Εγώ πάλι με το 700άρι ένα έχω να πω...
Το μόνο που μου έχει βγάλει μετά από σχεδόν 3,5 χρόνια και 37.000χλμ είναι οι μπουζόπιπες. Αλλά... Έχω ταλαιπωρηθεί πααααααααρα πολύ από άσχετο εξουσιοδοτημένο που στο service των 12000 χλμ στον 1ο χρόνο, πείραξε το TPS και αποσυνέδεσε το Pair system. Από τότε και μέχρι πριν από ενάμιση μήνα έχω ανέβει ...Γολγοθά! Από τη στιγμή που έβαλε χέρι στο TPS για να μου μειώσει (και καλά) την κατανάλωση ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, και με την πάροδο του χρόνου, "χτύπησε" και ο αισθητήρας λ (αφού το TPS έδινε λάθος εντολές στον εγκέφαλο και αυτός δεν έφτιαχνε το μείγμα όπως πρέπει, βγάζοντας "λάθος" καυσαέρια). Παρέμεινα - δυσκολεύοντας αρκετά - το συγκεκριμένο συνεργείο, μέχρι να μου αποκαταστήσει τις π@π@ριές που έκανε... Τι σημαίνει αυτό? Αντικατάσταση των σωμάτων του Injection με καινούργια, καθώς και του αισθητήρα λ. Τότε, η μοτοσυκλέτα βελτιώθηκε αρκετά στο θέμα απόδοσης, αλλά και πάλι δεν ήταν όπως έπρεπε. Πήγα σε άλλο εξουσιοδοτημένο και ο άνθρωπος αφού άκουσε τι έχει γίνει στη μότο με ρώτησε: "Πίπες στα μπουζί έχεις αλλάξει?" και έμεινα ...χαζός!
Με ενημέρωσε ότι υπάρχει τεχνική οδηγία γι' αυτό, απόρησε το ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ο εξουσιοδοτημένος ...το αυτό, αλλάξαμε τις πίπες και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ξαναχαίρομαι την μοτοσυκλέτα που γουστάρω!!!
Τι με ταλαιπώρησε λοιπόν? Το 700άρι ή κάποιος αχαρακτήριστος (αυτό πάει στην περίοδο-πορεία αποκατάστασης βλάβης μέχρι ένα βήμα πριν την ανάθεση του θέματος σε δικηγόρο)