Καλησπέρα σε όλους, γύρισα από το ταξίδι μου και οι φίλοι μας από το Transalp club Γερμανίας σας στέλνουν πολλούς χαιρετισμούς και είναι αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουν να παραβρεθούν στην Γερμανία τον Μάιο 2009 όλο το Club από Ελλάδα!!
Μακάρι να τα καταφέρουμε …μιας και από ότι κατάλαβα από την συζήτηση, μάλλον πρέπει να είμαστε και οι ποιο καλά οργανωμένοι στην Ευρώπη και δεν είναι υπερβολή. Μου εξήγησαν ορισμένα πράματα σε ότι αφορά τις συμμετοχές, και μάλιστα μετά από ερώτηση μου για μια απρόσμενη ακύρωση που μπορεί να γίνει ενώ έχει πληρώσει τα χρήματα κάποιο μέλος, μου υποσχέθηκαν ότι θα επιστραφούν τα χρήματα πίσω στο ακέραιο. Θεωρό ότι είναι πολύ καλό αυτό για κάποιους που μπορεί να τύχει ένα εμπόδιο της τελευταίας στιγμής.
Στην φωτογραφεία είναι η πρόεδρος Kerstin (γυναίκα μάλιστα) με τον άντρα της. (παντρευτήκανε το καλοκαίρι μετά την επίσκεψη τους στην Ελλάδα, άρε τι κάνει ο Ελληνικός ήλιος!!!)
