Hellas Transalp Forum

Τίμιο και σωστό συνεργειο (Θεσσαλονίκη)

transalonika · 69914

Offline ΕΛΛΗ- ΛΕΥΤΕΡΗΣ (flwrina)

• Rossi και πάνω !
  • transalp 1000 cc
Reply #25 on: Παρασκευή 31 Οκτώβριος 2008, 04:13:53 πμ
Είναι στα ζυγά νούμερα ρε Λευτέρη και με μπέρδεψες. Δίπλα από την Agio.
Το ξέρω, σαν συνεργείο, αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα γι' αυτόν, ούτε καλά, ούτε κακά.

μια επισκεψη για αλλαγη λαδιων θα σε πεισει.πες του οτι εισαι γνωστος μου ;) ;) ;)

Ζήσε το σήμερα χωρίς αναστολές

NRG...

Offline skounis

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #26 on: Παρασκευή 31 Οκτώβριος 2008, 04:53:16 πμ
Λέμε το μακρύμάλλη - γκριζομάλλη, που βάζει τα Κraft; Προχθές πήγα εκεί και έβαλα τα ακριβά που έχει. Καλά είναι αυτά;

• Rossi και πάνω !
  • transalp 1000 cc
Reply #27 on: Παρασκευή 31 Οκτώβριος 2008, 05:54:36 πμ
Λέμε το μακρύμάλλη - γκριζομάλλη, που βάζει τα Κraft; Προχθές πήγα εκεί και έβαλα τα ακριβά που έχει. Καλά είναι αυτά;
για τον ιδιο λεμε.
δεν ξερω για το αν ειναι καλα η οχι,αλλα σκαρτο πραμα δεν δινει!!!

NRG...

Offline Pezos

• Rossi και πάνω !
Reply #28 on: Παρασκευή 03 Απρίλιος 2009, 01:13:17 πμ
Θα ήθελα να επαναφέρουμε το θέμα, μιας και σε λίγο καιρό θα χρειαστεί να επισκευτώ την συμπρωτεύουσα για για να κάνω service την καλή μου. Όμως ας συμμετέχουν όσοι περισσότεροι γίνετε από Θεσσαλονίκη έτσι ώστε να βγει μια σαφής άποψη για το τι γίνετε με τα συνεργεία.

Μέχρι στιγμής, διαβάζοντας τα παραπάνω, βγαίνει συμπέρασμα για μόλις 3 συνεργεία. Αυτά είναι όλα και όλα;

Προσωπική εμπειρία από service έχω μόνο από το αυτοκίνητο, που πηγαίνω αντιπροσωπεία, δίνεις κάτι παραπάνω αλλά υπάρχει οργάνωση, σε προσέχουν, δεν είναι ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΔΕΣ!! Μέχρι και σακούλα βάζουν στο κάθισμα για να καθήσουν.

Κάτι αντίστοιχο υπάρχει στα συνεργεία για μοτοσυκλέτες ή είναι γιούργια... (Ένας φίλος μου μετά από επισκευή παρατήρησε ότι στο τεπόζιτο υπήρχαν γριατζουνιές, γιατί ο στόκος το ακούμπησε στο έδαφος. Είναι ποτέ δυνατόν; )

Καραρχήν υπάρχει εξουσιοδοτημένο συνεργείο, αν ναι πιο είναι; Μου έχουν πει ότι από τους πιο παλιούς στο χώρο και εγγυημένος είναι ο Δαβανόπουλος. Ισχύει;

Τα φώτα σας παρακαλώ για να σχηματιστεί μια σαφής άποψη για τα συνεργεία στη Θεσσαλονίκη
« Last Edit: Παρασκευή 03 Απρίλιος 2009, 01:14:51 πμ by Pezos »

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Reply #29 on: Παρασκευή 03 Απρίλιος 2009, 02:57:21 πμ
Δεν ξέρω τι ισχύει στη Θεσσαλονίκη, γιατί μένω Αθήνα.
Αυτό που ξέρω όμως να σου πω, είναι οτι στα εξουσιοδοτημένα ΕΙΝΑΙ τσαπατσούληδες. Και γιατί να μην είναι? Τους πελάτες τους έχουν σίγουρους, ότι π@π@ριά και να κάνουν για 3 με 5 χρόνια.
Εμένα ένας "εξουσιοδοτημένος" στο προτελευταίο σέρβις, αφού έβαλε νάϋλον στο κάθισμα για να μην το λερώσει κλπ. όταν πήγα να πληρώσω για να φύγω, μου είπε οτι στο κάθισμα του συνοδηγού είναι, ότι έχει αλλάξει, μέσα σε μια σακούλα.
Ελα που αντί να βάλω τη σακούλα στον κάδο, είχα περιέργεια και την άνοιξα?
Βρήκα μέσα συσκευασμένο, κολημένο, άθικτο ένα κουτί.
Πάω πίσω. Να μην στα πολυλογώ, ήταν ένα φίλτρο για τη γύρη που μπαίνει στο air-condition.
Είχαν ξεχάσει τα παιδιά να το βάλουν. Δεν ξέχασαν όμως να το βάλουν και στο λογαριασμό.
Πείσε με τώρα εσύ οτι δεν ξέχασαν να αλλάξουν και λάδια, αφού προφανώς, τα λάδια που έβγαλαν (άν έβγαλαν) δεν τα έβαλαν στη σακούλα στο κάθισμα του συνοδηγού.
Οσο για τη μηχανή, επειδή αυτός που την πήρα είχα και εξουσιοδοτημένο, αλλά ανακάλυψα οτι τσεκουρώνει στο τελευταίο σέρβις την πήγα σε άλλον εξουσιοδοτημένο που μου σύστησαν τα παιδιά από το φόρουμ. Οταν μετά από 2.500 χλμ, έβγαλα το δείκτη του λαδιού για να δω αν έχει κάψει λάδι, το λάδι κόντευε να στάξει κάτω. Η μηχανή ήταν γεμάτη με λάδι μέχρι το στόμιο.
Τι να λέμε....

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

• Rossi και πάνω !
  • transalp 1000 cc
Reply #30 on: Παρασκευή 03 Απρίλιος 2009, 03:43:37 πμ
Θα ήθελα να επαναφέρουμε το θέμα, μιας και σε λίγο καιρό θα χρειαστεί να επισκευτώ την συμπρωτεύουσα για για να κάνω service την καλή μου. Όμως ας συμμετέχουν όσοι περισσότεροι γίνετε από Θεσσαλονίκη έτσι ώστε να βγει μια σαφής άποψη για το τι γίνετε με τα συνεργεία.

Μέχρι στιγμής, διαβάζοντας τα παραπάνω, βγαίνει συμπέρασμα για μόλις 3 συνεργεία. Αυτά είναι όλα και όλα;

Προσωπική εμπειρία από service έχω μόνο από το αυτοκίνητο, που πηγαίνω αντιπροσωπεία, δίνεις κάτι παραπάνω αλλά υπάρχει οργάνωση, σε προσέχουν, δεν είναι ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΔΕΣ!! Μέχρι και σακούλα βάζουν στο κάθισμα για να καθήσουν.

Κάτι αντίστοιχο υπάρχει στα συνεργεία για μοτοσυκλέτες ή είναι γιούργια... (Ένας φίλος μου μετά από επισκευή παρατήρησε ότι στο τεπόζιτο υπήρχαν γριατζουνιές, γιατί ο στόκος το ακούμπησε στο έδαφος. Είναι ποτέ δυνατόν; )

Καραρχήν υπάρχει εξουσιοδοτημένο συνεργείο, αν ναι πιο είναι; Μου έχουν πει ότι από τους πιο παλιούς στο χώρο και εγγυημένος είναι ο Δαβανόπουλος. Ισχύει;

Τα φώτα σας παρακαλώ για να σχηματιστεί μια σαφής άποψη για τα συνεργεία στη Θεσσαλονίκη
μιας και εχεις παρει μηχανη απο φλωρινα σου προτεινω να πας σε αυτον που ανεφερα πιο πανω.ασφαλως και τα αλλα συνεργεια θα ειναι εξισου καλα.
τουλαχιστον δεν θα πληρωσεις νταβατζιλικια και θα βλεπεις ο ιδιος τι εργασιες σου κανει.
τελη του μηνα θα κατεβω εγω...

NRG...

Offline Akis

• PcDoctor
  • Μέλος HTC
  • Οδηγάρα
  • Tragic
Reply #31 on: Παρασκευή 03 Απρίλιος 2009, 05:37:57 πμ
Μετά από πολλά συνεργεία εγώ λέω  Pro Bike (Mακης θαλασσουδης) με κλειστά μάτια.
10 με 15 % ποιο ακριβός αλλά αξίζει τα λεφτά του.
Κάνει δουλεία και η διαφορά φαίνεται αμέσως.

Πηγα στους:
Δαβανοπουλος 2 χρονια
Νικητακης 4 χρονια.
Γιαννης Καρακασης 4 χρονια.
Pro Bike 3 χρονια

Ο Γιάννης έχει φοβερές  γνώσεις  ειδικά στα Honda. Έχει λύσει υποθέσεις που τα αλλά συνέργεια δεν μπόρεσαν.
Το πρόβλημα  όμως είναι ότι επειδή δουλεύει πάντα μόνος χωρίς βοηθούς , δεν σου κάνει Ολοκληρωμένη δουλειά με μεράκι. Έχει πάντα δουλειά, δεν λέει σε κανέναν όχι , αλλά δεν ξέρεις πότε θα πάρεις τη μηχανή σου. Οι τιμές του είναι καλές και σε κάνει αμέσως φίλο.

Στο Pro bike ταιριαζει ο τιτλος ~Τίμιο και σωστό συνεργειο ~

Offline Pezos

• Rossi και πάνω !
Reply #32 on: Παρασκευή 03 Απρίλιος 2009, 06:52:58 πμ
Στο Pro bike ταιριαζει ο τιτλος ~Τίμιο και σωστό συνεργειο ~

Είναι εξουσιοδοτημένο; Σφαγίζει το βιβλιαράκι (αν υπάρχει, ούτε τέτοιο έχω)

Τα άλλα γιατί τα απέρριψες; (αναλυτικά σε παρακαλώ)

Offline Akis

• PcDoctor
  • Μέλος HTC
  • Οδηγάρα
  • Tragic
Reply #33 on: Παρασκευή 03 Απρίλιος 2009, 17:03:07 μμ
Είναι εξουσιοδοτημένο; Σφαγίζει το βιβλιαράκι (αν υπάρχει, ούτε τέτοιο έχω)

Τα άλλα γιατί τα απέρριψες; (αναλυτικά σε παρακαλώ)
Ο Νικητακης παλεια  δουλευε στο Σιταροπουλο μεχρι το 90.
Μετα ανοιξε μαγαζι δικο του στην παπαφη με κλεανθους περιπου και πήγαινε καλα.
Ειχε 1-2 παιδια και έπιανε και τις μηχανές μονος του.
Μετα που ασχοληθηκε με πωλησεις  είχε ένα τεχνικό το Λαρυ που ήταν φοβερός. Όταν έφυγε ο Λαρυ ήρθαν κάτι 18χρονα με ενθουσιασμό αλλά χωρίς πείρα.

Με το Δαβανοπουλο δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα απλά ήταν μακρυά για μένα και λίγο ακριβός.
Του πηγαινες τη μηχανή και λες και σου έκανε χαρη που την έφτιαχνε.
Και αν εβλεπες κατι και το ελεγες επαιρνες την απαντηση."έλα μωρέ μην τα ψειριζεις"

Κανε ένα service pro bike και να τα ξαναπούμε.

Κρατάει αρχείο για ολες τις μηχανες, με φοτο κτλ.
Θα την πλυνει και θα την φωτογραφισει πρωτα ,και μετα θα κανει οποιαδηποτε εργασια.
Αν δει βλαβη,σπασμενο,χτηπημενο,χαλασμενο υλικο απο προηγουμενο τεχνικο θα το βγαλει φοτο
και μετα θα το φτιαξει.
Και είναι πάνω από τα κεφάλια των παιδιών και ας έχει ήδη έναν υπεύθυνο μέσα.
Οργανωνει καθε χρονο εκδρομές για τους πελατες του εντος και εκτος Ελλαδας με 150-200 μηχανες συμμετοχή.
εχει ολα τα επαγγελματικα εργαλεια για ολες τις εργασιες.
Και οχι δεν ειναι θειος μου. :eusa_naughty:

Απλα ειναι ενα πολυ καλο συνεργείο μεχρι αποδείξεως του αντίθετου.

Offline g0ng

• Οδηγάρα
Reply #34 on: Παρασκευή 03 Απρίλιος 2009, 18:51:11 μμ
Προσωπικά έχω βρει τη χαρά μου με ένα συνεργείο στην Ολυμπιάδος (πάνω απο Κασσάνδρου) με KTM Μηχανάκια. Μου διαφεύγει το όνομα.

Επαγγελματίας, πρόθυμος αλλά έλαφρώς τσιμπημένος.

Offline redkom

• Rossi και πάνω !
Reply #35 on: Σάββατο 04 Απρίλιος 2009, 03:14:25 πμ
Εγώ πάντως προτιμώ τον Γιάννη τον Καρακάση που αναφέρω παραπάνω (εξουσιοδοτημένος στη HONDA και όχι ιδιαίτερα ακριβός).
Δεν διαφωνώ με τον Άκη ότι δουλεύει μόνος και ότι θα γίνει φίλος σου, όπως έγινε και με μένα και με άλλους φίλους του συλλόγου.
Προτιμώ όμως να βλέπω τι κάνει (από το pro bike) μόνο φωτογραφίες βλέπεις, ή να πιάσω και να λύσω τη μηχανή μόνος μου (στον Γιάννη μπορείς να το κάνεις), παρά να πληρώνω τα διπλάσια (Άκη μου διαφωνώ με το 10- 15% που αναφέρεις), για να μου πλύνουν τη μηχανή και όταν είναι κάτι που θα τον παιδέψει, π.χ. ένα μπουζί που δεν μπορεί να βγάλει, να μου πει "έλα άλλη φορά ν' ασχοληθώ μόνο μ' αυτό" για να μου πάρει πάλι ένα "τσουβάλι" λεφτά. (βλ. http://www.transalpforum.gr/index.php?topic=5941.0 )

Μη κοιτάς ποτέ πίσω. Πάντα εμπρός. Εξάλλου...είσαι πρώτος!!!!!!

Χρήστος Σιώνας
Θεσ/νίκη

Offline kuzco

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #36 on: Κυριακή 05 Απρίλιος 2009, 11:20:30 πμ
Μακριά απο το Pro Bike!!!!

Εκτός του οτι είναι (παν)ακριβώς, στο άτω κάτω δεν με νοιάζει να μου δώσει την μηχανη μου καθαρισμένη, ας μου κόψει 20 ευρώ απο την τιμή και την πλένω και μόνος μου!!!

Με έχει ξυρίσει πολύ άσχημα όταν είχα πάει ένα innova  για service, του είπα να μου κάνει το service, και μου άλλαξε τα πάντα όι μπορεις να φανταστείς. Το έκανε καινούριο το μηχανάκι. Και με χρέωσε 950 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΛΥΝΕ ΚΙΟΛΑΣ!

Δεν θα σου τον συνηστούσα....

Offline nikos 238

• If you doubt, loose it...
  • Rossi και πάνω !
Reply #37 on: Δευτέρα 06 Απρίλιος 2009, 03:18:06 πμ
Πόσα ? Με αυτά έδινες τη διαφορά για καινούργιο....Τι άλλαξε ρε παιδί μου ?

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ (Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης)

Offline Akis

• PcDoctor
  • Μέλος HTC
  • Οδηγάρα
  • Tragic
Reply #38 on: Δευτέρα 06 Απρίλιος 2009, 16:24:13 μμ
Μακριά απο το Pro Bike!!!!

Εκτός του οτι είναι (παν)ακριβώς, στο άτω κάτω δεν με νοιάζει να μου δώσει την μηχανη μου καθαρισμένη, ας μου κόψει 20 ευρώ απο την τιμή και την πλένω και μόνος μου!!!

Με έχει ξυρίσει πολύ άσχημα όταν είχα πάει ένα innova  για service, του είπα να μου κάνει το service, και μου άλλαξε τα πάντα όι μπορεις να φανταστείς. Το έκανε καινούριο το μηχανάκι. Και με χρέωσε 950 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΛΥΝΕ ΚΙΟΛΑΣ!

Δεν θα σου τον συνηστούσα....
  :eusa_liar: :eusa_liar: :eusa_liar: :eusa_liar:

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #39 on: Δευτέρα 06 Απρίλιος 2009, 18:04:42 μμ
  :eusa_liar: :eusa_liar: :eusa_liar: :eusa_liar:
Πες πάλι ψέμα....πες πάλι ψέμα.....

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline kuzco

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #40 on: Τρίτη 07 Απρίλιος 2009, 08:02:30 πμ
Δεν έχω κανένα κέρδος να πω ψέματα

Αμα θεσ σου ανεβάζω και την απόδειξη!!!!!!!!!

Δεν καταλαβαίνω γιατι θύμωσες, μέτοχος είσαι????

Offline Akis

• PcDoctor
  • Μέλος HTC
  • Οδηγάρα
  • Tragic
Reply #41 on: Τρίτη 07 Απρίλιος 2009, 16:18:20 μμ
Αν το πάτησε φορτηγό και του είπες φτιαξ`το. θα το φτιάξει.
Αλλά αν το πας για service των 120 € οτι παραπάνω και να βρει θα σε ενημερώσει.
Χθες που πέρασα για την ανάρτηση μου ,τον ρώτησα αν θυμάται τίποτα και χαμογέλασε.
Ενα inova κάνει 1100 ελαφρός μεταχ/νο.
950 € για service???

Οχι μέτοχος δεν είμαι ,ούτε ξάδελφος,αδελφός θείος.
Και`γω τα στάζω για τη μηχανή μου όπως όλοι.Αλλά με μέτρο.

Στο περίπου πες μου για τι (εργασίες ανταλλακτικά) σε χρέωσε και θα πάρω πίσω ότι είπα.

• Rossi και πάνω !
  • transalp 1000 cc
Reply #42 on: Τρίτη 07 Απρίλιος 2009, 23:55:34 μμ
αν ενδιαφερεστε καποιοι απο Σαλονικη να δω αν μπορει να βγαλει ο γνωστος μου τιμη για γενικο σερβις σε ΤΑ. κατι σαν προσφορα. να περιλαμβανει λαδια-φιλτρα-μπουζι-(φ/α να μην υπολογιστει διοτι πολλοι εχουν Κ&Ν) βαλβιδες ελεγχος  αλλαγη λαδιων καλαμιων ,αλλαγη υγρων φρενων και αντιψυκτικου υγρου.
απο εκει και περα,ερχεστε εσεις μαζι του σε επαφη για τα περαιτερω. σε κεντρικο μερος ειναι το καταστημα του.

NRG...

Offline redkom

• Rossi και πάνω !
Reply #43 on: Τετάρτη 08 Απρίλιος 2009, 00:42:01 πμ
αν ενδιαφερεστε καποιοι απο Σαλονικη να δω αν μπορει να βγαλει ο γνωστος μου τιμη για γενικο σερβις σε ΤΑ. κατι σαν προσφορα. να περιλαμβανει λαδια-φιλτρα-μπουζι-(φ/α να μην υπολογιστει διοτι πολλοι εχουν Κ&Ν) βαλβιδες ελεγχος  αλλαγη λαδιων καλαμιων ,αλλαγη υγρων φρενων και αντιψυκτικου υγρου.
απο εκει και περα,ερχεστε εσεις μαζι του σε επαφη για τα περαιτερω. σε κεντρικο μερος ειναι το καταστημα του.

Εμένα προσωπικά, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, δεν μ' εμδιαφέρει.
Πάω τη μηχανή στον Γιάννη Καρακάση κι είμαι ευχαριστημένος. Δεν έχω λόγο ν' αλλάξω συνεργείο.

Μη κοιτάς ποτέ πίσω. Πάντα εμπρός. Εξάλλου...είσαι πρώτος!!!!!!

Χρήστος Σιώνας
Θεσ/νίκη

Offline nikos 238

• If you doubt, loose it...
  • Rossi και πάνω !
Reply #44 on: Τετάρτη 08 Απρίλιος 2009, 01:51:17 πμ

Λευτέρη, ούτως ή άλλως, όσοι παρακολουθούν το θέμα, έχουν λάβει υπόψη τα καλά σου λόγια για τον συγκεκριμένο, από κει και πέρα τι προσφορά να βγάλει ? 

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ (Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης)

• Rossi και πάνω !
  • transalp 1000 cc
Reply #45 on: Τετάρτη 08 Απρίλιος 2009, 02:19:45 πμ
αλλο να παει καποιος μονος και αλλο να υπαρχουν 5-7 μηχανες. οτι μπορει να κοψει κερδος ειναι...

NRG...

Offline Pezos

• Rossi και πάνω !
Reply #46 on: Τετάρτη 08 Απρίλιος 2009, 03:43:31 πμ
Πάντος ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση σας.

Σχηματίζω άποψη σιγά σιγά για τα συνεργεία. Βέβαια πολύ λίγα μαγαζιά έχουν αναφερθεί, θεωρώ ότι θα είναι και τα καλύτερα.

Βιβλιαράκι service ξέρει κανείς που μπορώ να βρω; Το μηχανάκι είναι αγορασμένο ελαφρώς μεταχειρισμένο και ο προηγούμενος κάτοχος δεν είχε.

Offline frogy

• νέος οδηγός
  • **
Reply #47 on: Τρίτη 14 Απρίλιος 2009, 05:54:42 πμ
    Για το συνεργείο στην Μαντηνείας (Καρακάσης Γιάννης) έχω να πω ότι είναι καλό και πολύ συζητήσιμο παλικάρι, αλλά σαν μάστορας και επαγγελματίας δεν είναι και ο καλύτερος. Πήγα το καλοκαίρι για γενικό service  και έχω να παρατηρήσω τα εξής. 1ον δεν είναι και πολύ ευγενικός με τα ρουχαλάκια της καλής  μας (και τα πλαστικά του ΤΑ δεν είναι και τα καλύτερα, οπότε θέλουν λίγο προσοχή στο βάλε βγάλε). 2ον τις τιμές στα ανταλλακτικά -φίλτρο αέρα, λαδιου και τακάκια - μου τις είχε φουσκώσει (για κακή του τύχη είχα πάει πρώτα από το Δαβανόπουλο -από τον οποιο προμηθεύεται και ο ίδιος- να ρωτήσω για τις τιμες των ανταλλακτικων). Του ζήτησα την απόδειξη αγορας των ανταλλακτικών και τότε "παραδέχτηκε" ότι έκανε λάθος και μου ζήτησε συγνώμη. Τέλος, όταν πήρα τη μηχανή ο δείκτης της βενζίνης είχε κολήσει στο μηδεν, και αναγκάστηκα να ξαναπάω. Είχε "κοπεί" το καλώδιο που βρισκεται κάτω από το ντεπόζιτο και στέλνει σήμα στον δείκτη. Όσο για ένα θόρυβο που ακούγεται  κοντά στο μικρο γρανάζι στη μετάδοση όταν πηγαίνω με 3η -ξέρει κανεις τι μπορεί να είναι; - μου έιπε απλά να βγάλω το πλαστικο καπάκι που το καλύπτει και απλά να το καθαρίσω (?????)

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #48 on: Δευτέρα 11 Μάιος 2009, 18:40:26 μμ
Το Σάββατο έμαθα κάτι για το proBike φίλος με 700άρι που πάει εκεί εδώ και πολλά χρόνια κόντεψε να τους αρχίσει στα σούτια. Το παίζουν νοσοκομείο δεν σ' αφήνουν να είσαι παρών όταν ανακάλυψε ότι στην αλλαγή λαδιών το είχαν πλημμυρίσει 300ml παραπάνω από το maximum και πήγε πίσω, άρχισαν να του λένε βλακείες μήπως έβαλες λάδια κτλ. Ο φίλος δεν είναι και κανένα παιδάκι τους άρχισε στα Γαλλικά και μετά το γυρίσανε στο συγγνώμη και ο μικρός δεν ήξερε και μπερδεύτηκε. Ουστ καραγκιόζηδες 1000 φορές εκεί που το πάω μπροστά στα μάτια μου παρέα να τα φτιάχνουμε και δεν θέλω άλλους γιατρούς και νοσοκομεία.
Συμπέρασμα αν δεν είστε μπροστά ή δεν τα κάνετε μόνοι σας, έλεγχο με την παραλαβή.
« Last Edit: Δευτέρα 11 Μάιος 2009, 18:41:59 μμ by olmega »

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας \"...Είμαστε πίθηκοι με λεφτά και όπλα\" Tom Waits

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #49 on: Δευτέρα 11 Μάιος 2009, 19:20:57 μμ
Μια παρατήρηση: Το (κάθε) καλό συνεργείο συνήθως έχει έμπειρους και ικανούς μηχανικούς, αλλά για δουλειές όπως αλλαγή λαδιών, φίλτρου κλπ, συνήθως βάζουν να τις κάνουν άπειροι και ανειδίκευτοι πιτσιρικάδες  (βλ. φθηνά εργατικά χέρια). Τουλάχιστον μετά οι έμπειροι ας ελέγχουν τί έκαναν οι άπειροι (και εκεί φαίνεται η διαφορά του καλού συνεργείου)!

Σε μεγάλα συνεργεία, είναι κάπως απίθανο ο έμπειρος υπάλληλος-μηχανικός να κάτσει να αλλάξει λάδια αφού συνήθως ασχολείται με σοβαρότερες/μεγαλύτερες επισκευές.
« Last Edit: Δευτέρα 11 Μάιος 2009, 19:27:25 μμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.