Hellas Transalp Forum

Ρελαντί και πρόβλημα στην εκκίνηση

profitis14 · 2922

Offline profitis14

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Κυριακή 13 Μάιος 2012, 18:50:03 μμ
Το προβληματακι που μου εμφανιζεται τωρα τελευταια στο 700 είναι ότι με νεκρα σβήνει. Δηλαδή δε κρατάει ρελαντί, μήπως να ανεβάσω λίγες στροφές;
Ακόμα συχνά αλλά όχι πάντα, δεν παίρνει με μια μιζιά όπως πριν. Δεν υπάρχει πρόβλημα από μπαταρία αλλά κάποιες φορές χρειάζετε να κρατήσω μίζα λίγο παραπάνω
Τι μπορεί να υπάρχει; Δε μου αρέσουν αυτά τα σημάδια. Για ρίχτε καμμιά ιδέα 8)   

Offline Goikoetxea

• Rossi και πάνω !
Reply #1 on: Κυριακή 13 Μάιος 2012, 18:55:27 μμ
Παρόμοια σημάδια βλέπω κι εγώ στην δικιά μου (για την 700 λέω). Αρκετές φορές δεν παίρνει με την πρώτη, για κανένα προφανή λόγο. Κάποιες φορές παίρνει τελικά όταν κουμπώσω νεκρά ή αν έχει ήδη νεκρά αν κουμπώσω πρώτη και μετά πάλι νεκρά, αν σβήσω από διακόπτη (όχι kill switch) και ξανανάψω ή αν απλώς την μετακινήσω μικρή απόσταση 1-2 μέτρα να πάρει λίγες στροφές ο κινητήρας. Να σβήνει με ρελαντί δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ, οπότε μάλλον έχει να κάνει με ρύθμιση στροφών όπως λες.

Πόσα χλμ έχεις μέχρι στιγμής;

Offline profitis14

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2 on: Τρίτη 15 Μάιος 2012, 01:59:41 πμ
Ειμαι στα 22.000χλμ μιας και ρωτησες
Λοιπον αφου ανεβασα στροφες δε βλεπω καποιο πρόβλημα. Ομως ρώτησα και το μηχανικο μου και μου είπε ότι κάτι μπορεί να παίζει με  το tps
αύτο τί σχέση μπορεί να έχει;;

Offline profitis14

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #3 on: Πέμπτη 17 Μάιος 2012, 03:11:17 πμ
για το tps κανεις;;;

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #4 on: Πέμπτη 17 Μάιος 2012, 06:31:58 πμ
tps se Honda δεν είναι σύνηθες τα ΧΤ είχαν ένα θέμα που η αντιπροσωπεία τους τ άλλαζε απόσω θυμάμαι.
Τα 700σάρια έχουν τσοκ ?

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline Goikoetxea

• Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Πέμπτη 17 Μάιος 2012, 06:36:58 πμ
όχι.