Hellas Transalp Forum

σε πια θερμοκρασία πρέπει να δουλεύει το transalp 600?

aggelospower · 5451

Offline aggelospower

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Πέμπτη 11 Αύγουστος 2011, 02:24:40 πμ
παιδιά επείγον  σε πια θερμοκρασία πρέπει να δουλεύει το transalp 600? γιατί είχα ένα πρόβλημα με τα ψυγεία. δουλεύει ανάμεσα στη μέση και στα κόκκινα δηλαδή λίγο πιο πάνω από τι μέση εκεί πρέπει να είναι? γιατί θα παο ταξίδι

Offline emmanouhl_p

• Απλός οδηγός
Reply #1 on: Πέμπτη 11 Αύγουστος 2011, 04:55:00 πμ
Μόνο μέσα στη πόλη σε φανάρια περνάει τη μεσαία γραμμή και πέρνει μπρός ο ανεμιστήρας και το κρατάει  στη μεσαία γραμμή λίγο δεξιά λίγο αριστερά. εμένα σε πορεία σε εθνική δε πάει ποτέ μέχρι τη μέση. πάντα είναι χαμηλα  και οδηγάω μέχρι 120.

Offline dskafidas

• Οδηγάρα
Reply #2 on: Πέμπτη 11 Αύγουστος 2011, 16:39:14 μμ
Το Βεντιλατέρ ανάβει ? Αν όχι τσέκαρε την ασφάλεια του.

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Πέμπτη 11 Αύγουστος 2011, 18:33:02 μμ
ποτε πανω απο την μεση σε πορεια στην εθνικη.

Offline aggelospower

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #4 on: Πέμπτη 11 Αύγουστος 2011, 21:08:14 μμ
είχε τρυπήσει το ψυγείο και το κόλλησα. δουλεύει το βεντιλατέρ αλλα και πάλι σηκώνει θερμοκρασία. βρήκα ένα μεταχειρισμένο και θα βάλω επάνω μήπως το δικό μου ήταν και βουλωμένο

Offline nikosr

• Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Πέμπτη 11 Αύγουστος 2011, 21:16:37 μμ
είχε τρυπήσει το ψυγείο και το κόλλησα. δουλεύει το βεντιλατέρ αλλα και πάλι σηκώνει θερμοκρασία. βρήκα ένα μεταχειρισμένο και θα βάλω επάνω μήπως το δικό μου ήταν και βουλωμένο

Το διάλυμα αντιψηκτικού με απoσταγμένο νερό είναι σωστό σε ποιότητα και ποσότητα;
Είναι και τα 2 ψυγεία γεμάτα και το άσπρο δοχείο υπερχείλησης μέχρι το max;
Εξαέρωση έκανες;
Πως τρύπισε το δικό σου;
Μην βιαστείς για την αλλαγή αν δεν ελένξεις τα παραπάνω.

Offline dskafidas

• Οδηγάρα
Reply #6 on: Πέμπτη 11 Αύγουστος 2011, 21:25:13 μμ
Κανε και έλεγχο στην αντλία νερού. Μπορεί να γυρίζει κανονικά αλλά τα φτερά της να είναι φαγωμένα και να μην στέλνει όλη την ποσότητα αντιψυκτικού που μπορεί να δώσει. Εχει τύχει σε φίλο και δεν το πίστευε .Πάντωσ στο 600 που είχα αν και χρέπι με πάρα πολλά χλμ η θερμοκρασία στην εθνική ούτε προς την μέση.

Offline aggelospower

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #7 on: Πέμπτη 11 Αύγουστος 2011, 21:27:25 μμ
είναι όλα ok .είχε σαπίσει το ψυγείο η τώρα η μετά από κάνα τρίμηνο θα τρύπαγε πάλι ήταν χαλια "γιαυτο" τοποθετώ άλλο να έχω και το μυαλό μου ήσυχο στο ταξίδι. αύριο θα δω και θα σας πω αν ήταν από εκεί τελικά

Offline nikosr

• Rossi και πάνω !
Reply #8 on: Πέμπτη 11 Αύγουστος 2011, 21:31:47 μμ
Κανε και έλεγχο στην αντλία νερού. Μπορεί να γυρίζει κανονικά αλλά τα φτερά της να είναι φαγωμένα και να μην στέλνει όλη την ποσότητα αντιψυκτικού που μπορεί να δώσει. Εχει τύχει σε φίλο και δεν το πίστευε .Πάντωσ στο 600 που είχα αν και χρέπι με πάρα πολλά χλμ η θερμοκρασία στην εθνική ούτε προς την μέση.

Ρε άντε διακοπές και άσε μας ... με το χρέπι σου.
  :2hysterical:

Offline aggelospower

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #9 on: Παρασκευή 12 Αύγουστος 2011, 16:28:36 μμ
τέλος καλο όλα καλά. με το άλλο ψυγείο δεν πιάνει μέση με τίποτα και έβαλα και λίγο πιο μικρή βαλβίδα και ούτε μέσα στη πολύ πάει μέση τώρα θα πάω το ταξίδι ήσυχος.τελικά το προηγούμενο εκτος από τρύπιο ήταν και βουλωμένο

Offline Goikoetxea

• Rossi και πάνω !
Reply #10 on: Δευτέρα 07 Μάιος 2012, 17:28:44 μμ
Για να μην ανοίξω νέο θέμα, η αντίστοιχη ας πούμε φυσιολογική θερμοκρασία στο 400άρι πόσο περίπου είναι; Για κίνηση μέσα στην πόλη. Υπόψιν ότι έχω αφαιρέσει εντελώς τον θερμοστάτη.