Hellas Transalp Forum

δεν παιρνει μπροστα και μολις περασουν καποιες ωρες παιρνει !!

rockerman · 84446

Offline TasosGri

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
    • Full-Scale Project
ναι θα το ψαξω λιγακι...η μπαταρια ηθελε αλλαγη ουτος η αλλος γιατι ηταν πολιοκαιρισμενη...οποτε την αλλαξα μια ωρα αρχητερα...απο οτι διαβασα παντως στο ποστ αυτο...κατεληξα στο οτι ειναι προβλημα του χρηστη και οχι "τοσο" της μηχανης...δηλαδη αφου παιρνει μπρος με την μια οταν ειναι κρυα...μην την σβηνεις γιατι δεν τα σηκωνει κατι τετοια...καπως ετσι... :-X

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
ναι θα το ψαξω λιγακι...

Και καλά θα κάνεις

...κατεληξα στο οτι ειναι προβλημα του χρηστη και οχι "τοσο" της μηχανης...

Εδώ δεν συμφωνώ, δεν είναι λίγες οι φορές που πωλούνται προβληματικά προιόντα, και δεν μιλάω μόνο για μοτό. Πόσες φορές μεγάλοι κατασκευαστες δεν ανακαλούν προιόντα τους για κάτι που θέλει αντικατάσταση? Αν όμως οι αγοραστές δεν αντιδράσουν και δεν απαιτήσουν εκτός απο την λύση στο πρόβλημά τους και μια πειστική απάντηση της αιτιας που το προκαλεί πώς η βλάβη θα φτάσει στα αυτιά αυτών που πρέπει?
Οταν αγόρασες την μοτό σου είπαν οτι τα πρωινά για να πάρει δεν θέλει κόπο αλλά θέλει τρόπο? Είναι γραμμένο πουθενά? Οχι. Είναι λοιπόν κάτι που δεν εχει προβλεφθεί , αρα είναι βλάβη.

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Προσπαθήστε να αναπαράγετε το πρόβλημα, αντί να το αποφεύγετε.
Η αναπαραγωγή του, θα μας δείξει και τους λόγους που αυτό συμβαίνει.

Η υπόθεση μου πάει στην ηλεκτρονική που έχει μάλλον κάποιου είδους cache (προσωρινή μνήμη)
η οποία μάλλον κρατάει εσφαλμένα κάποια στοιχεία που εμφανίζουν το πρόβλημα.
Αφού ο φίλος παραπάνω είδε οτι με κρύα ξεκινάει, κάνει 5 μέτρα και μετά δε παίρνει, ας το κάνει
2-3 φορές να το επιβεβαιώσουμε. Με ίδια σειρά, δηλαδή σβήσιμο απο Kill switch κρύα κλπ κλπ

Αν το κάνει, ας δοκιμάσει επιτόπου να αποσυνδέσει τη μπαταρία για 20" .
Αν πάρει συμβαίνει το παραπάνω και χρειάζεται επικοινωνία με την αντιπροσωπεία, είτε για
εκ νέου προγραμματισμό είτε για αλλαγή ηλεκτρονικής.

Offline polbosn

• νέος οδηγός
  • **
Επανέρχομαι στο θέμα με τα έξης νέα στοιχεία. Παρατηρώ τελευτέως πως το πρόβλημα του να μην παίρνει εμφανίζετε όταν ο κινητήρας μου είναι ζεστός και τον αφήσω  10-15 λεπτά ώστε να αρχίζει να κρυώνει. Αν περάσουν ώρες και πιάσει θερμοκρασία περιβάλλοντος παίρνει κανονικά. Αν όμως πάω να βάλω μπρός ας πούμε την ώρα που "ρίχνει" τη θερμοκρασία του (που συστέλλεται ο κινητήρας;) δεν παιρνει. Μετά από κανά πεντάλεπτο όταν το κάνει θα πάρει και ας μην έχει κρυώσει. Όταν μου το κάνει βάζω μπρός με γυρισμένο το γκάζι. Κάτι με το kill-switch που διάβασα δεν ισχύει.
Τώρα από το  service manual διάβασα και έκανα:
1. οταν παρουσιαστεί πρόβλημα πατήστε μίζα για 10 δευτ.
2. μόλις ανάψει το λαμπάκι του FI μετρήστε πόσες φορές ανάβει. Ένα "μεγάλο" άναμα μετράει για δέκα και τα "μικρά" τα πιο σύντομα για ένα

Σε μένα δίνει ένα μεγάλο και εννεα μικρά δηλαδή κωδικός λάθους 19 που λέει ότι είναι σφάλμα αισθητήρα στροφάλου. Ο αισθητήρας κάνει κανά 130-150 γιουρο και είναι δίπλα στους δίσκους του συμπλέκτη άρα θέλει και μαστορικά. Το μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ο αισθητήρας αυτός χαλάει μόνο στη φάση που πάς να βάλεις μπρός όταν η μηχανή "ρίχνει" τη θερμοκρασία της και όχι όταν είναι κρύα. Όταν είναι ζεστή και τη σβήσω αν ξαναβάλω μπρός παίρνει. Το θέμα με τον αισθητήρα αυτόν υπάρχει στο φόρουμ. Στο manual λέει να ελεχθούν οι τάσεις του ασθητήρα και το κύκλωμα των καλωδίων του. Σκέφτομαι να το κάνω αν και δεν έχω ιδέα. Το μόνο που δεν κατάλαβα από το manual είναι πως ξεκουμπώνουν οι σύνδεσεις τον καλωδίων (κάτι καφεκόκκινα πλαστικά κουμπώματα σαν μπρίζες). Αν γνωρίζει κάποιος ας δώσει τα φώτα του.
« Last Edit: Δευτέρα 06 Αύγουστος 2012, 06:37:04 πμ by polbosn »

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
« Last Edit: Δευτέρα 06 Αύγουστος 2012, 18:50:49 μμ by panisk »

Αφού το φως ταξιδεύει γρηγορότερα απο τον ήχο, εγώ γιατί πρώτα ακούω τις μ@λ@κίες και μετά μου ανάβουν τα λαμπάκια;

Live to Drive - Drive to Live

Offline polbosn

• νέος οδηγός
  • **
Ευχαριστώ panisk. Το ανταλλακτικό μου είπε πως υπάρχει. Το ξέρει σαν μάτι στροφάλου. Κλείνει όμως για διακοπές και θα το παραγγείλω τέλος το μήνα. Τιμή περίπου 40€.

Offline dirty

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Ηθελα να ρωτησω αν το μηχανακι εχει συναγερμο.Υπαρχουν περιπτωσεις που βραχυκυκλωνει ο συναγερμος και το μηχανακι ειναι ψοφιο.απομωνωσε τον συναγερμο και βαλτο εμπρος ,ποτε δεν ξερεις

Offline rockerman

• νέος οδηγός
  • **
  • rock is my life
    • sickyminds rock cafe bar
γεια σας παιδες
επανερχομαι στο θεμα στο οποιο ανοιξα εγω πριν απο περιπου ενα χρονο...
καταληξη :angry5:...αλλαγη αισθητηρα θεσης στροφαλου , κατα την αντιπροσωπεια "αισθητηρας παλμων"
130 € το ανταλακτικο + εργατικα στην αντιπροσωπεια + κατι λαδακια 260 €
σε μενα σταματησε να φερνει ρευμα στο μπουζι...και ολα αυτα στα 3 χρονια και 15300 κμ...
αξιοπιστια σου λεει μετα !!!!
αληθεια ποσοι κατοχοι τρανσαλπ 700 ειχατε το ιδιο προβλημα ???!!!!

just keep on rockin and don't forget to boogie !

ετσι και αλλιως ολοι περαστικοι ειμαστε....

Offline polbosn

• νέος οδηγός
  • **
Ρωτόντας από περιέργεια δύο γνωστούς μου είπαν και οι δύο πως έχουν το πρόβλημα με της "ατυχείς" εκκινήσεις του κινητήρα. Στον έναν είπαν πως φταεί το imobilazer και στον άλλον πως είναι σύστημα προστασίας των ηλεκτρονικών απο υπερθέρμανση. Κανεις δεν τους είπε να δουν το λαμπάκι του FI πόσα αναματα δείχνει. Εγώ σκέφτομαι να τον αλλάξω αλλά με προβλημάτισε φίλος που έγραψε παραπάνω πως αν και τον αλλάξε μετά από ένα χρόνο το πρόβλημα ξαναπαρουσιάστηκε. Εσυ έχει καιρό που τον άλλαξες;

Offline rockerman

• νέος οδηγός
  • **
  • rock is my life
οχι πριν 5 μερες και ας ελπισουμε οτι ηταν αυτο και τελειωσε...αλλιως παμε για αλλο μηχανακι...αρκετα !!!!
βαρεθηκα να ασχολουμαι με το ποτε θα του καβλωσει να παρει μπροστα :banghead:

Offline polbosn

• νέος οδηγός
  • **
Αν μπορεί  μας πει ο φίλος rokerman, έστω και για τις λίγες μέρες που έκανε την αντικατάσταση του αισθητήρα στροφάλου, αν τελικά το πρόβλημα λύθηκε κατά τη γνώμη του;

Offline rockerman

• νέος οδηγός
  • **
  • rock is my life
Reply #61 on: Παρασκευή 07 Σεπτέμβριος 2012, 19:53:53 μμ
φιλε μου προς το παρον το συγκεκριμενο προβλημα εχει λυθει....

Offline polbosn

• νέος οδηγός
  • **
Μέχρι πριν λίγες μέρες όταν παρουσίαζε το πρόβλημα έβαζα μπρος με γυρισμένο το γκάζι. Τώρα δεν παίρνει ούτε έτσι. Οπότε ήρθε καιρός να αλλάξω και εγώ τον αισθητήρα στροφάλου. Πήρα στο Δαβανόπουλο στη Θεσσαλονίκη, ρώτησα για αισθητήρα στροφάλου και με ρώτησε αν ρωτάω για το "pickup" (ή κάπως έτσι τέλος πάντων το όνόμασε). Με ρώτησαν αν το πρόβλημα είναι πως δεν παίρνει μπρός όταν είναι ζεστό. Είπα ναι και μου είπαν πως θέλω "pickup". Τιμή 136 €. Ελπίζω οτί μιλάμε για το ίδιο πράγμα. Μήπως ο φίλος που το άλλαξε θυμάτε κωδικό ή πως  ονόμαζαν το ανταλλάκτικο εκεί που το άλλαξε; Επίσης επειδή μενω Σερρές αν ξέρει κανείς κανένα μάστορα προς τα 'δω;

Offline panlask

• νέος οδηγός
  • **
    • radioamateur
Λοιπόν ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω με τον φιλο τον polbosn.Και εγω ειχα λυσει το προβλημα να το βαζω μπροστα με γυρισμενο το γκαζι αλλα τωρα τις 2 τελαιυταιες φορες δεν περνει ουτε ετσι. Το θεμα ειναι οτι το προβλημα εμφανιστηκε οταν ηταν ακομα εντος εγγυησης αλλα απο την αντιπροσωπεια δεν μπορουσαν να το λυσουν. Τωρα εαν ειναι το προβλημα στον αισθητηρα στροφαλου γιατι να πληρωσουμε κερατιατικα +200 ευρω??? Δεν πρεπει η επισιμη αντιπροσωπεια της HONDA να κανει κατι γιαυτο??

Offline ΧΡΗΣΤΟΣ 25

• νέος οδηγός
  • **
Δοκιμάστε το εξής.
Το ραν στο ον, η μίζα πατημένη
και γυρίστε το κλειδί από τη θέση οφ σε ον.
Σ΄ εμένα αυτό λειτουργεί.

Offline polbosn

• νέος οδηγός
  • **
Αφού υπάρχει κινητηκότητα στο θέμα θα προσθέσω ορισμένες ακόμη παρατηρήσεις που έκανα τελευταία. Με το που αποφάσισα να αλλάξω τον αισθητήρα στροφάλου (εξαιτίας της ενδειξης που είχα στο FI και των όσων έχω διαβάσει στο forum) επισκεύθηκα έναν τοπικό μάστορα για να δώ αν μπορεί να τον αλλάξει, για να μην κατέβω Θεσ/νίκη. Μου είπε πως είναι εύκολο να τον αλλάξει άλλα μου είπε επίσης πως  αν το πρόβλημα ήταν από το pickup (έτσι το λέν σαν ανταλλάκτικο) θα είχα και άλλα συμπτώματα εκτός από το να μην παίρνει μπρός. Π.χ. θα μου έσβηνε και στην πορεία, πράγμα που δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Δεν παρήγγειλα λοιπόν το ανταλλάκτικο, καθώς θεώρησα καλύτερο να κατεβάσω τη μηχανή μόλις μπορέσω Θεσ/νίκη σε συνεργείο με διαγνωστικό (προτάσεις για συνεργείο ανατολική θεσ/νικη δεκτες). Προχτές που μου το έκανε πάλι κράτησα πατημένη μίζα πάνω από 10 sec περιμένοντας να ανάψει το FI για να επιβεβαιώσω από την ένδειξη και πάλι το πρόβλημα. Δεν άναψε όμως αλλά ούτε και πήρε μπρός. Επειδή ήμουν σταματημένος σε κατηφόρα είπα να δοκιμάσω να την βάλω με σπρώξιμο και ταχύτητα. Εβαλα τρίτη πάτησα συμπλέκτη και αφου πηρά φόρα άφησα συμπλέκτη, άκουσα την μηχανή να σκάει 3-4 φορές άλλα μπρός δεν πήρε. Μόλις σταμάτησα στην άκρη πάτησα μίζα και πήρε με τη μία! Σήμερα παρκάρω να πάρω τον γιο μου απο το σχολείο του. Βλέπω θερμοκρασία μηχανής γυρώ στους 80 και σβήνω. Εχώ κάνει 3χμ μέσα στην πόλη (Σέρρες μένω) μέ πρώτη-δευτέρα. Περιμένοντας το παιδί περναέι κανά δεκάλεπτο και αρχίζει η ανησυχία μου αν θα πάρει μπρός η μηχανή (η δικία μου στο δεκάλεπτο συνήθως ξαναπαίρνει). Όταν πήγα στη μηχανή είχαν περάσει 20 λεπτά. Πατάω μίζα δεν παίρνει με τα πρώτα γυρίσματα αλλά δεν αφήνω τη μίζα. Περί τα 5 sec πατημένη κάνει ένα σκάσιμο, όπως μου κάνει όταν την οδηγώ και παίρνει. Το σκάσιμο το έχω διαβάσει και από άλλους κατόχους ΤΑ700 και το θεωρώ σύνηθες. Τώρα αν κανείς καταλαβαίνει κάτι,  ιδέες και προτάσεις δεκτές. Η εντύπωση που έχω τελικά είναι πως το πρόβλημα μου εμφανίζεται όταν η μηχανή μου είναι ζεστή και αρχίζει να κρυώνει-να συστέλεται. Μόλις κρυώσει όλα καλά.

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
... Το σκάσιμο το έχω διαβάσει και από άλλους κατόχους ΤΑ700 και το θεωρώ σύνηθες. ...

Ναι, το σκάσιμο ακούγεται από την εξάτμιση στην μηχανή μας μόνο όταν κλείνουμε γκάζι με 2α (και λιγότερο με 3η) στο κιβώτιο. Σε καμία άλλη περίπτωση δεν έχω ακούσει σκασίματα είτε από την εξάτμιση, είτε από τον κινητήρα...

Άσχετο με την βλάβη σου, αλλά πρέπει να το γνωρίζουμε...
υπάρχει ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ για την μότο μας για αλλαγή στις πίπες των μπουζί. Ο εξουσιοδοτημένος  που το πήγαινα ...πέταγε αετό και έψαχνα 2+χρόνια τι σκατά γίνεται... Άλλαξα συνεργείο, το γνώριζε, το φτιάξαμε και ξαναευχαριστιέμαι την μότο!

Αφού το φως ταξιδεύει γρηγορότερα απο τον ήχο, εγώ γιατί πρώτα ακούω τις μ@λ@κίες και μετά μου ανάβουν τα λαμπάκια;

Offline polbosn

• νέος οδηγός
  • **
Φίλε Panisk το άσχετο με τη βλάβη μου είναι το σκάσιμο της εξάτμισης, από τι κατάλαβα. Αυτό για τις πίπες πρώτη φορά το βλέπω. Λες να είμαστε τυχεροί και να είναι κάτι τόσο απλό; Μήπως ξέρεις αν οι δύο πίπες είναι ίδιες ή διαφέρουν αυτή που φαίνεται από την κρυμμένη;   

Offline kakou

• Οδηγάρα
Δηλαδη αν παω αυριο σε εναν εξουσιοδοτημενο ειναι υποχρεωμενος να μου τις αλλαξει φιλε panisk?

Offline Αιγαιοπλόος

• Οδηγάρα
Εγώ, ρε παίδες, έχω το ΤΑ 700 από το 2008 και έχω κάνει μπόλικα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας.

Ποτέ μα ποτέ δε μου έχει παρουσιάσει δυσκολία στο ξεκίνημα, ακόμα και όταν είναι ζεστό, το σβήσω και το ξαναβάλω αμέσως.

Εχει νόημα να κάνω κάτι?

Εχει νόημα να το βάλω στον εγκέφαλο του επίσημου service μήπως και δείξει κάτι?

Μια αστραπή είν' η ζωή και στ' άναμμα που κάνει, ό,τι προλάβει ο άνθρωπος, τα υπόλοιπα τα χάνει.

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
Δηλαδη αν παω αυριο σε εναν εξουσιοδοτημενο ειναι υποχρεωμενος να μου τις αλλαξει φιλε panisk?

Αν φοράς τις VFL και όχι τις NGK VD05FB, λογικά πρέπει να τις αλλάξει. Το τι θα κάνει όμως μην περιμένεις να στο πω εγώ. Ρώτα τον πρώτα αν το ξέρει το θέμα. Επειδή δεν είναι ανάκληση αλλά οδηγία δεν μπορώ να πάρω θέση για το πως ενημερώνεται και πράττει ο κάθε εξουσιοδοτημένος.

Φίλε Panisk το άσχετο με τη βλάβη μου είναι το σκάσιμο της εξάτμισης, από τι κατάλαβα. Αυτό για τις πίπες πρώτη φορά το βλέπω. Λες να είμαστε τυχεροί και να είναι κάτι τόσο απλό; Μήπως ξέρεις αν οι δύο πίπες είναι ίδιες ή διαφέρουν αυτή που φαίνεται από την κρυμμένη;   

Το θέμα μπουζόπιπες μπορεί να είναι άσχετο με την βλάβη σου. Το έγραψα προς ενημέρωση και μόνο εδώ, μιας και εδώ διαβάζουν οι 700άρηδες ως επί το πλείστον. Αν όμως έχεις όμως πρόβλημα με το ρεύμα ποιος μου λέει ότι δεν επιδεινώνει και αυτό το πρόβλημά σου? ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν είμαι μηχανικός, αλλά ταλαιπωρήθηκα πολύ με το θέμα μποζόπιπες για 2+ χρόνια, θέμα που δεν ήξεραν τα συνεργεία...Μην ταλαιπωρηθεί και άλλος από την ΜΗ ενημέρωση του μηχανικού γι' αυτή την οδηγία...

Ρωτήστε τους μηχανικούς σας αν το γνωρίζουν και δείτε τι "φοράει" η μοτοσυκλέτα σας!

Offline georgetrips

• Rossi και πάνω !
    • www.georgetrips.gr
...διαβαζω το θεμα και αναρωτιεμαι: τοσα προβληματα εχει αυτο το 700 αρι τελικα ? [σαν μοντελο ?]   αποτυχια τελειως? 

Παντως , το Απριλιο μου δανεισανε ενα καινουργιο ,του κουτιου , να το στρωσω και εκανα με ενα φιλο [δικαβαλο] τον γυρο της Πελοπονησσου, σταματωντας σχεδον συνεχεια για να βγαζουμε και φωτογραφιες, και σβηναμε τον κινητηρα ...και ευτυχως δεν μας ετυχε τιποτα εως τα 1600 χιλιομετρα [απο 90 ] . Τι να πω ,ειμασταν τυχεροι ?  με αυτα που διαβαζω ? συμβαινουν ολα  αυτα μετα απο καποια χιλιομετρα ?   Ειναι παντως απαγοητευτικο !

Offline KKalantzis

• HTC ΔΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Where the streets have no name!
Εεε, μια στιγμή !!! >:(

Κάτω τα χέρια από το 700άρι !!! >:( >:( >:(

Δε "συμβαίνουν" φίλε Γιώργο, αλλά "τυχαίνουν". Μην τρελλαθούμε κιόλας!

Εμένα δηλαδή που το μόνο που έχει κάνει είναι το ντρίγκι-ντρίγκι του φλοτέρ, δεν είναι 700άρι; 27.000 χλμ. έχω γράψει από το Μάρτιο του 2008 και σε ταξίδι και σε χώμα και καθημερινά στην Αθήνα. Ούτε στρόφαλος ούτε τρόμπα ούτε τα πλαστικά να ξεβάψουν ή τα αυτοκόλλητα να φύγουν στο πλυντήριο ούτε ούτε ... (φτου φτου)!!!

Είπαμε τυχαίνει !!! :)

Keep riding !!!

Offline Αιγαιοπλόος

• Οδηγάρα
Λοιπόν, διαβάζοντας τα παραπάνω και μη έχοντας το παραμικρό πρόβλημα με το δικό μου ΤΑ 700, πήγα το μηχανάκι στο επίσημο service της Honda στη Σύρο για να το βάλει ο μάστορας στο διαγνωστικό για να δει ΑΝ έχει καταγραφεί οποιαδήποτε βλάβη.

Πήγα για καθαρά ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ λόγους, αφού όπως ανέφερα λίγα posts πιο πάνω, ΠΟΤΕ δε μου είχε παρουσιάσει βλάβη και ποτέ δεν έχει τύχει (στα 4 χρόνια που το έχω το ΤΑ 700) να μην μπορεί να πάρει μπροστά είτε είναι κρύο είτε ζεστό. Ακόμα και στην καλοκαιρινή εκδρομή που κάναμε σε 5 χώρες των Βαλκανίων (θα σας γράψω και οδοιπορικό σύντομα), με 3.500 χλμ. σε καύσωνα, δεν υπήρξε ούτε μία φορά που να δυσκολεύτηκε να πάρει μπροστά.

Το συμπέρασμα, κατά τον έλεγχο στο διαγνωστικό της Honda:

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ καταγραφή ως βλάβη.

Μια αστραπή είν' η ζωή και στ' άναμμα που κάνει, ό,τι προλάβει ο άνθρωπος, τα υπόλοιπα τα χάνει.

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
Εγώ πάλι με το 700άρι ένα έχω να πω...

Το μόνο που μου έχει βγάλει μετά από σχεδόν 3,5 χρόνια και 37.000χλμ είναι οι μπουζόπιπες. Αλλά... Έχω ταλαιπωρηθεί πααααααααρα πολύ από άσχετο εξουσιοδοτημένο που στο service των 12000 χλμ στον 1ο χρόνο, πείραξε το TPS και αποσυνέδεσε το Pair system. Από τότε και μέχρι πριν από ενάμιση μήνα έχω ανέβει ...Γολγοθά! Από τη στιγμή που έβαλε χέρι στο TPS για να μου μειώσει (και καλά) την κατανάλωση ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, και με την πάροδο του χρόνου, "χτύπησε" και ο αισθητήρας λ (αφού το TPS έδινε λάθος εντολές στον εγκέφαλο και αυτός δεν έφτιαχνε το μείγμα όπως πρέπει, βγάζοντας "λάθος" καυσαέρια). Παρέμεινα - δυσκολεύοντας αρκετά - το συγκεκριμένο συνεργείο, μέχρι να μου αποκαταστήσει τις π@π@ριές που έκανε... Τι σημαίνει αυτό? Αντικατάσταση των σωμάτων του Injection με καινούργια, καθώς και του αισθητήρα λ. Τότε, η μοτοσυκλέτα βελτιώθηκε αρκετά στο θέμα απόδοσης, αλλά και πάλι δεν ήταν όπως έπρεπε. Πήγα σε άλλο εξουσιοδοτημένο και ο άνθρωπος αφού άκουσε τι έχει γίνει στη μότο με ρώτησε: "Πίπες στα μπουζί έχεις αλλάξει?" και έμεινα ...χαζός!

Με ενημέρωσε ότι υπάρχει τεχνική οδηγία γι' αυτό, απόρησε το ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ο εξουσιοδοτημένος ...το αυτό, αλλάξαμε τις πίπες και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ξαναχαίρομαι την μοτοσυκλέτα που γουστάρω!!!

Τι με ταλαιπώρησε λοιπόν? Το 700άρι ή κάποιος αχαρακτήριστος (αυτό πάει στην περίοδο-πορεία αποκατάστασης βλάβης μέχρι ένα βήμα πριν την ανάθεση του θέματος σε δικηγόρο)???