Hellas Transalp Forum

Βραχυκύκλωμα μπουζί

mihalis81 · 11900

Offline mihalis81

• LindalowGX
  • Απλός οδηγός
    • Womens In Your Town - Anonymous Sex Dating - No Selfie
on: Τρίτη 24 Απρίλιος 2012, 01:29:35 πμ
μπορεί να γίνει βραχυκύκλωμα μπουζί στην μηχανή από σκουπίδακια που έχει μέσα στον ντεπόζιτο και εχουν παει στο καρμπυρατέρ ?

https://SecreLocal.com - Secret Chat Local Girls - No Verify - Anonymous Casual Dating -   Girls Chat Online

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #1 on: Τρίτη 24 Απρίλιος 2012, 01:37:51 πμ
μπορεί να γίνει βραχυκύκλωμα μπουζί στην μηχανή από σκουπίδακια που έχει μέσα στον ντεπόζιτο και εχουν παει στο καρμπυρατέρ ?
Που το ακουσες αυτο  :o :o

Offline mihalis81

• LindalowGX
  • Απλός οδηγός
Reply #2 on: Τρίτη 24 Απρίλιος 2012, 02:03:12 πμ
Σήμερα που έβαλα μπρός την μηχανή μου ( είχε πάρα πολύ λίγη βενζίνη) ξαφνικά μου έσβησε και δεν δούλευε καλά.
(Σαν να δούλευαν οι μισοί κυκλινδροι.)Κατάφερα και την πηγα σε συνεργείο και μου είπε οτι μάλλον οτι είχε παρει σκουπιδάκι και αυτό προκάλεσε βραχυκύκλωμα σε μπουζι.
Αυριο θα την παω να μου τα κοιτάξει ολα και να καθαρίσει τα "ποτηρακι" οπως μου είπε. :-[

https://SecreLocal.com - Secret Chat Local Girls - No Verify - Anonymous Casual Dating -   Girls Chat Online

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Τρίτη 24 Απρίλιος 2012, 02:17:18 πμ
Σήμερα που έβαλα μπρός την μηχανή μου ( είχε πάρα πολύ λίγη βενζίνη) ξαφνικά μου έσβησε και δεν δούλευε καλά.
(Σαν να δούλευαν οι μισοί κυκλινδροι.)Κατάφερα και την πηγα σε συνεργείο και μου είπε οτι μάλλον οτι είχε παρει σκουπιδάκι και αυτό προκάλεσε βραχυκύκλωμα σε μπουζι.
Αυριο θα την παω να μου τα κοιτάξει ολα και να καθαρίσει τα "ποτηρακι" οπως μου είπε. :-[
Αν βραχυκυκλωσε το μπουζι η αιτια ειναι αλλη (οχι απο σκουπιδακι )....αν για καποιο λογο βουλωσε το ενα καρμπ δεν βραχυκυκλωνη μπουζι . Το οτι δουλευε ο ενας κυλινδρος πιθανες ειναι και οι δυο αιτιες  ....πιο πολυ το μπουζι πιστευω και οχι το καρμπ ...ποσα χλμ εχεις που αλλαξες μπουζι ;

Offline Διαμαντης

• Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Τρίτη 24 Απρίλιος 2012, 05:14:31 πμ
Κάπως απίθανο το βλέπω να βραχυκύκλωσε από σκουπίδι.
Τί πέρασε? Κανένα ρίνισμα σιδήρου και πήγε και καρφώθηκε στην ακίδα?

Offline sakis

• νέος οδηγός
  • **
  • η φιλη μου ΝΑΡΑ J
Reply #5 on: Τετάρτη 25 Απρίλιος 2012, 07:15:53 πμ
Σε εμενα ειχε συμβει το ιδιο αλλα ηταν απο το φιλτρο αερος το οποιο ειχε φρακαρει και προκαλεσε βραχηκύκλομα στα μπουζι και ετσι το εργαλείο δουλευε με εναν κύλινδρο

:-)

Offline mihalis81

• LindalowGX
  • Απλός οδηγός
Reply #6 on: Τετάρτη 25 Απρίλιος 2012, 18:09:15 μμ
βρεθηκε ο ενοχος.
Ειχε χαλάσει κάτω απο το ντεποζιτο, μια μικρή αντλια της βενζινης που εχει η μηχανη.

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
Reply #7 on: Τετάρτη 25 Απρίλιος 2012, 18:12:39 μμ
βρεθηκε ο ενοχος.
Ειχε χαλάσει κάτω απο το ντεποζιτο, μια μικρή αντλια της βενζινης που εχει η μηχανη.

Τι εννοεις αντλια ....το σημειο που φευγει το σωληνακι που δινει βενζινα στα καρμπς ...αν ναι μηπως ειχε φυγει το σωληνακι υποπιεσης και δεν εδινε βενζινα στα καρμπς ; και σου λεει διαφορα ;

Offline mihalis81

• LindalowGX
  • Απλός οδηγός
Reply #8 on: Τετάρτη 25 Απρίλιος 2012, 20:10:35 μμ
Το ρουμπινετο της βενζινης ειχε χαλάσει. Με αυτο η μηχανη κομπιαζε ,μολις μου εβαζε βενζινη απο χωνι η μηχανη δουλευε κανονικα.

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
Reply #9 on: Τετάρτη 25 Απρίλιος 2012, 20:15:29 μμ
Το ρουμπινετο της βενζινης ειχε χαλάσει. Με αυτο η μηχανη κομπιαζε ,μολις μου εβαζε βενζινη απο χωνι η μηχανη δουλευε κανονικα.

Και ξανα λεω μηπως ελλειπε το σωληνακι υποπιεσης και δεν δουλευε ..ή μηπως για καποιο λογο βουλωσε και θελει καθαρισμα ...και οχι αλλαγη .

Offline konkost

• Rossi και πάνω !
Reply #10 on: Τετάρτη 25 Απρίλιος 2012, 20:26:38 μμ
Σε εμενα ειχε συμβει το ιδιο αλλα ηταν απο το φιλτρο αερος το οποιο ειχε φρακαρει και προκαλεσε βραχηκύκλομα στα μπουζι και ετσι το εργαλείο δουλευε με εναν κύλινδρο
βρεθηκε ο ενοχος.
Ρε παιδια! Χωρις παρεξηγηση
Τι ειναι αυτα που γραφετε? 'Η μαλλον τι ειναι αυτα που σας λενε και μετα τα γραφετε εδω!
« Last Edit: Τετάρτη 25 Απρίλιος 2012, 20:28:59 μμ by konkost »

Offline sakis

• νέος οδηγός
  • **
  • η φιλη μου ΝΑΡΑ J
Reply #11 on: Δευτέρα 14 Μάιος 2012, 10:39:23 πμ
Ρε παιδια! Χωρις παρεξηγηση
Τι ειναι αυτα που γραφετε? 'Η μαλλον τι ειναι αυτα που σας λενε και μετα τα γραφετε εδω!

δηλαδή?

:-)

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #12 on: Δευτέρα 14 Μάιος 2012, 17:33:50 μμ

Μέσα στο τεπόζιτο υπάρχει ενα φίλτρο βενζίνης που βρίσκεται στερεωμένο στο ρουμπινέτο της βενζίνης,
στο παρακάτω διάγραμμα φαινεται καθαρά το ρουμπινέτο Νο2 και το φίλτρο Νο3, επίσης ο σωλήνας υποπίεσης Νο33 και ο σωλήνας παροχής καυσίμου στα καρμπς Νο20

1. Να πώ εδώ οτι το φίλτρο , επειδή το εχω βγάλει και το εχω καθαρίσει, είναι τόσο ψιλό που δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει οτιδήποτε απο αυτό ακόμα και 10 φορές μικρότερο απο το κεφαλι μιας καρφίτσας. Εκτός και αν εχει σπάσει.
2. Οτι και να περάσει απο το φίλτρο σίγουρα το ''καταπίνουν'' τα καρμπς, εκτός απο την βρωμιά σε μορφή σκόνης η σκουριάς που απλά με τον καιρό κάθεται και γίνεται σαν βαφή η μάκα.
3. Στο μπουζί το διάκενο που δίνει ο κατασκευαστής είναι 0.80 - 0.90 χιλιοστά, οπότε είναι αδύνατον να πάει κατι εκεί απο το τεπόζιτο και να το βραχυκυκλώσει.
Δεδομένο οτι το μπουζί δεν βραχυκυκλώνει απαραίτητα απο μεταλικό αντικείμενο, αλλά ακόμα και απο ενα κομμάτι χαρτί που βρέχεται απο βενζίνη και το βραχυκυκλώνει. Αλλά τι πιθανότητες εχει να κάτσει εκεί ενα χαρτί? Και μάλιστα να μην καεί?
Αλλά σε μια τέτοια περίπτωση  ενα κομμάτι χαρτί η μέταλλο δεν θα πέρασε απο τα ζιγκλέρ του καρμπ.
Εκτός και αν ξεκόλησε απο το φίλτρο? μα και αυτό εχει σίτα απο κάτω ... τι να πώ?