Γυρισαμε πριν κανα δύωρο... αλλα οι βαλίτσες ειναι ακόμα γεμάτες... κανεις μας δεν θελει να τις αδειασει.
Το μυαλό μας ειναι κολημένο σε αυτα που είδαμε δυο μερες στο μαγευτικό πήλιο! Στο κυνηγι των φωτογραφιών χτες, στις επαφές με τους ντόπιους, σε όλες τις τρομερές διαδρομές που κάναμε και στα τοπία που είδαμε !
Ειμαι ασυγχωρητος...
Κατα την ανακοινωση των αποτελεσματων σήμερα το μεσημερι, ξεχασα να πω σημαντικά πραγματα. Αλλα παντα το παθαινω με κοινό εσάς!!!
Λοιπον
συγχαρητηρια στον συμπαιχτη που ηρθε από το πιο μακρυνό μερος (Χίο) τον Τάσο (tmos) αλλά και στον Τοτο!
Συγχαρητηρια σε όλες τις ομάδες που εφτασαν απο ΠΟΛΛΑ μερη της Ελλάδας για να λάβουν μέρος.
Συγχαρητηρια σε όλους τους οδηγους που εκαναν το παν για να μην εχουμε ασχημα απρόοπτα!
Παρεθενση: Για όποιον δεν το καταλαβε, αυτο το ΣΚ (με εναν προχειρο υπολογισμο) ΟΛΑ τα μηχανακια μαζι διανυσαν πανω από 15.000 χλμ ΜΕΣΑ στην Μαγνησία μονο... χωρια ποσα καναμε για να παμε και να ξαναερθουμε σπιτια μας... Δεν ειναι απλό να μην υπάρχει κανενα απρόοπτο. Και αυτό οφειλετε σε όλους τους οδηγους κατα ενα μεγαλο μερος! Συγχαρητηρια! τέλος παρενθεσης.
Συγχαρητήρια σε όλες τις συνοδηγους που αντεξαν τοσα δυσκολα χιλιόμετρα (μαζί και στις Μ. Εξερευνητριες: Κατ και Ραχηλ)
Συγχαρητηρια και στον αρχηγό μας που μας εφερε στην δευτερη θέση!
Περάσαμε καταπληκτικά!
Σαν οργανωτική ομάδα κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για να ειναι το καλυτερο ΦΡ αυτό. Ηταν λιγο διαφορετικό από τα προηγουμενα, κυριως λόγω μορφολογίας της περιοχης, αλλά νομίζω (και μας είπατε) οτι οι αλλαγες βοήθησαν θετικά...
Συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν για την διεξαγωγή του!
Το 5ο θα είναι ακόμα καλύτερο!
Θα αρχισω σε λιγο να ανεβαζω όλες τις φωτογραφίες που ελαβαν μερος στον διαγωνισμό, στο transalp.gr όπως κάθε χρονιά. Ειναι περιπου 420, οποτε θα παρει λίγες μερες.
Θα ανοιξω και αλλο ενα νημα για την ανοιχτή ψηφοφορία της καλιτεχνικής φωτογραφίας, οπότε σας παρακαλώ να μου στειλετε την υποψηφια φωτογραφία σας μεχρι την Πεμπτη 15/10, ωστε να αρχισει ο κόσμος να ψηφίζει...
Θα γινει και η βαθμολογία όλων των ομάδων, και θα ανακοινωθει και αυτή εδω, για να αρχισουν οι συζητησεις των μεταγραφων, και να ξερουν και όλοι την θεση τους όταν αρχίσει η "κουβεντα γοήτρου" για το 5ο ΦΡ!

Να 'μαστε καλά μεχρι τοτε !