Hellas Transalp Forum

γεια σας νεος κ εγω...

Venumis (Mike) · 3279

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
on: Σάββατο 09 Ιούνιος 2007, 05:40:11 πμ
Γεια σας συνάνθρωποι και φίλοι της αγαπημένης μας μηχανής.. Είμαι νέος στο forum αλλά έχω κλείσει πέντε  έτη σαν κάτοχος  μηχανής transalp. Έως και πριν κάνα μήνα ήμουν με την 400 cc και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος ,λόγο σοβαρής βλάβης όμως και παλαιότητας της μηχανής αναγκάστηκα και αγόρασα μια 650 .. μου αρέσουν οι εκδρομές, οι βόλτες , η μουσική (rock , metal κ.α.) και σαν χόμπι έχω την κιθάρα ,κινηματογράφο… Αυτά τα ολίγα και ίσως άλλα πολλά… Α !! 31 ετών , ωρίμασα ρε πούστη μου !!!!

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #1 on: Σάββατο 09 Ιούνιος 2007, 06:34:33 πμ
Καλώς τον!
Αφού παίζεις και κιθάρα τότε ανακηρύσεσαι αυτόματα μέλος της ορχήστρας του Club.
Με την κιθάρα σου και ....στην επόμενη εκδρομή!

Μην ανησυχείς. Μόλις σταμάτησες να ωριμάζεις!
Με το που γράφτηκες εδώ, θα ξαναγίνεις/ξανανιώσεις πάλι παιδί!

Καλώς ήρθες και καλά χιλιόμετρα!

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

• Rossi και πάνω !
  • Η τρελα δεν παει στα βουνα....καβαλαει Vara...
Reply #2 on: Σάββατο 09 Ιούνιος 2007, 06:52:55 πμ
Το καλοσόρισμα και από μένα! Ήρθες στο σωστό μέρος! Εδώ όλοι έχουμε ωριμάσει, αλλά πάντα μαθαίνουμε κάτι καινούριο, και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε. Καλά χιλιόμετρα

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Σάββατο 09 Ιούνιος 2007, 17:22:40 μμ
Καλως ηρθες στην παρέα venumis.

Γραψε καμια λεπτομερεια για την αλλαγη απο 400 σε 650 μπας και ψηθει και κανενας αλλος και το κανει (ονοματα δεν λεμε, οικογενειες δεν θιγουμε!
κατι σε πνευστο μας λειπει τωρα, και το φτιαχνουμε σιγα σιγα το συγκροτηματακι!

Καλή διαμονή
Αθηνα μενεις?  Το μικρό σου όνομα ?

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline jkoyr

• Rossi και πάνω !
  • There is no replacement for displacement
Reply #4 on: Σάββατο 09 Ιούνιος 2007, 19:38:51 μμ
Καλώς μας βρήκες !
Εμείς δεν ωριμάζουμε ποτέ ! 35 χρονών παντρεμένος και ακόμα καβαλάω μηχανές και ακούω μέταλ φανατικά  :guitar:

Δεν το ξέρεις ότι η μηχανή σε ξανανιώνει ?

We are the Pilgrims master
we shall go always a little further
it may be beyond the last blue mountain
barred with snow,
Across that angry or that glimmering sea

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Κυριακή 10 Ιούνιος 2007, 11:24:09 πμ
Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα , καλώς σας βρήκα κ εγώ..
Λοιπόν  είμαι από Αθήνα.
Με λένε Μιχάλη ..
Φίλε μου Soto από την 400 σε 650 θα πω τα εξής που παρατήρησα :
Το γκαζάκι της εντάξει είναι καλύτερο αλλά και εύκολος εννοούμενο , σε τελική όχι τεραστίων διαφορών ώμος , Δεν μου αρέσει ο δείκτης βενζίνης που έχει, ο διακόπτης της ρεζέρβας με ενημέρωνε καλύτερα και ήξερα ακριβώς πότε θα πρέπει να ξαναγεμίσω, Επίσης η 400 είναι πιο ευέλικτη μέσα στην πόλη , επίσης μου άρεσε καλύτερα η θέση οδήγησης στην 400 , την αγκάλιαζα και ήμουν πιο «μέσα» στην μοτοσικλέτα, στο δικάβαλο όμως η 650 υπερισχύει πάρα πολύ ,πιο ξεκούραστη σε όλα. Τα φρένα επίσης δεν έχουν καμία σχέση, οι 2 δίσκοι μπροστά κάνουνε ανώτερη δουλειά !( εδώ σταματάω  όμως γιατί παρατηρώ ότι είμαι ακόμα κολλημένος !!) 
Κοίταξε βασικά ήμουν πολύ δεμένος συναισθηματικά με την 400 , την 650 δεν την έχω ούτε καν 10 μέρες  οπότε δεν θα είμαι και πολύ αντικειμενικός , να φανταστείς ότι όταν είμαι στον δρόμο και βλέπω καμιά πρασινούλα  400/600 την χαζεύω λες και είναι η καψούρα μου , ελπίζω να με καταλαβαίνεις ,την «έχασα» απροειδοποίητα δεν ήταν μια αλλαγή μηχανής υστέρα από σκέψη !
Παντός  για έναν ολόκληρο μήνα που δεν είχα μηχανή είχα πάθει ζημιά , ήταν η πρώτη φορά που οδηγούσα αυτοκίνητο από ανάγκη και όχι κατ επιλογή και έχω να πω ένα πράγμα με απόλυτη ειλικρίνεια : πως οδηγάνε κάποιοι μόνο αυτοκίνητο είναι απίστευτο !! κάθε μέρα στο τετράτροχο  είχα νεύρα και όλο και κάποιον έβριζα !! ότι δίκυκλο έβλεπα το ζήλευα ,από το μικρότερο σκούτερ μέχρι την Electra της Harley (ας πούμε!)   
Γιάννη αφού δεν την αφήσαμε ως τώρα  την μεταλ δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσουμε …
Καλά χιλιόμετρα λοιπόν… 
« Last Edit: Κυριακή 10 Ιούνιος 2007, 11:34:58 πμ by venumis »

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #6 on: Σάββατο 16 Ιούνιος 2007, 03:37:06 πμ
Καλως ηρθες στην παρέα venumis.

Γραψε καμια λεπτομερεια για την αλλαγη απο 400 σε 650 μπας και ψηθει και κανενας αλλος και το κανει (ονοματα δεν λεμε, οικογενειες δεν θιγουμε!

Οχι  για  λέγε,  για  λέγε  για  θίξε,  για  θίξε  !!!!  :clubbed:  :clubbed:  :clubbed:            :punch: :punch:  :punch:
Καλώς  ήρθες  Μιχάλη  ;D ;D !!!
« Last Edit: Σάββατο 16 Ιούνιος 2007, 03:39:03 πμ by memos »

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………