Hellas Transalp Forum

Ααααυτά είναι.....

M. I. Pagalos · 4981

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
on: Πέμπτη 26 Απρίλιος 2012, 23:31:37 μμ
  Ααααυτά είναι ρε φούστη! Αυτά πληρώνεις τελικά! Τελευταία ψάχνω κάτι στο μηχανάκι μου (περισσότερα σε σχετικό νήμα σύντομα).
  Πάω χτες στον μηχανικό και φίλο μου. Συνδέει το ηλεκτρονικό μηχάνημα διάγνωσης στην φίσα κάτω από το κάθισμα, πληκτρολογεί, και μετά από λίγο το μηχάνημα τού γράφει στην οθόνη "βλάβη/πρόβλημα εκεί, εκεί κι εκεί". "Ρύθμιση αυτού, αυτού κι αυτού". "Αλλαγή αυτού κι αυτού κι αυτού". Μέχρι και την στάθμη λαδιών ελέγχει το μηχάνημα!
  Ούτε λύνε, ούτε ξεβίδωνε, όχι δεν είναι αυτό, ας δοκιμάσουμε και το άλλο, δοκίμασε, μέτρησε, λύσε μηχανάκι, ξαναδέσε μηχανάκι. Όχι! Λιγότερο από πέντε λεπτά δουλειά συνδέοντας μια φίσα!
  Ααααααυτά είναι!  :thawave:

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #1 on: Πέμπτη 26 Απρίλιος 2012, 23:48:41 μμ
να σε δω ρωτάς με τη φύσα στο χέρι κάπου στην επαρχία... μη πάω εις τας Ανατολάς.

Καλά είναι αυτά, αλλά όταν είσαι με το τ/φ στο χέρι της BMW Assistance

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #2 on: Παρασκευή 27 Απρίλιος 2012, 04:59:21 πμ
να σε δω ρωτάς με τη φύσα στο χέρι κάπου στην επαρχία... μη πάω εις τας Ανατολάς.

Καλά είναι αυτά, αλλά όταν είσαι με το τ/φ στο χέρι της BMW Assistance

Είσαι καλά?? Από την BMW δεν περνάω ούτε απ' έξω! Επισκευή θέλω όχι εγχείρηση αμυγδαλών μέσω πρωκτού! Τώρα για την επαρχία είναι άλλο θέμα!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #3 on: Παρασκευή 27 Απρίλιος 2012, 07:26:55 πμ
Πρέπει να είναι ωραία αίσθηση Μιχάλη......

Έχει τα Υπέρ και τα Κατά όπως και να έχει όμως, αλλά σίγουρα είναι ωραία αίσθηση.... :eusa_clap:

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Σάββατο 28 Απρίλιος 2012, 05:26:06 πμ
Δεν ειναι ακριβο... Το παιρνει ο καθε ενας... Και σε δυο εκδοσεις μαλιστα. ... Μια Να βλεπει την διαγνωση στο κινητο του με bluetooth η στον υπολογιστη του με usb...

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Σάββατο 28 Απρίλιος 2012, 06:03:21 πμ
Δεν ειναι ακριβο... Το παιρνει ο καθε ενας... Και σε δυο εκδοσεις μαλιστα. ... Μια Να βλεπει την διαγνωση στο κινητο του με bluetooth η στον υπολογιστη του με usb...

Εεεεεπ! Κι εγώ θέλω! Κι εγώ θέλω! Θες να πεις ότι το έχεις? Και τι εννοείς δεν είναι ακριβό? Γιατί εμένα ο μηχανικός μού είπε ότι το πήρε 4.500 (με ελληνικό μενού).

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #6 on: Τετάρτη 02 Μάιος 2012, 22:39:13 μμ
οχι δεν το εχω...
κανα 300αρι δολαριακια

http://www.gs911usa.com/

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #7 on: Τετάρτη 02 Μάιος 2012, 23:17:17 μμ
Του έβαλες ιδέες, του έβαλες ιδέες.......... ;D

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #8 on: Τετάρτη 02 Μάιος 2012, 23:29:22 μμ
οχι δεν το εχω...
κανα 300αρι δολαριακια

http://www.gs911usa.com/

Νά τααααααα!  :o Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο για ιδιωτική χρήση! Είχα μείνει σ' αυτό που έχουν τα συνεργεία που είναι πανάκριβο και δεν αξίζει τον κόπο για μια διάγνωση που θα χρειαστεί να κάνει ο ιδιώτης κάθε 5 χρόνια.

ΥΓ: Μωρέ ιδέες υπάρχουν Λευτέρη, λεφτά δεν υπάρχουν!  ;D Θα το' χουμε υπ' όψιν για το μέλλον!  ;)

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #9 on: Τετάρτη 02 Μάιος 2012, 23:31:57 μμ
μαζευεστε 5 ατομα με bmw εκει και το αγοραζετε συνεταιρικο... και το μοιραζεστε
(μεχρι 10 μηχανες υποστηριζει, για παραπανω πας σε αλλο μοντελο)

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #10 on: Τετάρτη 02 Μάιος 2012, 23:47:51 μμ
μαζευεστε 5 ατομα με bmw εκει και το αγοραζετε συνεταιρικο... και το μοιραζεστε
(μεχρι 10 μηχανες υποστηριζει, για παραπανω πας σε αλλο μοντελο)

Καλή ιδέα υπό άλλες συνθήκες. Στα αεροπλάνα ας πούμε είναι πολύ διαδεδομένο. Στην Φινλανδία ήμουν έτοιμος να αγοράσω το 1/5 από ένα Grumman για 4.000 ευρώ  :P ; Όσο ποσοστό κατοχής έχεις τόσο συμμετέχεις και στα ετήσια έξοδα αλλά και στον χρόνο χρήσης φυσικά. Τα ετήσια έξοδα συντήρησης/ασφάλειας/κλπ που θα μού αναλογούσαν ήταν 1500 ευρώ.  ;) Αααααααχ! Περασμένα μεγαλεία  :'(

Εδώ όμως, στην περιοχή μου, δεν υπάρχουν άτομα να συνεργαστείς (αναφέρομαι σε αυτούς που έχουν BMW)!  Έτσι κι αλλιώς δεν είναι μεγάλη ανάγκη τώρα. Θα το πάρω μόνος όταν είναι κατάλληλη στιγμή.  ;) Μέχρι το φθινόπωρο υπολογίζω ;D
  Αυτό όμως είναι για GS. Ξέρεις αν κάνει και για τα υπόλοιπα ή κάθε μοντέλο έχει το δικό του?

Τροποποίηση: α, εντάξει, είδα το βιντεάκι! Κάνει για όλα τα μοντέλα!
« Last Edit: Τετάρτη 02 Μάιος 2012, 23:52:30 μμ by M. I. Pagalos »

Offline DAKARMAN

• Rossi και πάνω !
Reply #11 on: Τετάρτη 02 Μάιος 2012, 23:59:39 μμ
  Ααααυτά είναι ρε φούστη! Αυτά πληρώνεις τελικά!
  Ααααααυτά είναι!  :thawave:

Καποτε τα πληρωνες. Τωρα ειναι πιο φθηνο και παιρνεις εργαλειο, οχι σκαφτομηχανη.
Αν βρεις παρομοιο μηχανακι σαν το δικο σου αλλη μαρκα (με ολα τα κομφορ) πες μου το να μαθω πιο ειναι. χα χα χα (και τη τιμη).

Φιλε μου ο ακριβος μυθος δεν υπαρχει. Προσωπικα παω παντα στην αντιπροσωπια και οι τιμες ειναι οσο να αγοραζα τα υλικα απο το εμποριο.
Για ρωτα ποιος Γιαπονεζος τολμαει να μπει σε αντιπροσωπια (αν υπαρχει). Ολοι σε "Κωστακηδες και Γιαννακηδες" τα πανε.

Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣllΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ