Hellas Transalp Forum

Κοπή Πίτας 2010 - Λ. Πλαστήρα

memos · 223850

tzeronymo

• Guest
Reply #350 on: Πέμπτη 21 Ιανουάριος 2010, 23:07:13 μμ
Και παλι ευχαριστω πολυ Πανο     και...  ΜΕΜΟ ακυρο του ακυρου  :2hysterical: οκ  Τασο

Offline Doctor

• Rossi και πάνω !
Reply #351 on: Πέμπτη 21 Ιανουάριος 2010, 23:09:15 μμ
Απ´οτι βλέπω αύριο το πρωί δεν θα ξεκινήσει κάποιος άλλος...οπότε θα ακολουθήσω  τον dionysus.

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #352 on: Πέμπτη 21 Ιανουάριος 2010, 23:11:36 μμ
Στο 72ο χλμ Π.Ε.Ο. Λαμίας - Λιβαδειάς. Αποκλεισμός της Ε.Ο. από 17-01-2010 και ώρα 09.30΄.  Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.
Αυτό είναι στο δρόμο μας σωστά;

Τελικά με μηχανή θα έρθεις?

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
Reply #353 on: Πέμπτη 21 Ιανουάριος 2010, 23:12:55 μμ
Στο 72ο χλμ Π.Ε.Ο. Λαμίας - Λιβαδειάς. Αποκλεισμός της Ε.Ο. από 17-01-2010 και ώρα 09.30΄.  Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.
Αυτό είναι στο δρόμο μας σωστά;

Ναι, έχουν κλείσει και τον παλιό...

Αφού το φως ταξιδεύει γρηγορότερα απο τον ήχο, εγώ γιατί πρώτα ακούω τις μ@λ@κίες και μετά μου ανάβουν τα λαμπάκια;

Live to Drive - Drive to Live

Offline Tassos (Chios)

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #354 on: Πέμπτη 21 Ιανουάριος 2010, 23:13:37 μμ
Τελικά με μηχανή θα έρθεις?

Ναι, ναι με μηχανή

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #355 on: Πέμπτη 21 Ιανουάριος 2010, 23:30:47 μμ
Ναι, έχουν κλείσει και τον παλιό...

Είναι σίγουρο αυτό; Και τα 2 ρεύματα;
Σε ποιο σημείο ξέρει κανείς;

Παύλος Καρούμπης

Offline Ευτύχης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #356 on: Πέμπτη 21 Ιανουάριος 2010, 23:31:32 μμ
Τα φέρνω ξανά για να μην ξεχαστούν
Αναχώρηση του γκρουπ με μοτοσικλέτες :

Θα είναι το Σάββατο στις 09:30 απο τα Goodys του Αγίου Στεφάνου (παράδρομος Εθνικής οδού)
Πριν την αναχώρηση θα γίνει ενημέρωση πως θα κινηθούμε και από ποια διαδρομή, γι αυτό να είστε τυπικοί στην ώρα και όλοι με γεμάτα ντεπόζιτα έτοιμοι για αναχώρηση.

Τυχόν αυτοκίνητα θα κινηθούν στο τέλος του κονβόι και δική τους ευθύνη (χωρίς σκούπα)

Αναχώρηση θα γίνει παντός καιρού εκτός ακραίων φαινομένων. Θα υπάρξει ενημέρωση σε αυτό το νήμα, 21:00 το βράδυ της Παρασκευής.

- Όπως είπαμε και παραπάνω, καλό θα είναι να έχετε μαζί σας κάποιο ζεστό ρόφημα σε θερμός, κάποιο μικρό σνακ κλπ. Στάση για φαγητό (ταβερνάτο) δε θα γίνει.
- Όσοι έχουν μπαταρία προ των πυλών της ανακύκλωσης, να φέρουν καλώδια μαζί τους.
- Κοιτάξτε τα ψυγεία σας να έχουν σωστή αναλογία ψυκτικού υγρού γιατί το βράδυ < -10C θα τα βαρυστομαχιάσει

Μερικές συμβουλές για όσους έρθουν με μοτοσικλέτα :

Ένδυση (απο μέσα προς τα έξω):
Πάνω
- Εσωτερικά ένα ισοθερμικό, πάνω και κάτω.
- Μια μπλούζα λεπτή (η χοντρή ανάλογα το fleece/επένδυση)
- ενα λεπτό fleece, αν δεν υπάρχει τότε χοντρή μπλούζα ή γιλέκο
- την θερμική επένδυση του μπουφάν
- τη μεμβράνη αδιαβροχοποίησης
- το μπουφάν
- Σε περίπτωση βροχής μπαίνει πάντα αδιάβροχο, γιατί αν με -5 βραχείς, την έχεις άσχημα.

Κάτω
- ζεστό εσώρουχο (οχι τάνκα, στρινγκ κλπ για τις κοπέλες, ας δανειστούν το μποξεράκι του παππού)
- ισοθερμικό ή μπουφάν με θερμική επένδυση
- τη μεμβράνη αδιαβροχοποίησης
- το παντελόνι μοτοσικλέτας ή κάποιο χοντρό με προστασίες+ αδιάβροχο

Μπότες
- Μάλλινες ή αντίστοιχες κάλτσες
- το παντελόνι έξω από τις μπότες

Κεφάλι
- Φυσικά full face κράνος
- μπαλακλάβα
- fleece προστασία λαιμού απαραίτητα

Γάντια
- Τα πιο ζεστά σας,
- ενα αδιάβροχο κάλυμμα αν χρειαστεί
Αν μείνετε ζεστοί πάνω-κάτω και τα χέρια σας θα είναι ζεστά.

Ένα θερμός με ζεστό χωρίς αλκοόλ ρόφημα, θα μας φτιάξει τη διάθεση στις στάσεις.

Οδήγηση
Χιόνι.
Αν είναι παγωμένο... καλύτερα να το αποφύγουμε. Αν είναι φρέσκο μπορούμε να κινηθούμε σιγά, σταθερά, χωρίς απότομες κινήσεις
και γκαζιές/φρένα και σε απόσταση μεγάλη ο ένας απο τον άλλο και τα αυτοκίνητα.
Προσπαθούμε να πατάμε στις ροδιές φορτηγών/αυτοκινήτων των άλλων γενικά
Τα πόδια πάντα πάνω στα μαρσπιέ.
Κάνουμε συχνές στάσεις για να επανερχόμαστε σε κατάσταση ετοιμότητας.

Αν υπάρχει υποψία πάγου, αποφεύγουμε τα σκούρα σημεία της ασφάλτου. Σκιερά σημεία,νερολακούβες,γλίτσες,ύποπτες στροφές
τα αποφεύγουμε. Σε σημεία που ο πάγος μπορεί να έχει καλύψει όλο το κομμάτι της ασφάλτου, περνάμε απο εκεί που έχει χιόνι ή είναι σπασμένος, με υπερβολική προσοχή, ίσως και ένας ένας.

Όποιος κρυώνει υπερβολικά, στη θέα και μόνο, απλά μη δοκιμάσει να έρθει με μηχανή. Γενικά αν είσαι καλά προετοιμασμένος, θα το ευχαριστηθείς. Αν κρυώνεις κινδυνεύεις.

Για την ομάδα που θα φύγουμε παρέα το Σαββάτο, θα τα πούμε και το πρωί βλέποντας τον καιρό και τη διαδρομή.

Triumph Tiger 955i '05

Offline dionysus

• Απλός οδηγός
  • SAHARA DESERT ADVENTURER
Reply #357 on: Πέμπτη 21 Ιανουάριος 2010, 23:37:05 μμ
 Spesial αφιερωμενο στον TZERONIMO που ειναι στενοχωριμενος.

Member of  www.transalp.de
Transalp-Freunde Deutschland  E.V

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Aν θα μπορουσα τον κοσμο να αλλαζα.....
Reply #358 on: Πέμπτη 21 Ιανουάριος 2010, 23:47:53 μμ

Είναι σίγουρο αυτό; Και τα 2 ρεύματα;
Σε ποιο σημείο ξέρει κανείς;

H ανακοινωση της Αστυνομίας μιλάει για Λαμια -Λειβαδια

Λογικά είναι της καθόδου το ρεύμα

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
Reply #359 on: Πέμπτη 21 Ιανουάριος 2010, 23:55:55 μμ
Ο δρόμος εκεί είναι 1 λωρίδα με διπλή διαχωριστική. Επαρχιακή οδός είναι. Στον χάρτη παρακάτω είναι το σημείο C αν έχω μετρήσει σωστά...

« Last Edit: Πέμπτη 21 Ιανουάριος 2010, 23:58:51 μμ by panisk »

Αφού το φως ταξιδεύει γρηγορότερα απο τον ήχο, εγώ γιατί πρώτα ακούω τις μ@λ@κίες και μετά μου ανάβουν τα λαμπάκια;

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
Reply #360 on: Παρασκευή 22 Ιανουάριος 2010, 00:15:33 πμ
Παράκαμψη για το μπλόκο στο 72χλμ ΠΕΟ Λαμίας - Λειβαδιάς. Πιστεύω να έχω μετρήσει σωστά...

Ο γύρος αυτός είναι 15,5 χλμ.
« Last Edit: Παρασκευή 22 Ιανουάριος 2010, 00:25:05 πμ by panisk »

Offline dionysus

• Απλός οδηγός
  • SAHARA DESERT ADVENTURER
Reply #361 on: Παρασκευή 22 Ιανουάριος 2010, 00:23:28 πμ
Παράκαμψη για το μπλόκο στο 72χλμ ΠΕΟ Λαμίας - Λειβαδιάς. Πιστεύω να έχω μετρήσει σωστά...

Δεν υπαρχη κανενα προβλημα.  Αρκετες (κοπανες) εχει και απο αριστερα και απο δεξια.

Member of  www.transalp.de
Transalp-Freunde Deutschland  E.V

Offline likos69

• Rossi και πάνω !
  • ούϊ μάναμ!
    • θα έβαζα αν είχα
Reply #363 on: Παρασκευή 22 Ιανουάριος 2010, 16:02:33 μμ
προς ενημέρωση σας από χθες ρίχνει "παπάδες" στη Λίμνη... περίσσοτερα αργότερα

Offline xamogelo

• Rossi και πάνω !
  • να ταξιδεύετε πάντα........
Reply #364 on: Παρασκευή 22 Ιανουάριος 2010, 16:48:17 μμ
Καλημέρα!

Μόλις διάβασα αυτό.....

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=97695&cid=4

...με τη μηχανή σας και τα μάτια της ψυχής σας!!!

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
  • Ερωτας με την πρώτη ματιά!!
Reply #365 on: Παρασκευή 22 Ιανουάριος 2010, 16:52:05 μμ
Όπως και  να ¨χει εγώ θα ανέβω αύριο γιατί θα είμαι με αυτό :qtank:

Δεν   πλαλάου!!!!
γιατί νουγάου!!!! γκε γκε;;
[img]http://farm3.static.flickr.com[img]

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
Reply #366 on: Παρασκευή 22 Ιανουάριος 2010, 17:05:19 μμ
Ρεπορτάζ:
"Μεγάλο club φίλων μοτοσυκλέτας έκοψε την πίτα του σήμερα στην Λίμνη Πλαστήρα. Παρ' όλες τις δυσκολίες πρόσβασης από τα μπλόκα των αγροτών στους δρόμους, ο αριθμός συμμετοχής ήταν πέρα από κάθε προσδοκία! Στο Parking του ξενοδοχείου ο περαστικός μπορούσε να θαυμάσει πληθώρα μοντέλων από τα ...αυτοκίνητα των μελών του club..."
 :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
Reply #367 on: Παρασκευή 22 Ιανουάριος 2010, 17:28:41 μμ
Καλημέρα!

Μόλις διάβασα αυτό.....

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=97695&cid=4

Καλημέρα και σε 'σένα Ειρήνη,
το άρθρο αναφέρεται σε ορεινή διάβαση και είναι πιο βόρεια από εκεί που θα πάμε. Όχι ότι σήμερα στην Λίμνη θα έχει καλοκαιρία, καθώς σήμερα αναμένεται ο μεγάλος όγκος χιονιού. Το καλό είναι ότι είναι ο τουριστικός προορισμός της περιοχής και δεν αφήνουν τους δρόμους να κλείσουν. Βέβαια θα πρέπει ΟΛΟΙ να έχουμε αλυσίδες στα αυτοκίνητά μας (όσοι με 2χ4) γιατί κάτι μου λέει ότι θα τις χρειαστούμε...
Για ενημέρωση : http://freemeteo.com/default.asp?pid=156&gid=256508&la=2

Offline xamogelo

• Rossi και πάνω !
Reply #368 on: Παρασκευή 22 Ιανουάριος 2010, 17:30:16 μμ
Καλημέρα και σε 'σένα Ειρήνη,
το άρθρο αναφέρεται σε ορεινή διάβαση και είναι πιο βόρεια από εκεί που θα πάμε. Όχι ότι σήμερα στην Λίμνη θα έχει καλοκαιρία, καθώς σήμερα αναμένεται ο μεγάλος όγκος χιονιού. Το καλό είναι ότι είναι ο τουριστικός προορισμός της περιοχής και δεν αφήνουν τους δρόμους να κλείσουν. Βέβαια θα πρέπει ΟΛΟΙ να έχουμε αλυσίδες στα αυτοκίνητά μας (όσοι με 2χ4) γιατί κάτι μου λέει ότι θα τις χρειαστούμε...
Για ενημέρωση : http://freemeteo.com/default.asp?pid=156&gid=256508&la=2

Για σας ποστάρισα το παραπάνω λίνκ!  ;D

Εγώ θα έρθω με...  :moped:

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #369 on: Παρασκευή 22 Ιανουάριος 2010, 17:41:33 μμ
Μόλις επικοινώνησα με την Τροχαία Βοιωτίας. Η Π.Ε.Ο. είναι ανοιχτή, άρα η διαδρομή μέσω Αμφίκλειας περνάει.  :eusa_clap: :eusa_clap: :thawave:

Συγκεκριμένα μου είπε ότι κάποιες ώρες την κλείνουν αλλά για λίγο.

Παύλος Καρούμπης

Offline Surfer

• Rossi και πάνω !
  • Γιάννης
Reply #370 on: Παρασκευή 22 Ιανουάριος 2010, 17:48:19 μμ
nik name          Ενήλικες - Παιδιά    Έγινε Κράτηση;   Διαν/σεις      Ημ. Αναχώρισης

memos                2            0               ΝΑΙ                   2        ΠΑΡ. απόγευμα (μάλλον).
Sotos                 1            0                NAI                  1        Σαββατο Πρωι (μαλλον)
Rastabill              2            0                NAI                  1        Σαββατο Πρωι
TASOS                3            1                NAI                  1        Σάββατο πρωι
KostasC               1            0               NAI                   1        Σάββατο πρωί
Tassos (chios)      2 1            0               NAI                   1        Σάββατο πρωί
Thandim               2            0              ΝΑΙ                   1        Σάββατο πρωί
Yianni                  2            1              NAI                   1        Σάββατο πρωί                          
JA1978                2             0              NAI                   1        Σάββατο πρωί    
chrisdim               2             1              ΝΑΙ                   1        Σαββάτο πρωι                            
D.Andreadis          2             2              NAI                   1        Σάββατο πρωί
Panisk                 2             0              ΝΑΙ                   1        Σάββατο πρωί
mariost                2             0              NAI                   1        Σάββατο πρωί
okeanos               1             0              ΝΑI                   1        Σάββατο πρωί
Κρασοπατερας       2             0              ΝΑΙ                   2        Παρασκευή
omega                 1             0              ΝΑΙ                   1        Σαββατο
VRADYPOUS          2             1              NAI                   1        Σάββατο πρωί
LEON                   1             0              ΝΑΙ                   1        Σάββατο πρωί
giorgosxl650v        2             0              NAI                   1        Σάββατο πρωί
Ανδρέας Ιωάννου   2                            ΝΑΙ                   2        Παρασκευή      

35 Ενήλικες, 6 παιδιά
----------------------------------------------------------------------------
CheGuevara          1             0              ΝΑΙ                   1          Σάββατο πρωί
Παύλος                2             0              ΝΑΙ                   1          Σάββατο πρωί
Surfer600             1             0              NAI                   1          Σάββατο πρωί
BilLar                   2             0              NAI                   1          Σάββατο πρωί
john.dalag            2             0              NAI                   1          Σάββατο πρωί
Jstavrou              2             0              ΝΑΙ                   1          Σάββατο μεσημέρι
Δημήτρης             2             1              ΝΑΙ                   2          Παρασκευή
georgakis             2             0              ΝΑΙ                   1          Σαββατο πρωι
kostas larisa         2             -              ΝΑΙ                   1          Σάββατο

παλτακης             2                             ΝΑΙ                   1          Σαββατο απογευμα
Doctor                2              0              NAI                    2         Παρασκευή (μάλλον).
doros syros          4             0               ΝΑΙ                    1        Σαββατο πρωι
louros                2              0               ΟΧΙ                    1        Σαββατο πρωί
Honda                2              0               ΝΑΙ                    1        ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ
delimike              1              0               ΝΑΙ                    1        Σάββατο απόγευμα
trelonis               2              2               NAI                    1        Σαββατο πρωι
Jeronymo            2              0               NAI                    2        Παρασκευη
Zan Klon             2 (εγω + ο φιλος μου)   ΝΑΙ                   1        Σαββατο
BladeGR              2              0               ΟΧΙ                    2        Παρασκευη

37 34ενήλικες, 3 παιδιά
--------------------------------------------------------------
nikos 238            2              0               ΟΧΙ                          
xamogelo            2              0               ΝΑΙ                    1        Σάββατο πρωι
likos69                2              0               NAI                    1        Σάββατο μεσημέρι
παππας               2              0               NAI                    1        σαββατο πρωι
dionysus             1              0               NAI                    2        Παρασκευή
nikos122s            2             0                ΝΑΙ                    2        ΠΑΡ. απόγευμα
Mist                   2              0               ΝΑΙ                    1        Σαββάτο πρωί.
Chris                  1              0               ΟΧΙ                             Διανυκτερευση στο Μουζάκι
Ευτύχης              1             0                ΝΑΙ                    1       Σάββατο πρωί
Elgreco               1             0                OXI                    1       Σάββατο πρωι              
thanos_trikala      1             0                OXI                    0                              
ΑGELOSB             2             0                OXI                    0
manolo                2             0                NAI                    1       Σάββατο πρωί
jsiout                  1             0                ΝΑΙ                    1       Σάββατο πρωί
22 ενήλικες (ο ένας παπάς, βοήθειά μας)....

Σύνολο             91           9

Καλημέρα σε όλους
Τελικά δεν θα μπορέσω να έρθω γιατί μπαίνω σε εβδομάδα επιφυλακής Γέννας
Έχω συνεννοηθεί με τον Che όλα οκ
Καλά να περάσετε όλοι

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Reply #371 on: Παρασκευή 22 Ιανουάριος 2010, 17:52:04 μμ
Μόλις επικοινώνησα με την Τροχαία Βοιωτίας. Η Π.Ε.Ο. είναι ανοιχτή, άρα η διαδρομή μέσω Αμφίκλειας περνάει. 
Σημαντικό επίσης, είναι να ξέρουμε οτι θα είναι ανοιχτή και το απόγευμα τις Κυριακής.
Μη βρεθούμε το βράδυ της Κυριακής, να χορεύουμε με τους λύκους και τις αρκούδες.

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

Offline xamogelo

• Rossi και πάνω !
Reply #372 on: Παρασκευή 22 Ιανουάριος 2010, 17:56:01 μμ

Τελικά δεν θα μπορέσω να έρθω γιατί μπαίνω σε εβδομάδα επιφυλακής Γέννας

Με το καλό, φιλαράκο, να υποδεχτείτε το μωράκι σας...!!!  :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Sorry, για το  :spamsign:, αλλά είναι για ιερό σκοπό, as you understood!!!  ;)

Offline chrisdim

• Rossi και πάνω !
Reply #373 on: Παρασκευή 22 Ιανουάριος 2010, 17:59:09 μμ
Μόλις επικοινώνησα με την Τροχαία Βοιωτίας. Η Π.Ε.Ο. είναι ανοιχτή, άρα η διαδρομή μέσω Αμφίκλειας περνάει.  :eusa_clap: :eusa_clap: :thawave:

Συγκεκριμένα μου είπε ότι κάποιες ώρες την κλείνουν αλλά για λίγο.

Αντε επιτέλους να και ένα αισιόδοξο νέο :eusa_clap: :eusa_clap:
Ολο κλαψα και άβεβαιότητα μέχρι τώρα
Ολα καλά θα πάνε και λίγη ταλαιπωρία δεν πειράζει.  Αυτά μένουν να θυμόμαστε
Καλό ταξίδι σε όλους Καλή αντάμωση και προσοχη οι διτροχοι

Χρήστος Δημητρακόπουλος
 BMW F650GS
 Περιστέρι
Κυπαρισσία

Το Έθνος που χάνει την μνήμη του, μελλοντικά χάνει την υπαρξή του ! !

Offline Hypersonic

• Γιώργος... Mr. Anderson
  • Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #374 on: Παρασκευή 22 Ιανουάριος 2010, 18:16:12 μμ
. σε εβδομάδα επιφυλακής Γέννας

Γιαννη, με το καλο!!!