playstation  (ειδικά τα τελευταία 3 χρόνια) ;D

Ποτέ μην μαλώνεις με έναν ηλίθιο.
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας

Offline Babstaz

• Ε όχι και
  • Rossi και πάνω !
Reply #309 on: Τετάρτη 09 Μάιος 2012, 03:20:30 πμ
Ερώτηση: Κοιτώντας τις ομάδες της 4ης διαδρομής βλέπω εδώ και καιρό ότι η Γ είναι  ορφανή.  Τα 9 άτομα που ήδη την αποτελούν πότε θα αποκτήσουν αρχηγό ώστε να ενημερωθούν/οργανωθούν  ως ομάδα; Εδώ έχει γίνει και Δ ομάδα κομπλέ με αρχηγό και η Γ παραμένει στα αζήτητα. Τι πρόβλημα υπάρχει;  Γιατί πχ ο Τάσος ή ο Μέμος από την Β ομάδα δεν τίθενται επικεφαλής στη Γ; 10 μέρες μείνανε...

8 ημέρες κι ακόμη ακέφαλη η 4Γ.
Είμαστε αναρχικοί. Κανείς αρχηγός και όλοι για όλους!!!!  ;D

Στο άπειρο κι ακόμη παραπέρα.....                                                                                          "Επί αμφιβολίας, άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μην δώσει λύση, αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία"

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #310 on: Τετάρτη 09 Μάιος 2012, 04:43:15 πμ
Οι Golfo's Raiders θα κάνουν όλα τα ΦΩΣΗΕ, αλλιώς παραιτούνται του κυπέλου. Και ΑΥΤΟ είναι δέσμευση (κάπου το έχω ξανακούσει αυτό...) ;D

Εσύ δεν κάνεις και καμία συνεργασία μήπως και τερματίσεις !  ;D

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline ACCOUNTANT

• Οδηγάρα
  • Ο Χιλιομετροφάγος.
Reply #311 on: Τετάρτη 09 Μάιος 2012, 18:09:49 μμ
Η διαδρομή των Θεσσαλονικέων την Πέμπτη στις 17/05/2012 για Κυλλήνη.

1.   Συνάντηση μετά τα διόδια των Μαλγάρων δεξιά στις 09,15. αναχώρηση στις 09,30.
2.   Περνάμε έξω από την Βέροια στις 10,15
3.   Περνάμε έξω από την Κοζάνη στις 11,00
4.   Περνάμε έξω από Γρεβενά στις 11,30 ανεφοδιασμός με καύσιμα 180 χιλιόμ. Διάλειμμα 15 λεπτών για νερό και τσιγάρο.
5.   Περνάμε έξω από Ιωάννινα στις 12,55
6.    Διάλειμμα 15 λεπτών για ανεφοδιασμό, νερό και τσιγάρο στην ευρύτερη περιοχή της Κλεισούρας +170 χιλιόμ. Ώρα αναχώρησης από το β’ διάλειμμα 14,00
7.   Αφήνουμε την Ε951 και στρίβουμε αριστερά στην Ε55 για Αμφιλοχία 15,00
8.   Περνάμε Αντίρριο και φτάνουμε Πάτρα στις 16,30, +150 χιλ., διάλειμμα για φαί, καφέ, τσιγάρο, ανεφοδιασμό. Αναχώρηση από Πάτρα στις 17,30.
9.   Άφιξη στην Κυλλήνη μετά από 88 χιλ. στις 19,00. Τακτοποίηση στα δωμάτια. 

Το ως άνω δρομολόγιο είναι τελικό και μη αναστρέψιμο. Δεν χωράει τροποποίησης από κανέναν και για τίποτα, εκτός ανωτέρας βίας.

Οι ώρες αναγράφονται και θα τηρηθούν αυστηρώς σε περίπτωση που θα μπει στο γκρουπ κάποιος από τις πόλεις που περνάμε.

Οι ταχύτητες στην εθνική θα είναι αυστηρώς στα 130 (120-140) χιλιόμετρα/ώρα. Στα τούνελ 110 (100-120)χιλ. Επαρχιακούς δρόμους 20 χιλιόμετρα η αναγραφόμενη του κοντέρ μας ψηλότερη από την επιτρεπτή της σήμανσης.
Όποιος θέλει να γκαζώσει ή να πηγαίνει πιο αργά βγαίνει αυτόματα έξω από το γκρουπ. Μπροστά δίνω εγώ το βήμα και πίσω θέλω να βλέπω τον Χρήστο με την Vara.

Ευχαριστώ για την κατανόησή και την υπομονή σας, ο υπεύθυνος του Γραφείου Transalp Club Θεσσαλονίκης Ιωάννης Κετίκογλου Ta-700, ΝΜΡ-427 τηλ.6977455714.

Σημείωση. Θα υπάρχουν από μένα, χωρίς βεβαίως να αποτελούν δωρεάν προσφορά,  gps, φαρμακείο, ειδικό μπετόν βενζίνης 10 λίτρων, σαμπρέλες 17’’ και 19΄΄ λεβιέδες, πυροσβεστήρας, γρασοσπρέυ, εργαλεία, ντίζες, γιλέκο, νερά, καφές, ποτηράκια-καλαμάκια, μωρομάντηλα.
Τα ως άνω τα αναφέρω γιατί δε χρειάζονται να τα φέρουν και άλλοι, για ορθότερη διαχείριση του φόρτου τους. Πλην 21’’ σαμπρέλα που δε διαθέτω.

Καλημέρα και καλό μας ταξίδι.

Ευτυχώς η φύση, μας έδωσε κάποια πράγματα, για να γράφουμε τους άλλους, όταν μας τρελένουν.

Offline camionero

• Rossi και πάνω !
Reply #312 on: Τετάρτη 09 Μάιος 2012, 20:16:46 μμ
Η διαδρομή των Θεσσαλονικέων την Πέμπτη στις 17/05/2012 για Κυλλήνη.

1.   Συνάντηση μετά τα διόδια των Μαλγάρων δεξιά στις 09,15. αναχώρηση στις 09,30.
2.   Περνάμε έξω από την Βέροια στις 10,15
3.   Περνάμε έξω από την Κοζάνη στις 11,00
4.   Περνάμε έξω από Γρεβενά στις 11,30 ανεφοδιασμός με καύσιμα 180 χιλιόμ. Διάλειμμα 15 λεπτών για νερό και τσιγάρο.
5.   Περνάμε έξω από Ιωάννινα στις 12,55
6.    Διάλειμμα 15 λεπτών για ανεφοδιασμό, νερό και τσιγάρο στην ευρύτερη περιοχή της Κλεισούρας +170 χιλιόμ. Ώρα αναχώρησης από το β’ διάλειμμα 14,00
7.   Αφήνουμε την Ε951 και στρίβουμε αριστερά στην Ε55 για Αμφιλοχία 15,00
8.   Περνάμε Αντίρριο και φτάνουμε Πάτρα στις 16,30, +150 χιλ., διάλειμμα για φαί, καφέ, τσιγάρο, ανεφοδιασμό. Αναχώρηση από Πάτρα στις 17,30.
9.   Άφιξη στην Κυλλήνη μετά από 88 χιλ. στις 19,00. Τακτοποίηση στα δωμάτια. 

Το ως άνω δρομολόγιο είναι τελικό και μη αναστρέψιμο. Δεν χωράει τροποποίησης από κανέναν και για τίποτα, εκτός ανωτέρας βίας.

Οι ώρες αναγράφονται και θα τηρηθούν αυστηρώς σε περίπτωση που θα μπει στο γκρουπ κάποιος από τις πόλεις που περνάμε.

Οι ταχύτητες στην εθνική θα είναι αυστηρώς στα 130 (120-140) χιλιόμετρα/ώρα. Στα τούνελ 110 (100-120)χιλ. Επαρχιακούς δρόμους 20 χιλιόμετρα η αναγραφόμενη του κοντέρ μας ψηλότερη από την επιτρεπτή της σήμανσης.
Όποιος θέλει να γκαζώσει ή να πηγαίνει πιο αργά βγαίνει αυτόματα έξω από το γκρουπ. Μπροστά δίνω εγώ το βήμα και πίσω θέλω να βλέπω τον Χρήστο με την Vara.

Ευχαριστώ για την κατανόησή και την υπομονή σας, ο υπεύθυνος του Γραφείου Transalp Club Θεσσαλονίκης Ιωάννης Κετίκογλου Ta-700, ΝΜΡ-427 τηλ.6977455714.

Σημείωση. Θα υπάρχουν από μένα, χωρίς βεβαίως να αποτελούν δωρεάν προσφορά,  gps, φαρμακείο, ειδικό μπετόν βενζίνης 10 λίτρων, σαμπρέλες 17’’ και 19΄΄ λεβιέδες, πυροσβεστήρας, γρασοσπρέυ, εργαλεία, ντίζες, γιλέκο, νερά, καφές, ποτηράκια-καλαμάκια, μωρομάντηλα.
Τα ως άνω τα αναφέρω γιατί δε χρειάζονται να τα φέρουν και άλλοι, για ορθότερη διαχείριση του φόρτου τους. Πλην 21’’ σαμπρέλα που δε διαθέτω.

Καλημέρα και καλό μας ταξίδι.

... και να θελω να ρωτησω κατι δεν :eusa_naughty: θα το τολμησω !!!      :D :D :D

Όλα είναι διαδρομές, όλη η ζωή μας ένας δρόμος. Άλλες φορές ανοιχτός, άλλες κλειστός, άλλες μονόδρομος, μα πάντα δίνει την ελευθερία της επιλογής.

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
Reply #313 on: Τετάρτη 09 Μάιος 2012, 20:17:20 μμ

Γιαβόλ!!!!  Κομαντάτ

αααααααα   ισί εχς ξιφίγγγγγγγγ
ευτηχώς εγω με τον Θανάση θα πάμε μόνοι μας και όπου γουσταρουμε σταματάμε
και όπου θελουμε τρωμε και με όσα θέλουμε πάμε!!!!!

Δεν   πλαλάου!!!!

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #314 on: Τετάρτη 09 Μάιος 2012, 20:32:40 μμ
ΕΡΩΤΗΣΗ

Δεν εχω ερθει ποτε σε ITT και δεν σκεφτομουνα ναρθω και στη φετινη. Αλλα κατι συνεβη και ειναι πολυ πιθανο να ειμαι στην Ελλαδα την επομενη βδομαδα οποτε περασε απ'το μυαλο μου ισως, λεω ισως, ναρθω. Οι σχετικες ερωτησεις ειναι οι εξης:

1. Υπαρχει δυνατοτητα για συμμετοχη τελευταιας στιγμης? Αν ναι, πιο ειναι το συνολικο κοστος αν μοιραστει κανεις δωματιο? (ισως να υπαρχει καποιος σολο αλλα σιγουρα υπαρχει και καποιος αλλος με Τρανσαλπ που σκεφτεται σαν κι'εμενα ;))

2. Τα δυο Τρανσαλπ μου ειναι εκτος Ελλαδας, οποτε μπορω ναρθω μονο με το VFR (φαουλ?) ή με το XLR (αυτο πρεπει ναναι ok καθοτι XL κι'αυτο ;)). Θα υπαρχουν σοβαρες χωματινες διαδρομες? Πατημενοι χωματοδρομοι (ή και λιγο πιο ανωμαλοι) δεν κανουν το VFR να ιδρωσει.. Ειναι πραγματι φαουλ ναρθει κανεις χωρις on-off μηχανακι? Αξιζει να φερει κανεις μικρο on-off για χωματα?

Για πετε..
« Last Edit: Τετάρτη 09 Μάιος 2012, 20:35:24 μμ by XLGeorge »

" the PouroDuro spirit "

Offline Giorgio de Sarm

• Οδηγάρα
Reply #315 on: Τετάρτη 09 Μάιος 2012, 20:40:18 μμ
Από Καβάλα θα ξεκινήσει κάποιος μήπως;Από Λήμνο το μόνο σίγουρο δρομολόγιο είναι Τετάρτη με άφιξη στη Καβάλα 13.30 μεσημέρι.Βέβαια τη Δευτέρα θα προστεθούν κι άλλα δρομολόγια που δυστυχώς ακόμη δε γνωρίζουμε όμως...

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #316 on: Τετάρτη 09 Μάιος 2012, 20:43:43 μμ
ΕΡΩΤΗΣΗ

Δεν εχω ερθει ποτε σε ITT και δεν σκεφτομουνα ναρθω και στη φετινη. Αλλα κατι συνεβη και ειναι πολυ πιθανο να ειμαι στην Ελλαδα την επομενη βδομαδα οποτε περασε απ'το μυαλο μου ισως, λεω ισως, ναρθω. Οι σχετικες ερωτησεις ειναι οι εξης:

1. Υπαρχει δυνατοτητα για συμμετοχη τελευταιας στιγμης? Αν ναι, πιο ειναι το συνολικο κοστος αν μοιραστει κανεις δωματιο? (ισως να υπαρχει καποιος σολο αλλα σιγουρα υπαρχει και καποιος αλλος με Τρανσαλπ που σκεφτεται σαν κι'εμενα ;))

2. Τα δυο Τρανσαλπ μου ειναι εκτος Ελλαδας, οποτε μπορω ναρθω μονο με το VFR (φαουλ?) ή με το XLR (αυτο πρεπει ναναι ok καθοτι XL κι'αυτο ;)). Θα υπαρχουν σοβαρες χωματινες διαδρομες? Πατημενοι δρομοι (ή και λιγο πιο ανωμαλοι) δεν κανουν το VFR να ιδρωσει.. Ειναι πραγματι φαουλ ναρθει κανεις χωρις on-off μηχανακι? Αξιζει να φερει κανεις μικρο on-off για χωματα?

Για πεστε..
Το τελευταίας στιγμής έχει να κάνει αν υπάρχει άλλος συμμετέχοντας σολο και σαφώς διαθεσιμότητα δωματίου ...θα το κοιτάξω και θα σου απαντήσω έγκαιρα .

Το θέμα της μοτο VFR τι εννοείς φαουλ   άλλοι έχουν ελικοφόρο κλπ κλπ .. χωμάτινη διαδρομή αποκλειστική έχει την Παρασκευή στο Φ.Ρ. αν δεις το επίσημο σαιτ ειναι η 2 διαδρομή αν θελήσεις να την ακολουθήσεις τοτε το VFR δεν παίζει με το XLR μπορείς αλλά καλό θα ειναι να έρθεις με τον αρχηγό της διαδρομής για περαιτέρω συνεννόηση .
Όσον αφορά το δωμάτιο και συγκάτοικο θα σε ενημερώσω παρ'αυτα  ;D

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #317 on: Τετάρτη 09 Μάιος 2012, 20:44:14 μμ

Σαν Φόρουμ και σαν Club, μοτοσυκλέτας είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε πιστά τα όρια ταχύτητας που προβλέπει ο ΚΟΚ. Από κει και πέρα ο καθένας μπορεί να πηγαίνει με όσο θέλει αρκεί να μην το δημοσιοποιεί και να μην προτρέπει από εδώ μέσα κι άλλους να υπερβάλουν.

Οπότε, η όποια συνενόηση ας γίνεται εντός του γκρούπ και ας μην δημοσιοποιείται εδώ.

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
Reply #318 on: Τετάρτη 09 Μάιος 2012, 21:56:35 μμ
Σαν Φόρουμ και σαν Club, μοτοσυκλέτας είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε πιστά τα όρια ταχύτητας που προβλέπει ο ΚΟΚ. Από κει και πέρα ο καθένας μπορεί να πηγαίνει με όσο θέλει αρκεί να μην το δημοσιοποιεί και να μην προτρέπει από εδώ μέσα κι άλλους να υπερβάλουν.

Οπότε, η όποια συνενόηση ας γίνεται εντός του γκρούπ και ας μην δημοσιοποιείται εδώ.

Αμαν Γιάννηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!! σου την πέσανε όλοι βλέπω  :goofy:
Καλα να παθεις να μαθεις να μην γραφεις τετοια πράγματα  ;)

Δεν   πλαλάου!!!!

Offline delta

• Οδηγάρα
  • Κεφάλι αγύριστο...
Reply #319 on: Τετάρτη 09 Μάιος 2012, 22:46:13 μμ
Γιάννη ,οργανωτικός και συστηματικός όπως πάντα. :eusa_clap:
Σήμερα το βράδυ στο ΑΛΦΑ θα κανονίσουμε και τα υπόλοιπα.
Πάντως ένα ποιό ''γρήγορο βήμα'' δεν θα μας χαλούσε, για να φτάσουμε και στην ώρα μας με το φώς της ημέρας.
Τα λέμε το βράδυ.

Μάστορα πόσο πάει το μέτρο?

Offline redkom

• Rossi και πάνω !
Reply #320 on: Πέμπτη 10 Μάιος 2012, 01:16:42 πμ
Τα ΦΩΣΗΕ ανακοινώθηκαν.

Πού ρε παιδιά;
Εγώ γιατί δεν μπορώ να τα βρω;

Και μία ερώτηση για το ΦΡ.
Απ' ότι είδα, για να είναι έγκυρη η ομάδα είναι υποχρεωτική η συμμετοχή κάποιου αλλοδαπού σ' αυτήν.
Όμως στις δύο ομάδες της 5ης διαδρομής, δεν έχει δηλώσει κανένας αλλοδαπός.
Σ' αυτή την περίπτωση τί γίνεται; Ακυρώνεται η ομάδα;

Μη κοιτάς ποτέ πίσω. Πάντα εμπρός. Εξάλλου...είσαι πρώτος!!!!!!

Χρήστος Σιώνας
Θεσ/νίκη

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #321 on: Πέμπτη 10 Μάιος 2012, 01:22:30 πμ
Πού ρε παιδιά;
Εγώ γιατί δεν μπορώ να τα βρω;

Και μία ερώτηση για το ΦΡ.
Απ' ότι είδα, για να είναι έγκυρη η ομάδα είναι υποχρεωτική η συμμετοχή κάποιου αλλοδαπού σ' αυτήν.

Στη σελίδα της ΙΤΤ στις διαδρομές.
(photo checkpoints)

Για τη συμμετοχή αλλοδαπού ναι, είναι υποχρεωτική για να είναι έγκυρη η ομάδα. Κάντε δημόσιες σχέσεις...έχετε λίγες μέρες.
Μέχρι και την Πέμπτη βράδυ (17/05) θα μπορείτε να βρείτε κάποιον. Αλλά προς θεού... μην τον προσεγγίσουν οι δυο αρχηγοί  ;D

Offline Aerios

• Rossi και πάνω !
  • Όλα Τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...
Reply #322 on: Πέμπτη 10 Μάιος 2012, 02:01:20 πμ

Χρήστο, βάλτε ένα να κάνει τον Κινέζο

Offline ACCOUNTANT

• Οδηγάρα
  • Ο Χιλιομετροφάγος.
Reply #323 on: Πέμπτη 10 Μάιος 2012, 03:35:00 πμ
Οι ταχύτητες στην εθνική θα είναι αυστηρώς maximum στα 130 (120-140) χιλιόμετρα/ώρα(εφόσον τα όρια ταχύτητας το επιτρέπουν). Στα τούνελ 110 (100-120)χιλ. Επαρχιακούς δρόμους 20 χιλιόμετρα η αναγραφόμενη του κοντέρ μας ψηλότερη από την επιτρεπτή της σήμανσης.

Tα όρια ταχύτητας θα είναι αυτά που θα αναφέρονται στις ορθότατες, ευανάγνωστες και αποδεκτές από όλους μας πινακίδες σήμανσης των Ε.Ο., Π.Ε.Ο., τούνελ κ.τ.λ..
Ευχαριστώ και συγνώμη για την σύγχιση που σας προκάλεσα.

« Last Edit: Πέμπτη 10 Μάιος 2012, 03:55:54 πμ by ACCOUNTANT »

Ευτυχώς η φύση, μας έδωσε κάποια πράγματα, για να γράφουμε τους άλλους, όταν μας τρελένουν.

Offline Hypersonic

• Γιώργος... Mr. Anderson
  • Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #324 on: Πέμπτη 10 Μάιος 2012, 03:43:49 πμ
ΕΡΩΤΗΣΗ

...
Για πετε..

Λοιπον, μιας και το αναφερεις..... και πετυχα και ιντερνετ (γιατι δεν εχω αυτες τις μερες, και τις επομενες....)

Εχω κλεισει 2-κλινο, αλλα τελικα θα ερθω μονος, οποτε κρεβατι θα υπαρχει....

Απο εκει και περα, και επειδη οπως ειπα δεν εχω ιντερνετ (μονο οταν τυχει), συνεννοησου με το ΔΣ για το δωματιο....