Hellas Transalp Forum

Μεμβρανες καρμπυρατερ transalp 600 και μεμβρανων,βαλβιδων ελενχου αερα sos!!!!

mhxanofagos · 13989

Offline mhxanofagos

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
φιλοι καλησπερα
μερτα απο αρκετο διαστημα θελω την βοηθεια οσον ξερουν
εχω transalp του 1990 και θελει αλλαγη στις μεμβρανες καρπυρατερ αλλα και σε ενα αλλο σετακι που αν δεν κανω λαθος ελενχει την ροη του αερα
πηρα να ρωτησω εδω και μου ειπαν οτι ολλο θα στοιχισει 580,00!!!!!!!!! :-\ :o :o :o :-\ :-\
θα σας παραθεσω ενα λινκ απο εξωτερικο που τα αντιστοιχα ανταλλακτικα ειναι τα νουμερα 12 κ 16 στην εικονα που θα δειτε
απο εκει το κοστος ανερχεται στα 462€ που παλι τα ακουω πολλα
ειναι το μονο μεσον μετακινησης μου αυτην την περιοδο και θελω βοηθεια μηπως και βρεθει λυση
ευχαριστω εκ των προτερων

το λινκ ειναι το παρακατω(αριθμοι 12 κ 16 οπως ανεφερα παραπανω)
http://www.oemmotorparts.com/oem5.asp?M=Honda&T=XL600V&Y=1993&L=HO-XL600VP&O=CARBURETOR%20%28COMPONENT%20PARTS%29&F=HO-XL600VR-QK&L2=HO-XL600VR-QK

Offline Talinos

• Οδηγάρα
Μήπως να βρεις απο καμια μάντρα με μεταχειρισμένα και ξηλώσεις αυτά που θες με κανα 100ρικο, γιατί τα 400+ € μου φαίνονται πάρα πολλά γι'αυτή τη μηχανή.
Θέλει λίγο τρέξιμο όμως αυτή η λύση.

Offline trelomhxmhx

• Rossi και πάνω !
Μήπως να βρεις απο καμια μάντρα με μεταχειρισμένα και ξηλώσεις αυτά που θες με κανα 100ρικο, γιατί τα 400+ € μου φαίνονται πάρα πολλά γι'αυτή τη μηχανή.
Θέλει λίγο τρέξιμο όμως αυτή η λύση.

με λίγα λόγια θέλεις τα 12 και 16 2 φορές

που από εδώ http://www.cmsnl.com/honda-xl600v-transalp-1990-italy_model6549/partslist/E__1801.html#results

σου έρχονται (113,5 +81,5 ) x 2= 390€

που και πάλι μου φαίνονται πολλά

για ψάξου λίγο για μεταχειρισμένα:

http://www.car.gr/parts/view/3480386/

http://www.car.gr/parts/view/3401674/

http://www.car.gr/parts/view/1415480/

http://www.car.gr/parts/view/725712/

http://www.car.gr/parts/view/1223227/

Offline sotiris1

• Οδηγάρα
  • Τα καταφερα!!!μου πηρε 7 ημερες για να βαλω φωτο

Offline mhxanofagos

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
καλησπερα και παλι
φιλε μου το λινκ που εστειλες ως εναλλακτικη λυση(και σε ευχαριστω πολυ)δυστηχως στα ποσα που αναφερει ειναι ΧΩΡΙΣ φπα αρα και η τιμη ανεβαινει παραπανω απο αυτο που ειχα βρει
τωρα οσον αφορα τα μεταχειρισμενα κασμπς το θεωρω ρισκο να παρω μιας και αβεβαιη η κατασταση τους
στο τελος ο sotiris1 εχει δωσει ενα λινκ που δεν καταλαβα ακριβος;
sotiri1 μηπως πρεπει να στειλω εκει τα καρμπς;και αυτο σιγουρα θα στοιχησει αρκετα!!!
ευχαριστω πολυ και περιμενω μηπως καποιος το εχει ξανα αντιμετωπισει και μπορεσει να βοηθησει ???

Offline γκ

• Hailwood, Agostini, Roberts,
  • Rossi και πάνω !
  • TA 600 for ever, τρελαμένος με το τετρακύλινδρο
Από cmsnl κοστίζουν περίππου τα διπλάσια απ' ότι γράφει ο κατάλογος. Οι ολλανδοί έχουν πολύ ακριβά μεταφορικά και φόρους.

Το μεταχειρισμένο είναι ρίσκο.

Άρα στη λύση του Σωτήρη θα κατέλειγα, αν και το μη γνήσιο δεν θα κρατήσει όσο το γνήσιο.

Μη βάζετε δύναμη, χρησιμοποιήστε σφυρί.
Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, χρησιμοποιήστε βαρύτερο σφυρί.
Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα επιμένει, εεε τότε θα είναι ηλεκτρολογικό!

Offline mhxanofagos

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Μπορεις να γινεις  ποιο σαφης και να μου πεις ποια είναι η λυση του σωτηρη γιατι δεν την καταλαβα;
Πόσο θα στοιχισει ξερουμε;
Υπαρχει καποιος άλλος στο φορουμ που αντιμετωπισε το προβλημα και τι εκανε;
Σας ευχαριστω πολύ περιμενω με απαντησεις σας

Offline σασακος

• η ζωη ειναι μικρη οχι τα ονειρα μου
  • Οδηγάρα
λοιπον στο 600 ενος φιλου ειχαν σκιστει και οι δυο οι πλαινες μεβρανες πηγε  ρωτησε για νεες και πηρε την κρυαδα και αυτος απο την τιμη.το αποτελεσμα..τις βγαλαμε τις αλείψαμε με γρασο γενναιοδωρα και τις ξανακλεισαμε απο τοτε εχει περασει 1 χρονος χωρις προβλημα.ΥΓ οι μεβρανες οταν τις ανοιξαμε ηταν σκισμενες στην μεση. 

Offline Johnny_Nik

• Rossi και πάνω !
λοιπον στο 600 ενος φιλου ειχαν σκιστει και οι δυο οι πλαινες μεβρανες πηγε  ρωτησε για νεες και πηρε την κρυαδα και αυτος απο την τιμη.το αποτελεσμα..τις βγαλαμε τις αλείψαμε με γρασο γενναιοδωρα και τις ξανακλεισαμε απο τοτε εχει περασει 1 χρονος χωρις προβλημα.ΥΓ οι μεβρανες οταν τις ανοιξαμε ηταν σκισμενες στην μεση. 

Φίλος επισκεύασε τις δικές του με φλατζόκολλα. Η επισκευή έγινε το 2009, τότε που αγόρασα το Yamaha μου και μέχρι σήμερα δεν έχει βάλει πάλι χέρι. Αν και προσωπικά, όσο και αν με πονούσε μάλλον θα πήγαινα για καινούργιες...

Offline mhxanofagos

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
φιλοι ψαχνω λυση που θα αντεξει,,,δεν θα πω οτι δεν εκανε η πατεντα τυπου γρασσο αλλα δεν μου καθεται καλα ???
ειναι το μοναδικο μου μεσον μετακινησης και λογο της καταστασης δεν μπορω να κανω πειραμα
ευχαριστω και περιμενω οποιον μπορεσει να βοηθησει

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Να πώ την γνώμη μου?

Θα αγόραζα ενα σετ καρμπς μεταχειρισμένο, θα εξηγούσα στον πωλητή τον λόγο που τα αγοράζω , υπάρχουν μαγαζιά που αν δεν μείνεις ευχαριστημένος με την αγορά σου η βγεί προβληματικό αυτό που αγόρασες το δεχονται πίσω, και αν εχουν στο αντικαθιστούν , αν όχι  παίρνεις τα λ7 σου πίσω.

Και αν ηταν για πατέντα / επισκευή θα χρησιμοποιούσα αυτό: http://www.transalpforum.gr/index.php/topic,18318.0.html   , μια ιδέα ρίχνω ετσι? δεν ξέρω την εκταση της ζημιάς.

Offline γκ

• Hailwood, Agostini, Roberts,
  • Rossi και πάνω !
  • TA 600 for ever, τρελαμένος με το τετρακύλινδρο
Μπορεις να γινεις  ποιο σαφης και να μου πεις ποια είναι η λυση του σωτηρη γιατι δεν την καταλαβα;
Πόσο θα στοιχισει ξερουμε;

Eννοώ τον σύνδεσμο που σου έδωσε ο Sotiris 1.

Μη βάζετε δύναμη, χρησιμοποιήστε σφυρί.
Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, χρησιμοποιήστε βαρύτερο σφυρί.
Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα επιμένει, εεε τότε θα είναι ηλεκτρολογικό!

Offline cbfaras

• μην πας πισω μου σταματαω αποτομα!!!!!!!!!
  • Rossi και πάνω !
    • FUN
Reply #12 on: Τετάρτη 03 Απρίλιος 2013, 05:55:02 πμ
Καλησπερα. στειλε ενα μειλ στον φιλο εδω http://www.nrp-carbs.co.uk/ με απλο δεμα θα στα
στειλει κανε τον υπολογισμο και θα σου πει λογαριασμο να βαλεις τα λεφτα. η ποιοτιτα
τους δεν παιζετε εχω παρει για gpz 550 απο δω ειναι οκ ο τυπος. σε καμια περιπτοση γνησια
θα πληρωσεις τζαμπα και για μεταχ. ουτε κουβεντα .

Honda    XLV 600 Transalp           87-95    £32.00    Fitted    UK/EUR
Honda    XLV 600 Transalp            88-95    £32.00    Fitted    GER
Honda    XLV 600 Transalp           95-97    Call    Fitted    
Honda    XLV 600 Transalp           97-00    Call    Fitted    
« Last Edit: Τετάρτη 03 Απρίλιος 2013, 05:56:40 πμ by cbfaras »

Μην Πλησιαζεις Ταυρο Απο Εμπρος Γαιδουρι Απο Πισω Και Βλακα Απο Πουθενα           
CBF1000 06' CB900fz 79' RMZ450 K5 Και Παλιος XLV 650

Offline mhxanofagos

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
φιλε μου καλησπερα αλλα οσο διαστημα περασε εκανα και εγω ερυνα,,πηρα τηλ εναν αντιπροσωπο honda και με λυπηθηκε μου εδωσε ενα τηλ για εναν που εχει μεταχειρισμενα αθηνα,,,ο ανθρωπος με τα μεταχειρισμενα (παντελης 2108324225 motostop.mark@hotmail.com) ηταν απλα φοβερος σαν ανθρωπος αλλα και σαν απαγγελματιας εστειλε φωτογραφιες να δω και μαλιστα η τιμη τους ηταν πολυ καλη για τα δικα μου δεδομενα,,,δηλ μου εδωσε 2 μεμβρανες air cut ονομαζονται και δυο μεμβρανες των slide που εχω κομμενες στα εκατο ευρω
περιμενω τωρα να τις παραλλαβω και να σας απαντησω και εγω με την σειρα μου για το αποτελεσμα μιας και βλεπω οτι αρκετοι απο εμας εδω εχουμε το ιδιο θεμα
ευχαριστω και σας απαντω μετα την τοποθετηση και ρυθμιση των καρμπυρατερ

Offline mhxanofagos

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
καλησπερα στην καλη παρεα!!!!
η αλλαγη των ανταλλακτικων στα καρμπ εγινε!!!
η τοποθετηση σε συνεργειο στην χαλκιδα(speed exelixis Αρεθούσης 155 & Αγ. Ιωάννου 34100 Chalkída, Greece τηλ 22210 80623) που ο επαγγελματισμος ηταν υπερανω κριτικης,μπραβο που υπαρχουν ακομη τοσο σωστοι επαγγελματιες
εχω τραβηξει αρκετες φωτογραφιες απο την  επισκευη και τις ανεβασω με την πρωτη ευκαιρια
τωρα...λογο οτι εγινε συνχρονισμος καρμπ σε μηχανημα υδραργυρου!!,,μετα στην μετρηση το αποτελεσμα εδειξε πολυ οικονομια(απο την εκπομπη ρυπων),,,ετσι λοιπον τωρα κανω τα απαραιτητα ωστε να εχω και μετρησεις καταναλωσης να σας δωσω... ;D 8) ;D 8)

Offline cookos

• Rossi και πάνω !
Τελικά πόσο σου κόστισε;

Spritmonitor.de" border="0

Offline mhxanofagos

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
φιλε cooko η αγορα των ανταλλακτικων 100,00€ και η επισκευη 80,00€(μιλαμε για 5 ωρες εργασια σε συνθηκες ιατρειου :o)!!!
απο αισθηση μετα, καμια καθυστερηση στο γκαζι,κομπιασμα,παιρνει κρυο για πλακα!!!και εχει δουλεμα ψεκαστου,,απο γκαζι απεκτησε ομαλοτητα και αρμονια σε ολλο το φασμα των στροφων,,,αξιζε πραγματικα!!!τωρα μετραω καταναλωση να δω διαφορες ωστε να δωσω σωστες πληροφοριες,,αν ηξερα οτι θα ειχα τοσο καλυτερη συμπεριφορα θα το ειχα κανει απο την αρχη  :) :)
« Last Edit: Σάββατο 04 Μάιος 2013, 10:49:20 πμ by mhxanofagos »