Επιτρέψτε μου να γράψω και εγώ την κουτουράδα μου.
Άσχετα με το αν είμαι μέλος του ΔΣ και το τι θα κάνω εγώ προσωπικά, θεωρώ μεγάλη βλακεία να επιχειρήσει κάποιος να πάει στο Νεοχώρι με μοτοσυκλέτα. Οι κακές καιρικές συνθήκες, η απειρία μας σε οδήγηση με τέτοιο καιρό, ο ελλιπής εξοπλισμός των περισσοτέρων, κάποιες κακοδιατηρημένες μηχανές και οι κακοί επαρχιακοί δρόμοι της πατρίδας μας, συνιστούν αποφυγή της χρήσης μοτοσυκλέτας με τέτοιο καιρό.
Το αν τελικά φτάσουμε σώοι και αβλαβείς στο Νεοχώρι δεν αποτελεί απόδειξη ότι καλά κάναμε και πήγαμε με τις μηχανές. Δεν υπάρχει τίποτα θετικό στο όλο εγχείρημα. Θα είναι ένα ανασφαλές ταξίδι, χωρίς καμία οδηγική ευχαρίστηση, μόνο και μόνο για να πούμε ότι πήγαμε με μηχανές και χιόνια στο Νεοχώρι. Το παραμικρό στραβοπάτημα θα χαλάσει όλη την εκδήλωση.
Τέλος ας έχει ο καθένας στο μυαλό του, ότι αν βρεθεί σε καμιά γράνα, θα είναι μόνο από δικό του φταίξιμο και όχι των «φίλων του» που τον παρέσυραν σε αυτό το εγχείρημα. Να το επισημάνεται και στους δικούς σας στο «σπίτι». Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.