Νέα!
Με την φώκια μέσα στο ψυγείο και με την διαρροή να έχει μειωθεί -έως σταματήσει αρχικά, έκανα 400+ χλμ. Την Τρίτη 31/7 πήρα μεταχειρισμένο δεξί ψυγείο από το ΜοτοGP Μουράτης στη Νίκαια με κόστος 180€. Εχθές το πρωί τοποθετήθηκε, με νερό και καθαριστικό ψυκτικού κυκλώματος και ...βουρ για βόλτα! Από Ηλιούπολη σε Βάρκιζα και πίσω, γράφοντας 41 χλμ. Κρύωμα του κινητήρα, και 6 αλλαγές σε νερά μέχρι να βγουν καθαρά σε ...ποτήρι! Παραφλού από την αρχή, εξαέρωση, τσεκάρισμα του βεντιλατέρ, δέσιμο τα πλαστικά...
Τι με "έβγαλε από τα ρούχα μου"? Ότι ο ...αχαρακτήριστος υπάλληλος και μοναδικός μηχανικός ΜΟΤΟ του εξουσιοδοτημένου της περιοχής μου, έκανε ζημιές στην μοτοσυκλέτα μου. Βρήκα σπασμένα τα εσωτερικά πλαστικά στο δεξί φέρινγκ και μια πλατιά τρύπα από κατσαβίδι επάνω στην τάπα του ψυγείου... ΓΝΩΡΙΖΩ ότι δεν ήταν σπασμένα και ότι σεν σπάνε από μόνα τους (εννοείται ότι δεν είχα πτώση). Ούτε η τάπα του ψυγείου άνοιξε...
Βλέπεις, την Παρασκευή που μου τρύπησε το ψυγείο, ήταν η τελευταία του μέρα στη δουλειά πριν φύγει με διακοπές και δεν είχε και πολλά κέφια να ασχοληθεί... Περισσότερα με πμ για να μην παραβιάζουμε και τους κανόνες του forum μιας και ο τυπάς έχει πειράξει πολλά και μου έχει δημιουργήσει αντίστοιχα πολλά προβλήματα 2 χρόνια τώρα. Πολλά νεύρα μαζί του αλλά και εγώ εκεί με το στανιό μέχρι να διορθωθούν(πλέον). Τώρα... άντε γεια!!!