Γιώργο εδώ με βρίσκεις αντίθετο, τα συγκεκριμένα φιλτροκλειδα έχουν τα νουμερά τους (απαντώ και στον Λευτέρη) δεν ειναι μιας χρήσης, ειναι συγκεκριμενα κλειδια (νουμερα) και υπο τον όρο ότι στο κάτω μέρος θα υπάρχει το πολύπλευρο, που συνήθως το έχει η ΜΑΝΝ, και επειδή ειναι διαφόρων διαμετρων τα φιλτρα υπάρχουν και 6-7 διαφορετικά νουμερα πολύπλευρα φιλτρόκλειδα, υπάρχει φιλτρόκλειδο με τρια σημεία (που δεν το έχω εδω αυτην την στιγμή) πρέπει να το έχει ο Γιώργος (georig25) στο μαγαζί και θα το βγάλει φωτό να το ανεβάσει από εκεί, το οποίο όσο το ξεσφίγκεις τόσο περισσότερο πιέζει το φίλτρο με αποτέλεσμα θέλει δε θέλει θα λασκάρει,
Βαγγελη δεν διαφωνω στο οτι υπαρχουν παρομοια φιλτροκλειδα πιο γερα που ειναι για πολλες χρησεις αλλα το συγκεκριμενο που πουλαει ο (Αγγλος) Ασημενιος Δαυιδ

το δινει 10 λιρες με ΦΠΑ ή 12 ευρω
μαζι με το γνησιο Honda φιλτρο και ειναι φτηνη κατασκευη μιας χρησης. Ειναι πολυ λεπτο και αν προσπαθησει κανεις να βγαλει καρασφιγμενο φιλτρο, το φιλτροκλειδο"καπακι" πετσικαρει και δεν βγαινει μετα ευκολα απο το παλιο φιλτρο. Εγω το πηγα σε καποιον με μεγγενη (αμαν και ποτε να παρω μια) και χτυπωντας το προσεκτικα με το σφυρι καταφερα και τοβγαλα αλλα οταν χρειαστηκα να το ξαναχρησιμοποιησω στο VFR, οπως περιγραφω σ'εκεινο το νημα, δεν εμπαινε πια με τιποτα στο καινουργιο φιλτρο και χρειαστηκε αρκετη "πειθω" με το σφυρι

Οταν καταφερα και εβγαλα το (δευτερο) φιλτρο, το πεταξα μαζι του οπως ητανε πια "κολλημενο" πανω του.
Θα επαιρνα ενα απο τα κλειδια που λες καθως αυτο με την αλυσιδα δεν λεει

αλλα καθως βαζω τα φιλτρα μονος μου και τα σφιγγω μονο με το χερι, βγαινουν επισης σχετικα ευκολα χωρις εργαλειο με λιγη προσπαθεια με το χερι (και αφου το φιλτρο σκουπιστει πρωτα απο γρασα αλυσιδας ή οτιδηποτε)

Cheers που λεμε κι'εδω (και ειναι ωρα για την pub σε λιγο

)